- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.361
hazade ve ıncı tanesı cok saolun kızlar rabbım ısteyen herkese bu gusel duyguyu yastır işallaah rabbım kucaklarımızı doldursun
Bir yanım Lavemle burukken diğer yanım Akasyamla mutlu. Ne garip aynı anda kendimi hem kırık hem sevinçli hissediyorum...
HazaDe CANIM bir şey söyleyebilir miyim
Şey hani su hamilelik takvimi varya beni dogumu 22 Haziran yazmissin
5 Haziran olacak o CANIM10 ay hamilelik mı yaşatacaksın bana
Kızlar bu hafta sonu eşimle alışverişe çıkıcazzz,bakalım neler alıcaz kızıma
Kendimede 2 tane pijama takımı alıcammm
Kızlar bu hafta sonu eşimle alışverişe çıkıcazzz,bakalım neler alıcaz kızıma
Kendimede 2 tane pijama takımı alıcammm
Evet aynen benimde öyle hayat çok garip
Laveye huzunluyken akasyayla seviniyoruZ
hayat böyle birşey işte
ağlarken gülebilmek
akasyam tebrik ederim güzel anne
allah kucağına almayı nasip etsin
çok mutlu etsin bizi
darısı önce lavemin başına
ben bitkisel takviyelere başlıycam lave
normal olur belkilim belli mi olur
trkuaz canım tahlillerin hepsini aynı anda alırım bayramdan sonra
merkezi değiştirmeyi düşünüyorum çünkü pgt yi yapan dr ayrılmış ama emin de değilim
memorial mı emin değilim
ankaraya gelebilsem ben de genartı denemek isterim aslında
benim yeni yılda ama
incinin ve senin haberlerini bekliyorum önce
Benim cep cok yavas . Halaya katilmak istedim ama olmuyor :) katildim sayin ,ofise gidince ben de halaya varim
Bir yanım Lavemle burukken diğer yanım Akasyamla mutlu. Ne garip aynı anda kendimi hem kırık hem sevinçli hissediyorum...
Ewet incim ewet bende aynen öleyim, bir yanım kan ağlarken diger yanım çok mutlu Allahım laveque yardımcısı olsun ne diyim pek denilicek bişey yok ......
Tuliprosa opu'dan çıkmıştır. İnş o da iyi haberlerle gelir...
İnsallah darısı diğer arkadaslarımızın basına
İncimin Lavenin suskunadanin turkuazin akidenin de guzel haberlerini aliriz
Laveciğim,canım akrabalarımdayım ve bilgisayarlarını arada rica edebiliyorum..senin durumunu o aksam ögrendim cnm ama öyle üzüldüm ki yazamadım çok istedim senin tedaviye devam etmeni.. sağlıklı bulunamadı dusuncesini yasadım ve cok yıpratıcı bılıyorum cnm..Allah sana sabır versin lutfen kendini cok yıpratmamaya calıs,sözün bittiği yer..
agla,üzül içini boşalt üzüntünü yasa ve sonra artık bu dusunceleri geriye bırakmaya calış cnm.kolay mı dersen zor cok zor ben hala ugrasıyorum kendimi iyileştirmeye toparlanmaya ama bu oluyor olacak..Umudunu kaybetme cnm yasadığın tedaviler cok yıpratıcı ama düşün ne mucizeler var niye sende de bir mucize olmasınn,bu umudumuzla yolumuza devam..sağlığımızın ve gücümüzün yettiği sürece devam..insallah hepimizin güzel haberlerini burada paylaşacağiz cnm..yalnız değilsin biz varız senin yanındayız ,seni seviyoruz üzme cok kendini leav..
Aman Allahımmm çok heyecanlıı
Eeee cnm öle ama napıcaksınn başka yolu yok ...
Aldım cnm ben ctesi havuzluhandan.
Malesef şekerim erkek :)
Hadi cnm hayırlı haberlerle gel inşallahhh dualarımız seninlee
Delikız çok geçmiş olsun kızların dediği gibi iyi doktor bulmana çok sewindim inşallah bir daha yaşamazsın böle bir sorun ...
Amin kızlar inşallahhhh
İnşallah iyi haberlerle gelirsiniz cnm benimmm
Merhaba cnm hoşgeldin nasılsınn ...
Hay ben senin kotana ya
Şekerim sınırsız alsana ayolll
Ay naz alemsin hee
Dogru demişsin tabikki kızın kullanır
Ben hep iyi düşünüp iyi olsun dedim ama olmadı cnm vallahi inan senin kdr bende çok üzüldüm ama elden bişey gelmio((
Dilerim hakkında hayırlısı olur ama ben sen çok umutlandırdım gerçekden çok öüzr dilerim canımm
Günaydın İncimm nasılsınnn
Aradım ben cnm eşiyle kahvaltı yapıomuş Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sonuçlar nasip etsin inşallahhh
lavem canım benim, öncelikle sen çok güçlü bir kadınsın... Bunu da atlatacaksın biliyorum. bu sefer ben de umutluydum... çok üzgünüm...
canım ben hala bizim gibiler için fishin daha doğru olduğunu düşünüyorum bu konuyu cumhur beyle konuşur musun? benim yumurta sayısı çok olmayanlara micro array yapmalarını aklım almıyor...belki de 8 yumurtada ufak tefek sorunu olup yaşamla bağdaşan anomalili sorunu olan embriyon vardı. ben hep aslında doğrudan sana yazmasam da yazdıklarım fishle yaptırman yönündeydi...
tuliprosa ve meral arkadaşım sağlıklı yumurtası bol olan opu olması dileğiyle...
geldim kızlar, halaya katılayım ben de
bu halay Akasyam icin
hazadcecim canım Allah yardımcım olsun dogru dıyorsun valla :) negatıf ustune negatıf , nasıl olur bu ısın sonu bılmem ben
sen boyle soyluyorsun benı cok uzuyorsun bılıyor musun Hazadem? o zaman bır sonrakı tedavımde bana hıc umut olmayacaksın
oyle Mervecim , ben de kendim hüzünlüyken Akasya ile mutlu oldum.
siyahlar ve beyazlar bir arada bu dünyada.
ikisine de ayak uydurmak gerek.
canım Adacaigim , iyi niyetin ve guzel dileklerin icin tesekkur ediyorum.
amin diyorum ben, insallah diyorum.
geldim kızlar, halaya katılayım ben debu halay Akasyam icin
oyle be tatlım, ne yapacagız , yok kı baska yolu bunun
hazadcecim canım Allah yardımcım olsun dogru dıyorsun valla :) negatıf ustune negatıf , nasıl olur bu ısın sonu bılmem ben
sagol Mervecım
ben de zaten hep bir mucize icin dua ettim akidecim ama ollmadı.
aglamadım, inanır mısın gozumden 1 damla yas bıle akmadı benım.
taş gibiydim , hala daha biraz oyleyim. biraz kadere kızgın mıyım nedır bılemıyorum.
gercı yok oyle demeyeyım, çok şükür ben mutlu bir insanım , Allah negatifini veriyor ama gucunu de yanında beraberinde veriyor.
ileriye donuk umudum olsa aslında dimdik ayakta duracagım da işte her negatif beni guzel sona yaklastırmıyor sanki , baska bır negatıf ıcın kapı acıyor.
sen boyle soyluyorsun benı cok uzuyorsun bılıyor musun Hazadem? o zaman bır sonrakı tedavımde bana hıc umut olmayacaksın
chnb canım öyle miyim değil miyim bilmiyorum. siz oyle dedıgınıze gore oyleyımdır , ben olayın ıcınde anlayamıyorum.
evet en basından berı farkındayım senın fısh yanlısı oldugunu. ben array yanlısıydım sebebı de basıt ve acıktı aslında.
herseye bakılsın bakılmısken ve sorun ne ıse çıksın. fishle bakıldıgında sorun varsa da cıkmayabılır dıye dusundugum ıcın fıshe karsı uzaktım kaldı kı bu benım de fıkrım olmasının otesınde genetık bolumunun array konusunda da olumlu seyler soylemelerı ve benı oraya yonşendırmelerı asıl beni cgh ya yaklastırandır.
aama senın bu konudakı fıkırlerını hep merakla okudum katılmasam da...
mesela dıyorsun kı yasamla bagdasan anomali? ne demek ıstıyorsun ? ornek verebılır mısın bana?
raporum emaıl ıle gelmıs, ona baktım. tam anlamıyorum ama mesela bır embryoda 14. kromozomda sorun var ve sanıyorum bu 14. numaralı kromozom fısh yontemıyle bakılmayan numaralardan bırı. o zaman benım bu embryoma 3. gun fısh ıle bakılsaydı varsayalım kı translokasyon yok bunda ( ama var ) , o zaman saglıklı mı dıyeceklerdı?
kafamı karıstıran bu ve bunun gıbı sorular var canım.
fıkırlerını paylasırsan sevınırım.
Kromozom 14 üzerinde bulunan genlerle ilgili olan hastalıkların bazıları:
alfa-1 antitripsin eksikliği
Alzheimer hastalığı
Alzheimer hastalığı, tip 3
konjenital hipotiroidizm
Krabbe hastalığı
Niemann-Pick hastalığı
sendromik olmayan sağırlık
sendromik olmayan sağırlık, otozomal baskın
tetrahidrobiopterin eksikliği
bu hastalıkların alzheimer hastalığı dışında diğerlerin ne olduğunu bilmiyorum. tek sorun bu mu 14. mü?
Kromozom 14 üzerinde bulunan genlerle ilgili olan hastalıkların bazıları:
alfa-1 antitripsin eksikliği
Alzheimer hastalığı
Alzheimer hastalığı, tip 3
konjenital hipotiroidizm
Krabbe hastalığı
Niemann-Pick hastalığı
sendromik olmayan sağırlık
sendromik olmayan sağırlık, otozomal baskın
tetrahidrobiopterin eksikliği
bu hastalıkların alzheimer hastalığı dışında diğerlerin ne olduğunu bilmiyorum. tek sorun bu mu 14. mü?
ayyy naz az kaldı valla
günler göz açıp kapayıncaya geçiyor
iyi günlerde giy aldıklarını tatlım
Neler neler alırsınız cnm alıncak şey çok sağlıkla giyer eylül prenses inşallahhh
Sorma cnm sorma bendeya toplamda 2 kilo almışım neremden aldım bilmiorum daha çok aldım herkes dio bunlar iyi günlerinHazademm ben çok kilolu hissetmeye başladım kendimi yaa,aynaya bakasım gelmiyor
Eski kıyafetlerim zaten olmuyor hiç üstüme..
inşallah hep böyle kalmammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?