Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben iyi haberler veremiycem kızlar size hastaneye yatışım yapıldı eşimin tlfnundan yazıyorum.Daha detaylı yazıcam uygun olunca dualarınızı esirgemeyin nolur.

Ben iyi haberler veremiycem kızlar size hastaneye yatışım yapıldı eşimin tlfnundan yazıyorum.Daha detaylı yazıcam uygun olunca dualarınızı esirgemeyin nolur.

Ya ne oldu bismillah bebeğe Bişey mı oldu erken dogum felan deme sakın
Allah korusun korkutma bizi müsait olunca hemen yaz bize
Bak çok üzüldüm şimdi of of
İnsallah Kotu Bişey yoktur dualarım seninle CANIM benim
Rabbim ikinizde korusun
Acaba idrar yolu enfeksiyonu felan mı çıktı aklıma gelen en iyi şey bu
İns böyle bisedir

kızlar hamileyim... siz bunu zaten biliyordunuz ama ben bir türlü söyleyememiştim. kesemizi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı. darısı burda tüm bebek isteyenlerin başına.

az kalmış tedavine inşallah geçer şu kistler...

sağ ol canım Allah size de nasip etsin...

Lavecim,
Aslinda hani bi ara neden peki hic hamile kalamadim sorusuyla olayi sorgularken sen, benim aklima ilk 3kromozomda sorun olabilecegi gelmisti. Yazayim mi diye dusundum ama psikolojini tam kestiremedigim icin yazmak istemedim.

Madem konu acildi fikrimi soyleyeyim.
Yapi itibatiyle buyuk kromozomlarda ve buyuk parcada degisim/kopma varsa kayip/dusuk cok erken oluyor. Bu - yonu. + yonu su: gebelik varsa ve olk haftalarda kayip yoksa cok cok buyuk ihtimalle saglikli parcalar biraraya gelmistir ve ins saglikli bir bebek dunyaya gelecektir.

Senin 1. Kromozomun cok erken gebelik kaybi yasatmis olabilir sana. Yani gebe kalmis olabilirsin ama embriyo olusmadan kaybetmis olabilirsin. Benim kaybim boyle olmustu. Embriyoyu hic goremedik... bu arada q21 ortakligimiz var...

Birsey daha aklima takildi lave. Adet gecikmeleri doneminde ultrasonla yumurtalarina baktilar mi? Bende de gecikme vs oldu. Git gel git gel 8ay sonra yumurtamin catlama duzeninin bozuldugu anlasildi. Bu durum gebe kalmayi engelliyor ve ben 1 yildir bu sorunla cebellesiyorum. Aklinda olsun diye yazayim dedim.

Suskunada,
Canim az once laveye de yazdim. 1yildir ben de birkac gun suren kahverengi lekelenme sonra adet sekline burunmustu dongulerim. Toplamda yani kahve+kirmizi 11-12 gun falan suruyordu. Ilk etapta anlasilmadi ama sonra yumurtalarin catlamadigi ve kisa sureli kiste donustugu snladildi. Bu durum gebe kalmayi engelliyormus. Sonra kiste donusen folikulu atmak icin d.kontrol hapi kullaniyorum. 1 yildan fazladir bunla ugrasiyorum canim.

Canim cok gecmis olsun merak ettim seni dun gece yarisina kadar defalarca acp baktim
Cok gecmis olsun hayirdir ne olmus neyin varmis insallah erken dogum deildir
Haberdar et bizi merakta birakma benim agrilaim gecti sukur

Cnm benim kızlarında dediği gibi ilk 3 ay yapmayın diolar ki ben hala yapmadım ...
ya artık olan olmuş cnm dert etme kendini üzme bişey olmaz ama bir daha yapma boşver cnm biz n zorluklarla sahip olduk yawrularımıza ...
mrb kızlar nasılsınız? okuyamadım geçmişi bi girip selam vereyim dedim. oğlum hasta biraz akşam uyumadık. onunla ilgileniyorum ben.
Allahım şifa versin cnm benim inşallah ...

Canım benim ne oldu Allah aşkına söle yaaa (((
Nazın Telefonu kimde varya bir arasınn ...

Tlfndan girdigim için yazdıklarınızı okuyamıyorum kızlar Dün akşam hastaneye yatışım yapıldı ilk önce hafif olan agrılarım bi anda beni yürütemeyecek hale geldi.Hemen alttan muayenem yapıldı nst ye alındım.sancı çıktı 45 50 arası.Doktor hemen yatışımı yaptı Serum nidilat veriliyor sabah 12gibi tekrar nstye aldılar sancım yoktu ama rahimde incelme var bu yüzden yerimden kalkmam yasak
Agrılarım çok fazla eger tekrar sancı çıkarsa yada açılmam olursa ciger geliştirici ignesi yapılacak yavrumun
Daha çok erken ne yapıcagımı bilmiyorum hiç hazır degiliz Sabaha kadar hiç uyumadım hep agladım ,eşim desen daha kötü..
Pazartesi çıkaracak sancım ve açılmam olmazsa yerimden kalkmadan yatıcam nidilatın hap olanına devam ettirecek
Burda psikolojim çok bozuluyor Eşimin tlfonu bende ondan internete girebiliyorum ama gücüm yok yazmaya
Hepinizden dua bekliyorum çok ihtiyacımız var

Nazefsacim,
Cok gecmis olsun canim ya... hic kipirdama yerinden. Insallak en kisa zamsnda toparlarsin...

naz canım geçmiş olsun, moralini yüksek tut, stresinden etkilenir hormonlar..
28 haftayı doldurdun doğsa da bişey olmaz diye düşün, ama inş bunu atlatıcaksın son haftalara kadar geliceksiniz.

canım geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer strestenuzak dur ve hep olumlu düşün Allah yardımcın olsun...

Canım Allah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmayı nasip etsin. Dualarımız seninle bak büyük oğlumda 29. haftada 4 cm açılmayla 38 de doğurdum. bana kilodunu giyme doğurursun demişti dr hemde. yat bol su iç canım... dualarımız seninle...

nazefsa canım mattikanın dediği gibi şükür haftan iyi. tavsiyem kalabiliyorsan kal hastanede. en ufak değişikliği değerlendirirler...

Naz CANIM bence atlatacaksin inş
Moralini yüksek tutmaya çalış sakın kıpırdama
Dualarımız seninle Allah esirgesin

CANIM benim yok nerde tık yok hala
Bugün Kac kere ictim o şuruptan
Neler yaptık annemle yine yok bide kaniyorki
Artık lavman yolu gözüktü bana
Sen nasılsın iyi mısın misafirlerin gitti mi

Doktorunla konuştun mu hiç? Kuru kayısı ve su çok iyi geliyor kabızlığa, denedin mi?
Ben iyiyim şükür canım. Kardeşleri var sizin tarafta bu akşam oraya geçtiler, yarın yine bize gelecekler :)

Doktorunla konuştun mu hiç? Kuru kayısı ve su çok iyi geliyor kabızlığa, denedin mi?
Ben iyiyim şükür canım. Kardeşleri var sizin tarafta bu akşam oraya geçtiler, yarın yine bize gelecekler :)

Evet CANIM doktorumla esim konuştu şurup fayda etmezse lavman yapın dedi
Oo Kac günden beri neler yedim mercimek çorbası hosaf mandalina kuru kaysı
Aman havalarda bur soğuduki yağmur yağıyor suan
İyi misafir ağırlamalar CANIM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…