Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Haklisin tulip... moral bozuk olunca direk bagisiklik sistemim de dusuyo benim. Yatak yorhan yatiyorum...
Pgt daha once denemedim canim. Dusuklerim var. Sonra test yapildi ve kromozomlarda parca degisimi oldugu ortaya cikti.
Kurtajin ustunden 1yildan fazla gecti. Ve kurtaj sonrasi yumurta gelisimi ve adet duzeni bir turlu normale donemedi. Surekli hamile kalmaya calisip surekli d.kontrol hapi kullanmak durumunda olma celiskisi...

Yas 33.. etraftakilerin "bebek dusunmiyomusun artik, hersey vaktinde" sorularina artik mazeret bulmakta gucluk cekiyorum

Allah yardim etsin hepimize....

Incicim,
Yumurtlayamiyorum cunku muntazam.
Daha once boyle bir sorun yoktu. Kurtajdan mi psikolojik mi yasin ilerlemesi mi bilmiyorum. Ama bunu cozdukten sonra pgt olabiliyomus.
Bu durumu cozmek icin bekleyis yani...

Sen naptin? Bi islemden soz ediyodun.. karar verdin mi nerde ne zaman yaptiracagina?

Anladım canım. Pgt için sayı önemli diyoruz ama sonuçlar bilinemiyor. Maiumut arkadaşımız var, o bir kaç kez toplama işlemi yaptırdı, oluşan embriyoları toplu olarak pgt'ye gidecek. Siz de öyle yapabilir misiniz acaba? Biraz zor bir süreç ama beklemek daha zor.

Evet benim meşhur leep işlemim :) Nasipse pazartesi veya salı yaptıracağım tedavi olduğum hastanede.

Leep. Adi sempatikmis ya:) sonuclari hemen belli oluyo muymus ve agrili bi islem mi. Arastirdin mi?

inşallah enkısa zamabda düzelirde tedavine başlarsın canım. insanlarda ne kadar meraklı başkalarının çocuğunun olup olmamasına.

herkese günaydın .................

günaydın delikız. nasılsın?

kızlar günaydınnnnn

incim bugünmü leepin tam anlamadım ama inşallah tertemiz olarak tedaviye hazır olacaksın allahın izniyle
şimdiden çok geçmiş olsun

tuli inşallah kalp atışlarını da duyacaksın

izz moralini bozma canım psikolojin etkiliyor olabilir yumurtalarını
ama tek doktorla yetinme birkaç doktordan fikir al
bir arkadaşımıza verilen ilaçlar bozmuştu yumurtaların dengesini
sen de sürekli doğum kontrol hapı kullanıyorsun tetikleyebilir

akasya gözün aydın keseyi görmüşsün kalp atışlarını görmüşsün
allah çok büyük canım
duaların kabul oldu

naz aileleri fazla umursamamak lazım
cumartesi beni de çıldırttı kayınvalidem
ama tedaviden psikolojimin bozuk olduğunu düşündüğünden fazla büyütmedi
ben söylendim durdum normalde konuşturmaz beni ama
psikoloğa git sen deyip durdu
hepsi aynı biz kayınvalideden sen kayınpederden
sizinkide başka model

mervem allah yardımcın olsun canım
az kaldı biraz daha sabır

Kızlar selam ;

İş çok yoğun. Pek fazla cevap yazamıyorum. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir duygu.. Minik bir kalp ve kardan adamcık Eşim ilk defa olayın gerçekliğini anladı. Daha önce hep sanal gibi geliyordu ona. İlk defa yaa orada falan demeye başladı Allah inşallah hepinize nasip etsin. İncime, Laveme, Adacığıma, Akideye ... Başka biri kaldı mı hatırlayamadım :26:

Naz canım benim takma. Biliyorum çok zor ama sana ve bebeğine zarar. Bak benim de kayınvalidem, görümcem beni hiç aramıyor. İnsan bir arar , sorar dimi ? İhtiyacın var mı ? yapabileceğimiz birşey var mı der .. Nerdeeeeee.. Güya kayınvalidem teli çevirmeyi bilmiyor. Duy da inanma. Bir de eltim var ki .. Off ki ne offf.. Eltimin 6 aylık bir bebeği var. Allah için de çok sevimli, tatlı..Ki tüm bebekler öyle.. Geçen eşim gittiğinde eşime gülerek demiş ki " Sizin bebek benim kızım kadar tatlı olamaz" .. Eşim bunu gülerek , espriymiş gibi anlattı. Ama ben bir sinirlendim. Bağırdım çağırdım. Çocuklar arasına nifak sokmasın dedim. İnsan bunu söyler mi yaa.. Bu düpedüz saçma bir çekememezlik dedim. Artık hamilelik hormonları yüzünden mi bu kadar tepki verdim bilmiyorum ama halen eltime çok kızgınım.

Bu insanlar bir tuhaf Akasyam. Daha şimdiden başlamış Bence tepkin çok normal. İnsan bir sevinir çocuğuma kuzen, arkadaş geliyor diye. Allah bilir bir hayırlı olsun bile dememiştir.

sağlıkla uzun yıllar atsın kalbi inş. bebeğinin.

doğunca insan aşık oluyo bebeğine cidden ondan güzeli yok diye düşünüyo annelik hormonlarından sanırım.
ama sadece düşünmek lazım bunu, söylersen abes durur tabi, eltin çenesini tutamamış

Bu insanlar bir tuhaf Akasyam. Daha şimdiden başlamış Bence tepkin çok normal. İnsan bir sevinir çocuğuma kuzen, arkadaş geliyor diye. Allah bilir bir hayırlı olsun bile dememiştir.

Şunu tahmin edebiliyorum. İnsana kendi çocuğu en güzel gelir. Annelik hormonları da biraz bu durumu etkiler. Ama insan içinde tutar ya.. Eşime de çok kızdım. ne var bunda deyip durdu. Şaka yapmış o. Gülmüşler birlikte. Dedim benim çocuğum hakkında ileri geri konuşmasın. Ben çocuklar kardeş olacak derken o araya kıskançlık tohumu ekiyor. Daha benim çocuğum anne karnında. Eltimin laflara bak. Ben bu durumu onun kıskançlığı gibi algıladım. Ailede en küçük bebek onunken, tekken benimki doğacak.. İlgi dağılacak vs vs. Küçük aklıyla bunları düşünüyor. Ama var ya zerre kadar umrumda değiller. Bütün ilgi onun olsun Zaten ben onlardan hiçbirşey beklemiyorum. İlgilerini de hiç istemiyorum. Boşuna korkuyor yani. İncim bir de aradı tebrik etti. Hayırlı olsun dedi. Çok sevinmiş.

akasya boşver daha baştan takılma bunlara
hamilelik uzun bir süreç daha neler diyecek
sen sadece bebeğine konsantre ol
elalem ne demiş tınlama
tınlarsan istediğini elde edip seni üzmeyi başaracak
sen mutlu ol umursama ki o da çatlasın hasetinden
eşinle de başkaları yüzünden tartışmaya hiç girme
boşver geç
sonra ufak şeyler büyüyor
sen şimdi anne adayısın en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…