Tekrar merhaba,
İlk denememde 3 yumurta vardı, 2 embriyo oluştu, ikisini de pgt ye gönderdik. Maalesef pgt den geçemediler, transfer olmadı. İkincisinde 9 embriyo oluştu 7 sini pgt ye gönderdik. 3 tane sağlam çıktı, 2 sini transfer ettiler ama tutmadı. Son kalan pgtli embriyoyu da çözülürken bozuldu dediler. Bu iki denemeyi de Eurofertilde yaptırmıştım ve hatta doktorum da Hakan Bey idi. Ne doktordan ne de bu yerden memnun kalmadım. Doktora bişey soramıyordum, direk konuşamıyorsunuz, arada hemşire var. Halbuki Memorial daha büyük ve yoğun olmasına karşın istediğim Zaman doktoruma ulaşıyor direk kendisi ile muhatap olabiliyordum. Doktorum da Nur Dokuzeylül idi. Çok kibar bir bayan, zaten araştırmıştım ve direk kendisini tercih ettim. Neyse, memorialda 16 yumurta toplandı 9 tane embriyo oluştu, 6 tane pgt ye gönderdik, 5 tane sağlam çıktı ancak bu sefer de ohss oldum, 2 ay beklememin uygun olacağını, bu sürede karnımın normale döneceğini bildirdiler, iyili de beklemişim, 2 ay sonra 2 tane transfer ettiler ve ikiz oldu