- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.961
Canım benimkiler 5. gün PGT'ye girdiler. Sabah 10 gibi sanırım. Gece 9.30 gibi sonuç belli olmuş. Beni her halukarda pazar sabahı 8.45'te çağırdılar. Ama Hakan Bey bana demişti ki ; sonuç çıktığında isterseniz mesaj atalım size. Ben korkuma istemedim. Pazar sabahı o hastaneye nasıl gittiğimi bir Allah bilir bir benDiğer olaya gelince 3. gün neden almadılar. Bana yapılan açıklama şuydu : Sizin embiryolar 3. gün 4. gün gelişimi gösterdi. Hücreler kartopu gibi birleşti. Şimdi parça alırsak tekrar toparlanamayabilirler. Bekleyelim. 5. gün alalım. Bana 5. güne %50'si gider demediler Deselerdi çok fena olurdum. Hakan Bey'in bana dediği büyük ihtimalle çoğu gider. Yani durumları çok iyi. Gerçekten de Allah'a çok şükür 5 gitti. 6. yarı yolda kaldı. Pazar günü Cumhur Bey'e 6.'yı sordum. Dedi ki ; 3. gün ondan parça alsaydık, sağlıklı da olsaydı transfer edilseydi %95 ihtimalle hamilelik olmayacaktı. O nedenle hiçbir kaybın yok dedi.
senin sonuc 9:30 gibi cıktıgı için belki senin transferini ertesi gune bıraktılar canım. benim aksamustu cıkacagı için Ctesi gelin demiş olabilirler.
benim embryolarda seninki gibi bir ilerilik durumu sözkonusu degil canım. o yuzden benimkilere klasik sansı verdiler. evet 5 gun degerli ben de bılıyorum ama yoldaki zaiyatlara 3. gun bakılsaydı acaba tutar mıydı sorusunun cevabını bılmıyorum? bu sorunun cevabını sanırım sana Cumhur Bey vermiş gibi degıl mı?
Evet canım. Ben özellikle sordum. 1 kayıp var dedim. Bu arada laf aramızda Hakan Bey benim konu ile ilgili Semra Hanım'a da bilgi vermiş. 5. güne beklettim diye. Semra Hanım en doğrusunu yapmışsın demiş. Cumhur Bey de dedi ki ; 5. güne yaşamayan zaten anne karnında tutunma şansı yok. Yani elenmiş oldu. O yüzden hiç önemli değil dedi. Ama canım istersen Cumhur Bey'i ara. Bir konuş. Ben aramıştım.
valla 1-2 tane kalır dedıklerınde ben de fena oldum Akasyam ama ne dıyeyım?
en dogru kararı vermıslerdır , sonucta bu işi bilenler onlar.
az tabi sayı 1-2 tane ne demek?
ama zaten dıyelım 4. gun bır tanesı gelısımını durdurdu zaten o yasamla bagdasmayacak anlamına gelmıyor mu?
Evet canım. Ben özellikle sordum. 1 kayıp var dedim. Bu arada laf aramızda Hakan Bey benim konu ile ilgili Semra Hanım'a da bilgi vermiş. 5. güne beklettim diye. Semra Hanım en doğrusunu yapmışsın demiş. Cumhur Bey de dedi ki ; 5. güne yaşamayan zaten anne karnında tutunma şansı yok. Yani elenmiş oldu. O yüzden hiç önemli değil dedi. Ama canım istersen Cumhur Bey'i ara. Bir konuş. Ben aramıştım.
aradık aradık biz de . ama neden 3. gun yapmadınız dıye sormadık.
5 gune bekletılıyormus dedık , gercı esım konustu. o da 5. gune bırakma kararı aldıklarını ve 5. gun pgdsının daha guvenılır oldugunu soylemıs.
bızım zaten ustune bır sey soyleme durumumuz olamaz kı?
yanı onlardan daha ıyı bılmıyoruz , onlar da en ıyısını yapmak ıstıyorlar ve verdıklerı karar elbet dogrudur ama gıdecek sayı az olunca ben bıraz tuhaf oldum .
8 sayısı pek bır sey ıfade etmeyecek nıhayetınde
Kesinlikle en doğru karar. Doktor değilim seni yanlış yönlendirmek istemem ama 5. güne giden embiryoda kromozom anomolisi olmama ihtimali yüksek bence. Tabii atıyor da olabilirim. Tamamen mantıken öyle söyledim. :26:
yok su acıdan belkı mantıklı olabılır Akasyam... 3. gun olan bır anomalı belkı 5. gune gıttıgınde kendını duzeltıyor olabılır :)
ben de bunu tamamen attımama sankı bır yerden duymustum
yok su acıdan belkı mantıklı olabılır Akasyam... 3. gun olan bır anomalı belkı 5. gune gıttıgınde kendını duzeltıyor olabılır :)
ben de bunu tamamen attımama sankı bır yerden duymustum
yaaa kızlar
ben bir şeyi anlamadım
lave mikro array le yaptırıyor pgd yi onun zaten 5.gün olması gerekiyor
akasya fish le baktırdı onun da 3. gündü ama 4. gün gelişmesi gösterdiklerinden 5. gün bakıldı normali 3 .gün bakılmasıydı
yanlış biliyorsam doğrusunu söylermisiniz
Tatlım benimki fısh değildi. Başka birşey. Set Up üzerinden gittiler. Ama ayrıntısını ben bilmiyorum. Cumhur Bey ayaküstü kısaca anlattı ama o sevinçle dinleyemedim.
lavenin array ama
zaten 5.gün bakılmıyor mu o yöntemle
niye bugün bakılmasını bekliyorduk biz
lavenin array ama
zaten 5.gün bakılmıyor mu o yöntemle
niye bugün bakılmasını bekliyorduk biz
evet canım normalde 5. gun bakılması tercıh edılıyor ama 5. gune gıdemeyecek embryolar ıse 3. gun de bakıyorlar.
bıldıgım bu.
Oldu tabi yaa telepati kuruorum ben embriyolarınlaohh Hazadem o kadar cok ınandın kı sen ... sankı olmus gıbı valla. :122:
kızlar Ctesi orada olmamı istediler.
oraya gidip Akasyam gibi biz de bekleyecegiz haberi.
emin ellerdesin tatlım
işlerini biliyorlardır tabiki
ama okuduklarımda hep 5 .gün yazdığı için bugünü ben hep 5 gibi düşünmüşüm
onların tahminine göre bu kadar yumurta da yoktu
herşey tahminlerin üzerinde oluyor maşallah
içini ferah tut lütfen
iyi akşamlar herkese
Oldu tabi yaa telepati kuruorum ben embriyolarınla
Akasya gibide bebişini alıp geliceksin canım benim
Akasyam sana da fishle bakıldı artı hastalığına da bakıldı.
Ne zor işler ya
İncim ben de öyle biliyordum da senin farklı prob falan yok sende şeklinde bir konuşma oldu. Ben anlayamadım. Aslında yöntem çok da önemli değil bence. Hatice değil netice önemli..Bebeğimize sağlıkla kavuşalım da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?