• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayırlı günler canlarım hepinizi çok çok özledim
Aklım sizde hep ama durumum çok vahimi giremedim
Bugün hastaneye gittik çok şükür bebeğimiz iyi büyümüş maşallah
Benide hastaneye yatırdılar serum taktılar biraz kendime geldim
Yoksa oturup ağlıyordum artık dayanamiyirdum
Neyse herkes iyidir umarım Lavem incim AKasya Mattika chnb HazaDe akide
Suskunada turkuaz DeliKiz nazefsa hepinizi çok öpüyorum
Bu arada gecmisi okuyamadım TüliP hamile galiba çok şükür zaten belliydi
Tekrar öptüm hepinizi 3 haftam kalmış normale dönmeme bomba gibi Gelecem aranıza inş

merve çok geçmiş olsun canım,zordur elbette ama rabbim sabrını verir inşallah

incii ben de haftasonu histereskopi yaptıracağım inşallah,randevu aldım, benzer bir şey sanırım seninki de..

adacım aradım sonuçların biri çıkmamış henüz,keşke çıksaydı haftasonu doktora gösterirdim

incii ben de haftasonu histereskopi yaptıracağım inşallah,randevu aldım, benzer bir şey sanırım seninki de..

adacım aradım sonuçların biri çıkmamış henüz,keşke çıksaydı haftasonu doktora gösterirdim

Nerede yaptıracaksın canım? Ben bu histereskopinin ne olduğunu da bilmiyorum :1:

allah şifa versin canım..

sağol mattikacığım. bugün biraz daha iyi.

hazadecim artik sizleri takibe giriyorum .
o yuzden biraz azaldı siteye girislerim.
ama heyecanla hep takipteyim :)

rosacım gecmıs olsun canım.
:(

sağol canım.
evet insan tedavide iken daha çok yazacak şeyi oluyor. ben şimdi dönüp dönüp geriye bakıyorum. diğer kızların nasıldı falan diye.

yorucu geçti canım bayram,nasıl olsun işte..

senin güzel geçmiş sanırım,test sonuçların çıktı mı?

hazade canım günaydın,geçmiş olsun,

lave bende genellikle senin gibi takipteyim :)

rosa tebrik ederim canım,

sağol canım. yarınıda atlatsak tam sevineceğim o zaman.

merhaba kızlar gördüğüm kadarıyla değişiklik yok.

tuliprosa bence de tek gebelik... değerden dolayı olsun sağlıkla gelsin de. ikizin derdi de 2 katı. stresi çok hamilelikte...

lavem canım bugün 15.45 te randevum var belli olur...

inci canım sorunsuz atlat canım...

hepinizi öptüm..:16:

tabi canım önemli olan sağlıklı olması. ben zaten iki embriyoyu şansı artırmak için istemiştim. ikiz olması çok önemli değildi.

Henüz karar veremedik canım. Gerçekten çok zorlanıyoruz. Aslında eşim pek taraftar değil. Ne oldu oldu diyor. Ben bebeğe elletmem , sorun olursa da bahtımıza deriz diyor. Bense bilemiyorum. Bir taraftan işlemden çok korkuyorum. Dİğer taraftan %1'de olsa ihtimali ortadan kaldırıp rahat rahat yolumuza devam mı etsek diyorum.. :25: Allah kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın. Bakalım kese+kalp sınavını da aşalım da doktorumuzu da bulunca sanırım bazı şeyler daha net olacak.. Senin işlem ne zaman güzelim ? Memorial yapacak dimi ? Hastanede kalman gerekiyor mu? :26:

akasyacığım % 1 lik payı cvs veta amniyo içinde vermiyorlar mı zaten. tıpta hiçbir zaman % 100 yoktur diyorlar.

selam kızlar ben de takipteyim ama pek yazamadım..

inci canım yapılacak işlem nasıl bişey tam bilmiyorum ama allah yardımcın olsun. rahim ağzına mı bakılcak rahme mi? inş kolayca atlatırsın.

tuliprosa yarın değerin güzel çıkıcak inanıyoruz hepimiz, inş..

akasya cvs veya amniyo yaptırma konusunda içinden geçeni dinle, gönlüne nasıl geliyosa öyle yap. herkes yaptırıyo, tamam risk var ama özlemcano amniyo yaptırmış mesela en son yazmıştı burda. bana da cvs demişti dr daha erken öğrenelim diye, ben ne olursa olsun aldırmıcam diye yaptırmadım. baya araştırmıştım cvs yi de.
bu konuda uzman biri yaparsa sıkıntısı yok onun da.

izz ,suskunada, turkuaz, lave hep mesajlarınızı okuyorum çok yorumlar yapıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo. mucize beklenerek yaşanmaz fln dediniz en son, translokasyonumuz olmasa da sağlıklı evlat sahibi olmak mucize. allah istedikten sonra bize evlat verecek olduktan sonra translokasyon nedir ki, teslim olup dua edin. herkes ben inandım oldu diyo ama inanınca olacak diye bişey yok, lave herkes böyle hikayeler anlatıyo diyo ya. olmasa da isyan etmeyip inanmak insanın ruhunu rahatlatıyo.
böyle yazıyorum ama eskiden bana böyle biri yazsa, artık çocuğu olan biri, sen ne anlarsın derdim içimden. bizi ancak yaradan anlıyo, duanın gücü çook büyük.

naz ortalarda yok, kotası yenilenince gelicek heralde.
chnb seninle beraber ben heyecanlanıyorum, son bekleyişler stresli ama güzeldi :emir_bebek:
delikız maşallah ikizlerine:nazar::nazar:
hamet yok ortalarda..

sağol canım.

Tekrar öptüm hepinizi 3 haftam kalmış normale dönmeme bomba gibi Gelecem aranıza inş

çok geçmiş olsun merveciğim. enkısa zamanda geçsin bulantıların inşallah. evet canım hamileyim. yarın test tekrarı var.

kızlar birşey takıldı aklıma

bu yaptırdığımız tahlillerde kas hastalıkları belli oluyor mu

mavipembebeyaz yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam eşimde ben de taşıyıcıymışız

yapılan tahlillerle öğrendik diye

Nerede yaptıracaksın canım? Ben bu histereskopinin ne olduğunu da bilmiyorum :1:

ben yine genart ta yaptıracağım inci,kendi dr um yapacak,rahim içine kamerayla bakacaklar işte,aslında seninkine çok benzer bir işlem

anestezi ile olacakmış zaten,o yüzden çok korkmuyorum,inşallah sorunsuz geçer ikimiz için de....

Canım belli oluyor ama derin bir inceleme gerekiyor sanırım. Çünkü kas hastalığını bir çok çeşidi var. Benim durumum gibi belli olmayanlar da olabiliyor ancak. Çok karışık işler :50:

bana yapılmıştı canım ama iki kürtajım var diye

senden neden istediler şüpheli bir durum mu gördüler sen mi istedin

benim de çıkmıştır ama kim gidip alıcak bari hepsini beraber alırım

sen tatilde düşünüyorsun tedaviyi dimi

Canım belli oluyor ama derin bir inceleme gerekiyor sanırım. Çünkü kas hastalığını bir çok çeşidi var. Benim durumum gibi belli olmayanlar da olabiliyor ancak. Çok karışık işler :50:

o arkadaş öyle yazmıştı incim

iki sene olmayınca tüm tetkikler yapılmış ve taşıyıcı oldukları ortaya çıkmış

acaba benim yaptırdıklarımda varmıdır inci

sen de yaptırmıştın ya onları

o arkadaş öyle yazmıştı incim

iki sene olmayınca tüm tetkikler yapılmış ve taşıyıcı oldukları ortaya çıkmış

acaba benim yaptırdıklarımda varmıdır inci

sen de yaptırmıştın ya onları

Yok canım, kas hastalığının öğrenilebilmesi için daha kapsamlı testlere ihtiyaç var benim bildiğim. Kas hastalığı hamile kalmaya engel değil, bence o arkadaşın hamile kalamamasının sebebi farklı. Ben testle öğrenmedim hastalığımı, doğuştan belliydi babam hasta olduğu için.

bana yapılmıştı canım ama iki kürtajım var diye

senden neden istediler şüpheli bir durum mu gördüler sen mi istedin

benim de çıkmıştır ama kim gidip alıcak bari hepsini beraber alırım

sen tatilde düşünüyorsun tedaviyi dimi

ben de 2 yıl önce yaptırmıştım ama doktor %90 ihtimal verdiğim halde neden olmadı

bir bakalım belki bir şey vardır diye yapmak istedi,ben istemedim,ister miyim hiç:(

benim tatili bulur,ya da aralık adetiyle yaptırmayi düşünüyorum,tabii nasip hepsi....

sen ne zaman düşünüyorsun?yeni yılda demiştin di mi?

onunki kistik fibrozis diye bir hastalıkmış canım. düşüğü olunca istemiş doktor. sanırım türkiyede sık görülen bir genetik hastalık. ama genede istemesine ve hastalığın teşhis edilmesine şaşırdım. görüştüğüm bütün genetik doktorları binlerce genetik hastalk var. şüpheli bir durum olmadıktan sonra biz hangisine bakacağız demişti. belkide geçmişlerinde bu hastalık belirtilerini gösteren yakınları vardı ve doktor ona istinaden istedi.

erkenden teşhis konulduğu için çok şanslılar. çünkü hastalık ağır bir durum.

ben de 2 yıl önce yaptırmıştım ama doktor %90 ihtimal verdiğim halde neden olmadı

bir bakalım belki bir şey vardır diye yapmak istedi,ben istemedim,ister miyim hiç:(

benim tatili bulur,ya da aralık adetiyle yaptırmayi düşünüyorum,tabii nasip hepsi....

sen ne zaman düşünüyorsun?yeni yılda demiştin di mi?

hayırlısı olsun canım

hadi inciyle sen başlayınca topik canlansın ya

iyi haberlere devam edelim

benim şubat olur herhalde eşim mart diyor o erteledikçe ben sinir oluyorum

onunki kistik fibrozis diye bir hastalıkmış canım. düşüğü olunca istemiş doktor. sanırım türkiyede sık görülen bir genetik hastalık. ama genede istemesine ve hastalığın teşhis edilmesine şaşırdım. görüştüğüm bütün genetik doktorları binlerce genetik hastalk var. şüpheli bir durum olmadıktan sonra biz hangisine bakacağız demişti. belkide geçmişlerinde bu hastalık belirtilerini gösteren yakınları vardı ve doktor ona istinaden istedi.

erkenden teşhis konulduğu için çok şanslılar. çünkü hastalık ağır bir durum.

bana da ilginç gelmişti

eşim çok pimpirikli yaptırdı herşeyi öyle çıktı yazmıştı

şüpheli bir durumdan da bahsetmedi canım

sorucaktım dün ama çıkmıştı bugün de girmedi galiba

belirtilerine baktım ama hastalıkta belirti oluyormuş taşıyıcılıkta belirti olmazmış

hangi tahlilse söylese de yaptırsak

doktoruma da sorucam ama dediğin gibi hangi biri

hayırlısı olsun canım

hadi inciyle sen başlayınca topik canlansın ya

iyi haberlere devam edelim

benim şubat olur herhalde eşim mart diyor o erteledikçe ben sinir oluyorum

ah canım başlamak dert değil de sonucu güzel olur inşallah

bir kez daha yıkılmak istemiyorum,sanırım artık çok umutla başlamayacağım

bu arada eşin neden erteliyor ki?

bütün yük biz kadınların üstünde,sen ne zaman istiyorsan o zaman başla bence

inşallah bizim de yüzümüz güler bu kez

Sorma akidem ya :( Gerildikçe gerildim. Bir yandan işlem nasl geçecek bir yandan sonuç ne çıkacak muamması. Hayırlısıyla bir atlatabilsem... Yarın için randevu aldım ama doktor müsait değilse yapmayabilirmiş. Umarım o gün olur ve biter.. Dua edin benim için...

Canım heyırlısıyla atlatacaksın bunu bir nevi ultrason gıbı dusun stres yapma dua edeceğim cnm..

mervus,merak ettik seni cnm ama sukur ıyıymıssın Allah sabır versin cnm yaaa ama az kalmış bak bebişko için dayanmaya calış..

ben yine genart ta yaptıracağım inci,kendi dr um yapacak,rahim içine kamerayla bakacaklar işte,aslında seninkine çok benzer bir işlem

anestezi ile olacakmış zaten,o yüzden çok korkmuyorum,inşallah sorunsuz geçer ikimiz için de....
cnm bana da subatta belki histeroskopi yapılacak..bu testler tetkıkler kobay gibi hıssediyo ınsan kendini :))

cnm umutsuz baslama insallah son tedavin olur,olumlu guzel enerjılerle baslamalısın bence,insallah hepimizin son tedavisi olur ama olumsuz sonucu alırsakda yasadığımız yıkımı hissettiğimiz acıyı nasıl bılmıyorum ama kontrol edebilsek o kadar üzülmesek nasıl yapılır bilemiyorum ama..
sanada aynen katılıyorum butun yuk bizlerde ha birde sorun da bizdeyse işin bu tarafı da ayrı bır yukk..

aynen öyle başlamak hiç sorun değil ama ne ilginç yaşananlar hatırlansa başlamak bu kadar kolay olmaz herhalde

allah veriyor gücünü herşeyi unutup sil baştan

eşim pes etmiş durumda canım

üç ayda bir onlaramı çalışıcaz olmıycağını kabullen diyor

ama ben de bunun için erken olduğunu düşünüyorum

daha önce de demiştim ya 2 sene 4-5 tedavi daha allah izin verirse

sonra ben de elimden geleni yaptım allahım uygun görmedin derim tevekkül ederim elbet

umarım hiçbirimize böyle bir son vermesin rabbim ama herşeye hazırlıklı olmak lazım

eşler içlerine atıyor kimseyle paylaşmıyor ve kabullenemiyor sanırım yada benimki öyle

ikna edersem ben de sizinle başlarım belki

ankaraya gidebilsem genart istiyorum aslında ama çok zor

geçmiş olsu merve RABBİM şifa versin
inci senin de inş. sağ salim işin hallolur hayırlısıyla atlatırsın
turkuaz sen de hayırı haberlerle gelirsin inş.

Henüz karar veremedik canım. Gerçekten çok zorlanıyoruz. Aslında eşim pek taraftar değil. Ne oldu oldu diyor. Ben bebeğe elletmem , sorun olursa da bahtımıza deriz diyor. Bense bilemiyorum. Bir taraftan işlemden çok korkuyorum. Dİğer taraftan %1'de olsa ihtimali ortadan kaldırıp rahat rahat yolumuza devam mı etsek diyorum.. :25: Allah kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın. Bakalım kese+kalp sınavını da aşalım da doktorumuzu da bulunca sanırım bazı şeyler daha net olacak.. Senin işlem ne zaman güzelim ? Memorial yapacak dimi ? Hastanede kalman gerekiyor mu? :26:

akasya, cvc mi düşünüyorsunuz?

Back
X