Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet Zeynep sana sormuştum bir de tüp bebek tedavisi kaç gün sürmüştü İstanbul da kalmak açısından eşimin kardeşi var memorial e yakın ama yine de çok uzun sürmese diye düşünüyorum
Soyle soyleyim doktordan doktora tedaviden tedaviye degisiyo
Ben agustista yumurta gelistirmek icin bi geldim 13 gun kaldim sonra iste genetige ne gitti 4 ay bekledim
Transferden bes gun once geldim igne ve ulturason felan icin bugun 16 oldu

Soyle soyleyim doktordan doktora tedaviden tedaviye degisiyo
Ben agustista yumurta gelistirmek icin bi geldim 13 gun kaldim sonra iste genetige ne gitti 4 ay bekledim
Transferden bes gun once geldim igne ve ulturason felan icin bugun 16 oldu
Selam Zeynep'cim, bugün de test yaptın mı?

UOTE="hayat_gun, post: 44297977, member: 477100"]Dualarimiz senin için canim.Rabbim cektigin sıkıntının mukafatini verir ve artık bebisini kucaklarsin inş canım.Buradan haberlerini bekliyoruz. Allah yardimcin olsun.[/QUOTE]
Aminnnn ne guzel arkafaslarim var burda rabbim gonlunuze gore versin bana ettiginiz duanin bin kati sizede tutsun insallah

UOTE="hayat_gun, post: 44297977, member: 477100"]Dualarimiz senin için canim.Rabbim cektigin sıkıntının mukafatini verir ve artık bebisini kucaklarsin inş canım.Buradan haberlerini bekliyoruz. Allah yardimcin olsun.
Aminnnn ne guzel arkafaslarim var burda rabbim gonlunuze gore versin bana ettiginiz duanin bin kati sizede tutsun insallah[/QUOTE] Aminn canım inş.. :))

Zeynep ne güzel haberler okudummm, Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına al inşallah ayağını sürt bizde gelelim peşine inşalaaaaahhhh.
Çok sevindim

Sagol canimmmm ama belli degilki daha pazartesi insallah kan vericem

Testlerde çıkmış cnm , bende silik çıkmıştı kanda çıktı. Ben yanıldığını çok az duydum böyle silik filan çıkıpt hamile olmayan .

Önemli olan hamile kalmak değil, sağlıkla sonuna kadar ulaşmak. Allahım hepimize nasip etsin o gülen bir çift gözün evimize neşe kattığı günleri inşallah. Amin.

Testlerde çıkmış cnm , bende silik çıkmıştı kanda çıktı. Ben yanıldığını çok az duydum böyle silik filan çıkıpt hamile olmayan .

Önemli olan hamile kalmak değil, sağlıkla sonuna kadar ulaşmak. Allahım hepimize nasip etsin o gülen bir çift gözün evimize neşe kattığı günleri inşallah. Amin.
Cok dogru bu level i atlarsam Allahin izniyle bu sefer kese kslp atisi derken kaygi bitmeyecekki
Iki saat once esine tamam artik test yapmiycam en son pazar yapicam dedim ama az once yine duramadim sabah alirmisin ilk idrarla yapiyim dedim icim rahat etmiyoki napiyim hergun gormek istiyorum

Cok dogru bu level i atlarsam Allahin izniyle bu sefer kese kslp atisi derken kaygi bitmeyecekki
Iki saat once esine tamam artik test yapmiycam en son pazar yapicam dedim ama az once yine duramadim sabah alirmisin ilk idrarla yapiyim dedim icim rahat etmiyoki napiyim hergun gormek istiyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. İçindeki o tarifsiz mutluluğu hissediyorum paylaşıyorum. İçünden nasıl geliyorsa öyle yap bence kasma. Yıllardır beklmiyor musun sonuçta?

Burada ki herkes eski sayfalarda olduğu gibi gün gelecek bebeklerinden vakit bulup buraya yazamayacak inşallah.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. İçindeki o tarifsiz mutluluğu hissediyorum paylaşıyorum. İçünden nasıl geliyorsa öyle yap bence kasma. Yıllardır beklmiyor musun sonuçta?

Burada ki herkes eski sayfalarda olduğu gibi gün gelecek bebeklerinden vakit bulup buraya yazamayacak inşallah.
:KK42:Insallah insallah Allah yuzumuzu guldursun insallah
bizi birbirimizden baska kim anlarki
dusunuyorum sonucumu yazsammi yazmasammi diye buraya sonucum pozitif olursa sizi uzermiyim diye inanki o idrar testi resmini bile size umut oluyum benim bile olabiliyo demek icin attim
ben bu topic deki gecmiste pgt yaptiranlari okuyarak gecti dort ayim hamile kalanlari okudukca umudum oldu negatif alanlari duydukca uzuldum ya benimkide olmazsa dedim
insallah sizde benim gibi dusunuyorsunuzdur:KK42::KK42:

dusunuyorum sonucumu yazsammi yazmasammi diye buraya sonucum pozitif olursa sizi uzermiyim diye inanki o idrar testi resmini bile size umut oluyum benim bile olabiliyo demek icin attim
ben bu topic deki gecmiste pgt yaptiranlari okuyarak gecti dort ayim hamile kalanlari okudukca umudum oldu negatif alanlari duydukca uzuldum ya benimkide olmazsa dedim
Canım kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Mutlu haberlerini almak tabiki de bizi mutlu eder,umut olur bize. Olumsuz olunca umidimiz de azaliyor.Kendim kalmış kadar sevinicem yanı,çünkü gerçekten böyle haberler almak beni daha da yakinlastiriyor tedaviye.

İnsallah pozitif sonucu kisa zamanda al canim Rabbim cektigin bunca zahmetin emegin karsiligini versin saglikli bebislerin kucagina gelsin insallah sakin uzulurler mi diye dusunme zaten buradakiler genelde pgt yaptiranlar pgt nin basarili oldugunu duyunca herkes seviniyor canim

Canım aynen senin gibi düşünüyorum. Bende eskiyi okurken senin gibi hissediyordum hep.

zeynep adet olcam dıye gegınım bide esimden ayrı sehıre gidicem bu tedavden dolayı:KK61: bunalımdaydım.hazır hissetmıyorum dıyordum .ama moral oldun biran önce gidesim geldi :KK76:

zeynep adet olcam dıye gegınım bide esimden ayrı sehıre gidicem bu tedavden dolayı:KK61: bunalımdaydım.hazır hissetmıyorum dıyordum .ama moral oldun biran önce gidesim geldi :KK76:
Git canim tedavine bak rabbim nasip ediyo inan bana
Ben inaniyorum hepimiz burda pozitif diye bagiricaz insallah
icini ferah tutu bende 20 gundur otel odasindayim inan cok zor evimi ozledim ama napalim mecburuz bebek istiyorsak biseyleri feda etmemiz lazim

Ben bugün yine baya karamsarım. Sanki hiç çocuk sahibi olamayacağım gibi hissediyorum. Sürekli hayalimde eşime istersen ayrılalım falan diyorum tepkisini düşünüyorum. Deliricem en sonunda galiba.

Ben bugün yine baya karamsarım. Sanki hiç çocuk sahibi olamayacağım gibi hissediyorum. Sürekli hayalimde eşime istersen ayrılalım falan diyorum tepkisini düşünüyorum. Deliricem en sonunda galiba.
oyle dusunme lutfen birgun insallah hepimiz o duyguyu tadicaz eee esimizde sorun olsa birakicazmi yooo evlilik birlikte butun zorluklari yenmektir bizimde sinavimiz bebek

Back
X