Suskunadacim ,
Ayni sey degil bence ama. Esinin morfolojisi bozuk da olsa , hareketi az da olsa sen hamile kaliyorsun.
Kalmissin. Ben senin gii hamile kalmis olsaydim tabii bir suru sey yine gelirdi aklima dogal hamile kalamiyorum demezdim.
Bu kadar karamsar bakma senin olayina, bence hic o kadar karamsar degil. Zaten translokasyon basli basina bir sebep kimyasal olmasi icin. Tek sebep translokasyon olabilir muhtemelen. Benimki senden daha vahim arkadasim

ben hic dogal yollardan hamile kalmadim. Hayatimda bir defa hamile kaldim o da 3 gun. Sezen Aksunun bir sarkisi var ya " 3 gunluk ask " diye. Ona benziyor yani

tabi her zaman da soyluyorum dogal hamile kalip dusurmeyi istemezdim, buna ozenmiyorum ancak hic hamile kalamamis olmak da cok garibime gidiyor. Daha faxla arastir demissin arkadasim ama ben artik cok sikildim ve yoruldum. Hic bir sey yaptirmak istemiyorum. Illa bir sey var diye de dusunmuyorum ben senin gibi. Zaten translokasyon bence en en buyuk sebep.
Chnm canim ben o zaman her gun alayim 1 folik asit. Zarari yoktur herhalde. Ne zaman tedavioluruz bilmem ama alayim ben.
Mattikacim yarin bakayim teste , maille gelmisti. Mthfr dediginiz gende mi diye. Ben bu detaylardan hic anlamiyorum. Test cikinca goturmustum Memoriala , onlarda heterzigot pihtilasma cokonemli degil demislerdi. Ama yarin bakacagim.
Hazadecim sekerinin normal cikmasina cok sevindim canim. Masallah.
Akasyacim canim sen nasilsin? Hersey yolunda gidiyor, okuyorum, cok seviniyorum.
Mervecim senin de bulantilar gecti insallah , rahatladin biraz.
Delikiz sen nasilsin? Hersey yolunda insallah.
Nazefsa da yok sanirim bir suredir, goremedim.
Hitucim zaten hiiic ugramiyor artik
Tuliprosa kese gormeye ne zaman gidiyorsun? Heyecanlisindir eminim.
Turkuazcim sen nasilsin?
Izzcim sen de kendini daha iyihissediyorsundur insallah . Hissedecegiz. Baska caremiz yok ki.