Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

nasıl yapmayacaksın naz
şeker tehlikeli bir durum bebek için
o yüzden mecbur yapmak zorundasın
sonuçta kendim için olsa yapmazdım ama bebek olunca mecburum

Delikızz canım sen tetanoz aşısımı vuruldunn doktorunla söyledi??

vurulmadım az sonra vurulmaya gideceğim inş.
sen vuruldunmu
doktor ister vurul ister vurulma dedi
ben vurduracağım ne olur ne olmaz

Nazefsa HazaDe sagolun kızlar annem mercimek çorbası bide hosaf koydu ocağa şifa olur inş
Bebeğe de Bişey olmaz inşallah demi sagolun icimi rahatlattiniz

Benn etrafımdan duydugum kadarıyla tetanoz aşısı erken doguma sebebiyet verebiliyormuş..Hatta chnb de vurulmamıştı..
Ben vurulmuycamm yaa kuzenimin erke dogum riski vardı doktor vurdurmamıştı..
İstersen chnb gelsin ona bi sor öyle vurul,ama yinede sen bilirsinn cnm

öyle olsa doktorlar önerirmi ,herkes vuruluyor şakır şakır
ben erken doğuma sebep olduğunu düşünmüyorum doğrusu
olacağı varsa olur bence

öyle olsa doktorlar önerirmi ,herkes vuruluyor şakır şakır
ben erken doğuma sebep olduğunu düşünmüyorum doğrusu
olacağı varsa olur bence

Tabiki herkesin kendi tercihi..Doktorum bana vuruladabilirsin vurulmayaabilirsin demişti..
Ben etrafımdan duydugum konuyu paylaşıyorumm..

Son düzenleme:
öyle tabiki herkesin kendi tercihi ama hiçbir doktordan duymadım ben böyle birşey

bünyesi zayıf olanlarda olabilir belki kişisel bişeydir ama herkes vuruluyor zararı olacağını düşünmüyorum ben
benim doktorum da birşey söylemedi
belki o chnbnin kendi durumuyla alakalı olabilir

ay buraya takılırken öğlen vakti geldi valla
öğleden sonra giderim bari

canım bizim diğer topikte çok konuşuldu. geçmişte bir arkadaş ortaya atmıştı nette de birine demiş dr si. Ama amniyo suyu gelen bir hastaya. topikte de tetanoz aşısından sonra da kayıplar da olmuş denk gelmiş.bir arkadasşımızın da kayınvalidesi ebe o na da seminerde bu bilgiyi vermişler erken doğuma neden olabiliyor diye. bu konu çok konuşuldu. ben dr yi aradım hemşire yaptır dedi ben sorun dedim o da o riskli yaptırmasın demiş. ki suyum yeni düzelmişti. geçen gittiğimde özellikle sordum ilişkisi var mı diye? yok dedi 10 yıl içinde yaptırdıysan 10 yıl koruyuculuğu var. ben de yaptırmıştım. sonra dedim kızlara 10 yılda yaptırmayanlar gönül rahatlığıyla yaptırdı...

sağolasın chnb..
yani onca doktora sordum bi tanesi yaptırma erken doğum olur demedi
ben en son küçükken yaptırmıştım o yüzden yaptırmam gerek
doktorum da yaptırıp yaptırmamak sana kalmış için rahat edecekse yaptır ama ameliyathane koşullarında doğum olacağı için gerek yok demişti
ben ise tedbiri elden bırakmak istemedimsonuçta doğuma kadar ALLAH KORUSUN başımıza bir iş gelirse önlemimizi alalım dimi
bi de öyle bir erken doğum riski olsa doktorlar söylerdi çünkü bütün gebeler yaptırıyor ,o kadar riski olsa bunca insana nasıl izin verirler
yani demekki durumu çok kritik olanlarda tedbir amaçlı yaptırılmıyor ama genel olarak sıkıntısı olmayanda yaptırılıyor
yeni yaptırdım geldim ben de

mesaj tekrarı...

Son düzenleme:
İlk defa bu kadar kötü bi gün geçiriyorumm..Bel agrısı,kasık agrısı, iki büklüm oldummm çok kötüyüm..
Eşimi aradım izin alıp gelicek hastaneye gidicez..
Doktorumu aradım gidene kadar bol su içip yerimden kalkmamamı söyledi..
Sanki doguruyorum
Allah esirgesinn inşallah bi sıkıntı yoktur kızlar dualarınıza ihtiyacım var..

Çağırma kuzum çağırıyorsan da hazır al 2-3 çeşit az kişi çağır...

canım armut da iyi geliyor ama 35 gün uzun olmuş. ben hastanede yatmıştım ya 9 artı 3 te.. magnezi calcine verdiler. 2 çay kaşığı bir bardak suya. ishal yaptı beni:)) ileri haftada mağnezyuma geçince rahatladım...

ben kendi aklımca amniyo sıvısıyla sıkıntısı olanlara önerilmiyor diye yorumladım. hastaneler steril diye sanırım gerekli görülmüyor.

grip aşısı oldunuz mu hamişler?

geçmiş olsun canım git için rahatlar...

geçmiş olsun
yalancı doğum ağrısı olabilir naz
evet doğru söylemiş
inş. bir sıkıntı çıkmaz
git gel bize de yaz merakta bırakma ok

ben kendi aklımca amniyo sıvısıyla sıkıntısı olanlara önerilmiyor diye yorumladım. hastaneler steril diye sanırım gerekli görülmüyor.

grip aşısı oldunuz mu hamişler?
aynen ben de öyle düşündüm sıvı sorunu olanlara önerilmiyor diye anladım ben de

yok ben grip aşısı yaptırmadım
doktor ağır grip geçirmiyorsan gereği yok dedi
bi de zaten aşı da yeterli olmuyormuş öyle dedi valla

Canım 3 kişilerdi zaten ama çocugu fırtına gibiydi 10 kişiye bedeldi Şuanda gribim canım geçsin bende yaptırıcam ,istiyorum..

geçmiş olsun canım git için rahatlar...

Bi gideyim de bakayım canımmm

Yalancısı buysa kendisini düşünemiyorum:44:
Karnım taş gibi oldu zaten,umarım bişey yoktur..
Haber veririm cnm gelince,tabi bu şekilde dönmek istemiyorum..

aynen özlem ben de aynı fikirdeyim
bizdeki durum bence de bu
farkında olmadan düşürmek
dölleniyor ama tutunamıyor sebebi de sağlıksız yumurta oluşu

valla bana da mantıklı gelmeye başladı bu fikir
olabılır o zaman ... neler ogrenecegız daha ?? gercı kendı kendımıze yorum yapıyoruz ama bılgıler bır araya gelınce bır mantıkta bulusuyor gıbı

sor valla Hazadem zahmet olmazsa. bir seyi cozmeyecek ama merak işte. ben de sordum ama cevap alamadım daha.

mervecım gecmıs olsun. hamile oldugun ıcın onerıde bulunamıyorum, ne ıyı gelır ne kotu bılemıyorum. magnesiıum calcite kesin ise yarıyor ama gebelerde kullanmak sakıncalı mıdır bir sor istersen doktoruna.

nazefsa umuyorum her sey yolundadır arkadasım.donunce haber ver bıze.

valla bana da mantıklı gelmeye başladı bu fikir

.

bence de öyle laveg ..
denk gelmiyor tutmuyor ,döllenmiş yumurta herhangi bir aşamda takılıp kalıyor
tüp bebek yaptırmamıızn ve pgtnin amacı da bu zaten
sağlam yumurtayı ,herhangi bir aşamada takılıp kalmadan bize transfer etmek
o da kesin değil ama en azından şansımızı artıran bir yöntem
normalde şansımız %20 ise pgt ile %40-50 ye çıkıyor gibi bir durum oluyor
yani %50 lik durum da ne olacak ne olmayacak durumu demek
olmayanların da bundan dolayı olmayabiliyor işte

ayy ne mantıklı açıklama yaptım ama

merhaba

herkes iyidir inşallah

lave , o parça büyüklüğü meselesini ben de araştırdım o söylediğin doğru

bana da açıklama yaparlarken parça büyük olduğu için hamile kalıyorsun ve anlamadan adet oluyorsun şeklinde açıklamışlardı

bugün tahlil sonuçlarımı aldım mthfr 1298c mutasyonunda homozigot durum varmış

bu da hamile kalmana engel olabilir yumurta takibi ve pıhtılaşma için iğnelerle normal kalabilirsin dedi genetikçi

hay ağzın bal yesin dedim ben de

bir de bende adet öncesi lekelenme oluyor bazı aylarda

28 günde başlıyor geçen ay 5 gün sürdü kahverengi lekelenme adet başlıycağı zamanda ağrıdan mahvoluyorum bir türlü sökülemiyor

doktorlar bu duruma bir açıklama bulamadılar progesteron yüksek diyen oldu ama sınırdaydı daima o yapıyordur dendi

luteal faz dendi yumurtlaman geç olabilir dendi ama kesin sonuç belli değil

bu konuşmalardan sonra aklıma geldi kimyasal gebelik olabilirmi mesela mantıksız belki ama

o durumlarda tahlilmi yaptırsam kimyasalmı diye

Nazefsa HazaDe sagolun kızlar annem mercimek çorbası bide hosaf koydu ocağa şifa olur inş
İnşallah şifa olur cnm dikkat et
Yok hazadem bundan sonra asla çagırmammm yazık banada yaa..Eşim dün gelmiş sarılıyor bana acımış belliAşkım bu son misafirdi bi daha çagırmayalım dedi üzülmüşş
Ay yazıkkkk :))
Bazen kızıoruz ama eşlerimiz bir tane
Yoktur hayatım kötü düşünme lütfen dün çok yordun kendini o yüzden oldu.
sor valla Hazadem zahmet olmazsa. bir seyi cozmeyecek ama merak işte. ben de sordum ama cevap alamadım daha.

Ne zahmeti hayatım ptesi günü ararım hatta genetix hakan beyide ararım bakalım ne diycekler bende çok merak ettim...
Hakkında hayırlısı olsun cnm benimmm

İnşallah şifa olur cnm dikkat et
Yok hazadem bundan sonra asla çagırmammm yazık banada yaa..Eşim dün gelmiş sarılıyor bana acımış belliAşkım bu son misafirdi bi daha çagırmayalım dedi üzülmüşş
Ay yazıkkkk :))
Bazen kızıoruz ama eşlerimiz bir tane
Yoktur hayatım kötü düşünme lütfen dün çok yordun kendini o yüzden oldu.

Ne zahmeti hayatım ptesi günü ararım hatta genetix hakan beyide ararım bakalım ne diycekler bende çok merak ettim...
Hakkında hayırlısı olsun cnm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…