Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Olumsuz denemeleri olanlara yapılıyor rahim içine çizik atılıyor ve temizleme yapılıyor rahim kendini yeniliyor ama rahim çizme yapıldığı aybtup bebek tedavisi yapılamıyor bir sonraki aya kalıyor ozamana kadar da zaten rahim kendini yenilemiş oluyor embriyo traşlatmakta trasnfere yarım saat kala yapılıyor her merkez yapıyormu bilmiyorm benm gttğm yer yaptı embriyonun kenarından zarar vermeden zarı inceltiliyorki zardan kolay çıkıp tutunması kolay olsn diye net den de bakıp biraz araştrma yapabilirsinz ben kendm araştrp buldm doktoruma da yapalm dedim tabi bunlar ek ücret
Senin gebeligin gidişatin bizim icin önemli çünki bizde bu yolla gebelik füsünüyoruz insallah saglicakla kucagina al

Senin gebeligin gidişatin bizim icin önemli çünki bizde bu yolla gebelik füsünüyoruz insallah saglicakla kucagina al
İnşallah kucaklarımız dolar hepimiznde şuanlık herşey normal gidiyor ikiz gebelik olduğunu oğrendm oğreneli hep uzanıp dinlenmeye çalışıyoruz

Kafan karışmasın madem tüp bebek yapacaksın bari ptg uygula kafan rahat etsin
Evet şuanki bilgilerm ozamanda olsaydı ilk denememde doktoruna ısrar ederdim boştan yere ilaçlar acılar çekmiş oldm bide ilki tuttu duşuk oldu insanın hayalleri yerle bir oluyor resmen

Anladım canım hayırla kucagına al insallah ..ama bakıyorum bi kişi bile yazmamis bu yöntemle hamile kalip cocugunu saglikli doguran yok neden acaba bizemi denk gelmedi

Pgt yontemiyle gebelik elde edenlerin forumu baştan sayfalara bakarsan doğum yapanlar var resimlerinden yazılanlardan oyle gozukuyor

hayat_guöverost: 44675007 .!.:
Sizdeki problem neydi canım?
Bende polikistik over var başka bir problem yok iki kez aşılama oldum bu ay tüp bebeğe karar verdim bi anda. Pgt yı burda forumlara bakarken ilk defa gordum. Bunu doktor onermiyormu

[QUO1, post: 44675180, member: 730191"]Kafan karışmasın madem tüp bebek yapacaksın bari ptg uygula kafan rahat etsin[/QUOTE]
Pgt yaptirmamizi doktormu söylüyor bizmi istiyoruz

Bende polikistik over var başka bir problem yok iki kez aşılama oldum bu ay tüp bebeğe karar verdim bi anda. Pgt yı burda forumlara bakarken ilk defa gordum. Bunu doktor onermiyormu[/QUOege
Bende polikistik over var başka bir problem yok iki kez aşılama oldum bu ay tüp bebeğe karar verdim bi anda. Pgt yı burda forumlara bakarken ilk defa gordum. Bunu doktor onermiyormu
Eger kromozom veya gen bozuklugu varsa sende eşinde ona gore ptg yapiliyo yani saglikli olan emriyolar anneye trasfer.senin aşilamalar tutmadimi yoksa düşükmü yapti

Eger kromozom veya gen bozuklugu varsa sende eşinde ona gore ptg yapiliyo yani saglikli olan emriyolar anneye trasfer.senin aşilamalar tutmadimi yoksa düşükmü yapti
Tutmadı malesef iğneleri raporla 3 defa alındığı için tüp bebekte kullanmak istedim o hakkımı aşılama zaman kaybı gibi geldi

Tutmadı malesef iğneleri raporla 3 defa alındığı için tüp bebekte kullanmak istedim o hakkımı aşılama zaman kaybı gibi geldi
Bide aşılama yapsan bile düşük oluyo yada tüp bebekle bile düşük yapanlar var cünki emriyolar saglikli olmadigi icin düşüyo madem sen tüp bebege karar verdin bari ptg yaptir doktorunla konus emegin bosa gitmesin canim

Bide aşılama yapsan bile düşük oluyo yada tüp bebekle bile düşük yapanlar var cünki emriyolar saglikli olmadigi icin düşüyo madem sen tüp bebege karar verdin bari ptg yaptir doktorunla konus emegin bosa gitmesin canim
Hmm olabilir evet henüz hastaneye karar vermedim inşallah dile getiririm bu konuyu ama maddi olarak gücüm yok eğeristerse doktor cçok zorlar bu beni baya maliyetli birşey galiba

Back
X