Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci canım pijama dünyasından aldım öncekleri de oradan aldım memnun kaldım hem 100 tl üzerine kargo ücreti yok...

dolaş çık biraz. valla gezebilsem beraber çıkardık...

delikız neden yazmadı bilmiyorum canım ben de merak ettim bir şey sordu gözden mi kaçtı ?:44:

hazade ne alacaksın benim de görümceler alacak ekskleri yarın eminönünden...

ben de netten lohusa gecelik ve sabahlık takımı sütyen ve emzirme atleti aldım...
pijama dünyasından...
Vallahi cnm ben işde zıbın çıtlıtlu tulum felan bakıcam ..
Birde yanımda yatırmak için küçük sepet beşik gibi bişey alayım diorum .
Güle güle kullan cnm ben onlara daha gelemedim
sizin sorun neydi acaba..

Eşimde sperm sorunu var bendede 3 ve 17 kromozomlarımda translokasyon var

Oh oh güle güle kullan :)
Ah canım keşke... Sen de çok bunaldın ama az kaldı Allah'ın izniyle...
Delikız duy bizi

melek benim de eşim de mozaiklik var.
yüzde 50, 46 xy
yüzde 48, 47 xyy
yüzde 2, 48 xyy mozaik ve marker kromozom bulundu.

2 tane 8 haftalık düşüğüm oldu neden bu olabilir dendi pgt denedik 2 sağlıklı çıktı 5 tanede. ama transfer günü gelişimi durdu. transfer olmadı 2 ay sonra doğal denedik oldu. ama amniyo yaptırmadım.

büyük oğlum var 8 yaşında ona baktırdım 46 xy normal çıktı...

Chnb bebeğin için çok mutlu oldum ..
bİzde de aynı xyy kromozom sorunu var siz hangi merkezde yaptırdınız kaçıncı denemede hamile kaldın

Canım bayıldım çok güzel gecelikler ama güvenemedim olurmuki acaba sen bir al bakalım memnun kalırsan bende alırım ...
Sağlıkla güle güleee kullann

melek ben ataşehir memorialde denedim olmadı. bir kere denedim zaten önceki 4 hamileliğimde zaten sorunu bilmiyordum. öğrendik pgt denedik olmadı doğal oldu tekrar...

hazadem ben yandan düğmeli sabahlıklıyı aldım... beğenirsem derim sana... pijamam da var ama gecelik daha iyi...

melek ben ataşehir memorialde denedim olmadı. bir kere denedim zaten önceki 4 hamileliğimde zaten sorunu bilmiyordum. öğrendik pgt denedik olmadı doğal oldu tekrar...

ne güzel doğal yoldanmı gebe kaldın yani
allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah

inşallah incim biraz daha dursun yaramazlık yapmasın da küvez olayı olmasın...

bebek belli kiloya gelince beyine doğum yakın sinyali gönderiyormuş şişko ya Arda o yüzden 34 ten sonra 38 sanabilirmiş kendini...

melek bu benim 5. gebeliğim hepsi doğal oldu. 3 kaybım var ama.

bu arada senin eşin tamamen mi 47 xyy?

belirtileri ne? kolları uzun, sinirlilik var mı?

merhaba chnb

sen çok yaşa emi

güldürdün beni

millette diycek bu niye kendi kendine gülüyor deli mi

öyle mi oluyormuş kollar uzun ve asabi mi

arkadaşım biz 3. tüpbebek denemesinden sonra genetik test yaptırdık ve eşime xyy kromozom bozukluğu dediler y kromozom fazlalığı olduğunu söylediler ayrıntılı olarak başka bişey demediler galiba tamamen oluyo
benim eşimde sinirli bi insan aniden sinirleniyo doktorlar belirti olarak sinirli olur demişlerdi ve eşimde sperm azlığı var

Onun üstüne atsaydın kendini
Canım sormaa ben 60 la hamile kaldım 61.80 - 62 felan oldum doktor böle dewam edersen sana serum vericem dedim :18:

Canımmm protein agarlıklı beslenn..Canını sıkma bu aydan sonra alırsın kesinnnn..

Chnb canımm valla sennkinin maşallahı var,bemkide 1 hafta önden gidiyor inşallah hep böyle devam eder..
Bugün yorgun sanırım bizimki çok nadir hareket ediyor..
Delikızı aradım meşgul,sanırım arar beni o..
Aramassada ben yine ararımmm..
Niye gelmediki buraya acaba,canı bişeyemi sıkıldıki..
Yada ikizler yoruyo olabilir annelerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…