hadi hayırlısı canım. bir problrm çıkmazda tedavine başlarsın. beklemek en kötüsü.
inşallah canım. öğleden sonra randevum. akşama haber veririm size.
günaydın canım. yaptın mı duşunu? bende bir türlü yataktn çıkamıyorum. oğlumda uyuyor.
tulip valla ben senden heyecanlıyım
gelince hemen haber ver merakta bırakma bizi oldumu
Günaydın canım. İnşallah 34 ü de geçer ikiz olup 37-38 de doğuran var neden olmasın? Hala normal doğum istiyor musun?

Evet 30 da başlarsın eksik bitmiyor. Oda yapacakmısın minnoşlara?
dr yi sorma bu haftaya dek sanırsın sempozyumda gibiydik hep ciddi konular, ihtimaller, temel konu. r.a. uzunluğumdu. Bu sefer böyle oldu ben başlattım muhabbeti:))

Ama onlarda cidden dinlediler. Bir de hoş biri diye kadınlar sıkı sık gidiyor dr yok iyisiniz diyor kadınlar buna rağmen gidiyor filan deyince koptu...

(kendi de hoş biri üzerine alındı sanırım

hatta diğer topikte arkadaş var bir kere oda gitti hamile değil şu an. mavişime, yakışıklıma selam söyle diyor hep bana

)
SENİN MİNNOŞLARA TEK Mİ BAKACAKSIN ANNEN GELECEK Mİ CANIM? BİR DE KİTAP ALMIŞTIN OKUYOR MUSUN? Ben tracy hoggu okuyorum not alıyorum. tecrübem var ama yanlışlarımı da gördüm okuyunca...
içimde durabildikleri kadar dursunlar chnb
yok normal doğum olayı baştan ertelendi zaten
çünkü koca bir miyomum var ,normal doğumda aşırı kanama yapıyormuş
ikiz ve tüp bebek olduğu için de zaten doktorlar riskli diye riske atmıyorlar
sezeryan yolları görünüyor bana
bi de bebekleri tehlikeye atarım diye de korkmaya başladım
eskiden rahattım ama erken doğum riskni yaşadıktan sonra önemli olan onların rahatça içerden çıkması diyorum
buldunuz yakışıklı doktoru tabi

annemle kardeşim altlı üstü oturuyor
bana yakınlar
babam var rahatsız benim annem uzun süre yalnız bırakamıyor ,çok şükür kendi ihtiyacını görüyor ,ayakta ama vcden sonra temizlik olayını yapamıyor eğilip kalkamıyor bacağında platin var
o yüzden babamın tuvaleti gelince sorun oluyor temizlik açısından
ama ilk 1 ay-40 ı çıkana kadar filan yanımda kalır herhalde çünkü hiçbirşey bilmiyor olacağım
ben öğrenip rayına oturttuktan sonra annem gündüzleri öğlen gelip akşam gider yanıma
zaten izindi rapordu 1 sene ben evde olurum sanırım
çalışmaya başlayınca da duruma göre ayarlayacağım
kardeşim var işte ona baktırmayı da düşünüyorum
onun işe benim de güvenilir birine ihtiyacım var
onunda 4,5 yaşında oğlu var tecrübeli yanı
maaşını veririm oturur evimde bakar bebişlerimi
sıcacık evde hem onun için ii olur hem benim için diyorum
3 yaşında da kreş yaşı geliyor zaten
kitapların birini okudum
diğer ikisinden birini yarıladım
bu erken doğum riski girince hiçbirşeye adapte olmak istemedim biliyormusun
herşeyi erteledim
çünkü okuyup ,eşya alıp adapte olup sonra bişey olursa mahvolurum diye düşündüm hep
ama artık inş. bundan sonra yavaş yavaş kitaplarımı bitirip yenisini almayı da düşünüyorum
zaten 2 kitabım var onları da okusam 1 haftada biter
senin yazrı da duydum aslında nasıl kitap ben de alabilirim
benim kitaplar hep ikiz bakımı üzerine