Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

suskunada valla canım ben elazığ tıpta yazılmış makale okudum. 47 xyy lerde kollar uzun olurmuş sinirli olurmuş. benim eşim de biraz sinirlidir ben karadenizli diye sanıyordum meğer 47 xyy işiymiş... kolları da uzun... daha fecisi hapishanede yapılan araştırmada mahkumlarda 47 xyy sık rastlanırmış. iyi bir eğitim şartmış...

melek pgt öncesi hız sorunu vardı yalnızca canım.
bende de menopoz sınırı amh 0.3. yaş 35. drler doğal zor dediler rezerv az ama 2 ay sonra doğal kaldım..

hazadem ben yandan düğmeli sabahlıklıyı aldım... beğenirsem derim sana... pijamam da var ama gecelik daha iyi...
Vallahi cnm çok begendim eminim çok yakışıcak bu arada dogum foto iini n yaptın cnm
Aman aman dursun sakın erkenden gelmesin
Canımmm protein agarlıklı beslenn..Canını sıkma bu aydan sonra alırsın kesinnnn..

Yok cnm ben halimden memnunum aslına bakarsan ama doktor almaya bak dedi ...
Eylül hanım nasıllar annesii

hazadem sağ ol. canım hastanenin 5 poz hakkı varmış. demedim eşime bir daha... ne yapalım 5 tane yetsin aslında çok uygunmuş ama çok masraf var diyemedim...

sen ne yaptın yedi tepede yok mu pakette?

evet aynı şeyleri bende okudum benim eşimde kouzunluğu yok ama aniden ortaya çıkan bi asabiyet var
görünüşte melek gibi önemli bi sorun yokken sinirleniyo ne güzel doğal yoldan hamile kalabiliyosun

hazadem sağ ol. canım hastanenin 5 poz hakkı varmış. demedim eşime bir daha... ne yapalım 5 tane yetsin aslında çok uygunmuş ama çok masraf var diyemedim...

sen ne yaptın yedi tepede yok mu pakette?

Aaa olsun cnm hastane çekiosa sıkıntı deil ..
Bende mavistfotoyla anlaştım allah nasip ederse o gelicek çok güzel çekio ..
Dogumdan 15 gün önce gelio ewde çekio, dogum günü gelio aileyi anneyi babayı bekleyenleri bebegi çekio , sogumdan 15 gün sonra gelio bebegi ewde çekio ve fanoramik albüm yapıolar 600 tl dedi cnm işde aslında benide zorluo ama işde bir daha olurmu olmazmı die yaptırmak istiorum

eşim geçen kış sperm testi yaptırdı ve sayıları hiç ummadığımız kadar iyi çıktı fakat hareket sorunu vardı ve ölü sayısı çoktu doktor doğal yoldan hamile kalabilirsin bi umut var dedi ama olmadi
ve böyle kişilerde sperm sayısı yükselsede hareket artmıycanı söylediler

melekçiğim şükür caım Allah size de nasip etsin. kaderimizde sinirli eş varmış. ne yapalım...

hazadem canım 2-3 ay kullanacağımız şeylere veriyoruz o parayı. mantıklı ama durumlar belli. bir de büyük oğlumda yaptırmadım şimdi kıskanır belki 5 tane yetsin. iyi yaptın canım.

melek ben keçiboynuzu kürü uyguladım eşime evicap vitamin ve keçiboynuzu pekmezi. 2 kuru inciri akşam bölüp zeytinyağına koydum birini ben birini eşim yedi....

bende ilk zamanlar o dediklerinin hepsini uyguladım nerde ne duyduysak onu yaptık ama sonuç hep olumsuzdu
oyüzden artık o tür şeylerle uğraşmak zor geliyo
hatta en son geçen yıl bir umut dedik 600 lira vererek PANAX aldık ama hiç fayda görmedik

bende ilk zamanlar o dediklerinin hepsini uyguladım nerde ne duyduysak onu yaptık ama sonuç hep olumsuzdu
oyüzden artık o tür şeylerle uğraşmak zor geliyo
hatta en son geçen yıl bir umut dedik 600 lira vererek PANAX aldık ama hiç fayda görmedik

merhaba kızlar,

ben aradım hastaneyi.

4 tanesinin gelişimi yavaşlamış, onlardan umut pek yok. gec blastosist de olabılır dedı embryolog ama tabı zor ıhtımal.

dıger 4 tanesı gelısıyormus hala. yarına elımızde 3 ya da 4 tane kalmasını beklıyoruz dedı.

durum bu kızlar...

gecen sefer de 3 tane embryoma yapılmıstı pgd.
aynı sayı olacak gıbı gorunuyor. tabı 5. gunun azızlıgı bu, 3. gun yapılsa sayı 8 idi, 5 gun oluyor 3 ya da 4.

benim eşim sigarada kullanıyo bu yolda ben nekadar yıprandıysam oda benim kadar yıprandı ama birkaç kez denedi ama yinede bırakmadı strese girdikce sigaraya sarılıyo sigarada bu durumu çok etkiliyo

lave böyle düşünme lütfen

sağlıklı varsa 3 te olsa 8 de olsa farketmiyor ki

benim toplamda 17 tane pgt ye girdi 1 tane translokasyonsuz onun da diğer kromozomlarına bakılmadı

belki onlardaki sorundan dolayı tutmadı

inşallah bu sefer olucak

yarın sabah geliyormusunuz

hazadem canım 2-3 ay kullanacağımız şeylere veriyoruz o parayı. mantıklı ama durumlar belli. bir de büyük oğlumda yaptırmadım şimdi kıskanır belki 5 tane yetsin. iyi yaptın canım.

Ewet cnm inan bizimde durum belli ama işde dediğim gibi bir daha çocuk sahibi olurmuyum olmazmıyım bilemiorum o yüzden herşey olsun istiorum ama bakalım cnm nasip kısmet ..
Nesrincim beni aramışsın yeni gördüm ya kusura bakma akşam ararım seni burası açık ofis ya rahat konuşamıorum.

zaman yaklastıkça yelkenleri indirmeye başladım ben suya.
yarın bır bıtsın gıtsın rabbım ınsallah hayırlısıyla.

yarın gelıyoruz canım.
bırazdan bılet bakacagım

Lave canım diğerleri tamamen durmuş değil, devam ediyormuş. İçlerinden pgt'ye gidecek çıkabilir diye düşünüyorum. Yarınki durumu görüştün mü?

hazadem fotoğraf paketi çok iyiymiş. Hepsini görmek istiyoruz ona göre

Kızlar benim eşim de sinirlidir onda da olmasın bu xyy durumu Gerçi baktırdık bir şey çıkmadı ama embriyolardan birinde çıkınca şüphelendim şimdi :26:

zaman yaklastıkça yelkenleri indirmeye başladım ben suya.
yarın bır bıtsın gıtsın rabbım ınsallah hayırlısıyla.

yarın gelıyoruz canım.
bırazdan bılet bakacagım

için içini yiyordur canım tahmin ediyorum

saatler geçmiyordur sana

baksana chnb nin dediğine mozaikte adam sinirli oluyormuş

benimkide aniden parlar valla

tekrarlatsammı tahlili bir de o çıksın başımıza

ikisid e olurmu acaba hem translokasyon hem mozaik

eşimiz benzerimiz olmazmış

aaa

embriyolarda çıkmışmıydı incim

o da mı olabiliyormuş

hergün yeni şeyler öğreniyoruz valla

benimki de asabidir var kromozomdan demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…