- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.841
nasıl yapmayacaksın nazAyy sorma canım sagıma soluma bile dönemiyorummm,tarifte edemiyorum aslında yani vajinadaki kemigimmm agrıyormuş gibi
Buda çok açık oldu ama napayım anlatamıyorum
Yataktan daha çıkmadım canımmm ,bebegin hareketleri iyi en azından çok şükürr..
Yaa bebegin agırlıgı belkide anlayamadımm uff
Ayy canımmm dogru sen yinede dikkat ett..Ben olsam diyeti yapamazdım heralde
Çok degişik bi agrı yaa oturup kalkamıyorum bile oradaki kemigim agrıyormuş gibi yanii garip bişeyy
Özellikle gece oluyor idrara sıkıştıgım zamann ,aman ne biliyimmm kafayı yedim yaa
Canımmmm hiiiiiiççç bişey olmaz allahın izni ile,Benim o zaman olmadıysa senn şimdi hiç bişey olmaz nerdeyse 3 aylık oldu yavrucakk
Hareketsiz kaldıysan da olabilir bu arada canımmm
Delikızz canım sen tetanoz aşısımı vuruldunn doktorunla söyledi??
Ayy sorma canım sagıma soluma bile dönemiyorummm,tarifte edemiyorum aslında yani vajinadaki kemigimmm agrıyormuş gibi
Çok degişik bi agrı yaa oturup kalkamıyorum bile oradaki kemigim agrıyormuş gibi yanii garip bişeyy
Özellikle gece oluyor idrara sıkıştıgım zamann ,aman ne biliyimmm kafayı yedim yaa
Canim bebek dondugu icin baski yapiyor ondan bu agrilarin birde idrar torbasina baski yapiyor
Bunu sadece dinlenerek atlatirsin ben cok cekmistim cok iyi anliyorum seni agliyordum artik
Kizim 2hafta gec dogdu yani 42 haftalik dogdu ve 40. Haftada baslamisti o agrilarim ve cok siddetli iidi ama
Bu normal yalanci sancilar baslama zamani gecicidir yani dinlen birde ayaklarina sicak su torbasi koy cok faydasini gorursun
Naz ne tesaduf dun aksam ayni agrilari bende yasadim ilk kizimdada dogumdan once alt tarafim cok agiriyodu
Yuruyemiyecek durumdaydim doktora gidiyordum bisey yok deyip yolluyorlardi 1 hafta cektim
Ama sukur bu sabah gecti agrim devam etseydi dogum diye korkmaya baslamistim
Cok yorma kendini uzanip dinlenmeye calis faydasi oluyor canim
şekerim az yüksek çıktıya diyetisyen sağolsun
ama ara öğünlerde meyve ve süt
ana öğünlerde de çorba ,sebze yemeği ,et ,salata filan var
aç kalmıyorum ama istediğim şeyleri yiyemiyorum
ayrıca bu diyet tamamen bebişleri beslemeye yönelik
tamamen calsiyum ,protein depolu bir diyet o açıdan çok ii ama işte damak tadı olarak yediğinden keyif alamıyorsun
hmasiler için katlanıyorum ne yapayım
senin bu şeyine giren ağrılar beni öldürecek
geçmiş olsun nasıl bir ağrı
tekmedir belki ağrı değildir
Nazefsa HazaDe sagolun kızlar annem mercimek çorbası bide hosaf koydu ocağa şifa olur inş
Bebeğe de Bişey olmaz inşallah demi sagolun icimi rahatlattiniz
nasıl yapmayacaksın naz
şeker tehlikeli bir durum bebek için
o yüzden mecbur yapmak zorundasın
sonuçta kendim için olsa yapmazdım ama bebek olunca mecburum
vurulmadım az sonra vurulmaya gideceğim inş.
sen vuruldunmu
doktor ister vurul ister vurulma dedi
ben vurduracağım ne olur ne olmaz
Ayy sorma canım sagıma soluma bile dönemiyorummm,tarifte edemiyorum aslında yani vajinadaki kemigimmm agrıyormuş gibi
Canim bebek dondugu icin baski yapiyor ondan bu agrilarin birde idrar torbasina baski yapiyor
Bunu sadece dinlenerek atlatirsin ben cok cekmistim cok iyi anliyorum seni agliyordum artik
Kizim 2hafta gec dogdu yani 42 haftalik dogdu ve 40. Haftada baslamisti o agrilarim ve cok siddetli iidi ama
Bu normal yalanci sancilar baslama zamani gecicidir yani dinlen birde ayaklarina sicak su torbasi koy cok faydasini gorursun
Sagol canımm valla benimde çok şiddetli agrımmm,inş geçer yaaa ..
Sıcak su torbasını deniycem cnm sagolll..
Benn etrafımdan duydugum kadarıyla tetanoz aşısı erken doguma sebebiyet verebiliyormuş..Hatta chnb de vurulmamıştı..
Ben vurulmuycamm yaa kuzenimin erke dogum riski vardı doktor vurdurmamıştı..
İstersen chnb gelsin ona bi sor öyle vurul,ama yinede sen bilirsinn cnm
öyle olsa doktorlar önerirmi ,herkes vuruluyor şakır şakır
ben erken doğuma sebep olduğunu düşünmüyorum doğrusu
olacağı varsa olur bence
öyle tabiki herkesin kendi tercihi ama hiçbir doktordan duymadım ben böyle birşeyBen duyumumu söylüyorumm delikız, tabiki sen vurulmak istiyorsan vurulablirsin..
Chnb de riskli bi gebelik geçirdigi için doktorunun önermedigini söylemişti öyle hatrımda kalmış,tabiki geldigi zaman sorarım bilgisi varsa yardımcı olur..
Yinede herkesin kendi tercihi..
delikiz1982 .!.:slm .sen topiğe gelmeden sormak istedim
sen tetanoz yaptırmadınmı
ben tetanoz yaptıracağım
doktor yaptırsan da olur yaptrmasan da dedi ama ben ne olur ne olmaz diye yaptırmak istiyorum
erken doğuma sebep oluyor demiş sana sanırım doktor ,öyle birşey dedimi ,bana doktor hiç öyle birşey demedi öyle olsa kimse yaptırmaz ,herkes yaptırıyor cayır cayır
canım bizim diğer topikte çok konuşuldu. geçmişte bir arkadaş ortaya atmıştı nette de birine demiş dr si. Ama amniyo suyu gelen bir hastaya. topikte de tetanoz aşısından sonra da kayıplar da olmuş denk gelmiş.bir arkadasşımızın da kayınvalidesi ebe o na da seminerde bu bilgiyi vermişler erken doğuma neden olabiliyor diye. bu konu çok konuşuldu. ben dr yi aradım hemşire yaptır dedi ben sorun dedim o da o riskli yaptırmasın demiş. ki suyum yeni düzelmişti. geçen gittiğimde özellikle sordum ilişkisi var mı diye? yok dedi 10 yıl içinde yaptırdıysan 10 yıl koruyuculuğu var. ben de yaptırmıştım. sonra dedim kızlara 10 yılda yaptırmayanlar gönül rahatlığıyla yaptırdı...
canım bizim diğer topikte çok konuşuldu. Geçmişte bir arkadaş ortaya atmıştı nette de birine demiş dr si. Ama amniyo suyu gelen bir hastaya. Topikte de tetanoz aşısından sonra da kayıplar da olmuş denk gelmiş.bir arkadasşımızın da kayınvalidesi ebe o na da seminerde bu bilgiyi vermişler erken doğuma neden olabiliyor diye. Bu konu çok konuşuldu. Ben dr yi aradım hemşire yaptır dedi ben sorun dedim o da o riskli yaptırmasın demiş. Ki suyum yeni düzelmişti. Geçen gittiğimde özellikle sordum ilişkisi var mı diye? Yok dedi 10 yıl içinde yaptırdıysan 10 yıl koruyuculuğu var. Ben de yaptırmıştım. Sonra dedim kızlara 10 yılda yaptırmayanlar gönül rahatlığıyla yaptırdı...
Kızlarrrr çok yoruldumm bidaha asla misafir çagırmıycammm..Ayy belime agrılar girdi inanınnn
Gelen misafirler çocukluydu,insan bi çocuguna sahip çıkarr her yerde yedi içti kırıntı döktü ayy çok sinirlendimmm
Rahat insanlardan nefret ediyorummmm,ben çok kuralcıyım sanırımmm..
hepinizi çok öptümmm iyigecelerrrr
Kızlar bna bir care çok Kotu kabizim tam 35 gündür tık yok bende
Dün yapayım dedim hay demez olaydım bi kanadı bi kanadıki
Zaten olmadı sindi piponun üstüne oturamiyorum
İkinmakla bebeğe Bişey olur mu çok korktum dün gece ağladım bebek düşer diye
Bu kabizligi nasıl gideririm bana yardım edin çatlayacağım artık
sağolasın chnb..
yani onca doktora sordum bi tanesi yaptırma erken doğum olur demedi
ben en son küçükken yaptırmıştım o yüzden yaptırmam gerek
doktorum da yaptırıp yaptırmamak sana kalmış için rahat edecekse yaptır ama ameliyathane koşullarında doğum olacağı için gerek yok demişti
ben ise tedbiri elden bırakmak istemedimsonuçta doğuma kadar ALLAH KORUSUN başımıza bir iş gelirse önlemimizi alalım dimi
bi de öyle bir erken doğum riski olsa doktorlar söylerdi çünkü bütün gebeler yaptırıyor ,o kadar riski olsa bunca insana nasıl izin verirler
yani demekki durumu çok kritik olanlarda tedbir amaçlı yaptırılmıyor ama genel olarak sıkıntısı olmayanda yaptırılıyor
yeni yaptırdım geldim ben de
İlk defa bu kadar kötü bi gün geçiriyorumm..Bel agrısı,kasık agrısı, iki büklüm oldummm çok kötüyüm..
Eşimi aradım izin alıp gelicek hastaneye gidicez..
Doktorumu aradım gidene kadar bol su içip yerimden kalkmamamı söyledi..
Sanki doguruyorum
Allah esirgesinn inşallah bi sıkıntı yoktur kızlar dualarınıza ihtiyacım var..
geçmiş olsunİlk defa bu kadar kötü bi gün geçiriyorumm..Bel agrısı,kasık agrısı, iki büklüm oldummm çok kötüyüm..
Sanki doguruyorum
aynen ben de öyle düşündüm sıvı sorunu olanlara önerilmiyor diye anladım ben deben kendi aklımca amniyo sıvısıyla sıkıntısı olanlara önerilmiyor diye yorumladım. hastaneler steril diye sanırım gerekli görülmüyor.
grip aşısı oldunuz mu hamişler?
Çağırma kuzum çağırıyorsan da hazır al 2-3 çeşit az kişi çağır...
canım armut da iyi geliyor ama 35 gün uzun olmuş. ben hastanede yatmıştım ya 9 artı 3 te.. magnezi calcine verdiler. 2 çay kaşığı bir bardak suya. ishal yaptı beni:)) ileri haftada mağnezyuma geçince rahatladım...
ben kendi aklımca amniyo sıvısıyla sıkıntısı olanlara önerilmiyor diye yorumladım. hastaneler steril diye sanırım gerekli görülmüyor.
grip aşısı oldunuz mu hamişler?
geçmiş olsun canım git için rahatlar...
geçmiş olsun
yalancı doğum ağrısı olabilir naz
evet doğru söylemiş
inş. bir sıkıntı çıkmaz
git gel bize de yaz merakta bırakma ok
aynen ben de öyle düşündüm sıvı sorunu olanlara önerilmiyor diye anladım ben de
yok ben grip aşısı yaptırmadım
doktor ağır grip geçirmiyorsan gereği yok dedi
bi de zaten aşı da yeterli olmuyormuş öyle dedi valla
aynen özlem ben de aynı fikirdeyim
bizdeki durum bence de bu
farkında olmadan düşürmek
dölleniyor ama tutunamıyor sebebi de sağlıksız yumurta oluşu
olabılır o zaman ... neler ogrenecegız daha ?? gercı kendı kendımıze yorum yapıyoruz ama bılgıler bır araya gelınce bır mantıkta bulusuyor gıbıLave bak simdi sen yazinca hatirladim benimde gunum cok gecerdi doktor banada demisti
Belkide gebe kaliyorsun ama sen farkinda olmadan kaybediyorsun dili cok iyi bilmedigim icin esim aciklama yapiyordu
Bende surekli sorup esimi sikmak istemiyordum belkide sorsaydimnbu uzun kisa parca meselesini bizede anlatirdi
Valllahi cnm şaşırdım banada verdiler benim testimdede kırık yerler belli istersen tarayıp sana göndereyim yeditepede Ayşegül hanım var doç. kendisi genetik uzmanı istersen sorarım cnm doğrulugu nedir diye ..
Hadi hayırlısı cnm benim inşallah sağlıkla ilerliycek kalp atışınıda duyucaksın ...
Ay cnm sorma gelen misafire bişey diyemio insan ama çocukla gelip 2 mt öteden kızım yapma diyen kadını alıp camdan atasım gelioyaaa bir kalk yapma de ne sinirler yaaa
Canım tedavideyken bendede olmuştu ilaçlar yapıo doktorunla görüş yanlış bilmiyorsam eger folbiol yada elevit yapıodu çok zorlama kendini , ama zorladın diede korkma ...
Doktorunu ara cnm magnezyum verir olmazsa hemen ishal oluosun ...
Hepinize günaydın kızlar nasılsınız ...
valla bana da mantıklı gelmeye başladı bu fikir
.
İnşallah şifa olur cnm dikkat etNazefsa HazaDe sagolun kızlar annem mercimek çorbası bide hosaf koydu ocağa şifa olur inş
Ay yazıkkkk :))Yok hazadem bundan sonra asla çagırmammm yazık banada yaa..Eşim dün gelmiş sarılıyor bana acımış belliAşkım bu son misafirdi bi daha çagırmayalım dedi üzülmüşş
Yoktur hayatım kötü düşünme lütfen dün çok yordun kendini o yüzden oldu.İlk defa bu kadar kötü bi gün geçiriyorumm..Bel agrısı,kasık agrısı, iki büklüm oldummm çok kötüyüm..
Sanki doguruyorum
sor valla Hazadem zahmet olmazsa. bir seyi cozmeyecek ama merak işte. ben de sordum ama cevap alamadım daha.
İnşallah şifa olur cnm dikkat etNazefsa HazaDe sagolun kızlar annem mercimek çorbası bide hosaf koydu ocağa şifa olur inş
Ay yazıkkkk :))Yok hazadem bundan sonra asla çagırmammm yazık banada yaa..Eşim dün gelmiş sarılıyor bana acımış belliAşkım bu son misafirdi bi daha çagırmayalım dedi üzülmüşş
Yoktur hayatım kötü düşünme lütfen dün çok yordun kendini o yüzden oldu.İlk defa bu kadar kötü bi gün geçiriyorumm..Bel agrısı,kasık agrısı, iki büklüm oldummm çok kötüyüm..
Sanki doguruyorum
sor valla Hazadem zahmet olmazsa. bir seyi cozmeyecek ama merak işte. ben de sordum ama cevap alamadım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?