Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar slm,
Bugun yine dr.a gittim. Ve...
Evet yine dogum kont. hapi...:(

Tek fark, artik bu donguden ne yoruldugumu anladi... "kist tedavisi bitince 2.ayda PGT denicem. Bekledikce daha cok yipraniyorsun" dedi.

Ocak ayinda sizden adim adim pgt yi ogrenicem galiba:)

az kalmış tedavine inşallah geçer şu kistler...

chnb maşallah tosununa :nazar: Tarih de az çok belli olmuş, haftaya netleşir inşaallah. Sabırsızlıkla bekliyoruz :16:

tuliprosa canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz :16:

izzcim selam. Hadi hayırlısı :) İnşaallah sen de hamileler kervanına katılacaksın :16:

sağ ol canım Allah size de nasip etsin...:16:

sağ ol canım inşallah Allah sana da nasip edecek bu günleri canım...:16:

canım sağlıkla doğsun da önemli değil kilo. ben korkuyorum bile bir de doyurması var mamayı da sevmem... oğlanda çok çabaladım sütlü değilim çok:)) şimdiden nette araştırdım işe yarayacak şeyleri... sen de yaklaşıyorsun mutlu sona inşallah. elimi sana veriyorum di mi şimdi?

filmi de sansürledim anlattım:))
evet en önemlisi sağlık tabiki
evet süt yapan şeyleri şimdiden araştırıp bol bol tüketirsin sonra
inş. chnb ..doktora geçen muayenede sordum da normal şartlarda 32 ile 36 arasında bi yerde doğum yaparsın dedi ama bakalım
2 kiloyu geçerse küveze gerek kalmayadabilir dedi
32 .haftaya bi gelsem ondan sonra inş. daha rahat olur herhalde
şurda 9 haftam kaldı inş.
gerçi keşke daha ileri zamanda doğursam ama ortalaması buymuş
bakalım bizim hamsiler içerde ne zamana kadar duracak
30.haftaya geleyim de ben de eşya alma işine başlarım artık diyorum
evet inş. hayırlısıyla doğurursan elin bende olacak :1:
doktorlar da kafaymış ama hee kim öyle oturup da film dinler :ssz:

herkese günaydın
yağmurlu ve serin bir sonbahar günü var bugün ankarada
tam uyku havası
sıcak duşun altında saatlerce kalıp sonra da battaniyenin altına sıvışasım geldi :1:
ben bi ılık duş alıp geleyim siz de uyanın :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben geldim bakamadım geçmişe:

13.00 de hastanedeydim nst ye girdim hemen... çok şükür sorun çıkmadı...

sonra Arda beyin yanına gittim. Bebiş iyi. Kilosu yine çok. 3600 olmuş... r.a.u 2.2 cm. iyi dedi. nasıl dikiş atmışız öyle dedi...:))

bir de yabancı ülkelerde bilinçli anneler varmış derneklerde böyle konularda gönüllü çalışıyormuş. siz öğretmensiniz yaparsınız bebiş biraz büyüyünce dedi... Ben dedim herkese diyorum r.a.u ölçtürün. dr lerin çoğu ölçmüyor günde kaç hasta bakıyorlar... hatta dedim dr ye yalan söyleyin ailede erken doğum var ölçün diye ısrar edin diyorum.... güldü dediğime...

sonra tarih konusuna geldik. o ara benim dr m ile sürekli birlikte bana bakan dr nil hanım geldi. arda bey ben çok obsesifim çok düşünürüm dedi. şu an 35 artı 4 sün ama bebek iri. acaba satta sorun mu var bakacağım eski gelişimine dedi. nil hanım ben hastayı biliyorum hep öndendi dedi. ben de erken döllenme düşünüyorsanız dedim değil çünkü ovulasyon testi kullandım:)) yine de gitti baktı geçmiş kayıtlara. evet hep iri bebek. 37- 38 i geçsin istiyorum ama bebek iri. hm eski sezaryen dikişine hem serklaj yerine zarar verebilir. şimdilik 21 kasım(37 artı 4) ya da 24 kasım (38 hafta) diyelim dedi. Ama haftaya çarşamba yine gel... tekrar bakalım dedi. Bir ara çok düşünüyorum bu tarihler vs. meselesini deyince ben dedim richard gerenin bir filmi vardı seyrettiniz mi dedim. kadın doğum dr si idi. sonunda kadınlardan bıktı. hatta bazı hanımlar hoş biri diye sorun yokken de gidiyordu dr ısrarla iyisin diyor yine gidiyor kadın. (çok güldü buraya) sonunda ne oldu dedi... dedim ki bıktı kadınlardan bindi arabaya kaçtı.ama kurtuldu mu yo... ilkel bir kabilenin arasına düştü oradada doğumu zor olan bir kadına doğum yaptırdı... nil hanım da arda bey de merak etti filmi...

Ha sonrasında doğumkatına çıktım. Neler istiyorsunuz dedim. ilk gün kıyafetleri hastanedenmiş bebişin. Islak mendil (uni baby özellikle), bebişe bez,battaniye vs kendime gecelik, pijama vs dedi. civilde uni baby indirim vardı çıkışta taksiyle gittim 6 paket aldım. her pakette 3 paket var.biraz alışveriş yapım. eve geldim yine kargo ben yokken gelmiş. beşikli bebek şekeri sepeti aldım. ben yokken kapıcıya bırakmışlar yine. kırık geldi ürün bildirdim. geri alacaklar...
Çok şükür cnm sorun olmamasına çok sewindim .
İnşallah sağlıkla gelicek Arda bebek, ay az kaldı Allahım çok heyecanlı inci, akasya, merve ve ben dogumda yanındayız Allahın izniyle..
Ay şu gittigidiyordan ne çektim kuzum sen yaaa :52:
Kizlar slm,

Tek fark, artik bu donguden ne yoruldugumu anladi... "kist tedavisi bitince 2.ayda PGT denicem. Bekledikce daha cok yipraniyorsun" dedi.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu defa olucak sağlıkla kötü düşünme ne olur ..

İncimmm, Akasyammm ,Chnb, Nazefsam , Mervemm , Laveque, Tuliprosa , Hitucu , Mattika , izz
Nasılsınız nerelerdesinizzz özledim sizleriii

Kizlar slm,

hadi hayırlısı canım. bir problrm çıkmazda tedavine başlarsın. beklemek en kötüsü.

chnb maşallah tosununa :nazar: Tarih de az çok belli olmuş, haftaya netleşir inşaallah. Sabırsızlıkla bekliyoruz :16:

tuliprosa canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz :16:

izzcim selam. Hadi hayırlısı :) İnşaallah sen de hamileler kervanına katılacaksın :16:

inşallah canım. öğleden sonra randevum. akşama haber veririm size.

inş. chnb ..doktora geçen muayenede sordum da normal şartlarda 32 ile 36 arasında bi yerde doğum yaparsın dedi ama bakalım

herkese günaydın
tam uyku havası
sıcak duşun altında saatlerce kalıp sonra da battaniyenin altına sıvışasım geldi :1:

günaydın canım. yaptın mı duşunu? bende bir türlü yataktn çıkamıyorum. oğlumda uyuyor.

Delikız göbüş iyice büyümüşşş maşallahhh:nazar:

Chnb gelmedi dogurdumu yoksa:1:

Merve iyice bulantıların içine düştü kızcagız ugrayamıyor bile allah yardımcısı olsunnn

tluprosa canımm yarın kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel inşallahhhhh..

Akasya kuzum sen de bulantı mevcut degil heralde :27:

Canım sadece sabahları ve akşam serviste bulanıyor. Sabah evden çıkmadan çubuk kraker yiyorum. Bir de diş fırçalarken bulanıyor. Onun harici çok şükür birşey yok. Benim de kabusum baş ağrısı. Baş ağrım tutacak diye ödüm kopuyor. :25:

kızlar ben geldim bakamadım geçmişe:

13.00 de hastanedeydim nst ye girdim hemen... çok şükür sorun çıkmadı...

sonra Arda beyin yanına gittim. Bebiş iyi. Kilosu yine çok. 3600 olmuş... r.a.u 2.2 cm. iyi dedi. nasıl dikiş atmışız öyle dedi...:))

bir de yabancı ülkelerde bilinçli anneler varmış derneklerde böyle konularda gönüllü çalışıyormuş. siz öğretmensiniz yaparsınız bebiş biraz büyüyünce dedi... Ben dedim herkese diyorum r.a.u ölçtürün. dr lerin çoğu ölçmüyor günde kaç hasta bakıyorlar... hatta dedim dr ye yalan söyleyin ailede erken doğum var ölçün diye ısrar edin diyorum.... güldü dediğime...

sonra tarih konusuna geldik. o ara benim dr m ile sürekli birlikte bana bakan dr nil hanım geldi. arda bey ben çok obsesifim çok düşünürüm dedi. şu an 35 artı 4 sün ama bebek iri. acaba satta sorun mu var bakacağım eski gelişimine dedi. nil hanım ben hastayı biliyorum hep öndendi dedi. ben de erken döllenme düşünüyorsanız dedim değil çünkü ovulasyon testi kullandım:)) yine de gitti baktı geçmiş kayıtlara. evet hep iri bebek. 37- 38 i geçsin istiyorum ama bebek iri. hm eski sezaryen dikişine hem serklaj yerine zarar verebilir. şimdilik 21 kasım(37 artı 4) ya da 24 kasım (38 hafta) diyelim dedi. Ama haftaya çarşamba yine gel... tekrar bakalım dedi. Bir ara çok düşünüyorum bu tarihler vs. meselesini deyince ben dedim richard gerenin bir filmi vardı seyrettiniz mi dedim. kadın doğum dr si idi. sonunda kadınlardan bıktı. hatta bazı hanımlar hoş biri diye sorun yokken de gidiyordu dr ısrarla iyisin diyor yine gidiyor kadın. (çok güldü buraya) sonunda ne oldu dedi... dedim ki bıktı kadınlardan bindi arabaya kaçtı.ama kurtuldu mu yo... ilkel bir kabilenin arasına düştü oradada doğumu zor olan bir kadına doğum yaptırdı... nil hanım da arda bey de merak etti filmi...

Ha sonrasında doğumkatına çıktım. Neler istiyorsunuz dedim. ilk gün kıyafetleri hastanedenmiş bebişin. Islak mendil (uni baby özellikle), bebişe bez,battaniye vs kendime gecelik, pijama vs dedi. civilde uni baby indirim vardı çıkışta taksiyle gittim 6 paket aldım. her pakette 3 paket var.biraz alışveriş yapım. eve geldim yine kargo ben yokken gelmiş. beşikli bebek şekeri sepeti aldım. ben yokken kapıcıya bırakmışlar yine. kırık geldi ürün bildirdim. geri alacaklar...

Maşallah tosun oğlana :nazar::nazar: Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah gelip göreceğiz :16:

Kizlar slm,

İzz dostum emin ol bekleme süreci daha stresli. Öyle mi olacak böyle mi derken insan çok geriliyor. Tedaviye başladığında su gibi akıp geçiyor. İnşallah tedavin su gibi akıp geçecek ; bebişine kavuşacaksın :16:

İncimmm, Akasyammm ,Chnb, Nazefsam , Mervemm , Laveque, Tuliprosa , Hitucu , Mattika , izz

Ben de özledim seni canım. Güzel haberlerini okuyorum. Mina Hanım'ın keyfi yerinde şükür :16:

Canım sadece sabahları ve akşam serviste bulanıyor. Sabah evden çıkmadan çubuk kraker yiyorum. Bir de diş fırçalarken bulanıyor. Onun harici çok şükür birşey yok. Benim de kabusum baş ağrısı. Baş ağrım tutacak diye ödüm kopuyor. :25:
Ben de özledim seni canım. Güzel haberlerini okuyorum. Mina Hanım'ın keyfi yerinde şükür :16:

Ahh cnm benim haline şükret ben 4 ay deli gibi kustum arkadaşım 7 ayını bitirdi hala kusuo görsen :53:
Halimize binlerce kez şükür,Baş ağrında inşallah olmaz cnm bherne kadar bizleri yorsada güzel şeyler bunlar annesi paşa gelicek paşaa:emir_bebek:
Mina hanım artık durmuo yerinde teyzesi ...
Ay akasyam rüya gibi bunları konuşmak deilmiii

herkese günaydın
tam uyku havası

Günaydın canım. İnşallah 34 ü de geçer ikiz olup 37-38 de doğuran var neden olmasın? Hala normal doğum istiyor musun?:1: Evet 30 da başlarsın eksik bitmiyor. Oda yapacakmısın minnoşlara?

dr yi sorma bu haftaya dek sanırsın sempozyumda gibiydik hep ciddi konular, ihtimaller, temel konu. r.a. uzunluğumdu. Bu sefer böyle oldu ben başlattım muhabbeti:)):1: Ama onlarda cidden dinlediler. Bir de hoş biri diye kadınlar sıkı sık gidiyor dr yok iyisiniz diyor kadınlar buna rağmen gidiyor filan deyince koptu...:1:(kendi de hoş biri üzerine alındı sanırım:1: hatta diğer topikte arkadaş var bir kere oda gitti hamile değil şu an. mavişime, yakışıklıma selam söyle diyor hep bana:1:)

SENİN MİNNOŞLARA TEK Mİ BAKACAKSIN ANNEN GELECEK Mİ CANIM? BİR DE KİTAP ALMIŞTIN OKUYOR MUSUN? Ben tracy hoggu okuyorum not alıyorum. tecrübem var ama yanlışlarımı da gördüm okuyunca...

Çok şükür cnm sorun olmamasına çok sewindim .
İnşallah sağlıkla gelicek Arda bebek, ay az kaldı Allahım çok heyecanlı inci, akasya, merve ve ben dogumda yanındayız Allahın izniyle..
Ay şu gittigidiyordan ne çektim kuzum sen yaaa :52:

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu defa olucak sağlıkla kötü düşünme ne olur ..

hazade diğer topikte arkadaş oğluma Arduli diyor ne hoşuma gitti.:1: şu 7 iz başlayıp ikiz devam edip suyu 16 da gelip 24te doğum yapan arkadaş. Ay gelin kızlar turkuaz, ya da suskunada da gelecekti... çok sevinirim... dün çıktım doğum katına konuştum... göğüs kalkanı al canım bunu dediler. uni baby ıslak pamuklu mendil dediler. civilde uygundu bak bir ara çok uygun ve güzel şeyler vardı...

buradayım kuzum yeni baktım... :16:

hazade diğer topikte arkadaş oğluma Arduli diyor ne hoşuma gitti.:1: şu 7 iz başlayıp ikiz devam edip suyu 16 da gelip 24te doğum yapan arkadaş. Ay gelin kızlar turkuaz, ya da suskunada da gelecekti... çok sevinirim... dün çıktım doğum katına konuştum... göğüs kalkanı al canım bunu dediler. uni baby ıslak pamuklu mendil dediler. civilde uygundu bak bir ara çok uygun ve güzel şeyler vardı...

buradayım kuzum yeni baktım... :16:

Gelmezmiyiz vallahi ben kendi adıma söleyim gelicemm:9:
Canım ben jokerden hepsini aldım bile uni babay mendiller johanson bakım ürünleri :))9
gögüs kalkanı ne cnm onu bilmiorumm:1:

Akasya sağ ol canım beklerim. Çok heyecan verici... Allah sizlere de bu günleri göstersin. şimdi nur hanım çalışmıyor mu? yalnız tüp bebek hastalarına mı bakıyor? seni kime devretti? bir de incinin verdiği link bağlanmadı ne vardı orada canım nur hanımla ilgiliydi di mi?

Gelmezmiyiz vallahi ben kendi adıma söleyim gelicemm:9:
Canım ben jokerden hepsini aldım bile uni babay mendiller johanson bakım ürünleri :))9
gögüs kalkanı ne cnm onu bilmiorumm:1:

İyi yapmışsın. canım göğüs pedi çok kullanınca göğüsü nemli tutuyor tahriş oluyor. göğüs kalkanı göğse temas etmiyor sütyenle göğsün temasını önlüyor. hem de emzirirken diğer göğüsten süt akıyor boşa onu biriktiriyor bebişe veriliyormuş. bir de lansinoh ya da garmastan göğüs ucu kremi dedi hemşire. Arda beye sordum lansinoh göğüs kremini kullanayım mı diye önceden. önceden kullanmaya başlayabilirsin dedi...

İyi yapmışsın. canım göğüs pedi çok kullanınca göğüsü nemli tutuyor tahriş oluyor. göğüs kalkanı göğse temas etmiyor sütyenle göğsün temasını önlüyor. hem de emzirirken diğer göğüsten süt akıyor boşa onu biriktiriyor bebişe veriliyormuş. bir de lansinoh ya da garmastan göğüs ucu kremi dedi hemşire. Arda beye sordum lansinoh göğüs kremini kullanayım mı diye önceden. önceden kullanmaya başlayabilirsin dedi...

Gögüs kalkanı almadım ama lansion gögüs pedi aldım gögüs ucu kremini aldım ...
Alırım o zaman ben gögüs kalkanındanda :) ay ne çok şey lazım yaaa

Gögüs kalkanı almadım ama lansion gögüs pedi aldım gögüs ucu kremini aldım ...
Alırım o zaman ben gögüs kalkanındanda :) ay ne çok şey lazım yaaa

ben de pedi lansinoh aldım kalkan dışarıda kullanılmaz bence...:1: kahvaltılık için küçük reçel tası var ya öyle kapıyorsun göğsü sütyenden kabarık olur... ben canım çatlak yağlarımı göğüslerime de sürüyorum ucuna da belki işe yarar diye...

hadi hayırlısı canım. bir problrm çıkmazda tedavine başlarsın. beklemek en kötüsü.

inşallah canım. öğleden sonra randevum. akşama haber veririm size.

günaydın canım. yaptın mı duşunu? bende bir türlü yataktn çıkamıyorum. oğlumda uyuyor.
tulip valla ben senden heyecanlıyım
gelince hemen haber ver merakta bırakma bizi oldumu

Günaydın canım. İnşallah 34 ü de geçer ikiz olup 37-38 de doğuran var neden olmasın? Hala normal doğum istiyor musun?:1: Evet 30 da başlarsın eksik bitmiyor. Oda yapacakmısın minnoşlara?

dr yi sorma bu haftaya dek sanırsın sempozyumda gibiydik hep ciddi konular, ihtimaller, temel konu. r.a. uzunluğumdu. Bu sefer böyle oldu ben başlattım muhabbeti:)):1: Ama onlarda cidden dinlediler. Bir de hoş biri diye kadınlar sıkı sık gidiyor dr yok iyisiniz diyor kadınlar buna rağmen gidiyor filan deyince koptu...:1:(kendi de hoş biri üzerine alındı sanırım:1: hatta diğer topikte arkadaş var bir kere oda gitti hamile değil şu an. mavişime, yakışıklıma selam söyle diyor hep bana:1:)

SENİN MİNNOŞLARA TEK Mİ BAKACAKSIN ANNEN GELECEK Mİ CANIM? BİR DE KİTAP ALMIŞTIN OKUYOR MUSUN? Ben tracy hoggu okuyorum not alıyorum. tecrübem var ama yanlışlarımı da gördüm okuyunca...
içimde durabildikleri kadar dursunlar chnb
yok normal doğum olayı baştan ertelendi zaten
çünkü koca bir miyomum var ,normal doğumda aşırı kanama yapıyormuş
ikiz ve tüp bebek olduğu için de zaten doktorlar riskli diye riske atmıyorlar
sezeryan yolları görünüyor bana
bi de bebekleri tehlikeye atarım diye de korkmaya başladım
eskiden rahattım ama erken doğum riskni yaşadıktan sonra önemli olan onların rahatça içerden çıkması diyorum
buldunuz yakışıklı doktoru tabi :1:
annemle kardeşim altlı üstü oturuyor
bana yakınlar
babam var rahatsız benim annem uzun süre yalnız bırakamıyor ,çok şükür kendi ihtiyacını görüyor ,ayakta ama vcden sonra temizlik olayını yapamıyor eğilip kalkamıyor bacağında platin var
o yüzden babamın tuvaleti gelince sorun oluyor temizlik açısından
ama ilk 1 ay-40 ı çıkana kadar filan yanımda kalır herhalde çünkü hiçbirşey bilmiyor olacağım
ben öğrenip rayına oturttuktan sonra annem gündüzleri öğlen gelip akşam gider yanıma
zaten izindi rapordu 1 sene ben evde olurum sanırım
çalışmaya başlayınca da duruma göre ayarlayacağım
kardeşim var işte ona baktırmayı da düşünüyorum
onun işe benim de güvenilir birine ihtiyacım var
onunda 4,5 yaşında oğlu var tecrübeli yanı
maaşını veririm oturur evimde bakar bebişlerimi
sıcacık evde hem onun için ii olur hem benim için diyorum
3 yaşında da kreş yaşı geliyor zaten
kitapların birini okudum
diğer ikisinden birini yarıladım
bu erken doğum riski girince hiçbirşeye adapte olmak istemedim biliyormusun
herşeyi erteledim
çünkü okuyup ,eşya alıp adapte olup sonra bişey olursa mahvolurum diye düşündüm hep
ama artık inş. bundan sonra yavaş yavaş kitaplarımı bitirip yenisini almayı da düşünüyorum
zaten 2 kitabım var onları da okusam 1 haftada biter
senin yazrı da duydum aslında nasıl kitap ben de alabilirim
benim kitaplar hep ikiz bakımı üzerine

ben de pedi lansinoh aldım kalkan dışarıda kullanılmaz bence...:1: kahvaltılık için küçük reçel tası var ya öyle kapıyorsun göğsü sütyenden kabarık olur... ben canım çatlak yağlarımı göğüslerime de sürüyorum ucuna da belki işe yarar diye...

Bende sürüorum ama ne kadar etkili bilmiorum cnm vallahi ...
Ay dogsunlarda rahatlayalım yaa ben çok sabırızım :))

Sinem olcak kademoğlu ..
Merhaba bebek die bir kitap aldım d&r dan muhteşem bir kitap 5-6 tane aldım vallai çok bilgilendim tavsiye ederim cnm

Akasya sağ ol canım beklerim. Çok heyecan verici... Allah sizlere de bu günleri göstersin. şimdi nur hanım çalışmıyor mu? yalnız tüp bebek hastalarına mı bakıyor? seni kime devretti? bir de incinin verdiği link bağlanmadı ne vardı orada canım nur hanımla ilgiliydi di mi?

Geleceğim inşallah canım. Benim evime çok yakın hastane. Nur Hanım çalışıyor ama yeni gebe almıyor. O yüzden benim randevumu Aynur Hanım'a verdiler. Aynur Hanım baktı. Haftaya tekrar gideceğiz. Ücrete dahil. Ama ben tüp bebek bölümünde takibe devam etmek istemiyorum. Nur Hanım yok. Üstelik tüp bebek bölümünde gebelik takibini ben çok sağlıklı bulmadım. O bölüm başka birşeye kanalize. Bence hamilelik onlar için yan bir dal. Doktorlar kötü demiyorum ama normal kadın doğumda takibe devam etmeyi daha uygun görüyorum. Zaten ben ısrarcı olunca 12.haftada beni Cihangir Bey'e göndereceklerini söylediler. Normalde onlar takip edecekti. Gerektiğinde zaten Cihangir Bey'e yönlendiriyoruz dediler. Ben de dedim benim durumum biraz özel. Riskli gebelik uzmanının takibini tercih ediyorum. Nur Hanım ile de konuşmuştuk dedim. Ben öyle deyince aktarırız dediler. Link evet bende de açılmadı. Nur Hanım'ın bir tv'ye verdiği röportaj var.

Nesrinciğim sen hangi kitapları okudun. Ben alıp okumak istiyorum. Tavsiye edeceğin kitap var mı ?? Bir de şu sigorta işini şimdi yaptırabilir miyim acaba ? Hamilelikten sonra kabul ediyorlar mı ? :26:

Günaydın kuzucuklarım :16:
Keyifler yerinde maşallah :nazar:
Hava buz gibi ve benim çoookkk işim var :25: Biraz erken olacak ama kombiyi yakacağım bugün sanırım. Soğuk birden geldi. Hepinizi öpüyorum :16:

Bende sürüorum ama ne kadar etkili bilmiorum cnm vallahi ...
Ay dogsunlarda rahatlayalım yaa ben çok sabırızım :))

Sinem olcak kademoğlu ..
Merhaba bebek die bir kitap aldım d&r dan muhteşem bir kitap 5-6 tane aldım vallai çok bilgilendim tavsiye ederim cnm

Hazadem valla şaka gibi yaa.. Fırsat bulsam geçmişi okuyacağım. Ne kadar çok ağladık dimi :31: Ne kötü günler geçirdik ? Allah'ım film şeridi gibi.. Bundan sonra yüzümüz gülsün inşallah :16: Tecrübeli annecik neler okuyorsun , neler aldın ? Ne nereden alınır :1: sizden fikir alacağım.. Daha hiçbirşey almadım. Almaya çok korkuyorum :25: Cinsiyeti belli olsun da belki o zaman cesaret ederim. :45:

Back
X