Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar merhaba. Birkac gundur girmedim internete. Bugun test sonucumu aldim. Maalesef negatif. Haber vermek istedim. Kendimi cok alistirmistim bu sonuca ama insan yinede umut besliyor. Ne yapalim kismet degilmis.

Çok üzüldüm canım. Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Gerçekten çok zor bir süreç. Allah yardımcın olsun. Umudunu asla yitirme. Vakti zamanı gelmemiş diye düşün. İnşallah bu son üzüntün olur ve en kısa zamanda bebişin sana gelir..

HTML:

O niye öyle pahaliymis ya CANIM SGK ile anlaşması olan bi hastane tercih etsen
Yok mu çevrende bi araştır bu Memorialde suyunu çıkarıyor yahu
Ama mecburen saglık için iste.slkma canını bi hal çaresi bulunur elbet
Rabbim saglık sıhhat versin inşallah

AKasya gecmis olsun CANIM inş bu son olsun
Mecburen dayanacağız bosuna Allah annelere cenneti hediye etmemiş
Hani cennet anaların ayakları altında ya ane olmak zor gercekten
Ben neler yasıyorum su 40 gündür bi anlatsam
Banyomu bile esim yaptırıyor ona bile Halim yok ağlıyorum hep
Allah eneklerimizi bosa çıkarmasın

meraba kızlar. nasılsınız? okudum ama yazamadım bu aralar.
mavipembebeyaz üzüldüm sonucun. umarım bu aldığın son negatif sonuç olur.
merveciğim şu bulantıların geçsede hamileliğinin tadını çıkarsan bi. kilo da vermişsindir.

Merveciğim ben baş ağrısı ve bulantı için gittiğimde bana epey ilaç ismi verdiler. Hiçbir sakıncası yokmuş. Ben içmedim ama bana kalırsa eziyet çekmeye gerek yok. gerçi senin az kaldı ama yine de arada ilaç alıp rahatlar kendini derim.

Biz de dün minik kuşumuzu gördük Daha doğrusu babası daha net gördü. Ben öyle stres olmuşum ki sadece kalbi atıyor mu deyip durmuşum Maşallah miniğimin kalbi atıyor. Haftasıyla gayet uyumlu.. Hastaneden çıkınca dünyalar bizim oldu. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. Bir sürü testler verdi. Onları yaptıracağım. Benim süreç Memorial'da devam edecek sanırım..

maşallah akasyam kalp atışınıda duydunuz. her şey yolunda. insan görmeyince tam olarak hamile gibi hissedemiyor kendini.

maş. gözünaydın akasya
hep böyle sağlıkla devam etsin inş.

Bugün çok sıkılıyorumm kızlar..
Eşimle tartıştık babası yüzündenn,sanırım sabır gücüm gitgide azalıyor..
Bebegim için saglam duruyorum ama içim kırgın,dargın..
Kimseyi kendinden fazla düşünmeyecekmişsin,herşeyden önce ilk sen gelecekmişsin..
Şİmdi bunu daha iyi anlıyorum

Akasya cok sevindim. Hadi gozun aydin.
Masallah!

Ya... moralim bozuk paylasiym diye girdim ama neyse ki akasyanin guzel haberiyle biraz normale dondum.
Moral niye bozuk: yumurtam catlamiyormus. bir dogal deneme cabasi daha fos. Ustelik yine dogum kontrol hapina basliyoruz ve duzene girenekadar hicbisey yapamiyormusuz......
Oysa dogal 2aylik denemeden bisey cikmazsa pgt ye peki demisti dr.
Simdi olmaz, sartlar uygun degil, beklememiz lazim diyor. 1,5senedir ayni dongu...

çok üzüldüm canım. insan eşiyle tartıştı mı çok yalnız hissediyor kendini. eşimle tartıştım mı bende senin gibi düşünüyorum bazen. ama aramız düzelince değişiyor fikrim.

sabır izz sabır. başka yapacak bişey yok. beklemek, ertelemek çok sıkıcı ama geç olsun güç olmasın. pgt ilk defa mı yaptıracaktın yoksa daha önce yapıldı mı?

CANIM ilaç zaten kullanıyorum ama ne fayda
Az kaldı inşallah
Bende Pazartesi gidersiniz diye düşünüyordum maşallah bebeğinize CANIM
Bir ömür boyu saglicaklA atsın kalbi inşallah
Karşıdaki Memorial demi CANIM keske sana yakın bi hastane tercih etseydin
Sanki daha iyi olurdu ama orası icine siniyorsa devam et tabi

Hiç sorma CANIM sanki kendimi hamile değilde hastaymis gibi hissediyorum
Evet 8 kilo felan verdin CANIM şimdi yemek yemek istiyorum ama midem kabul etmiyor
Anlayacağın acim valla
Benimde yarın annem geliyo şimdi binmiştir bile
Bol bol portakal mandalina sipariş ettim Mersin'den gelecek inş
Sen ne zaman gidiyorsun keseyi görmeye

Ha sunu bileydin CANIM bosVer bence kafaya takılacak Bişey değil helede hamileyken
Benden sana tavsiye daha çok anasından babasından bahsedipte kıymete bindirme CANIM
Erkekler malum iste laf söyletmiyorlar çünkü onlar br melek

Biz kadınlar fazla vericiyiz canım,o yüzden kaybeden tarafta hep biz oluyoruz..duygusal davranmasak aslında biraz belki düzelecek herşey..

Mervem sorma vallahi..Sanırımm biz onlar için kavga ettikçe ailesi ona daha tatlı geliyor..Yoruldugumu hissediyorum bazenn tartışacak bile halim olmuyor oyy oyyy

Akasyam maşallah subhanallah Sağlıkla devam etsin böyle inşaallah...

Mervem sağol canım. Memorial'da yaptırmaya karar verdik, bakalım belki bir indirim olur.

Naz aileler konusunda iki taraf da hassas oluyor. En güzeli o konulara pek girmemek :)

İzz hakkında hayırlısı olsun. Doktorun neden bekleyin diyor peki?

Durugen hoşgeldin. Pgt'de embriyoya zarar verilmiyor. Sağlıklı bulunma garantisi yok maalesef.

İNSAN HAMİLELİKTE DAHA HASSAS oluyor
karşısındakinden daha hassasiyet beklyor olmayınca da daha çok geriliyor
ama sen hiç üsteleme yoksa olan sana ve bebeğine olur
tartışmaya girmemeye çalış
en azından bu dönem için
çünkü şuan en önemlisi bebeğin
tartışınca uzayınca iice gerginleşeceksin
az kaldı inş. hele sağlıkla doğur da
naz yarın bana gelirmisin hem sana da iyi gelir
ben yarın seni ararım öğlene doğru olurmu
önce bi göksu yaparız
ordan bana geçeriz ne dersin

bunda da vardır bir hayır iz
geç olsun güç olmasın inş.

inci yazdığımı gördün mü canım özel sigortayı araştır canım her zaman lazım olacak. indirimi bile çok işine yarar canım...

Yeni gördüm canım. Telefonda da söylediğim gibi şu an imkansız maalesef

Sağol canım. Lezyonlar alınıyormuş, tam olarak ne yapıldığını bilmiyorum. Alınıp patolojiye gönderilecekmiş. Anestezinin nasıl uygulanacağını sormadım ama tahminimce opu'daki gibi olacak.

Kizlar merhaba. Birkac gundur girmedim internete. Bugun test sonucumu aldim. Maalesef negatif. Haber vermek istedim. Kendimi cok alistirmistim bu sonuca ama insan yinede umut besliyor. Ne yapalim kismet degilmis.

Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…