- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.941
kızlar merhaba ,
sıze yazmak icin sayfayı acmıstım ama cok acıl bır maıl yazmam gerekıyordu , onun uzerıne telefon derken yazamadım .
sagolun hepınız, cevrem benı dusunenlerle dolu. bu o kadar guzel bır duygu ki. yanımda oldugunuz ıcın hepınızıe cok cok tesekkur edıyorum.
ben cok saskınım. ilk defa toplanan butun yumurtalarım döllendi.
ve 3. gun kayıp olmadan geldi.
ve ilk defa 5. güne bekletme kararı alındı .
bunlar beni heyecanlandırıyor , sanki hersey yolunda gidiyormus izlenimini veriyor.
ama cok bılıyoruz ya işte o bilgiler biraz durumu golgelendırıyor.
bunların içinde genetik olarak sağlıklı var mı ???
bunların döllenmesinin ve devam etmesinin SAGLIKLI OLABILIR anlamına gelmedıgını bılıyorum.
o apayrı bir sey . gecen tedavıde de 5. gune gıtmıs benım embryolar, onlar bırakmamıslar ama pgdden sonra devam etmiş.
bunları bilince çok da umutlanmıyorum.
ilk tedavım olsaydı zil takıp oynardım ama gecmıs negatıfler benim kafamı çelmeye çalışıyor.
hayırlısını diliyorum Allahtan. Uuyorum ben de saglam yumurta üretebiliyorumdur . hayırlısıyla hayırlı zamanın bu zaman olmasını diliyorum ama Rabbim en dogrusunu biliyor bizim için .
Şmdi buyuk ihtimalle, 5. gune gidenler 5. gun pgd yapılacak ve Akasyam gibi beni de 6. gun sabahı hastanede hazır ısteyecekler.
cok stres oluyorum.
çok inanıyorsun biliyorum Hazadem. zaten senin sesini duyunca telefona bir motive oluyorum ki valla. çok inanıyorsun diyorum bu kızın bildigi bir sey var
Hay sen çok yaşa incim yaaaaaRabbim istedi mi hepsi de sağlıklı çıkar. Bu zamana kadar çıkmaması hiç çıkmayacak anlamına gelmez ki güzelim. İnş bulunacak inş.
lavem ben de dondurulacak kadar çıkacağını düşünüyorum kendi adıma....
orası oyle Incım. Rabbim biliyor ne olacagını.Rabbim istedi mi hepsi de sağlıklı çıkar. Bu zamana kadar çıkmaması hiç çıkmayacak anlamına gelmez ki güzelim. İnş bulunacak inş.
Yok cektirmedim onu canım .. hic bir doktor oyle bir sey ıstemedı , kac tane doktora gıttım. tomografı de fecı ısın , cok gereklı degılse tercıh de etmem aslında.Lavecim endoskopiyi çektirmişsin, unutmuştum ben onu :26: İç dış batın tomografi çekildi mi peki?
canım bu tahmın bence en ıyı ıhtımal..imdi ne konustugumuzu anlatayımAh kuzum o zaman geçmişle kıyaslarsak hepimizin kötüü benim ;
3 tüp bebek kürtaj,
chnb desen keza erken dogum,
hitucu ölee boş dondü ewe kaç defa sen artık geçmişi bırak ne olur ileriye bak eskiyi düşünme kyaslama yapma her tedavide farklı yumurtalara sahipsin ..
ben inanıyorum 2 tane pgt çıkıcak ama 1 tane transfer edicekler veee kızın olucak ahanda bak gör :))))
Yok cektirmedim onu canım .. hic bir doktor oyle bir sey ıstemedı , kac tane doktora gıttım. tomografı de fecı ısın , cok gereklı degılse tercıh de etmem aslında.
ne bakıyorlar o dedıgınde? ay bır de bulasmak ıstemıyorum ona.
Lave canım peki sayının bu kadar azalacağını düşünüyorlarsa neden 5.güne gidiyorlar? Bugün yapılsaydı pgt :26:
hazadem 2 tane çıkıp neden 1 tane transfer ediyorlar?
Üst kısımdaki tüm organlara bakılıyor canım.
valla orasını ben de pek anlayamadım ama soyle bır sey dedıler.
3. gun yapılan pgd de mozaıklık ihtimali oluyormus. yani 8 hucreden 1 max 2 adet hucre alabılıyorlarmıs ve bu hucrelerın saglıklı olması veya olmaması gerıde kalan embryonun saglıklı oldugun veya saglıklı olmadıgının gostergesı degılmıs. bunu bana daha once de soylemıslerdı. 5. gun pgd tercıh ettıgımızdır demıslerdı. o yuzden 5. gun 6 hucre falan alıp bakıyorlarmıs ve guvenılırlıgı cok yuksekmıs.
ama senın dusundugunu ben de dusundum Incım. 5. gune baya zaiyat verilecek gibi duruyor.
ben de anlamadım.
Canım bende gel ne olur ne olmaz riske atma ...canım bu tahmın bence en ıyı ıhtımal..imdi ne konustugumuzu anlatayım
tekrar aradılar haber vermek ıcın, neden 5. gune gıtmeyı tercıh ettıklerını, neden 3. gun yapamdıklarını falan acıkladılar.
neyse dedı kı telefondakı embryolog;
5. gune 1 veya 2 tane gider diye dusunuyoruz. cunku normalde %40-%50 oranında 5. gune gider. Sizin de maximum 4 gider ama bizim tahminimiz 2. bunlar tabi farazi fikirler, belli olmaz. 5. gun saat 06:30 da pgd yapacagız 12 saat sonra da sonuc cıkar. Ctesı gunu siz burada olacakmıs gıbı ayarlayın kendınızı.
yani 8 den elimizde pgdye gidecek cok adet kalmayacak gibi gorunuyor sımdılık.
bu arada kasyacım senin 6. gun transferi olmustu degıl mı?
ben bir hastaneyi arayıp sorayım istiyorum illa Ctesi mi orda olmam gerek.
Hastanede beklemek bana cok agır gelıyor ınanır mısınız?
Eger saglam cıkarsa Ctesı bana haber verseler de ben Ctesı aksamı gıtsem ve transferı Pazar sabahı yapsalar gıbı bır alternatıf var mı dıye sorayım ıstıyorum.
tabı boyle bır sans yoksa gıdecegım yapacak bır sey yok. ama oraya gıdıp sonra aksam ucagıyla donmek.. cok yurek gumburtusu be
hazadem 2 tane çıkıp neden 1 tane transfer ediyorlar?
ben zaten tomografı mr gıbı seylerden tırsıyorum. cıddı klostrofobı var bende.
cektır deselerdı bır sekılde cesaret edıp cektırırdım ama hıc bır doktor demedı.
herhalde gereklı degıldır dıye dusunmuslerdır dı mı Incım?
gıttıgım doktorlar
norolojı
2 tane gastroenterelog
2 fızık tedavı
kulak burun bogaz
iç hastalıkları uzmanı
bırısı de demedı . demesınler ne olur ya?
İlk kez duyuyorum bunu :26: O zaman 3.gün yapılan pgt çok da güvenilir değil. Tedavi öncesi yeni bir şey daha öğrendim
Cumhur Bey'le bir konuşsan? Akasya'nın 6 embriyosundan 5'i 5.güne gitmişti. Akasya az kayıp verdi o zaman.
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık resmen
Canım bende gel ne olur ne olmaz riske atma ...
Allahın izniyle bişey olmıycak bebişini alıcaksın çıkıcaksınn ...
Ben öle hissediorumm canım 2 tane ama birini dondurmayı uygun görücek
Ama bu acının bir sebebi olmalı. Genelde gastrocular veya dahiliyeciler istiyor bu iç dış batın tomogrofisini. Çok ilginç ya.
inşallah canım insallah da ben pek sanmıyorum oyle
anlatacagım sımdı sebebını en altta bıraz once tekrar aradılar
orası oyle Incım. Rabbim biliyor ne olacagını.
Yok cektirmedim onu canım .. hic bir doktor oyle bir sey ıstemedı , kac tane doktora gıttım. tomografı de fecı ısın , cok gereklı degılse tercıh de etmem aslında.
ne bakıyorlar o dedıgınde? ay bır de bulasmak ıstemıyorum ona.
canım bu tahmın bence en ıyı ıhtımal..imdi ne konustugumuzu anlatayım
tekrar aradılar haber vermek ıcın, neden 5. gune gıtmeyı tercıh ettıklerını, neden 3. gun yapamdıklarını falan acıkladılar.
neyse dedı kı telefondakı embryolog;
5. gune 1 veya 2 tane gider diye dusunuyoruz. cunku normalde %40-%50 oranında 5. gune gider. Sizin de maximum 4 gider ama bizim tahminimiz 2. bunlar tabi farazi fikirler, belli olmaz. 5. gun saat 06:30 da pgd yapacagız 12 saat sonra da sonuc cıkar. Ctesı gunu siz burada olacakmıs gıbı ayarlayın kendınızı.
yani 8 den elimizde pgdye gidecek cok adet kalmayacak gibi gorunuyor sımdılık.
bu arada kasyacım senin 6. gun transferi olmustu degıl mı?
ben bir hastaneyi arayıp sorayım istiyorum illa Ctesi mi orda olmam gerek.
Hastanede beklemek bana cok agır gelıyor ınanır mısınız?
Eger saglam cıkarsa Ctesı bana haber verseler de ben Ctesı aksamı gıtsem ve transferı Pazar sabahı yapsalar gıbı bır alternatıf var mı dıye sorayım ıstıyorum.
tabı boyle bır sans yoksa gıdecegım yapacak bır sey yok. ama oraya gıdıp sonra aksam ucagıyla donmek.. cok yurek gumburtusu be
valla orasını ben de pek anlayamadım ama soyle bır sey dedıler.
3. gun yapılan pgd de mozaıklık ihtimali oluyormus. yani 8 hucreden 1 max 2 adet hucre alabılıyorlarmıs ve bu hucrelerın saglıklı olması veya olmaması gerıde kalan embryonun saglıklı oldugun veya saglıklı olmadıgının gostergesı degılmıs. bunu bana daha once de soylemıslerdı. 5. gun pgd tercıh ettıgımızdır demıslerdı. o yuzden 5. gun 6 hucre falan alıp bakıyorlarmıs ve guvenılırlıgı cok yuksekmıs.
ama senın dusundugunu ben de dusundum Incım. 5. gune baya zaiyat verilecek gibi duruyor.
ben de anlamadım.
Canım benimkiler 5. gün PGT'ye girdiler. Sabah 10 gibi sanırım. Gece 9.30 gibi sonuç belli olmuş. Beni her halukarda pazar sabahı 8.45'te çağırdılar. Ama Hakan Bey bana demişti ki ; sonuç çıktığında isterseniz mesaj atalım size. Ben korkuma istemedim. Pazar sabahı o hastaneye nasıl gittiğimi bir Allah bilir bir benDiğer olaya gelince 3. gün neden almadılar. Bana yapılan açıklama şuydu : Sizin embiryolar 3. gün 4. gün gelişimi gösterdi. Hücreler kartopu gibi birleşti. Şimdi parça alırsak tekrar toparlanamayabilirler. Bekleyelim. 5. gün alalım. Bana 5. güne %50'si gider demediler Deselerdi çok fena olurdum. Hakan Bey'in bana dediği büyük ihtimalle çoğu gider. Yani durumları çok iyi. Gerçekten de Allah'a çok şükür 5 gitti. 6. yarı yolda kaldı. Pazar günü Cumhur Bey'e 6.'yı sordum. Dedi ki ; 3. gün ondan parça alsaydık, sağlıklı da olsaydı transfer edilseydi %95 ihtimalle hamilelik olmayacaktı. O nedenle hiçbir kaybın yok dedi.
senin sonuc 9:30 gibi cıktıgı için belki senin transferini ertesi gune bıraktılar canım. benim aksamustu cıkacagı için Ctesi gelin demiş olabilirler.
benim embryolarda seninki gibi bir ilerilik durumu sözkonusu degil canım. o yuzden benimkilere klasik sansı verdiler. evet 5 gun degerli ben de bılıyorum ama yoldaki zaiyatlara 3. gun bakılsaydı acaba tutar mıydı sorusunun cevabını bılmıyorum? bu sorunun cevabını sanırım sana Cumhur Bey vermiş gibi degıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?