Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayy canım kıyamam Geçmiş olsun sana. Eşeklerden biride mi yer vermedi Ne kadar duyarsız bir milletiz biz yaaa.. Çağdaşlık, kültür falan hak getire. Odunuzz.. Yontulmamış. Nazııım sen bence eşin olmadan çıkma artık. Gerekirse taksiyle gidin. Eylül Prensese iyi bakman lazım.. Maşallah ona

Canımm gencecik insanlar oturuyor,kimsede düşünce kalmamış..Eşim bankadan bi izin alsa o götürecek beni ama oda izin alamıyor..Zaten normalde arabayla gidip geliyorum.
Ama arabamız bozuldu böyle mecbur kaldım.Bir bagırdım ama kendime gelince
Otobüs şoförü uyarmalı bu durumda,yoksa bizim kazma adamlarımızın anlayacagı yokk..
Ayy vallla çok sinirlendim kuzum sorma

Kızlar bu arada benm kız dogum pozisyonundaydı bugün doktorum öyle söyledi ,ama bi sıkıntı yaratmaz dedi..
Sizce bişey olurmu?
Yer degiştirir inşallahh..

lave canım salla gitsin istatistikleri...

iyi olacak bu kez...
Bi istatistikler hayatimizi altust etti.
Valla gorcez achnbcim , az kaldi hayirlisiyla.
Insallah iyi olsun bu kez.

Canim gecmis olsun. Neyse ki bir sey olmamis .

Bebeginin iyi olmasina da sevindim. Ne guzel, tadini cikr her aninin.

Lave canım cumartesi kaçta hastanede olman gerekiyor ? Ayy ben yaşadım o duyguyu.. İnsan öyle tuhaf oluyor ki.. O hastane yolu öyle uzuyor ki.. Ama inşallah sen de benim gibi bebişini alıp geleceksin.

Lave canım cumartesi kaçta hastanede olman gerekiyor ? Ayy ben yaşadım o duyguyu.. İnsan öyle tuhaf oluyor ki.. O hastane yolu öyle uzuyor ki.. Ama inşallah sen de benim gibi bebişini alıp geleceksin.

Canim merhaba ,

Ben hastaneye gitme konusunda cok stres yapiyorum.

18:30 da sonuc cikar dediler.

Kizalr ben bir cozum buldum

Biz simdi Ctesi Istanbula gidelim , gidecegiz care yok, ama diyorum ki havaalanindan cikmayalim. Havaalanindan hastaneyi arayalim. Olumsuz olursa sonuc gelis terminalinden gidise gecip hemen donelim Izmire. Yok eger sagliklinvarsa o zaman atlayalim bir taksiye 45 dakikada hastanedeyiz. Gulmeyin ama ben cok ciddiyim bu konuda.

Esime de soyledim o da mantikli buldu.

Orada beklemek bana zor geliyor. Bir de geri donmek gerekirse o kadar yolu geri gel. Havaalaninda olursakmdonusumuz de kolay olur, ok derlerse de bir taksiyle gidiveririz. Ne diyorsunuz?

Aksayacim sen nasilsin bu arada . Cok az kaldi senin de bu arada.

Bebişler 45 dakika annesini bekleyebilecekler mi ? Gerçi benim kuzucuk ertesi sabaha kadar beklemişti Olur herhalde canım. Tek sorun biz çıkıyoruz gibi bir konuşma olabilir :26: Doktor, hemşire kalmaz vs vs .. Ben iyiyim sanırım. İlk başlarda çok mutluyum. 3'te 3'ün sarhoşluğu vardı. Ama günler yaklaştıkça tabii stres ve korku artıyor. Olumsuz olma ihtimali vsvs düşünceler düşünceler.. Ahh Lavem ahhh... Allah yüzümüze baksın.. Zor işler bunlar çookk zor. Tedaviden önceki benle şimdiki ben bile aynı değilim

Lavecim bu cumartesi kan vereli 5 hafta olacak. Cumhur Bey 4-6 haftada çıkar demişti. Çıksa arardı bizi. Haftaya gittiğimizde konuşuruz bakalım ne durumda bizim test. Havaalanından arama fikri süper Hastanede beklemek çok zor gerçekten

Nazefsa geçmiş olsun canım. Toplu taşımada millet yer kavgası bile yapıyor, yer vermemelerini artık yadırgamıyorum. Düşünce falan kalmadı insanlarda Kuzuna da maşallah Bu arada delikızla görüştün mü hiç? Görünmüyor bu aralar :26:

Selam sekerler nasilsiniz
Lavem nasılsın CANIM moraller nasıl ümitlerin tükenmesin aman

Bu fikri yarin Cumhur Beye de soyleyecegim, dedigin gibi cikiyoruz biz gibi bir dava olmazsa bir sorun olmaz. Dayanirlar herhalde bebsiler. Onu ben de dusundum ama yani gec oldu cikacagiz deme ihtimallerini.

Evet stres vardir tabi olmaz mi? Ama bence sen de guzel seyler hissediyorsun bana oyle geliyor
Incicim o zaman bu hafta olmadi haftaya cikcak insallah. Bu setup sonucu ne olacak peki? Ben bu setuplardan cok anlamiyorum ne olur kusura bakmayin.:44:

Eger derlerse de gelin buraya ben cikmam yukariya.
Ya 8 den 1-2 kalir dediler ya , benim icim kirildi biraz. Zaten hastaneye gitme fikri basindan beri bana cok zul gelir biliyorsunuz diger tedavilerden de.

Hooop ileriye sarsak su zamani da ne yasayacaksak bir an once gorsek di mi?

Kızlar bu arada benm kız dogum pozisyonundaydı bugün doktorum öyle söyledi ,ama bi sıkıntı yaratmaz dedi..
Sizce bişey olurmu?
Yer degiştirir inşallahh..
Nazefsa CANIM baksana hamilelik takviminde bile tam dogum poziuonunda bu haftada normal demekki
Ay keske yanında esın olsaydı bence bundan sonra taksiyler git hastaneye
Anam ben ecen gün tiroid için gittiğimde otobüse bindik döndürdü de dondurdu mikseR gibi otobüs Allah'tan yanımıza poşet
almıştık bide millet burda yer kavgası yapiyo valla bide yer mı verecekler

Son düzenleme:

Saat meselesini kaçırdım ben sanırım :26: Sonuç cumartesi akşam üzeri mi çıkacak?

Şimdi efendim Benim set up şöyle işleyecek. Annemden, babamdan, benden ve eşimden kan alındı. Benim kanımla anne ve babamın kanı karşılaştırılacak benim onlardan ne aldığım belli olacak sonracığıma benim kanım ve eşimin kanıyla embriyolar karşılaştırılacak, benden embriyolara babamdan aldığım şeyler geçmiş mi diye bakılacak (Ben böyle biliyorum ) Akasya'yla konuşursan benim durumumu söylesin sana, burada yazamıyorum herkese açık bir platform olduğu için.

Lavem ben de sonucu öğrenmemek için aşağıda kahvaltıya oturmuştum. Eşim dedi ki " Ya bi bakimmm ben yukarıya.. Transfer olursa su içmen lazım.. bir öğreneyim" deyinceeee " Eeee iyi mademm ben de geleyim dedim" Ama insan herşeyden huy kapıyor.6. kattaki hemşirenin benim ismimi listede görmemesi, transferimin olmayacağı ihtimalii. Vs vs.. Eğer imkanın varsa havaalanında bekle canım. bu ruh sağlığı çok daha iyi. Zira ben olumlu sonuç almama rağmen 15 dakika falan kendime gelemedim. Yaşanan o stres insanı aptallaştırıyor

Ay sorma Mervem ya. İstanbul bitmiş bitmiş. Hele o metrobüse binme merasimlerini görsen Hurraaaaaaaaa Geçen arkadaşım anlatıyor, 2 adam metrobüse binince kavgaya tutuşmuş Yer kavgası Tehditler havada savrulmuş Ne psikopat millet olduk

Bizde de benden ve eşimden alınan kan ile set up yaptılar. Sonuç kağıdını Lavem görmüştü.Üstte tablo halinde 3 yavruşum. 2,3 ve 7 numara.. Üçünde de sağlıklı yazısı.. Arka sayfada da eşim ve benim rakamlar.. Ama o kısmı pek anlamadım. Tek anladığım bu çocuklar bizden. Sayılar tutuyor

Haha ben çok gülüyorum ya o olaylara tam is çıkışı öyle bi kalabalık oluyorki
Ee sinirlerde gergin haliyle trafikte cabası ay metrobusu pek kullanmıyoruz pek bi bilgim uok
En rahatı vapur valla hem ayakta kalmıyorsun gemde harika manzaraya bas basasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…