• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

cnm umutsuz baslama insallah son tedavin olur,olumlu guzel enerjılerle baslamalısın bence,insallah hepimizin son tedavisi olur ama olumsuz sonucu alırsakda yasadığımız yıkımı hissettiğimiz acıyı nasıl bılmıyorum ama kontrol edebilsek o kadar üzülmesek nasıl yapılır bilemiyorum ama..
sanada aynen katılıyorum butun yuk bizlerde ha birde sorun da bizdeyse işin bu tarafı da ayrı bır yukk..

inşallah canım ama sorunun bende olması da yıprattı beni,

eşimde olsa farklı mı olurdu onu da bilmiyorum ama yine de düşünmeden edemiyorum

neden ben demiyorum,kabullendim ama bir yanım hep buruk...

delikız canım kendi derdime düştüm yazamadım,bebeklerin iyi maşallah

sağol canım haftasonu yapacağız bakalım histereskopiyi

inşallah canım ama sorunun bende olması da yıprattı beni,

eşimde olsa farklı mı olurdu onu da bilmiyorum ama yine de düşünmeden edemiyorum

neden ben demiyorum,kabullendim ama bir yanım hep buruk...

delikız canım kendi derdime düştüm yazamadım,bebeklerin iyi maşallah

sağol canım haftasonu yapacağız bakalım histereskopiyi

iiler çok şükür teyzesi
darısı başına inş.
hayırlısı ile onu da atlatırsın inş.
RABBİM hakkında hayırlısını versin
bu arada akasya kararın çok zor umarım en doğru kararı vereceksin
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
beni de doktor aradı çok az gebelik şekerim yüksek çıkmış
100 mg yükleyeceklermiş yarın sabahtan doktordayım inş.
bi de demir eksikliği çıktı her zamanki gibi
doğdum doğalı var hap yeterli gelmiyor muhtemelen dozu artıracak
RABBİM hepimize dermansız dert vermesin
bu arada alın size bir göbüş

Eki Görüntüle 542664

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen öyle başlamak hiç sorun değil ama ne ilginç yaşananlar hatırlansa başlamak bu kadar kolay olmaz herhalde

allah veriyor gücünü herşeyi unutup sil baştan

eşim pes etmiş durumda canım

üç ayda bir onlaramı çalışıcaz olmıycağını kabullen diyor

ama ben de bunun için erken olduğunu düşünüyorum

daha önce de demiştim ya 2 sene 4-5 tedavi daha allah izin verirse

sonra ben de elimden geleni yaptım allahım uygun görmedin derim tevekkül ederim elbet

umarım hiçbirimize böyle bir son vermesin rabbim ama herşeye hazırlıklı olmak lazım

eşler içlerine atıyor kimseyle paylaşmıyor ve kabullenemiyor sanırım yada benimki öyle

ikna edersem ben de sizinle başlarım belki

ankaraya gidebilsem genart istiyorum aslında ama çok zor

bunu benim eşim de zaman zaman düşünüyor sanırım,pek dillendirmese de,ben hissediyorum

bence sen eşini ikna et hep beraber başlayalım,canım ankara sana zor olur,ben de bir kaç kez istanbul u düşündüm daha yakın diye

ama çok sık merkez değiştirmeyin dedikleri için yine genart ta yaptıracağım inş

sanırım ben de senin gibi yaparım,tedavi stresli ama boş boş beklemek de zor,olsa kendiliğinden olurdu zaten,

mucizeler bizi de bulsa keşke,tedaviye gerek kalmasa...ah ah....hakkımızda hayırlısı ne yapalım

iiler çok şükür teyzesi
darısı başına inş.

Eki Görüntüle 542664

canım maşallah çok az kiloyla bitireceksin hamileliğini

ben histereskopiyi hiç düşünmüyorum bile,tedavi de Allah büyük bakalım

neyse kaderimiz yaşayıp göreceğiz,artık hep evdesin di mi?

bunu benim eşim de zaman zaman düşünüyor sanırım,pek dillendirmese de,ben hissediyorum

bence sen eşini ikna et hep beraber başlayalım,canım ankara sana zor olur,ben de bir kaç kez istanbul u düşündüm daha yakın diye

ama çok sık merkez değiştirmeyin dedikleri için yine genart ta yaptıracağım inş

sanırım ben de senin gibi yaparım,tedavi stresli ama boş boş beklemek de zor,olsa kendiliğinden olurdu zaten,

mucizeler bizi de bulsa keşke,tedaviye gerek kalmasa...ah ah....hakkımızda hayırlısı ne yapalım

bir tanıdığımız vardı

eşinin spermleri ölü dendi

tüp bebek yapılması lazım ameliyatla canlı sperm bulursak o da

bu ay hamile kalmış kız kendiliğinden

allah ol demiş olmuş

ben inanıyorum lave sen ben izz akide kaldı hamile olmayan galiba

unuttuğum varmı

inci de var ama o daha şanslı maşallah

içimden geldiği gibi yapıyorum ben başlıyorum diyorum

biraz bağrış çağrış sonra sesini çıkarmıyor sağolsun

rabbim hayırlısını sağlıklısını versin geç olsun önemli değil

iiler çok şükür teyzesi
darısı başına inş.

Eki Görüntüle 542664

maşallahın var fıstık gibisin valla

bize tüyoları verirsin hamile kalabilirsek tabiiiiiiiiiiiii

abru şallı gibi kitap bile yazarsın valla hem ikiz hem 9 kilo

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım maşallah çok az kiloyla bitireceksin hamileliğini

ben histereskopiyi hiç düşünmüyorum bile,tedavi de Allah büyük bakalım

neyse kaderimiz yaşayıp göreceğiz,artık hep evdesin di mi?
inş. turkuaz
evet hep evdeyim
sen rapormu alacaksın yoksa git gelmi yapacaksın nasıl olacak
maşallahın var fıstık gibisin valla

bize tüyoları verirsin hamile kalabilirsek tabiiiiiiiiiiiii

abru şallı gibi kitap bile yazarsın valla hem ikiz hem 9 kilo

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bilmem iimi sizce :26:
belki bilirsin ben başta hiç kilo almamıştım göbüşüm bile yoktu doğru düzgün ama birden göbüşüm bi anda büyüdü
birden büyüyünce sanki çok gibi geliyor ama dışarda kimse ikiz ve 6 aylık olduğuna inanmıyor :1:
28 den sonra da büyüyor diyorlar belki bi atlama da o zaman yaparım :1:
15 kiloyla kapatsam süper olacak da zor gibi sanki son aylarda daha mı çok kilo alınıyor :26:
ay abartma ula az da sayılmaz kilom daha 2 ayım var birden 5eer 10 ar alırsam görürsünz :1:
darısı başınıza inş. ikiz hamile kalasınız
azkilo alasınız
yaramaz veletler karnınızda tepinip dura inş..

inş. turkuaz
evet hep evdeyim
sen rapormu alacaksın yoksa git gelmi yapacaksın nasıl olacak

bilmem iimi sizce :26:
belki bilirsin ben başta hiç kilo almamıştım göbüşüm bile yoktu doğru düzgün ama birden göbüşüm bi anda büyüdü
birden büyüyünce sanki çok gibi geliyor ama dışarda kimse ikiz ve 6 aylık olduğuna inanmıyor :1:
28 den sonra da büyüyor diyorlar belki bi atlama da o zaman yaparım :1:
15 kiloyla kapatsam süper olacak da zor gibi sanki son aylarda daha mı çok kilo alınıyor :26:
ay abartma ula az da sayılmaz kilom daha 2 ayım var birden 5eer 10 ar alırsam görürsünz :1:
darısı başınıza inş. ikiz hamile kalasınız
azkilo alasınız
yaramaz veletler karnınızda tepinip dura inş..

ne güzel etmişsin gülüm sen öyle

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:16::16::16::16::16::16:

trkuaz inşaallah sonuç iyi çıkar.

Adacım erkekler maalesef herşeyi içlerinde yaşadıkları için fevri davranabiliyor. Eminim eşin de devam etmek istiyordur ama korkuyordur. Bizler daha cesaretliyiz bu konuda diye düşünüyorum.

delikız maşallah :nazar: Bayağı büyümüş. Televizyon izlerken Esra Erol'a denk geldim, bir solist var programda ikiz hamile. 3 haftası kalmış. Kızı görünce :52: oldum :1: Onun da 1 kızı 1 oğlu olacakmış.

Adacım erkekler maalesef herşeyi içlerinde yaşadıkları için fevri davranabiliyor. Eminim eşin de devam etmek istiyordur ama korkuyordur. Bizler daha cesaretliyiz bu konuda diye düşünüyorum.

delikız maşallah :nazar: Bayağı büyümüş. Televizyon izlerken Esra Erol'a denk geldim, bir solist var programda ikiz hamile. 3 haftası kalmış. Kızı görünce :52: oldum :1: Onun da 1 kızı 1 oğlu olacakmış.

evet büyüdük inci :1:
darısı başına inş.
aa hadi yaaa o solisti ben biliyorum hamile olanı ama son halini görmedim
şimdimi kanalda bakayım hemen
çokmu şişmiş :1:
o kendisi de tombişti ama ondan olabilir biraz kilosu :1:
maş. darısı başınıza inş. sağ salim doğuralım hep beraber ortalık ikizden geçilmesin

darısı başına inş.
maş. darısı başınıza inş. sağ salim doğuralım hep beraber ortalık ikizden geçilmesin

Amin hepimize inş :) Yok bir şarkı söyledi gitti, görevini teslim etti bir süreliğine :) Evet normalde de biraz tombuldu. Şişmiş ama çok şeker geldi bana özellikle göbeği :16:

darısı başına inş.

Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).

Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).

maş .tosun doğuracaksın sanırım
bayağı iyi kilosu
ekstra bişey yapıyormusun kilo aldırmak için
evet grip aşısı benim de aklıma geldi
genel anestezi olamıyormusun yoksa istemiyormusun

bence de tüm hamişler şeker :16:
bence sen hamiş kalınca birden tombalak bi hamiş olacaksın
nerde çok zayıf hamile görsem 30 kilo alıyor da :1:
şaka şaka hele şeytanın bacağını bi kır da gerisi k0lay inş.

Ben alamam o kadar :1: Dediğin gibi hayırlısıyla hamile kalayım da :16:

:52: Tosun paşa geliyor :1: Anacım 4 kilo doğacak herhalde :1: Hadi hayırlısı canım :16:

maş .tosun doğuracaksın sanırım
bayağı iyi kilosu
ekstra bişey yapıyormusun kilo aldırmak için
evet grip aşısı benim de aklıma geldi
genel anestezi olamıyormusun yoksa istemiyormusun

yok canım yatıyorum hatta 2 ana 3 öğün ara öğün... ben kan sulandırıcıya bağlıyorum...
aşı da yaptıracağım...

cnm bana da subatta belki histeroskopi yapılacak..bu testler tetkıkler kobay gibi hıssediyo ınsan kendini :))

merve çok geçmiş olsun canım,zordur elbette ama rabbim sabrını verir inşallah

incii ben de haftasonu histereskopi yaptıracağım inşallah,randevu aldım, benzer bir şey sanırım seninki de..

adacım aradım sonuçların biri çıkmamış henüz,keşke çıksaydı haftasonu doktora gösterirdim

kızlar bana da yapıldı anestezili sorun çıkmamıştı sizden de çıkmaz inşallah...

Hayırlı günler canlarım hepinizi çok çok özledim
Aklım sizde hep ama durumum çok vahimi giremedim
Bugün hastaneye gittik çok şükür bebeğimiz iyi büyümüş maşallah
Benide hastaneye yatırdılar serum taktılar biraz kendime geldim
Yoksa oturup ağlıyordum artık dayanamiyirdum
Neyse herkes iyidir umarım Lavem incim AKasya Mattika chnb HazaDe akide
Suskunada turkuaz DeliKiz nazefsa hepinizi çok öpüyorum
Bu arada gecmisi okuyamadım TüliP hamile galiba çok şükür zaten belliydi
Tekrar öptüm hepinizi 3 haftam kalmış normale dönmeme bomba gibi Gelecem aranıza inş

mervişim bulantı hamileliğin en kötü aşaması bence inşallah geçer... hangi hastaneye yattın?

Henüz karar veremedik canım. Gerçekten çok zorlanıyoruz. Aslında eşim pek taraftar değil. Ne oldu oldu diyor. Ben bebeğe elletmem , sorun olursa da bahtımıza deriz diyor. Bense bilemiyorum. Bir taraftan işlemden çok korkuyorum. Dİğer taraftan %1'de olsa ihtimali ortadan kaldırıp rahat rahat yolumuza devam mı etsek diyorum.. :25: Allah kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın. Bakalım kese+kalp sınavını da aşalım da doktorumuzu da bulunca sanırım bazı şeyler daha net olacak.. Senin işlem ne zaman güzelim ? Memorial yapacak dimi ? Hastanede kalman gerekiyor mu? :26:

düşünüyorsan ehil ellerde yaptır. hazadede demiş Arda bey garantici kesin yaptır der. istersen atıl yüksele danış.

inci inşallah yarın hallolur. dr ye de takılma fazla....:16:

mattikaöyle böyle bu haftaya geldik şükür...:16:

lavem, ici, turkuaz, akide, iz.... Allahım en tez zamanda size de nasip etsin...

Back
X