Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

valla 1-2 tane kalır dedıklerınde ben de fena oldum Akasyam ama ne dıyeyım?
en dogru kararı vermıslerdır , sonucta bu işi bilenler onlar.
az tabi sayı 1-2 tane ne demek?
ama zaten dıyelım 4. gun bır tanesı gelısımını durdurdu zaten o yasamla bagdasmayacak anlamına gelmıyor mu?

Kesinlikle en doğru karar. Doktor değilim seni yanlış yönlendirmek istemem ama 5. güne giden embiryoda kromozom anomolisi olmama ihtimali yüksek bence. Tabii atıyor da olabilirim. Tamamen mantıken öyle söyledim. :26:

Kesinlikle en doğru karar. Doktor değilim seni yanlış yönlendirmek istemem ama 5. güne giden embiryoda kromozom anomolisi olmama ihtimali yüksek bence. Tabii atıyor da olabilirim. Tamamen mantıken öyle söyledim. :26:

yok su acıdan belkı mantıklı olabılır Akasyam... 3. gun olan bır anomalı belkı 5. gune gıttıgınde kendını duzeltıyor olabılır :)

ben de bunu tamamen attımama sankı bır yerden duymustum

yok su acıdan belkı mantıklı olabılır Akasyam... 3. gun olan bır anomalı belkı 5. gune gıttıgınde kendını duzeltıyor olabılır :)

Bu bizim tek genler için geçerli değil ama diğer anomoliler için ben de bir yerde okudum. Nette çok gezince böyle oluyor 3. gün sonuçları yanıltabilir. 3. gün anomoli görünen daha sonra düzelebilir gibi bişeydi. Bir genetik doktoru !! bunları okuyup bize kahkahalarla gülüyorsa bilemem.

yaaa kızlar

ben bir şeyi anlamadım

lave mikro array le yaptırıyor pgd yi onun zaten 5.gün olması gerekiyor

akasya fish le baktırdı onun da 3. gündü ama 4. gün gelişmesi gösterdiklerinden 5. gün bakıldı normali 3 .gün bakılmasıydı

yanlış biliyorsam doğrusunu söylermisiniz

Tatlım benimki fısh değildi. Başka birşey. Set Up üzerinden gittiler. Ama ayrıntısını ben bilmiyorum. Cumhur Bey ayaküstü kısaca anlattı ama o sevinçle dinleyemedim.

Son düzenleme:
evet canım normalde 5. gun bakılması tercıh edılıyor ama 5. gune gıdemeyecek embryolar ıse 3. gun de bakıyorlar.
bıldıgım bu.

emin ellerdesin tatlım

işlerini biliyorlardır tabiki

ama okuduklarımda hep 5 .gün yazdığı için bugünü ben hep 5 gibi düşünmüşüm

onların tahminine göre bu kadar yumurta da yoktu

herşey tahminlerin üzerinde oluyor maşallah

içini ferah tut lütfen

iyi akşamlar herkese

tesekkur ederim canım.
inşallah tutmaya gayret edıyorum .

Oldu tabi yaa telepati kuruorum ben embriyolarınla

Akasya gibide bebişini alıp geliceksin canım benim

Hazadem inşallah hayırlısıyla gülüm yaaa

Akasyam sana da fishle bakıldı artı hastalığına da bakıldı.

Ne zor işler ya

İncim ben de öyle biliyordum da senin farklı prob falan yok sende şeklinde bir konuşma oldu. Ben anlayamadım. Aslında yöntem çok da önemli değil bence. Hatice değil netice önemli.. Bebeğimize sağlıkla kavuşalım da..

Hastalığın için öyle demiştir. Dur ben sonucu alınca her bir şeyi sorarım senin için de sorarım Haklısın neticeye bakalım

Kızlarrr bugün kızımı görmeye gittimmmm
700 gr olmuş annesinin kuzusu,bir hafta önden gidiyormuş sıpa
Doktor vajinal kültür,idrar kan falan aldı bakalım nasıl çıkıcak..
1 kilo daha almışım toplam 9 kilo
Hastaneden gelirken tansiyonum düştü otobüste bayıldım,Hamile oldugumu göre göre kalkıp biride yer vermiyor..
Olacagı buydu.
Allahtan bi yerime bişey olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…