saglıklı , güzel bir ömrü olsun inşallah.
Nesrincigim kurtuldu , kazasiz belasiz :)
darisi Hazademin, Nazefsanin, delikizin , mervenin,özlemcanonun, akasyamın, tulıprosamın basına .
Oku oku bitiremedim. Canım iyiyim şükür. Bugün bebişimi gördüm. Büyümüş. Adama benzemiş

Ya da madama

İnci teyzesine bile gösterdim fotosunu. Artist gibi maşallah.. Kardan adamım benim.
Gözümüz aydın.. Sağlıklı, bereketli , uzunnn güzel bir ömrü olsun inşallah.. Nesrinciğim çok geçmiş olsun canım. Hastaneye gelemezsem de eve kesin geleceğim. inci ile bu konuda sözleştik.
canım gozun aydın . bebegını gormussun .
ne guzel asamalar bunlar. llah hıc bır terslık vermesın, hep boyle yağ gıbı aksın gunlerın.
laveee,
iyi ki birine iletmişsin mesajı. ben bu mesajı görmemiştim.
bahsettiğin 5 konunun çoğunu duymuştum. ama volkan beyle 1-2 saatlik yüzyüze görüşmemizde (test sonucu da elinde olduğu halde) q21'deki parça büyüklüğünün hamile kalmayı zorlaştırıcı etkisinden bahsetmedi hiç.
önemli bir bilgi. sendeki de dengeli translokasyon mu? benim (6,7) p15 ve q21. kısa kol ve uzun kol arasında yer değiştirme var bende. ikisi de p ya da ikisi de q olduğunda sonuç aynı mı olur bilmiyorum.
anneden mi babadan mı geldiğini öğrenmeni önerdi mi bu arada? onlara da test yapılmasını?
ya sorma ama ben hala nesen mesajı bulamadım dıyorum. gonderdıgıme emınım kı zaten ordan copy paste yaptım .
birisi sildi mi acaba? olur mu oyle seyler? ama nıye sılsın kı?
neyse gelelım konumuza canım.orada zaten bence genetıkcıler de ayrılıyor.
Cumhur Bey bana boyle bır bılımsel gerceklık olmadıgını soylerken , Volkan Bey ise bunun gebelık sansını dusurdugunu soyledı .
Hangısı dogru bılmıyorum. q21 olayına gelınce, çok bıldıgımden soylemıyorum ama sadece tahmın... belkı senın 7 numaralı kromozomun kopma noktası olan 21 ile benım 2 numaralı olan kromozomumun kopma noktası olan 21 farklıdır. yanı benımkınde büyük bir kopma olurken atıyorum 30 birimse 2 nolu kromozom 21 den kopunca buyuk kopuk olur. ama 7 nolu kromozom 80 birimse 21 den kopunca buyuk kopuk olmaz. boyle bır mantık olabılır belkı .ama dedım ya bunun da ne kadar dogru oldugunu bılmıyorum, anlayamadım. belkı de hamıle kalma olasılıgını dusuruyor derken erken kayıp demek ıstemıstır. olamaz mı ? sonucta erken kayıp olması da sonuc olarak hamıle kalmamaman neden oluyor . ben tabıı telefonda bu kadar detay soramadım .
p q kolları arasında bir fark oldugunu tahmin etmiyorum . o gecen hafta ogrendıgım kadarıyla kısa kol uzun kol ...
benım ıkısı de uzun kol. yanı dedım ya sordugu soruların cevaplarının hepsı falso bende
daha iyi şeyler söylemesini ve duymayı arzu ederdim lavemmm
ama bunların hepsinin bilimsel bir dayanağı yok bunu da biliyoruz
hala kapalı bir kutu bu konu onlar için
benim de bunca şeyden anladığım ne biliyormusun
25 -30 yaş arası çok rahat hamile kalıp düşüre düşüre sağlıklısını bulurdun
bizim zaten yaş etkiliyor hamile kalma durumumuzu , bir de genetik sorunlar yaşla artıyor
üstüne sperm , translokasyon ,psikoloji ekleniyor
psikolojisi düzgün olan varmıdır bu durumda olup merak ediyorum gerçi
yaşı küçükse ayrı konu önümde uzun yıllar var deyip
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese
herşeye rağmen güzel bir gün
eşimin gitmesine 2 gün kaldı
hiç bu kadar ayrı kalmamıştık
ben de arzu ederdım canım ama durum zaten cıddı , ben bunun bılıncınde oldugum ıcın , artık bu tur soylenenler bana artı bır uzuntu vermıyor .
bu saatten sonra ne dıyecekler kı?
25-30 yas arasında demıssın ... ben 25 te evlendım, 28e kadar korunduk. ondan sonra da hıc korunmadım
allah tez zamanda kavustursun canım ınsallah .
amın canım