- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.081
Chnb arkadaşımızın da sorunu buydu. Şimdi hamileNerede denedin peki?
Vallahi cnm ben işde zıbın çıtlıtlu tulum felan bakıcam ..hazade ne alacaksın benim de görümceler alacak ekskleri yarın eminönünden...
ben de netten lohusa gecelik ve sabahlık takımı sütyen ve emzirme atleti aldım...
pijama dünyasından...
sizin sorun neydi acaba..
inci canım pijama dünyasından aldım öncekleri de oradan aldım memnun kaldım hem 100 tl üzerine kargo ücreti yok...
dolaş çık biraz. valla gezebilsem beraber çıkardık...
delikız neden yazmadı bilmiyorum canım ben de merak ettim bir şey sordu gözden mi kaçtı ?:44:
Chnb bebeğin için çok mutlu oldum ..inci canım pijama dünyasından aldım öncekleri de oradan aldım memnun kaldım hem 100 tl üzerine kargo ücreti yok...
dolaş çık biraz. valla gezebilsem beraber çıkardık...
delikız neden yazmadı bilmiyorum canım ben de merak ettim bir şey sordu gözden mi kaçtı ?:44:
birazdan arayacağım kızlar
henuz aramadım
iyi bir şey olsa haber verirlerdi sanırım
birazdan arayacağım kızlar
henuz aramadım
iyi bir şey olsa haber verirlerdi sanırım
melek ben ataşehir memorialde denedim olmadı. bir kere denedim zaten önceki 4 hamileliğimde zaten sorunu bilmiyordum. öğrendik pgt denedik olmadı doğal oldu tekrar...
melek ben ataşehir memorialde denedim olmadı. bir kere denedim zaten önceki 4 hamileliğimde zaten sorunu bilmiyordum. öğrendik pgt denedik olmadı doğal oldu tekrar...
melek bu benim 5. gebeliğim hepsi doğal oldu. 3 kaybım var ama.
bu arada senin eşin tamamen mi 47 xyy?
belirtileri ne? kolları uzun, sinirlilik var mı?
melek bu benim 5. gebeliğim hepsi doğal oldu. 3 kaybım var ama.
bu arada senin eşin tamamen mi 47 xyy?
belirtileri ne? kolları uzun, sinirlilik var mı?
Onun üstüne atsaydın kendini
Canım sormaa ben 60 la hamile kaldım 61.80 - 62 felan oldum doktor böle dewam edersen sana serum vericem dedim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?