- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.141
İnşaallah canım geleceğim. Ama yalnız gelemem o tarafları hiç bilmediğim içinEşimle gelebilirim. Hazadeee misafir kabul ediyor musun
Gideceğiz inşaallah canım. Veririz tabi
Vallahi cnm çok begendim eminim çok yakışıcak bu arada dogum foto iini n yaptın cnm
Aman aman dursun sakın erkenden gelmesin
Yok cnm ben halimden memnunum aslına bakarsan ama doktor almaya bak dedi ...
Eylül hanım nasıllar annesii
mervişim işesin tabi... zaten erkek bebekte kaza çok olur...
Toplaşalım öncenesrin ablaya sonra bana sonra merveye sonra aksyaya sonra incimeeİncim gelirsin değil mı biz akasyayla gideceğiz inşallah bebek görmeye hazadeye
Bide Nesrin ablaya gidecekmisiniz bebek görmeye bende gelecegim ona ins esim izin verdi banada haber verin mutlaka
Ewet cnm ben oluş hanımdan çok ama çoook memnunum oyüzden 10 bin lira olsada kredi çeker ona gideri mükemmel bir doktorTamam CANIM anladım anam buraninda memirialden kalır yani yokmuş
Ama mecburen yapacağız yavrumuz icin
İnşaallah canım geleceğim. Ama yalnız gelemem o tarafları hiç bilmediğim içinEşimle gelebilirim. Hazadeee misafir kabul ediyor musun
Gideceğiz inşaallah canım. Veririz tabi
mervişim bak bulantın geçerse lebibiye(doğru mu yazdım) çorbası isterim senden...
evet ama geriden gelıyormus canım. insallah dedıgın gıbı dokuz canlı olurlar :)Lave canım diğerleri tamamen durmuş değil, devam ediyormuş. İçlerinden pgt'ye gidecek çıkabilir diye düşünüyorum. Yarınki durumu görüştün mü?
hazadem fotoğraf paketi çok iyiymiş. Hepsini görmek istiyoruz ona göre
Kızlar benim eşim de sinirlidir onda da olmasın bu xyy durumuGerçi baktırdık bir şey çıkmadı ama embriyolardan birinde çıkınca şüphelendim şimdi :26:
Olmaz böyle ama
için içini yiyordur canım tahmin ediyorum
saatler geçmiyordur sana
baksana chnb nin dediğine mozaikte adam sinirli oluyormuş
benimkide aniden parlar valla
tekrarlatsammı tahlili bir de o çıksın başımıza
ikisid e olurmu acaba hem translokasyon hem mozaik
eşimiz benzerimiz olmazmış
Lavem CANIM sanki her şey bitmiş gibi konuşuyorsun
Bence yarın çok guzel seyler olacak inşallah bebeğini alıp izmire öyle doneceksin
suskunada yok canım mozaiklerde sinirlilik durumu yok...47 xyy de var... baksana sinirden hapishaneye giriyor adamlar...
lavem canım bu kez içime iyi şeyler doğuyor bak gör...
canım micro array ya senin. yaşamla bağdaşan normal anomaliler varsa listede onlardan da yerleştirilebilir mi?
Canım 10 parça kıyafet 3 ayakkabı 3 newresim takımı 1 çanta aldım ..Kızlarrrr bebek sitelerinden hiç alışveriş yapıyormusunuz??
Butik bebe diye bi site var çok uygun.
Güvenilirmi acaba yaa ?
Tv de çıkıyor ama..:44:
Gelicez tabikki şekerimgelin kızlar... çok sevinirim çok iyi oluyor hastanede misafir...
Eylül iyiii maşallah teyzecigiBugün durgun ama pek oynamadı anlamadım:44:
Mina nasıl asıl oynamaya başladımı???
hazadecim aldıklarını güle güle iyi günlerde kullan inşallah canım
merhaba arkadaslar bugun televizyon ve gazete haberlerınde tup bebegın ucretsız olacagını duydum ssk sı olmayanlara pekı pgt bunu kapsıyomu bı bılgınız varmı .
merhaba arkadaslar bugun televizyon ve gazete haberlerınde tup bebegın ucretsız olacagını duydum ssk sı olmayanlara pekı pgt bunu kapsıyomu bı bılgınız varmı .
Mrb bende sabah izledim ssklı olmayan ve getirisi olmayan kişilere yardım yapıcaklarmış ama o kişinin mal varlığı felanda olmıycak. ve sadece 2,500 kişiye ve dewlette pgt yapılmıyor cnm
Maşallah canım. Çok güzel :)
Öle tabikki cnm Aminn ...
Yarın annemle felan eminönüne gidim diorum ağırlaşmadan ama bakalım cnm kısmet
Belkide cnm bakalım ana öle pek yemeye istekli deilim ..
Ya hamileleri görüorum ağızları hiç boş durmuyor
Ohh ohhh maşallahhhh
İnşallah herşey güzel sonuçlanıcak cnm
merhaba kızlar,
ben aradım hastaneyi.
4 tanesinin gelişimi yavaşlamış, onlardan umut pek yok. gec blastosist de olabılır dedı embryolog ama tabı zor ıhtımal.
dıger 4 tanesı gelısıyormus hala. yarına elımızde 3 ya da 4 tane kalmasını beklıyoruz dedı.
durum bu kızlar...
gecen sefer de 3 tane embryoma yapılmıstı pgd.
aynı sayı olacak gıbı gorunuyor. tabı 5. gunun azızlıgı bu, 3. gun yapılsa sayı 8 idi, 5 gun oluyor 3 ya da 4.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?