- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.881
Ben iyi haberler veremiycem kızlar size hastaneye yatışım yapıldı eşimin tlfnundan yazıyorum.Daha detaylı yazıcam uygun olunca dualarınızı esirgemeyin nolur.
Ben iyi haberler veremiycem kızlar size hastaneye yatışım yapıldı eşimin tlfnundan yazıyorum.Daha detaylı yazıcam uygun olunca dualarınızı esirgemeyin nolur.
kızlar hamileyim... siz bunu zaten biliyordunuz ama ben bir türlü söyleyememiştim. kesemizi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı. darısı burda tüm bebek isteyenlerin başına.
chnb maşallah tosununaTarih de az çok belli olmuş, haftaya netleşir inşaallah. Sabırsızlıkla bekliyoruz
tuliprosa canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz
izzcim selam. Hadi hayırlısı :) İnşaallah sen de hamileler kervanına katılacaksın
az kalmış tedavine inşallah geçer şu kistler...
sağ ol canım Allah size de nasip etsin...
Çok şükür cnm sorun olmamasına çok sewindim .
İnşallah sağlıkla gelicek Arda bebek, ay az kaldı Allahım çok heyecanlı inci, akasya, merve ve ben dogumda yanındayız Allahın izniyle..
Ay şu gittigidiyordan ne çektim kuzum sen yaaa
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu defa olucak sağlıkla kötü düşünme ne olur ..
hadi hayırlısı canım. bir problrm çıkmazda tedavine başlarsın. beklemek en kötüsü.
inşallah canım. öğleden sonra randevum. akşama haber veririm size.
günaydın canım. yaptın mı duşunu? bende bir türlü yataktn çıkamıyorum. oğlumda uyuyor.
Canım sadece sabahları ve akşam serviste bulanıyor. Sabah evden çıkmadan çubuk kraker yiyorum. Bir de diş fırçalarken bulanıyor. Onun harici çok şükür birşey yok. Benim de kabusum baş ağrısı. Baş ağrım tutacak diye ödüm kopuyor.
Maşallah tosun oğlanaAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah gelip göreceğiz
İzz dostum emin ol bekleme süreci daha stresli. Öyle mi olacak böyle mi derken insan çok geriliyor. Tedaviye başladığında su gibi akıp geçiyor. İnşallah tedavin su gibi akıp geçecek ; bebişine kavuşacaksın
Ben de özledim seni canım. Güzel haberlerini okuyorum. Mina Hanım'ın keyfi yerinde şükür
Mervecim benim bildigim resiprokal ve dengeli translokasyonun ayni seyler oldugu. Ikisi de ayni sey yani parca kaybi yok. Valla bana mantikli geliyor biraz , ne bileyim hic hamile kalamadigim icin biraz da buna bagladim galiba. 15 nolu parca sanirim baya buyuk bir parca ve yurtdisindakilerin soyledigine gore buyuk parca kopmalarinda normal gebe kalma sansi saglikli sekilde zormus. Cok erken kayip oluyormus.
Mattikacim,
Doktor da ayni senin dediklerii demisti. Homozigot olsaydi onemliydi ama heterezigot cok onemli degil dedi.
Benimki resiprokal canim, yani dengeli. Kromozom sayisinda eksiklik yok ama dedigin gibi iki kromozom arasinda parcalar kopmus yer degistirmis.
O zaman olur da hamile kalirsam bunun onlemini alalaim diyorsun di mi? Igne kullanmak gibi. Bu protein vs.. Testleri de yapilirsa o zaman kesin lesiyor sonuc sanirim.
Canim evet biliyordukama tekrardan tebrik ediyorum!
Yurtdisindaki kizlarin dedigi de buyuk parca kopmalari var ise hamile kalabilirsin ama erken zamanda kaybedersin regl oldugun icin sen anlamzasin bile dediler. Ben dededim ya adet gecikmesi yasarim 1 hafta 10 gun falan zaman zaman. Belki de aslinda hamile kaliyorum ama dusuyor mu diye dusundum.
Ben bugun yazdim benim kromozom detaylarini kizlara. 2 15 q13q21 ilk defa bugun ogrendim q nun uzun kol demek oldugunu. Hatta dedim ya kiz sagolsun internetten bir siteye girip benim numaralarimi yazip bana fotolarini gonderdi. Ben bir sey anlamadim o ayri ama yazmis bir de yanilmiyorsam 15 no icin, bundaki parca degisimi cok buyuk diye. Ya tabi takilmamak gerek ama merak ettim bugun forumda yazisirlarken.
Canim hayirlisiyla kucagina al. Sen de bir mucizeyi gerceklestirdin. Erkekte sorun olmasi bir nebze hafifletiyormus problemi ama ne olursa olsun buyuk mucize. Insallah tatlim dedigin gibi olur, saglikla olur insallah.
Incicim seninle benim pihtilasmalarimiz ayni mi?
merhaba
herkes iyidir inşallah
lave , o parça büyüklüğü meselesini ben de araştırdım o söylediğin doğru
bana da açıklama yaparlarken parça büyük olduğu için hamile kalıyorsun ve anlamadan adet oluyorsun şeklinde açıklamışlardı
bugün tahlil sonuçlarımı aldım mthfr 1298c mutasyonunda homozigot durum varmış
bu da hamile kalmana engel olabilir yumurta takibi ve pıhtılaşma için iğnelerle normal kalabilirsin dedi genetikçi
hay ağzın bal yesin dedim ben de
bir de bende adet öncesi lekelenme oluyor bazı aylarda
28 günde başlıyor geçen ay 5 gün sürdü kahverengi lekelenme adet başlıycağı zamanda ağrıdan mahvoluyorum bir türlü sökülemiyor
doktorlar bu duruma bir açıklama bulamadılar progesteron yüksek diyen oldu ama sınırdaydı daima o yapıyordur dendi
luteal faz dendi yumurtlaman geç olabilir dendi ama kesin sonuç belli değil
bu konuşmalardan sonra aklıma geldi kimyasal gebelik olabilirmi mesela mantıksız belki ama
o durumlarda tahlilmi yaptırsam kimyasalmı diye
Cnm benim kızlarında dediği gibi ilk 3 ay yapmayın diolar ki ben hala yapmadım ...Selam kızlar ;
Dün kötü bişey yaptım benKuaföre gittim. Saçımı boyatmayacağım diye ısrar ettim. Ben anlamadan adam gelip paket sarmaya başladı. Biraz kafasının dikine giden bir kuaför.. Boya başıma değmedi. Sadece birkaç tane paket vardı folyoda sarılı. Boya saçımdayken hemen dışarı çıktım. Balkonda oturdum. Ama yıkarken keskin kokusunu duydum İnşallah bir sorun olmaz. Dünden beri kötü hissediyorum kendimi
Allahım şifa versin cnm benim inşallah ...mrb kızlar nasılsınız? okuyamadım geçmişi bi girip selam vereyim dedim. oğlum hasta biraz akşam uyumadık. onunla ilgileniyorum ben.
Tlfndan girdigim için yazdıklarınızı okuyamıyorum kızlar Dün akşam hastaneye yatışım yapıldı ilk önce hafif olan agrılarım bi anda beni yürütemeyecek hale geldi.Hemen alttan muayenem yapıldı nst ye alındım.sancı çıktı 45 50 arası.Doktor hemen yatışımı yaptı Serum nidilat veriliyor sabah 12gibi tekrar nstye aldılar sancım yoktu ama rahimde incelme var bu yüzden yerimden kalkmam yasak
Agrılarım çok fazla eger tekrar sancı çıkarsa yada açılmam olursa ciger geliştirici ignesi yapılacak yavrumun
Daha çok erken ne yapıcagımı bilmiyorum hiç hazır degiliz Sabaha kadar hiç uyumadım hep agladım ,eşim desen daha kötü..
Pazartesi çıkaracak sancım ve açılmam olmazsa yerimden kalkmadan yatıcam nidilatın hap olanına devam ettirecek
Burda psikolojim çok bozuluyor Eşimin tlfonu bende ondan internete girebiliyorum ama gücüm yok yazmaya
Hepinizden dua bekliyorum çok ihtiyacımız var
Tlfndan girdigim için yazdıklarınızı okuyamıyorum kızlar Dün akşam hastaneye yatışım yapıldı ilk önce hafif olan agrılarım bi anda beni yürütemeyecek hale geldi.Hemen alttan muayenem yapıldı nst ye alındım.sancı çıktı 45 50 arası.Doktor hemen yatışımı yaptı Serum nidilat veriliyor sabah 12gibi tekrar nstye aldılar sancım yoktu ama rahimde incelme var bu yüzden yerimden kalkmam yasak
Agrılarım çok fazla eger tekrar sancı çıkarsa yada açılmam olursa ciger geliştirici ignesi yapılacak yavrumun
Daha çok erken ne yapıcagımı bilmiyorum hiç hazır degiliz Sabaha kadar hiç uyumadım hep agladım ,eşim desen daha kötü..
Pazartesi çıkaracak sancım ve açılmam olmazsa yerimden kalkmadan yatıcam nidilatın hap olanına devam ettirecek
Burda psikolojim çok bozuluyor Eşimin tlfonu bende ondan internete girebiliyorum ama gücüm yok yazmaya
Mervecim sen düzeldin mi? Ne durumdasın?
CANIM benim yok nerde tık yok hala
Bugün Kac kere ictim o şuruptan
Neler yaptık annemle yine yok bide kaniyorki
Artık lavman yolu gözüktü bana
Sen nasılsın iyi mısın misafirlerin gitti mi
Doktorunla konuştun mu hiç? Kuru kayısı ve su çok iyi geliyor kabızlığa, denedin mi?
Ben iyiyim şükür canım. Kardeşleri var sizin tarafta bu akşam oraya geçtiler, yarın yine bize gelecekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?