- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.941
Sorma valla akasyamm
Bebek bahane,internette çok geziyormuşumm herşeyi kafama takıyormuşum internettede abartıyorlar yya bazı şeyleri
350 kb kalmış bugün en geç yarın biter,bende 12 güne dönerim
Kuzum valla 3 ay öncesine kadar sınırsızdı tlf ile birlikte 80 ödüyorduk,çok geldi..Bizde ttnet 3g mobile geçtik 24 ödüyoruz aylık..
Sen ne tarifedesin canım?
Dur kız nereye atlıyonnnn
Susuzluk da gebelikte baş agrısı yapıyor canım bol bol su iç,Sen kan hapı kullnıyorsun degilmi?
kızlar günaydın
bizdede aynı sorun var bizdeki eşimde translakasyon taşıyıcısı benimde 3 düşüğüm var kendiliğimden hamile kaldığım ve tüp bebek denemelerim ilk ikisini genetik test yaptırmadan yaptırmıştık sonuç negatif 3. sünü pgd ile yaptırdık yine sonuç negatif ama geçtiğimiz nisan ayında başladık tedaviye ve pozitif hamileydim ama maalesef bebeğimi kaybettim karnımda öldü kürtaj oldum tekrar denemek istiyoruz hayırlısı bakalım ama çok olumsuz olmayın derdini veren rabbim dermanını da verir ya hiç tedavisi olmasaydı ne yapardık sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim
herkese merhaba allah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inş.bendede dushenne kas hastalığı taşıyıcılığı var.bebeğim erkek olursa hasta olucak bunun için pgt yöntemi ile tüp bebek yaptık 4tane embriyo vardı pgtde 2 tane erkek 2si kız ama kromozam eksikliği çıktı bunlardada çok üzüldüm hiç beklemiyodum.şuan ne yapacm ne düşünücem bilmiyorum.2. tüp bebeğimi denesek diye düşünyorum kafam çok karışık.
Benim eşim de çok kızar internette sürekli bir şeyler araştırıncaBizimki ttnet sınırsız. 50 lira.
İncimm artı telefonda ödüyorsunuz degilmi canım?
Kızlar bugün ölen yegenimin mahkemesi var burdurda,içim bi garip..
İnşallah suçlular müebbet cezası alırlarda bizlerinde içine su serpilir
Mervişim canım tekrar gözün aydın canım...
İnci bayramı geçireceğimi düşündü bir şey demedi doğum tarihi için...
Hazadem canım benim ben de beceremiyorum bu teknik işleri şükür alıntı yapıp yazmayı beceriyorum...
Kız nazefsa netten alışveriş yapıyorsun diye eşin gece kotayı bitirmiş olmasın...
Herkesi öptüm...
Sorma valla akasyamm
Bebek bahane,internette çok geziyormuşumm herşeyi kafama takıyormuşum internettede abartıyorlar yya bazı şeyleri
350 kb kalmış bugün en geç yarın biter,bende 12 güne dönerim
Kuzum valla 3 ay öncesine kadar sınırsızdı tlf ile birlikte 80 ödüyorduk,çok geldi..Bizde ttnet 3g mobile geçtik 24 ödüyoruz aylık..
Sen ne tarifedesin canım?
Dur kız nereye atlıyonnnn
Susuzluk da gebelikte baş agrısı yapıyor canım bol bol su iç,Sen kan hapı kullnıyorsun degilmi?
herkese merhaba allah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inş.bendede dushenne kas hastalığı taşıyıcılığı var.bebeğim erkek olursa hasta olucak bunun için pgt yöntemi ile tüp bebek yaptık 4tane embriyo vardı pgtde 2 tane erkek 2si kız ama kromozam eksikliği çıktı bunlardada çok üzüldüm hiç beklemiyodum.şuan ne yapacm ne düşünücem bilmiyorum.2. tüp bebeğimi denesek diye düşünyorum kafam çok karışık.
selam kızlar..
artık pek vaktim olmuyo nete girmeye. annem gidiyo haftasonu, aç kalmazsak iyi
somuşsunuz çok sağolun, ikinci tahlilde de yüksek çıktı tsh, hastanede bi daha yaptırdık sınıra inmiş. takip edilicek. pazartesi bi profa götürücez bakalım.
allah sağlık versin hepimize.
Canım hoşgeldin. Vaktin olmaması çok doğalPaşa geldi artık.. Peki bu durumun bebeğe etkisi var mı canım ? Düşürülmesi için bir ilaç vs ? :26:
Valla yapar yapar canımmm :) Senindemi kotan bitiyor kız girmiyorsun çok?
Bizde seni ve arda bebegide çok öptük canım
ilaç veriliyor evet ama önce iyi bi dr.a gidelim dedik.
sen nasılsın, bebiş nasıl
İçiorum cnm aslında ama işde n bilim arada oluo baş ağrısı ..Dur kız nereye atlıyonnnn
Ay sorma ya birde topik sahibi ol dio inci kuzum ben n anlarımHazadem canım benim ben de beceremiyorum bu teknik işleri şükür alıntı yapıp yazmayı beceriyorum...
selam kızlar..
artık pek vaktim olmuyo nete girmeye. annem gidiyo haftasonu, aç kalmazsak iyi
sormuşsunuz çok sağolun, ikinci tahlilde de yüksek çıktı tsh, hastanede bi daha yaptırdık sınıra inmiş. takip edilicek. pazartesi bi profa götürücez bakalım.
allah sağlık versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?