Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Van m OTE="duduss, post: 44271677, member: 386574"]her şeyin hayırlısı. ben de kendimi hep 4 tane göndeririz diye ayarladığım için 1 tane diyince doktor şaşırdım çok. Ama bir bildiği vardır elbet diyorum.
Canim hicbirsey pilanladigin gibi olmuyo malesef akisina birak Allahin dedigi olur dedim ben hep cumku oyle[/QUOTE]
sana bir tane mi transfer edildi peki?

benimde neolacagm belli degil hastalanmak uzereym heran.ama patolji cikmams.hastalnnca arcam cikmssa hemen gdcem .cikmamisda bidahaki ay bu belirszlik beni oldurecek.sanrm buay hazr hssetmyorum bidahaki ay olsa daha mi iyi olurum onuda bilmyorum.

Eki Görüntüle 1726592 Kislaaarrrrr görebiliyorsunuz Sizlere umut oluyum insallaahhh hamileyimdir bol dua edin
Canim ben bekliyordum.İnanki başından beri içimdeydi güzel haberini alacağımız. İnşallah ta öyledir. İnşallah sağlıklı, mutlu bir hamileliğin olur.Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.Hayırlı ugurlu olsun..

Amin canimmmm rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsin
Darisi isteyen herkese insaaallahhh ben umut oluyum size
doktorumu aramadim cunku cok mesgul bi adam pazsrtesi gidicez iste
Canim hem de nasıl umut oluyorsun.İnşallah güzel haberlerini burdan öğreniriz. Hamilelikti,bebekleri büyütmekti burdan okuruz ve buna da inanıyorum ya.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar:

Canim hem de nasıl umut oluyorsun.İnşallah güzel haberlerini burdan öğreniriz. Hamilelikti,bebekleri büyütmekti burdan okuruz ve buna da inanıyorum ya.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar:
Amin canim ama iste kan sonucunu almadan icim hic rahat degil idtar testi yaniltabiliyirmus ama 6 farkli markada yaniltirmi bilmem artik hayirlisi

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ben daha tedaviye başlamadım ama bir sorum olacak transferden sonra istanbulda okadar kalmak gerekiyor mu ben bir veya iki gece yeter diye düşünmüştüm. Bir de tüp bebek tedavi sırasında kaç gün kalmak gerekiyor eşim ve ben çalışıyoruz

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ben daha tedaviye başlamadım ama bir sorum olacak transferden sonra istanbulda okadar kalmak gerekiyor mu ben bir veya iki gece yeter diye düşünmüştüm. Bir de tüp bebek tedavi sırasında kaç gün kalmak gerekiyor eşim ve ben çalışıyoruz

Banami sordun canim
tesekkur ederim Allah nasip eder insallah
benim istegim uzerine kaldik istanbulda isimi sansa birakmak istemedim bide istanbul bana cok ugurlu geliyo ondan esimde musaitti kaldik
ama bir gunluk dinlenmek yeterli oluyormus

evet Zeynep sana sormuştum bir de tüp bebek tedavisi kaç gün sürmüştü İstanbul da kalmak açısından eşimin kardeşi var memorial e yakın ama yine de çok uzun sürmese diye düşünüyorum

Back
X