Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba istanbulcum..kaç gündür hastanelere taşınıp duruyorum..bir sürü tahlil tetki.. Hem Romatizmal üzerinde hem ms üzerinde duruyorlar ikiside olabilirmiş..inan hem bedenen hem gönlüm o kadar yorgun ki..ama hastanede Kötüleri görüp şükrediyorum.. Hakkımızda hayırlısı..yine haber ederim CNm

Haklısn da inşallah yarına duyarım bugun gerginlik tartşmada yaşadm eşimle hadi düşerse diye wc yi beklyorm kan falan gelirde düşerse diye
hic bisey olmaz allahin izniyle canim bende test yapicagim gun oyle tartisma yasadimki cevredekilerle aha dedim tutmiycak dusucek bebegim dusmedi kan degerim yukseldi keseyi gorduk bos gebelikmis acaba diyorum bazen tartismadan dolayimi gelismedi embiriyo sorular sorular

Merhaba istanbulcum..kaç gündür hastanelere taşınıp duruyorum..bir sürü tahlil tetki.. Hem Romatizmal üzerinde hem ms üzerinde duruyorlar ikiside olabilirmiş..inan hem bedenen hem gönlüm o kadar yorgun ki..ama hastanede Kötüleri görüp şükrediyorum.. Hakkımızda hayırlısı..yine haber ederim CNm

İçini ferah tut cnm, bişey çıkmaz inşallah. bizi habersiz bırakma. Acil şifalar diliyorum.

Haklısn da inşallah yarına duyarım bugun gerginlik tartşmada yaşadm eşimle hadi düşerse diye wc yi beklyorm kan falan gelirde düşerse diye

Ay cnm neden böyle şeyler düşünüyorsunuz, ne güzel tedaviyle hamile kalmışsın riskin çok az, tutunmuş bebeğin karnında keşke ben sizin yerinizde olsam.

Aynen canım ünlü bi doktormuş. bak canım sen ne güzel hamile kalmışsın ben onu hiç yaşıyamadım hem senin sorununla ilgili dertleşecegin arkadaşların var benim o da yok... inşallah başka şeylere gerek kalmadan hamile olur bu sefer bebegini kucagına alırsın canımo.. ben de ilk çatala uzandıgım da tirtir titriyordum baksana 4üncüyü yaptık napalım başa gelen çekilir...

Sende haklısın cnm, öyle zor durumlardayız ki ne diyeceğimi bilemiyorum valla.

hic bisey olmaz allahin izniyle canim bende test yapicagim gun oyle tartisma yasadimki cevredekilerle aha dedim tutmiycak dusucek bebegim dusmedi kan degerim yukseldi keseyi gorduk bos gebelikmis acaba diyorum bazen tartismadan dolayimi gelismedi embiriyo sorular sorular
Pgt li miydi gebeliğin

Allahım hepimizinde kucaklarını doldursun inşallah benm pgtli olmasına rağmen korkularım var kalp atışını duyablcem mi bi problem çıkarmı ki diye endişeleniyorum yarın sabah doktora gtcem sabah olmuyor saatler ilerlemiyor sanki

Allahım hepimizinde kucaklarını doldursun inşallah benm pgtli olmasına rağmen korkularım var kalp atışını duyablcem mi bi problem çıkarmı ki diye endişeleniyorum yarın sabah doktora gtcem sabah olmuyor saatler ilerlemiyor sanki

o korku bende kalp atışlarını iki kez görmeme rağmen hala var.. cuma günü kahverengi lekelenmem oldu.. belki ilk hamileliğim yada sorunsuz bi gebelik geçirmiş olsaydm paniklemezdim öyle ağladım ki hastaneye gidene kadar şükür durumları iyi deselerde ben her kontrole içimdeki korkuyla gideceğim sanırım seni çok iyi anlıyorum

Canim cok geçmiş olsun,inş olumsuz bişey çıkmaz Allah yardimcin olsun,bugünleri cabucak sağsalim atlatirsin inş gönlünü ferah tut.

Kızlar bir kese varken iki olmuşlar ikiz bebğim olcak inşallah kalp atışlarınıda duydm allahım hepimiznde kucaklarını doldursn inşallah
aaaaaaaa çok güzel bir haber bu tek yumurta ikizlein olacak yani. bak rabbim isteyince neler oluyor. inşallah sağlıkla kucağına alırsın

İki ayrı kese vardı canm gunlerinden 1-2 gün ilerde gidiyolarmış

Diğer doktorum bir kese gormuştu bu gttğn doktor karından baktı ve iki kese yan yana gorduk kalpleri de atıyor allahıma şukurler olsun çok sevndm valla allahım hepimizşn kucaklarını doldursn inşallah

Back
X