Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

gelin kızlar... çok sevinirim çok iyi oluyor hastanede misafir...

İnşaallah canım geleceğim. Ama yalnız gelemem o tarafları hiç bilmediğim için Eşimle gelebilirim. Hazadeee misafir kabul ediyor musun
Gideceğiz inşaallah canım. Veririz tabi

Sen Üsküdar'a gel ben seni alırım Anadolu yakası benden sorulur
Saka CANIM tamam valla HazaDe bacım kabul ediyor musun misafirlerini
İncim tabi o zamana hepimiz karnımız sis olarak gideceğiz inşallah sende bende akasyada

mervişim bak bulantın geçerse lebibiye(doğru mu yazdım) çorbası isterim senden...

Eylül iyiii maşallah teyzecigiBugün durgun ama pek oynamadı anlamadım:44:
Mina nasıl asıl oynamaya başladımı???

Kızlarrrr bebek sitelerinden hiç alışveriş yapıyormusunuz??
Butik bebe diye bi site var çok uygun.
Güvenilirmi acaba yaa ?
Tv de çıkıyor ama..:44:

İncim gelirsin değil mı biz akasyayla gideceğiz inşallah bebek görmeye hazadeye
Bide Nesrin ablaya gidecekmisiniz bebek görmeye bende gelecegim ona ins esim izin verdi banada haber verin mutlaka
Toplaşalım öncenesrin ablaya sonra bana sonra merveye sonra aksyaya sonra incimee
Tamam CANIM anladım anam buraninda memirialden kalır yani yokmuş
Ama mecburen yapacağız yavrumuz icin
Ewet cnm ben oluş hanımdan çok ama çoook memnunum oyüzden 10 bin lira olsada kredi çeker ona gideri mükemmel bir doktor
İnşaallah canım geleceğim. Ama yalnız gelemem o tarafları hiç bilmediğim için Eşimle gelebilirim. Hazadeee misafir kabul ediyor musun
Gideceğiz inşaallah canım. Veririz tabi

Aşk olsun incimm eşinle gel eşlerinizi hepiniz alın gelin başımın üstünde yeriniz var sakın tereddüt etmeyin benim kardeşim yok sizler benim kardeşim gibi oldunuz,sizler deilde kim gelicek başka her zaman sölüorum Allah hepinizden razı olsun

mervişim bak bulantın geçerse lebibiye(doğru mu yazdım) çorbası isterim senden...

Lebeniye mı tamam abla CANin sagolsun sen yeterki iste
Şimdilik mutfağa giremiyorum ins geçer bulantilarim
Esim sagolsun yapmaya ÇALIŞIYO

evet ama geriden gelıyormus canım. insallah dedıgın gıbı dokuz canlı olurlar :)
Olmaz böyle ama

aksam spora gıdecegım. bıraz kafayı dagıtayım

evet yıyor ama yememesı gerektıgını bıldıgım halde yıyor ve bunu engelleyemıyorum , sinir oluyorum.
olacagın onune gecemeyecegız, Rabbım en ıyısını bızım ıcın bılıyor, herseyın hayırlısı olsun.

ama bu içi içini yeme meselesı neden ??????
yemesın o zaman , rahat olayım sankı hıc bır sey yokmus gıbı
Lavem CANIM sanki her şey bitmiş gibi konuşuyorsun
Bence yarın çok guzel seyler olacak inşallah bebeğini alıp izmire öyle doneceksin

ah chnbcım ya ınsallah ıcıne dogan ıyı seyler yarın benım gercegım olur

sordugun sorunun cevabını hıc bılmıyorum canım benım

Kızlarrrr bebek sitelerinden hiç alışveriş yapıyormusunuz??
Butik bebe diye bi site var çok uygun.
Güvenilirmi acaba yaa ?
Tv de çıkıyor ama..:44:
Canım 10 parça kıyafet 3 ayakkabı 3 newresim takımı 1 çanta aldım ..
Sadece nevresim takımları gelmedi hepsi çok kaliteli çok begendim vallahi ...

gelin kızlar... çok sevinirim çok iyi oluyor hastanede misafir...
Gelicez tabikki şekerim
Eylül iyiii maşallah teyzecigiBugün durgun ama pek oynamadı anlamadım:44:
Mina nasıl asıl oynamaya başladımı???

Wallahi cnm sanırım başladı ama ben çok fazla hissetme özeliiğine sahip deilim sanırım

nazefsa canım telefonu var mı oranın? bak ben gitti gidiyordan aldım başıma neler geldi. boşuna kargo parası verdim. ve telefon yok ulaşıp da derdimi anlatamadım. mail adresi var yazdım dönmediler. ürünler farklı firmalardan geliyorsa her gelen ürüne ayrı kargo parası verme...

bak az önce pijama dünyası aradı normalde 1 gün sonra veriyorlr kargoya. ellerinde ürün yokmuş pazartesi gelecekmiş hemen sakıncası var mı dediler. ciddiyet budur...

merhaba arkadaslar bugun televizyon ve gazete haberlerınde tup bebegın ucretsız olacagını duydum ssk sı olmayanlara pekı pgt bunu kapsıyomu bı bılgınız varmı .

merhaba arkadaslar bugun televizyon ve gazete haberlerınde tup bebegın ucretsız olacagını duydum ssk sı olmayanlara pekı pgt bunu kapsıyomu bı bılgınız varmı .

Mrb bende sabah izledim ssklı olmayan ve getirisi olmayan kişilere yardım yapıcaklarmış ama o kişinin mal varlığı felanda olmıycak. ve sadece 2,500 kişiye ve dewlette pgt yapılmıyor cnm

Hayır canım bildiğim kadarıyla maalesef. Yine de bir araştır istersen. Tüp bebekten de 23-29 yaş arası olanlar faydalanabilecekmiş. Yaş sınırı niye getiriyorlar anlamadım.

Maşallah canım. Çok güzel :)

sağol canım.

inşallah canım.

bakarsın seninde akasya gibi hepsi sağlıklı çıkar. dondurulacak bile kalır. bu tedavi sürprizlerle dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…