- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.561
Kizlar merhaba. Birkac gundur girmedim internete. Bugun test sonucumu aldim. Maalesef negatif. Haber vermek istedim. Kendimi cok alistirmistim bu sonuca ama insan yinede umut besliyor. Ne yapalim kismet degilmis.
Herkese selam,
Kızlar ben hiç iyi değilim. Dün hastaneden çıkarken fiyat sormak aklımıza gelmedi. Telefonla fiyat aldım, 4500 liraBir kaç yere soruşturduk, bu işlemin uzman biri tarafından yapılması gerekiyormuş. 3000'den aşağı fiyat yok. Bir yandan bir şey var mı korkusu bir yandan bu, kafayı yemezsem iyidir. Dua edin ne olur
AKasya gecmis olsun CANIM inş bu son olsun
Mecburen dayanacağız bosuna Allah annelere cenneti hediye etmemiş
Hani cennet anaların ayakları altında ya ane olmak zor gercekten
Ben neler yasıyorum su 40 gündür bi anlatsam
Banyomu bile esim yaptırıyor ona bile Halim yok ağlıyorum hep
Allah eneklerimizi bosa çıkarmasın
Merveciğim ben baş ağrısı ve bulantı için gittiğimde bana epey ilaç ismi verdiler. Hiçbir sakıncası yokmuş. Ben içmedim ama bana kalırsa eziyet çekmeye gerek yok. gerçi senin az kaldı ama yine de arada ilaç alıp rahatlar kendini derim.
Biz de dün minik kuşumuzu gördükDaha doğrusu babası daha net gördü. Ben öyle stres olmuşum ki sadece kalbi atıyor mu deyip durmuşum Maşallah miniğimin kalbi atıyor. Haftasıyla gayet uyumlu.. Hastaneden çıkınca dünyalar bizim oldu. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. Bir sürü testler verdi. Onları yaptıracağım. Benim süreç Memorial'da devam edecek sanırım..
Merveciğim ben baş ağrısı ve bulantı için gittiğimde bana epey ilaç ismi verdiler. Hiçbir sakıncası yokmuş. Ben içmedim ama bana kalırsa eziyet çekmeye gerek yok. gerçi senin az kaldı ama yine de arada ilaç alıp rahatlar kendini derim.
Biz de dün minik kuşumuzu gördükDaha doğrusu babası daha net gördü. Ben öyle stres olmuşum ki sadece kalbi atıyor mu deyip durmuşum Maşallah miniğimin kalbi atıyor. Haftasıyla gayet uyumlu.. Hastaneden çıkınca dünyalar bizim oldu. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. Bir sürü testler verdi. Onları yaptıracağım. Benim süreç Memorial'da devam edecek sanırım..
Bugün çok sıkılıyorumm kızlar..
Eşimle tartıştık babası yüzündenn,sanırım sabır gücüm gitgide azalıyor..
Bebegim için saglam duruyorum ama içim kırgın,dargın..
Kimseyi kendinden fazla düşünmeyecekmişsin,herşeyden önce ilk sen gelecekmişsin..
Şİmdi bunu daha iyi anlıyorum
Ya... moralim bozuk paylasiym diye girdim ama neyse ki akasyanin guzel haberiyle biraz normale dondum.
Moral niye bozuk: yumurtam catlamiyormus. bir dogal deneme cabasi daha fos. Ustelik yine dogum kontrol hapina basliyoruz ve duzene girenekadar hicbisey yapamiyormusuz......
Oysa dogal 2aylik denemeden bisey cikmazsa pgt ye peki demisti dr.
Simdi olmaz, sartlar uygun degil, beklememiz lazim diyor. 1,5senedir ayni dongu...
meraba kızlar. nasılsınız? okudum ama yazamadım bu aralar.
mavipembebeyaz üzüldüm sonucun. umarım bu aldığın son negatif sonuç olur.
merveciğim şu bulantıların geçsede hamileliğinin tadını çıkarsan bi. kilo da vermişsindir.
Bugün çok sıkılıyorumm kızlar..
Kimseyi kendinden fazla düşünmeyecekmişsin,herşeyden önce ilk sen gelecekmişsin..
çok üzüldüm canım. insan eşiyle tartıştı mı çok yalnız hissediyor kendini. eşimle tartıştım mı bende senin gibi düşünüyorum bazen. ama aramız düzelince değişiyor fikrim.
sabır izz sabır. başka yapacak bişey yok. beklemek, ertelemek çok sıkıcı ama geç olsun güç olmasın. pgt ilk defa mı yaptıracaktın yoksa daha önce yapıldı mı?
Ha sunu bileydin CANIM bosVer bence kafaya takılacak Bişey değil helede hamileyken
Benden sana tavsiye daha çok anasından babasından bahsedipte kıymete bindirme CANIM
Erkekler malum iste laf söyletmiyorlar çünkü onlar br melek
İNSAN HAMİLELİKTE DAHA HASSAS oluyorBugün çok sıkılıyorumm kızlar..
Ya... moralim bozuk paylasiym diye girdim ama neyse ki akasyanin guzel haberiyle biraz normale dondum.
Moral niye bozuk: yumurtam catlamiyormus. bir dogal deneme cabasi daha fos. Ustelik yine dogum kontrol hapina basliyoruz ve duzene girenekadar hicbisey yapamiyormusuz......
Oysa dogal 2aylik denemeden bisey cikmazsa pgt ye peki demisti dr.
Simdi olmaz, sartlar uygun degil, beklememiz lazim diyor. 1,5senedir ayni dongu...
inci yazdığımı gördün mü canım özel sigortayı araştır canım her zaman lazım olacak. indirimi bile çok işine yarar canım...
Canim cok cok gecmis olsun. Bu oradaki lezyonlari yakma gibi bir islem mi? Benim bir arkadasim yaptirmisti, bana soyledigi yaktirmisti. Evet pahaliymis ama saglik icin bu , yapacak bir sey yok. Tup bebege kac bin liralar veriyoruz, yeri geliyor dusunmuyoruz bile , sagligimiz icin niye dusunelim? Tabii az paralar degil ama saglik icin mecbur.Arastir tabi, kazik da yemenin bir esprisi yok. Ucuz ve kafana yatan bir yerde bir an once yaptir guzelim.
Canim genel miymis?yoksa lokal mi?
Kizlar merhaba. Birkac gundur girmedim internete. Bugun test sonucumu aldim. Maalesef negatif. Haber vermek istedim. Kendimi cok alistirmistim bu sonuca ama insan yinede umut besliyor. Ne yapalim kismet degilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?