• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rosa canım hamilesin :nazar: Hayırlı olsun :16:

chnbcim inceleme işlemi anestezisiz yapılıyormuş ancak parça alınırsa lokal anestezi uygulanabilirmiş. İnşaallah o gün doktor müsait olur da yapar, çok gerildim gerçekten.

Akasya canım 12.haftaya kadar ilaçlarla dindirmeye çalışacaksın o zaman. Allah yardımcın olsun. Evet gebe takibi almıyormuş kendisi de hamile olduğu için :) Bence konuştuğumuz gibi diğer belirlediğin doktorlarla bir görüş derim. Bu arada cvs için karar verebildiniz mi?

Akidem, suskunada, izz hoşgeldiniz kızlar :16:

Delikız maşallah yavrularına :nazar:

Henüz karar veremedik canım. Gerçekten çok zorlanıyoruz. Aslında eşim pek taraftar değil. Ne oldu oldu diyor. Ben bebeğe elletmem , sorun olursa da bahtımıza deriz diyor. Bense bilemiyorum. Bir taraftan işlemden çok korkuyorum. Dİğer taraftan %1'de olsa ihtimali ortadan kaldırıp rahat rahat yolumuza devam mı etsek diyorum.. :25: Allah kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın. Bakalım kese+kalp sınavını da aşalım da doktorumuzu da bulunca sanırım bazı şeyler daha net olacak.. Senin işlem ne zaman güzelim ? Memorial yapacak dimi ? Hastanede kalman gerekiyor mu? :26:

hazadecim artik sizleri takibe giriyorum .
o yuzden biraz azaldı siteye girislerim.
ama heyecanla hep takipteyim :)
Aşk olsun ama hep gel olurmu öle şey ... :20:
hazade canım günaydın,geçmiş olsun

Saol cnmcım razıyım ağrılara napalım ama artık ağırlaşıo insan çalışma zorlaştı benim için ama dayanıorum işde eksiklerimiz bitseydi hayırlısıyla çıkıcam işden.

Henüz karar veremedik canım. Gerçekten çok zorlanıyoruz. Aslında eşim pek taraftar değil. Ne oldu oldu diyor. Ben bebeğe elletmem , sorun olursa da bahtımıza deriz diyor. Bense bilemiyorum. Bir taraftan işlemden çok korkuyorum. Dİğer taraftan %1'de olsa ihtimali ortadan kaldırıp rahat rahat yolumuza devam mı etsek diyorum.. :25: Allah kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın. Bakalım kese+kalp sınavını da aşalım da doktorumuzu da bulunca sanırım bazı şeyler daha net olacak.. Senin işlem ne zaman güzelim ? Memorial yapacak dimi ? Hastanede kalman gerekiyor mu? :26:

Akasyam içini ferah tut ne olur bak bende senin gibiyim biliosun amnio cvs için çok tereddütde kaldım ama sonunda vazgeçtim ...
Pişmanda deilim allahın izniyle bebeklerimiz sağlıkla gelicek bize

Akasyam içini ferah tut ne olur bak bende senin gibiyim biliosun amnio cvs için çok tereddütde kaldım ama sonunda vazgeçtim ...
Pişmanda deilim allahın izniyle bebeklerimiz sağlıkla gelicek bize

Canım ben de çok inceledim internette. 100/1 düşük riski diyor. :25: CVS'de amniyo sıvısından almıyormuş. Plesantadan galiba hücre alıyor. Sen incelemiş miydin ? Doktorun ne demişti ? :26:

Son düzenleme:
Canım ben de çok inceledim internette. 100/1 düşük riski diyor. :25: CVS'de amniyo sıvısından almıyormuş. Plesantadan galiba hücre alıyor. Sen incelemiş miydin ? Doktorun ne demişti ? :26:

Ewet cnm % 1 düşük riski yada erken doguma sebebiyet verio, kuzenimin eşinin old gibi 6,5 aylık 750 gr dogum yaptı şükürler olsun kızımız iyi ama işde rüsk büyük ...
Oluş hanım bana bekleyelim eger bir belirti bizi rahatsız eden bir anomali olursa şayet amnio yaparız dedi, şükürler olsun öle bir duruma rastlamadık detaylıdada baya inceledi sıkıntı yok dedi ve yapmadık ...
Tabi ne olucagı bilinmez ama degerli bebek old. için oluş hanım riske atmadı cnm.Ama arda kesinlikle yapalım dedi mesele hemen amnio için randewu al demişti.
bence cnm sen kendin karar ve ve şöyle düşün Allah korusun sıkıntılı bir durum var ise aldırabilirmisin??
Ewet aldırırım dersen hiç tereddüt etme yaptır, ama bir özrü olsada aldırmam diosan bence yaptırma canım.

hoşbulduk cnm,senin de tatil ıyı gecmiş ne guzel sende hoşgeldin..
sen su testi biran önce yaptırda cnm uzadıkca geriliyorsun,,Allahın izniyle temiz cıkacak cnm..anestezili de olsa kısa bır işlemdir sanırım kafaya takma çok ne gun yaptıracaksın?

Sorma akidem ya :( Gerildikçe gerildim. Bir yandan işlem nasl geçecek bir yandan sonuç ne çıkacak muamması. Hayırlısıyla bir atlatabilsem... Yarın için randevu aldım ama doktor müsait değilse yapmayabilirmiş. Umarım o gün olur ve biter.

Selam kizlar,

Incicim sen de isleme karar vermissin . Persembe gunu mu? Anestezisiz yapilacak demissin. Agrili bir islem degil miymis? Degilse sorun yok . Sonuc aninda cikiyor mu? Patalloji mi bekleyecegiz?

Selam canım, özledik seni. Nasipse yarın gidiyorum ama yapılıp yapılmayacağı belli değil, doktorun durumuna bağlı. İncelemede anestezi gerekmiyormuş ancak biyopsi alınırsa lokal anestezi yapılabilirmiş. Biyopsi gerekirse 10 gün kadar sonucu bekleyeceğiz.

hoş geldin levaqueciğim. artık bende umutluyum. iyi düşüneyim iyi olsun diyorum. oğlumun ateşi var. o yüzden gecenin bir vakti ayaktayım.

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Hakkında en hayırlı kararı verirsin inşaallah. Allah'ım kalbine ferahlık versin...
Evet canım Memorial'da. Zannetmiyorum kalacağımı. Dua edin benim için...

selam kızlar ben de takipteyim ama pek yazamadım..

inci canım yapılacak işlem nasıl bişey tam bilmiyorum ama allah yardımcın olsun. rahim ağzına mı bakılcak rahme mi? inş kolayca atlatırsın.

tuliprosa yarın değerin güzel çıkıcak inanıyoruz hepimiz, inş..

akasya cvs veya amniyo yaptırma konusunda içinden geçeni dinle, gönlüne nasıl geliyosa öyle yap. herkes yaptırıyo, tamam risk var ama özlemcano amniyo yaptırmış mesela en son yazmıştı burda. bana da cvs demişti dr daha erken öğrenelim diye, ben ne olursa olsun aldırmıcam diye yaptırmadım. baya araştırmıştım cvs yi de.
bu konuda uzman biri yaparsa sıkıntısı yok onun da.

izz ,suskunada, turkuaz, lave hep mesajlarınızı okuyorum çok yorumlar yapıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo. mucize beklenerek yaşanmaz fln dediniz en son, translokasyonumuz olmasa da sağlıklı evlat sahibi olmak mucize. allah istedikten sonra bize evlat verecek olduktan sonra translokasyon nedir ki, teslim olup dua edin. herkes ben inandım oldu diyo ama inanınca olacak diye bişey yok, lave herkes böyle hikayeler anlatıyo diyo ya. olmasa da isyan etmeyip inanmak insanın ruhunu rahatlatıyo.
böyle yazıyorum ama eskiden bana böyle biri yazsa, artık çocuğu olan biri, sen ne anlarsın derdim içimden. bizi ancak yaradan anlıyo, duanın gücü çook büyük.

naz ortalarda yok, kotası yenilenince gelicek heralde.
chnb seninle beraber ben heyecanlanıyorum, son bekleyişler stresli ama güzeldi :emir_bebek:
delikız maşallah ikizlerine:nazar::nazar:
hamet yok ortalarda..

Son düzenleme:
Mattika canım, ucunda kamera olan bir alet rahme yerleştirilip rahim inceleniyormuş. O kamera doktorun yanındaki ekranda büyüterek gösteriyormuş rahim içini. Değişik doktor olacağı için de tedirginim biraz. Kendi doktorum olsa daha rahat olurdum.

Lave canım aklım sende. Keyfin iyidir umarım. :16:

canım benim merhaba ,

iyiyim şükür. zamanla azalıyor acılar, ben bunu gayet iyi bilenlerdenim.

amnıyo konusu tamamen kısısel bır karar. ben olsam , ben olsam dıye cevap verılır.
ben olsam yaptırırdım dıye dusunuyorum .
ama 2lı ve 3lu de rısk cıkmazsa yaptırmayadabılırdım.
belkı de 2lı 3lunun sonucuna bakardım, normal bır gebelıkte olması gerektıgı gıbı.
eger rıskım cok cok dusukse yaptırmazdım .
ben amnıyoda dusukten pek korkmuyorum. eskıdenmıs o.
artık ısın ehlı ellerde yaptırırsan rısk yok kadar az.

hazadecım gelırım elbet de ınsan tedavıde olmayınca oylecok da yazacak bır sey olmuyor.
tedavıdeyken anlatıcı , degılken ıse dınleyıcısın.
:)

suskunadacım sorma ya , ben bazen anlatıyorum da bırıne ınsanlar hayret edıyor ne guc varmıs sende dıyor. bense o cumleyı duyana dek aslında cok da gucsuz oldugumu dusunuyor ıken bır anda acaba gercekten guclu muyum dıye soru sorar hale gelıyorum kendıme.
artık guclu olduguma ben de karar verdım.
kesınlıkle gucluyum.
ben sanırdım kı arada aglamak sızlamak gucsuzlugun sımgesıdır ve ben nıhayetınde aglıyorum arada ... e o zaman cıkarım '' ben gucsuzum''.
ama yanlısmıs , hıc ılgısı yok.
ılk tedavıde pes eden o kadar cok kısı gordum kı , kendıme bakınca helal olsun sana be dıyorum.

Mattika canım, ucunda kamera olan bir alet rahme yerleştirilip rahim inceleniyormuş. O kamera doktorun yanındaki ekranda büyüterek gösteriyormuş rahim içini. Değişik doktor olacağı için de tedirginim biraz. Kendi doktorum olsa daha rahat olurdum.

e guzelım bunun yumurta takıbınden ne farkı var o zaman???
acı yok dı mı?

Hayırlı günler canlarım hepinizi çok çok özledim
Aklım sizde hep ama durumum çok vahimi giremedim
Bugün hastaneye gittik çok şükür bebeğimiz iyi büyümüş maşallah
Benide hastaneye yatırdılar serum taktılar biraz kendime geldim
Yoksa oturup ağlıyordum artık dayanamiyirdum
Neyse herkes iyidir umarım Lavem incim AKasya Mattika chnb HazaDe akide
Suskunada turkuaz DeliKiz nazefsa hepinizi çok öpüyorum
Bu arada gecmisi okuyamadım TüliP hamile galiba çok şükür zaten belliydi
Tekrar öptüm hepinizi 3 haftam kalmış normale dönmeme bomba gibi Gelecem aranıza inş

İncim CANIM yarın mı yapılacak kolkoskopi
Alab yardımcın olsu. Bak gor her şey normal çıkacak
Dualarım seninle CANIM benim

Tekrar öptüm hepinizi 3 haftam kalmış normale dönmeme bomba gibi Gelecem aranıza inş

Canım hoşgeldin :16: İnşaallah tez vakitte geçer bu bulantılar. Yavrun da iyiymiş maşallah :nazar: Allah'a emanet ol kuzum.

canım benim merhaba ,

amnıyo konusu tamamen kısısel bır karar. ben olsam , ben olsam dıye cevap verılır.
ben olsam yaptırırdım dıye dusunuyorum .
ama 2lı ve 3lu de rısk cıkmazsa yaptırmayadabılırdım.
belkı de 2lı 3lunun sonucuna bakardım, normal bır gebelıkte olması gerektıgı gıbı.
eger rıskım cok cok dusukse yaptırmazdım .
ben amnıyoda dusukten pek korkmuyorum. eskıdenmıs o.
artık ısın ehlı ellerde yaptırırsan rısk yok kadar az.

hazadecım gelırım elbet de ınsan tedavıde olmayınca oylecok da yazacak bır sey olmuyor.

suskunadacım sorma ya , ben bazen anlatıyorum da bırıne ınsanlar hayret edıyor ne guc varmıs sende dıyor. bense o cumleyı duyana dek aslında cok da gucsuz oldugumu dusunuyor ıken bır anda acaba gercekten guclu muyum dıye soru sorar hale gelıyorum kendıme.
kesınlıkle gucluyum.
ben sanırdım kı arada aglamak sızlamak gucsuzlugun sımgesıdır ve ben nıhayetınde aglıyorum arada ... e o zaman cıkarım '' ben gucsuzum''.
ılk tedavıde pes eden o kadar cok kısı gordum kı , kendıme bakınca helal olsun sana be dıyorum.

tedaviyi boşver canım benim

en ufak bir sıkıntı da depresyonlara giren panik atan olan o kadar çok kişi var ki çevremde

hamileliği boyunca sakinleştirici kullanan arkadaşım bile var ve o çocuğa sahip olmak için 8 yıl beklemişti

allahım güç versin sabır versin herşeyin üstesinden geliriz biz evvel allah

mervem biraz daha sabret

ikinizin de iyi olmanıza çok sevindim

biz burdayız

bekleriz

Canım hoşgeldin :16: İnşaallah tez vakitte geçer bu bulantılar. Yavrun da iyiymiş maşallah :nazar: Allah'a emanet ol kuzum.

inci merhaba canım

yaptıracak olmana çok sevindim

laparoskopi gibi histereskopi gibi birşey mi acaba

rahim içini çevresini görücek olması çok güzel

rahim filminde herşey normal gözüküp bu şekilde tespit edilen bir çok sorun olabiliyor

inşallah çıkmasın birşey ama korkma lütfen

anlamadan bitecek inşallah

tedaviyede geçersin aralıkta artık

canım benim merhaba ,

kesınlıkle gucluyum.
Tabikki cnm helal olsun sana gerçekden biz neler neler gördük yaşadık...
sabah kanal d haberde bir aile 8 defa denemiş ve tutmuş tüpde biliomusun oturdum bir güzel ağladım eşim dio git makyajını tazele işe geç kaldık benim hep umudum var Rabbim yardımcın olsun cnm
Az kaldı cnm dayan ben bilirim o kusmaları serumları aman allahım feci bişey :(((
Canım yarın gideceğim ama doktor uygun olursa yapacakmış. Allah razı olsun :16:

İncim inşallah bişey çıkmıycak inan içimde hiç kötü bişey yok çok rahatım

Back
X