- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.601
akasya boşver daha baştan takılma bunlara
hamilelik uzun bir süreç daha neler diyecek
sen sadece bebeğine konsantre ol
elalem ne demiş tınlama
tınlarsan istediğini elde edip seni üzmeyi başaracak
sen mutlu ol umursama ki o da çatlasın hasetinden
eşinle de başkaları yüzünden tartışmaya hiç girme
boşver geç
sonra ufak şeyler büyüyor
sen şimdi anne adayısın en önemlisi bu
Canım cok sevındım kese ve kalp atısı duymussunuz .
Allah tamamına erdırsın .
Akasyam maşallah subhanallahSağlıkla devam etsin böyle inşaallah...
Mervem sağol canım. Memorial'da yaptırmaya karar verdik, bakalım belki bir indirim olur.
Naz aileler konusunda iki taraf da hassas oluyor. En güzeli o konulara pek girmemek :)
İzz hakkında hayırlısı olsun. Doktorun neden bekleyin diyor peki?
Durugen hoşgeldin. Pgt'de embriyoya zarar verilmiyor. Sağlıklı bulunma garantisi yok maalesef.
İNSAN HAMİLELİKTE DAHA HASSAS oluyor
karşısındakinden daha hassasiyet beklyor olmayınca da daha çok geriliyor
ama sen hiç üsteleme yoksa olan sana ve bebeğine olur
tartışmaya girmemeye çalış
en azından bu dönem için
çünkü şuan en önemlisi bebeğin
tartışınca uzayınca iice gerginleşeceksin
az kaldı inş. hele sağlıkla doğur da
naz yarın bana gelirmisin hem sana da iyi gelir
ben yarın seni ararım öğlene doğru olurmu
önce bi göksu yaparız
ordan bana geçeriz ne dersin
bunda da vardır bir hayır iz
geç olsun güç olmasın inş.
kızlar günaydınnnnn
incim bugünmü leepin tam anlamadım ama inşallah tertemiz olarak tedaviye hazır olacaksın allahın izniyle
şimdiden çok geçmiş olsun
tuli inşallah kalp atışlarını da duyacaksın
izz moralini bozma canım psikolojin etkiliyor olabilir yumurtalarını
ama tek doktorla yetinme birkaç doktordan fikir al
bir arkadaşımıza verilen ilaçlar bozmuştu yumurtaların dengesini
sen de sürekli doğum kontrol hapı kullanıyorsun tetikleyebilir
akasya gözün aydın keseyi görmüşsün kalp atışlarını görmüşsün
allah çok büyük canım
duaların kabul oldu
naz aileleri fazla umursamamak lazım
cumartesi beni de çıldırttı kayınvalidem
ama tedaviden psikolojimin bozuk olduğunu düşündüğünden fazla büyütmedi
ben söylendim durdum normalde konuşturmaz beni ama
psikoloğa git sen deyip durdu
hepsi aynı biz kayınvalideden sen kayınpederden
sizinkide başka model
mervem allah yardımcın olsun canım
az kaldı biraz daha sabır
Kızlar selam ;
İş çok yoğun. Pek fazla cevap yazamıyorum. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir duygu.. Minik bir kalp ve kardan adamcıkEşim ilk defa olayın gerçekliğini anladı. Daha önce hep sanal gibi geliyordu ona. İlk defa yaa orada falan demeye başladı Allah inşallah hepinize nasip etsin. İncime, Laveme, Adacığıma, Akideye ... Başka biri kaldı mı hatırlayamadım :26:
Naz canım benim takma. Biliyorum çok zor ama sana ve bebeğine zarar. Bak benim de kayınvalidem, görümcem beni hiç aramıyor. İnsan bir arar , sorar dimi ? İhtiyacın var mı ? yapabileceğimiz birşey var mı der .. Nerdeeeeee.. Güya kayınvalidem teli çevirmeyi bilmiyor. Duy da inanma.Bir de eltim var ki .. Off ki ne offf.. Eltimin 6 aylık bir bebeği var. Allah için de çok sevimli, tatlı..Ki tüm bebekler öyle.. Geçen eşim gittiğinde eşime gülerek demiş ki " Sizin bebek benim kızım kadar tatlı olamaz" .. Eşim bunu gülerek , espriymiş gibi anlattı. Ama ben bir sinirlendim. Bağırdım çağırdım. Çocuklar arasına nifak sokmasın dedim. İnsan bunu söyler mi yaa.. Bu düpedüz saçma bir çekememezlik dedim. Artık hamilelik hormonları yüzünden mi bu kadar tepki verdim bilmiyorum ama halen eltime çok kızgınım.
kızlar merhaba...
izzz canım inşallah düzelir yumurtlaman...
tulip senin de az kaldı kalp atışlarına...
naz canım boş ver değmez tartışmaya....
Akasya canım hormonlar hassaslaştırıyor insanı. her şeye alınıyor insana. kızlar da demiş... kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş. sana da bebişin dünyanın en güzel bebeği gelecek. o da söylememeliymiş bu hissini...
inci sigorta ödeyemem demişsin ama kesinlikle her muayeneden bile fazlasıyla çıkar. indirim sigortası yaptırsan çok değildir canım...
Canımmm çok dogru söylüyorsunnn,elimden geleni yapmaya çalışıcam kızım için başka çare yokk.Yarın bi hastaneye gideyimm arıycam seni..
.
hadi bakalım hayırlısıyla git de gel
bu arada kilo alımın ne alemde naz
kaç kilo aldın
bi de mevlüt nasıldı
kardeşimin oğlu geniz etinden ameliyat olacak 4,5 yaşında
duanızı esirgemeyin
ay tatlı deme bana içim gidiyorMevlüt iyiydi allah kabul etsin tatlı yiyip geldimmm
En son tartıldıgımda 67 kiloydum şimdi kaç oldum bilmiyorum
Yarın ögrenirim,ama 70 oldum heralde diye düşünüyorum:44:
Allah yardımcısı olsunnn canımm dualarım sizinle..
Yaa delikız sende sürekli yaptıgın etimek tatlısı tarifi varmı????
chnb indirim sigortası ne oluyor? Bilmiyorum onu :26:
delikız, Allah acil şifalar versin.
Evet hazade uğramamış bugün. Yoğun mu acaba :26:
chnb indirim sigortası ne oluyor? Bilmiyorum onu :26:
delikız, Allah acil şifalar versin.
Evet hazade uğramamış bugün. Yoğun mu acaba :26:
canım doğum teminatını kapsamayan bir sigorta. hastaneye gittin 320 tl muayene ücreti yerine yarısını alıyorlar tahlillerde .ok indirim oluyor. mesela benim sigortam var 900 tl civarıydı yaptırdım. olmasaydı yanmıştım. dr ye 132 tl ödüyorum. nst mesela 250 tl imiş sigortasız. yalnızca 32 tl ödüyorum bu sigorta sayesinde.benim yatarak sigorta... istersen bir arkadaşım var o biliyor ona sorarım istersen görüştürürüm telde:))
kızlar günaydınnnnn
izz moralini bozma canım psikolojin etkiliyor olabilir yumurtalarını
ama tek doktorla yetinme birkaç doktordan fikir al
bir arkadaşımıza verilen ilaçlar bozmuştu yumurtaların dengesini
sen de sürekli doğum kontrol hapı kullanıyorsun tetikleyebilir
ır
Suskunada
Tesekkur ederim... aklima baska dr da geliyo ama daha genetik konusuna bile gelemeden yorulmusum ben ya...
Onumdeki yolun cok uzun oldugunu hissediyorum...
Cok umitsiz bi konusma oldu bu ya. Ama su an hissettigim bu gercekten.
Bir yandan da biliyorum ki hersey nasip...
Allahim ol dese ve olsa...
Peki aylık ödemeleri nasıl bunların? Ama sanırım bir süre hamile kalmama şartı var değil mi?
canım doğum teminatını kapsamayan bir sigorta. hastaneye gittin 320 tl muayene ücreti yerine yarısını alıyorlar tahlillerde .ok indirim oluyor. mesela benim sigortam var 900 tl civarıydı yaptırdım. olmasaydı yanmıştım. dr ye 132 tl ödüyorum. nst mesela 250 tl imiş sigortasız. yalnızca 32 tl ödüyorum bu sigorta sayesinde.benim yatarak sigorta... istersen bir arkadaşım var o biliyor ona sorarım istersen görüştürürüm telde:))
Yalnız değilsin arkadaşım. Aynı şeyleri hissediyorum hele şu kolposkopiden sonra
Kızlar bakın Akasya ve benim meşhur doktorumuz
[video=youtube;zGB_j2toZHI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zGB_j2toZHI#t=1s[/video]
günaydın tulip ve herkese günaydınnnbu sabah nasılsınız kızlar? ben idare eder. ekim topiğinde benimle aynı gün test yaptıran bi kız vardı. onun sonucuda pozitifti ama biraz düşüktü. 30 küsürlerde. düşmüş değeri kimyasal gebelikmiş. üzüldüm ona. acaba benimkine oldu çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?