Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ah kuzum o zaman geçmişle kıyaslarsak hepimizin kötüü benim ;
3 tüp bebek kürtaj,
chnb desen keza erken dogum,
hitucu ölee boş dondü ewe kaç defa sen artık geçmişi bırak ne olur ileriye bak eskiyi düşünme kyaslama yapma her tedavide farklı yumurtalara sahipsin ..
ben inanıyorum 2 tane pgt çıkıcak ama 1 tane transfer edicekler veee kızın olucak ahanda bak gör :))))

lavem ben de dondurulacak kadar çıkacağını düşünüyorum kendi adıma....

inşallah canım insallah da ben pek sanmıyorum oyle
anlatacagım sımdı sebebını en altta bıraz once tekrar aradılar
Rabbim istedi mi hepsi de sağlıklı çıkar. Bu zamana kadar çıkmaması hiç çıkmayacak anlamına gelmez ki güzelim. İnş bulunacak inş.
orası oyle Incım. Rabbim biliyor ne olacagını.
Lavecim endoskopiyi çektirmişsin, unutmuştum ben onu :26: İç dış batın tomografi çekildi mi peki?
Yok cektirmedim onu canım .. hic bir doktor oyle bir sey ıstemedı , kac tane doktora gıttım. tomografı de fecı ısın , cok gereklı degılse tercıh de etmem aslında.
ne bakıyorlar o dedıgınde? ay bır de bulasmak ıstemıyorum ona.

canım bu tahmın bence en ıyı ıhtımal..imdi ne konustugumuzu anlatayım

tekrar aradılar haber vermek ıcın, neden 5. gune gıtmeyı tercıh ettıklerını, neden 3. gun yapamdıklarını falan acıkladılar.
neyse dedı kı telefondakı embryolog;

5. gune 1 veya 2 tane gider diye dusunuyoruz. cunku normalde %40-%50 oranında 5. gune gider. Sizin de maximum 4 gider ama bizim tahminimiz 2. bunlar tabi farazi fikirler, belli olmaz. 5. gun saat 06:30 da pgd yapacagız 12 saat sonra da sonuc cıkar. Ctesı gunu siz burada olacakmıs gıbı ayarlayın kendınızı.

yani 8 den elimizde pgdye gidecek cok adet kalmayacak gibi gorunuyor sımdılık.

bu arada kasyacım senin 6. gun transferi olmustu degıl mı?
ben bir hastaneyi arayıp sorayım istiyorum illa Ctesi mi orda olmam gerek.
Hastanede beklemek bana cok agır gelıyor ınanır mısınız?
Eger saglam cıkarsa Ctesı bana haber verseler de ben Ctesı aksamı gıtsem ve transferı Pazar sabahı yapsalar gıbı bır alternatıf var mı dıye sorayım ıstıyorum.
tabı boyle bır sans yoksa gıdecegım yapacak bır sey yok. ama oraya gıdıp sonra aksam ucagıyla donmek.. cok yurek gumburtusu be

Lave canım peki sayının bu kadar azalacağını düşünüyorlarsa neden 5.güne gidiyorlar? Bugün yapılsaydı pgt :26:

Üst kısımdaki tüm organlara bakılıyor canım.

Lave canım peki sayının bu kadar azalacağını düşünüyorlarsa neden 5.güne gidiyorlar? Bugün yapılsaydı pgt :26:

valla orasını ben de pek anlayamadım ama soyle bır sey dedıler.

3. gun yapılan pgd de mozaıklık ihtimali oluyormus. yani 8 hucreden 1 max 2 adet hucre alabılıyorlarmıs ve bu hucrelerın saglıklı olması veya olmaması gerıde kalan embryonun saglıklı oldugun veya saglıklı olmadıgının gostergesı degılmıs. bunu bana daha once de soylemıslerdı. 5. gun pgd tercıh ettıgımızdır demıslerdı. o yuzden 5. gun 6 hucre falan alıp bakıyorlarmıs ve guvenılırlıgı cok yuksekmıs.

ama senın dusundugunu ben de dusundum Incım. 5. gune baya zaiyat verilecek gibi duruyor.
ben de anlamadım.

Üst kısımdaki tüm organlara bakılıyor canım.

ben zaten tomografı mr gıbı seylerden tırsıyorum. cıddı klostrofobı var bende.
cektır deselerdı bır sekılde cesaret edıp cektırırdım ama hıc bır doktor demedı.
herhalde gereklı degıldır dıye dusunmuslerdır dı mı Incım?

gıttıgım doktorlar
norolojı
2 tane gastroenterelog
2 fızık tedavı
kulak burun bogaz
iç hastalıkları uzmanı

bırısı de demedı . demesınler ne olur ya?

İlk kez duyuyorum bunu :26: O zaman 3.gün yapılan pgt çok da güvenilir değil. Tedavi öncesi yeni bir şey daha öğrendim
Cumhur Bey'le bir konuşsan? Akasya'nın 6 embriyosundan 5'i 5.güne gitmişti. Akasya az kayıp verdi o zaman.
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık resmen

Canım bende gel ne olur ne olmaz riske atma ...
Allahın izniyle bişey olmıycak bebişini alıcaksın çıkıcaksınn ...
hazadem 2 tane çıkıp neden 1 tane transfer ediyorlar?

Ben öle hissediorumm canım 2 tane ama birini dondurmayı uygun görücek

Ama bu acının bir sebebi olmalı. Genelde gastrocular veya dahiliyeciler istiyor bu iç dış batın tomogrofisini. Çok ilginç ya.

evet evet bunu soylemıstı bana daha once de. Ik defa duymadım. mozaıklık ıhtımalı denıyor buna. kucuk bır yuzde ama var.
bana gecen seferde demıstı amac 5. gune gıtmek dıye. ama dedıgın gıbı bu kadar az kalıyorsa gerıye o zaman ınsan neden 3. gun yapılmıyor dıyor.
bır yandan da soyle dusunuyorum zaten 5. gune gıtmeyenler saglıklı degıldır o zaman kayıp da yok dıyorum.
ama bu tezı de curutuyorum cunku benım Izmırdekı doktorum 5. gune dısarıda gıtmeyen embryolar 3. gun rahıme konulursa devam etme sansları olabılır cunku rahım onların orıjınal yerıdır demıstı.

ben de cıkamadım bu ısın ıcınden .
yanı o zaman 5. gune gıtmeyen saglıksız anlamına da gelmeyebılır mı? gelebılır mı?

Akasyam bu tedavıde butun ıstatıstıklerı altust ettı zaten. %lerı sapıttırdı. 6 da 5 gıttı 5. gune bu da %83 eder, oysakı ortalama %40-50 ımıs
saglam embryo cıkma ıhtımalı %50 ıdı %100 yaptı Akasyam.

Canım bende gel ne olur ne olmaz riske atma ...
Allahın izniyle bişey olmıycak bebişini alıcaksın çıkıcaksınn ...

Ben öle hissediorumm canım 2 tane ama birini dondurmayı uygun görücek

ohh Hazadem o kadar cok ınandın kı sen ... sankı olmus gıbı valla. :122:

Canım benimkiler 5. gün PGT'ye girdiler. Sabah 10 gibi sanırım. Gece 9.30 gibi sonuç belli olmuş. Beni her halukarda pazar sabahı 8.45'te çağırdılar. Ama Hakan Bey bana demişti ki ; sonuç çıktığında isterseniz mesaj atalım size. Ben korkuma istemedim. Pazar sabahı o hastaneye nasıl gittiğimi bir Allah bilir bir ben Diğer olaya gelince 3. gün neden almadılar. Bana yapılan açıklama şuydu : Sizin embiryolar 3. gün 4. gün gelişimi gösterdi. Hücreler kartopu gibi birleşti. Şimdi parça alırsak tekrar toparlanamayabilirler. Bekleyelim. 5. gün alalım. Bana 5. güne %50'si gider demediler Deselerdi çok fena olurdum. Hakan Bey'in bana dediği büyük ihtimalle çoğu gider. Yani durumları çok iyi. Gerçekten de Allah'a çok şükür 5 gitti. 6. yarı yolda kaldı. Pazar günü Cumhur Bey'e 6.'yı sordum. Dedi ki ; 3. gün ondan parça alsaydık, sağlıklı da olsaydı transfer edilseydi %95 ihtimalle hamilelik olmayacaktı. O nedenle hiçbir kaybın yok dedi.

Evet 5. gün yapılan PGT daha değerli. Daha fazla hücre incelendiğinden yanılma payı daha az. 5. güne bırakmak ideal olan bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…