- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.861
sakın ıkınma canım, dr.a şurup sor, aç karna kayısı kurusu ye. çoğu hamile kabız oluyo bişey olmaz. ıkınırsan hemeroid olursun sadece.Kızlar bna bir care çok Kotu kabizim tam 35 gündür tık yok bende
Dün yapayım dedim hay demez olaydım bi kanadı bi kanadıki
Zaten olmadı sindi piponun üstüne oturamiyorum
İkinmakla bebeğe Bişey olur mu çok korktum dün gece ağladım bebek düşer diye
Bu kabizligi nasıl gideririm bana yardım edin çatlayacağım artık
İlk defa bu kadar kötü bi gün geçiriyorumm..Bel agrısı,kasık agrısı, iki büklüm oldummm çok kötüyüm..
Eşimi aradım izin alıp gelicek hastaneye gidicez..
Doktorumu aradım gidene kadar bol su içip yerimden kalkmamamı söyledi..
Sanki doguruyorum
Allah esirgesinn inşallah bi sıkıntı yoktur kızlar dualarınıza ihtiyacım var..
CANIM dualarımız seninle dün çok yorulnussun insandır bence guzel haberlerle gel inşallah Rabbim korusun yavrunuİlk defa bu kadar kötü bi gün geçiriyorumm..Bel agrısı,kasık agrısı, iki büklüm oldummm çok kötüyüm..
Sanki doguruyorum
Valla çok uzun sürdü aynen bugün neler yaptık annemle tık yokÇağırma kuzum çağırıyorsan da hazır al 2-3 çeşit az kişi çağır...
canım armut da iyi geliyor ama 35 gün uzun olmuş. ben hastanede yatmıştım ya 9 artı 3 te.. magnezi calcine verdiler. 2 çay kaşığı bir bardak suya. ishal yaptı beni:)) ileri haftada mağnezyuma geçince rahatladım...
ben kendi aklımca amniyo sıvısıyla sıkıntısı olanlara önerilmiyor diye yorumladım. hastaneler steril diye sanırım gerekli görülmüyor.
grip aşısı oldunuz mu hamişler?
sakın ıkınma canım, dr.a şurup sor, aç karna kayısı kurusu ye. çoğu hamile kabız oluyo bişey olmaz. ıkınırsan hemeroid olursun sadece.
geçmiş olsun naz inş ni sıkıntı yoktur
Selam kızlar ;
Dün kötü bişey yaptım benKuaföre gittim. Saçımı boyatmayacağım diye ısrar ettim. Ben anlamadan adam gelip paket sarmaya başladı. Biraz kafasının dikine giden bir kuaför.. Boya başıma değmedi. Sadece birkaç tane paket vardı folyoda sarılı. Boya saçımdayken hemen dışarı çıktım. Balkonda oturdum. Ama yıkarken keskin kokusunu duydum İnşallah bir sorun olmaz. Dünden beri kötü hissediyorum kendimi
Naz canım iyi haberlerle gel inşallahBen bugün eşimin memleketine gidiyorum. Pazar akşam döneriz kısmetse..
saçının dibine birşey ulaşmadıysa sorun olmaz korkmaSelam kızlar ;
Dün kötü bişey yaptım benKuaföre gittim. Saçımı boyatmayacağım diye ısrar ettim. Ben anlamadan adam gelip paket sarmaya başladı. Biraz kafasının dikine giden bir kuaför.. Boya başıma değmedi. Sadece birkaç tane paket vardı folyoda sarılı. Boya saçımdayken hemen dışarı çıktım. Balkonda oturdum. Ama yıkarken keskin kokusunu duydum İnşallah bir sorun olmaz. Dünden beri kötü hissediyorum kendimi
Naz canım iyi haberlerle gel inşallahBen bugün eşimin memleketine gidiyorum. Pazar akşam döneriz kısmetse..
CANIM dualarımız seninle dün çok yorulnussun insandır bence guzel haberlerle gel inşallah Rabbim korusun yavrunu
Valla çok uzun sürdü aynen bugün neler yaptık annemle tık yok
Ölecem artık k dediğin ilacı doktoruma sorup kullanmak istiyorum bi an once
LAve CANIM çok Sagol o ilacı doktoruma soracağımvalla bana da mantıklı gelmeye başladı bu fikir
olabılır o zaman ... neler ogrenecegız daha ?? gercı kendı kendımıze yorum yapıyoruz ama bılgıler bır araya gelınce bır mantıkta bulusuyor gıbı
sor valla Hazadem zahmet olmazsa. bir seyi cozmeyecek ama merak işte. ben de sordum ama cevap alamadım daha.
mervecım gecmıs olsun. hamile oldugun ıcın onerıde bulunamıyorum, ne ıyı gelır ne kotu bılemıyorum. magnesiıum calcite kesin ise yarıyor ama gebelerde kullanmak sakıncalı mıdır bir sor istersen doktoruna.
nazefsa umuyorum her sey yolundadır arkadasım.donunce haber ver bıze.
canım ben 9 artı 3 te kullandım hastanede. Arda beye de sordum kullan dedi. sen de sor. kabızlık o kadar ilerlediyse bence kayısı filan fayda etmez...
Akasya senin kuaför de bir hoşmuş sormadan yapılır mı? bu konuda zararlı olduğuna dair veri yoktur yazıyor genelde. çoğu dr temkinli davranıyor...
LAve CANIM çok Sagol o ilacı doktoruma soracağım
Yeni bir konu çıktı bizlerede ilginç ama
Bu adet meselesi bana mantıklı geldi belki döllenme oluyordu ama vücut adetle atıyordu
Benim bazı adetlerin sancılı geçerdi sebebi buydu belkide
ah canım ah. spiralle korunmada spiral döllenmeyi engellemiiyormuş rahime ulaşmayı engelliyormuş. 5 sene korundum aklıma geldikçe çok üzülüyorum...(
sor canım ya kabızlıktan ağladım ben bir kere...
mrb kızlar nasılsınız? okuyamadım geçmişi bi girip selam vereyim dedim. oğlum hasta biraz akşam uyumadık. onunla ilgileniyorum ben.
Aaa ciddi misinnn???
İlk defa duydum bunu o zaman dinen de caiz değil eğer bu doğruysa
ama sen bilmeyerek kullanmışsın tabi bişey olmaz ve şuan çok pişmansın
Şimdi doktoru aradık şurup verdi bi tane eşim onu almaya gitti
artık nefesim sıkışıyo valla bi an önce içsemde şifa bulsam
mrb kızlar nasılsınız? okuyamadım geçmişi bi girip selam vereyim dedim. oğlum hasta biraz akşam uyumadık. onunla ilgileniyorum ben.
canım tv de ikbal söylemiş arkadaş dedi nette. ben de araştırdım öylemiş(
canım duphalac mı verdi? çoookkkk tatlı bal tadında o ise...
evet onu verdi içtim bile inşallah faydası olur
zararı olmaz demi nesrşn abla bebeğe
bal gibi evet yağlı bi şurup:)
O zaman doğrudur öğrendiğimiz iyi oldu ilerde bizde tercih etmeyiz
Kordonların bağlatılmasını günah olarak biliyodumda bunu bilmiyodum
insan nasıl vicdan azabı çekiyo demi ama üzülme bilmeden yapmışsın Rabbim affeder inş
evet onu verdi içtim bile inşallah faydası olur
zararı olmaz demi nesrşn abla bebeğe
bal gibi evet yağlı bi şurup:)
O zaman doğrudur öğrendiğimiz iyi oldu ilerde bizde tercih etmeyiz
Kordonların bağlatılmasını günah olarak biliyodumda bunu bilmiyodum
insan nasıl vicdan azabı çekiyo demi ama üzülme bilmeden yapmışsın Rabbim affeder inş
Kızlarrrr çok yoruldumm bidaha asla misafir çagırmıycammm..Ayy belime agrılar girdi inanınnn
Gelen misafirler çocukluydu,insan bi çocuguna sahip çıkarr her yerde yedi içti kırıntı döktü ayy çok sinirlendimmm
Rahat insanlardan nefret ediyorummmm,ben çok kuralcıyım sanırımmm..
hepinizi çok öptümmm iyigecelerrrr
Kızlar bna bir care çok Kotu kabizim tam 35 gündür tık yok bende
Dün yapayım dedim hay demez olaydım bi kanadı bi kanadıki
Zaten olmadı sindi piponun üstüne oturamiyorum
İkinmakla bebeğe Bişey olur mu çok korktum dün gece ağladım bebek düşer diye
Bu kabizligi nasıl gideririm bana yardım edin çatlayacağım artık
İlk defa bu kadar kötü bi gün geçiriyorumm..Bel agrısı,kasık agrısı, iki büklüm oldummm çok kötüyüm..
Sanki doguruyorum
merhaba
herkes iyidir inşallah
lave , o parça büyüklüğü meselesini ben de araştırdım o söylediğin doğru
bana da açıklama yaparlarken parça büyük olduğu için hamile kalıyorsun ve anlamadan adet oluyorsun şeklinde açıklamışlardı
bugün tahlil sonuçlarımı aldım mthfr 1298c mutasyonunda homozigot durum varmış
bu da hamile kalmana engel olabilir yumurta takibi ve pıhtılaşma için iğnelerle normal kalabilirsin dedi genetikçi
hay ağzın bal yesin dedim ben de
bir de bende adet öncesi lekelenme oluyor bazı aylarda
28 günde başlıyor geçen ay 5 gün sürdü kahverengi lekelenme adet başlıycağı zamanda ağrıdan mahvoluyorum bir türlü sökülemiyor
doktorlar bu duruma bir açıklama bulamadılar progesteron yüksek diyen oldu ama sınırdaydı daima o yapıyordur dendi
luteal faz dendi yumurtlaman geç olabilir dendi ama kesin sonuç belli değil
bu konuşmalardan sonra aklıma geldi kimyasal gebelik olabilirmi mesela mantıksız belki ama
o durumlarda tahlilmi yaptırsam kimyasalmı diye
Selam kızlar ;
Canım oğlişinr çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte
geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?