- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #35.661
Doktorun kimdi canım? Nerde yaptırdınRahim çizme pgt traşlama 10bin civarı rahim çizmeyi bi ay önceden yapıyolar ya zaten 3bin o diğerleri de tup bebek tedavnde veriliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun kimdi canım? Nerde yaptırdınRahim çizme pgt traşlama 10bin civarı rahim çizmeyi bi ay önceden yapıyolar ya zaten 3bin o diğerleri de tup bebek tedavnde veriliyor
Biri kız biri erkek olabilir:)) kızların gelişimi geç olurmuş ve kalbi daha yavaş atarmış diye okumuştum.Teşekkür ederm inşallah bi sorun çıkmaz bebeklerden birinin kalbi çok hızlı atıyodu diğeri sonradan çıkan ise daha normal atıyodu doktora. Sordm daha yeni yeni kalp atışları oluşuyor sorun yok dedi ama kafama takıldı inşallah ikiside sağlıklı olurlar
İlk başta ilk kesemiz vardı diğer bebiş sonradan çıktı kalp atışı için gttm diğer kese ile şoke oldm ya sonradan. Olduğu için yavaş atabilir mi yada sizin dediğiniz gbi ama inşallah düzelir ikisinin de gelişimi iyi olurBiri kız biri erkek olabilir:)) kızların gelişimi geç olurmuş ve kalbi daha yavaş atarmış diye okumuştum.
Onemli olan kalp atışı olması.yavaş hızlı buna takılma.normal yolla hamile kalanlar da bile çok hikaye var boyle.arkadaşımın kızının kalp atışı o kadar yavaşmış ki doktor olumsuz konuşmuş.şimdi canavar gibi.keyfini çıkar şimdi olumsuz duşunmeİlk başta ilk kesemiz vardı diğer bebiş sonradan çıktı kalp atışı için gttm diğer kese ile şoke oldm ya sonradan. Olduğu için yavaş atabilir mi yada sizin dediğiniz gbi ama inşallah düzelir ikisinin de gelişimi iyi olur
Doktor sorun yok dedi zaten ama işte ne zorluklarla hamile kalıyoruz korkuyorm herşeyde dikkat ediyorum genelde uzanıyorm daOnemli olan kalp atışı olması.yavaş hızlı buna takılma.normal yolla hamile kalanlar da bile çok hikaye var boyle.arkadaşımın kızının kalp atışı o kadar yavaşmış ki doktor olumsuz konuşmuş.şimdi canavar gibi.keyfini çıkar şimdi olumsuz duşunme
Ben dort gebeliğim de de yattım ama hiçbir faydası yok.bak ne guzel kalpleri atıyomuş.duşunme keyfini çıkar.doğdukları zaman yatamayacaksın:)İkiz gebelikte kanamalar çok oluyor galiba yazan yazana okudm da o yüzden de uzanıyorm dinlenmeye çalışıyorm Allaha şukur sorun yok
Teşekkür ederm Allah razı olsn allahım gonlune göre versn inşallahBen dort gebeliğim de de yattım ama hiçbir faydası yok.bak ne guzel kalpleri atıyomuş.duşunme keyfini çıkar.doğdukları zaman yatamayacaksın:)
selam canım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin. benim ilk denemem olacak ve sebebpsiz diye dr rahim çizme yaptı. beş dakika bile sürmedi işlem sırasında ve sonrasında biraz kanamam oldu ama hiç ücret almadı. bu kadar basit bir ücret için neden ücret talep ediliyor ki senin ki acaba başka bir işlem miydi anlatır mısın biraz?Rahim çizme pgt traşlama 10bin civarı rahim çizmeyi bi ay önceden yapıyolar ya zaten 3bin o diğerleri de tup bebek tedavnde veriliyor
Rahim çizme polip temizleme histerskobi yaptı uyutularak yaptılar benm gbi bi bayan daha vardı onunda aynı şekilde yapıldı seni uyutmadılarmıselam canım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin. benim ilk denemem olacak ve sebebpsiz diye dr rahim çizme yaptı. beş dakika bile sürmedi işlem sırasında ve sonrasında biraz kanamam oldu ama hiç ücret almadı. bu kadar basit bir ücret için neden ücret talep ediliyor ki senin ki acaba başka bir işlem miydi anlatır mısın biraz?
benim doktor lekelenmeyi saymamistihastaneyle gorustum bugun histeroskopi sonucum temiz cikmis adet olunca arayacgm tedaviye basliyoruz.kizlar size bi soru ben ilk gun lekelenme seklinde olup ikinci gun kanamam oluyor.bu lekelenmeyi mi ilk gun sayacagim sizce.sizinde boyle oluyormu
napicam ben acaba bide baska sehire gidecegm tedaviye.en kotu ihtimalle ertesi gun gel derler dimi.gidince kalacagm izmrde 15 gun falan.benim doktor lekelenmeyi saymamisti
Hayir canim uyutmadilar direk bi aletle rahmi gecebilecek kadar acti sonra da plastik cubuk gibi bir seyi iceri sokup cilardi 4-5 kere kanadi o sirada acidi da ama kisa surdu o aksam biraz kanama devam etti ama sabaha gecmistiRahim çizme polip temizleme histerskobi yaptı uyutularak yaptılar benm gbi bi bayan daha vardı onunda aynı şekilde yapıldı seni uyutmadılarmı
Valla bende uyutuldm ama cd verdiler sonra baktm içeri bi ilaç vermişler sonra makas gbi bişeyle kesik atma yapmışlar uyandğmda kanamam vardı benm de az ama bide özel hastanede yapıldı demekki doktorlar farklı farklı yapıyorlarHayir canim uyutmadilar direk bi aletle rahmi gecebilecek kadar acti sonra da plastik cubuk gibi bir seyi iceri sokup cilardi 4-5 kere kanadi o sirada acidi da ama kisa surdu o aksam biraz kanama devam etti ama sabaha gecmisti
benide baylttilar canm egede oldum.Valla bende uyutuldm ama cd verdiler sonra baktm içeri bi ilaç vermişler sonra makas gbi bişeyle kesik atma yapmışlar uyandğmda kanamam vardı benm de az ama bide özel hastanede yapıldı demekki doktorlar farklı farklı yapıyorlar
3,gun cagirmisti beni seni de oyle yapar muhtemelen ama ikinci gunde bakar belki doktordan doktora degisir dondurulmuslarmi tedavinapicam ben acaba bide baska sehire gidecegm tedaviye.en kotu ihtimalle ertesi gun gel derler dimi.gidince kalacagm izmrde 15 gun falan.
Polip temizleme falan dedin ya sanirim ondan farkli oldu ben de anlamadim ben ankarada centrum da oldum bi arkadasim novaart da oldu. Onun ki de benimki gibi olmus ama onda kanam olmamis hatta cok da acimamis. Bu dr larin hepsi prof ama uygulamalari baya degisiyo sanirimValla bende uyutuldm ama cd verdiler sonra baktm içeri bi ilaç vermişler sonra makas gbi bişeyle kesik atma yapmışlar uyandğmda kanamam vardı benm de az ama bide özel hastanede yapıldı demekki doktorlar farklı farklı yapıyorlar
yok canm ilk defa basliyacagz.2 dusuk var daha once norml yolla.3,gun cagirmisti beni seni de oyle yapar muhtemelen ama ikinci gunde bakar belki doktordan doktora degisir dondurulmuslarmi tedavi