Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayat cnm, genetikçiler, tüpçüler ve kadın doğumcular resmen ayrı ayrı çalışıyor. Kendin peşine düşüp tek tek görüşmen gerekiyor. Sana genetikçiler ve normal kadın doğumcular tüp veya normal dene diyecek, tüpçüler kesinlikle tüp dene diyecek.

Aslında karar senin, gördüğün okuduğun üzere tüpünde garantisi yok maalesef. Pgt li, chg li bebekler gelişmiyor düşüyor. Doğal denesek ya olacak , ya olmayacak.

Ben bugün yine karamsar günümdeyim, sanki hiç bebeğim olmayacak gibi hissediyorum yine.

Off Allah yardımcımız olsun.

Canım teşekkür ederim yarın randevu almak için arayacam hastaneyi.Adetin ilk gününe alsınlar demiş,tarihim bir kaç gün oynuyor.O yüzden yarın durumu hastaneye bildiririm.Genetik test sonucumuz belli,genetikciye gitmeye gerek var mi?O gün bir gidelim,doğal mi,tüp mu karar veririz.Sen hiç karamsar olma canm.İnş çok iyi olacak herşey. Allah dualarimizi kabul etsin.

Genetik sonucunu alınca bende gitmedim bilmişlikten. Adet durumunu dra sor Cnm bnde bilmiyorum.
İnşallah Cnm, duana Kocaman Amin diyorum.

Kislar su an normal adetimi oluyorum dr adet olduktan sonra gel dedi 92 tl aliyo muayenede gitmesem nolurki sizce

Valla vücudunu tanıyorsan gitme bence. Ben kendimi iyi bilirim ona göre giderim veya gitmem. Doğumdan 2-3 gün sonra gitmiştim karından baktı sorun yok 1 aya adet olursun demişti. Hakkaten oldu birdaha şükür sekme olmadı. Bende bi daha hiç gitmedim:)

Banada 4 hafta sonra adet olursun dedi tamda 4. Haftada oldum küçük pihtilar dusuyo normal oluyorum yani yapisiklik felan olurmus diye okudum az adet olursan yada olamazsan ama ben normal oluyorum amaaannn olursa olsun artik zaten ucunu biraktim bu isin

Korkma korktuğun başına gelirmiş, takma boşver. Bende doğum diyorum ama doğumu kendim yapmadım. Sancı oldu açılma gerçekleşti doğum başladı beni bayılttı dr. Uyandığımda bitmişti. Kürtaj gibi bişeydi işte. Hiçte sallamadım sonrasını:)

Teşekkür ederim.4tane embriyoya bakıldı 2tane saglam geldi.benim ve esimin genetiği normal.bizim ilk bebeğimizde trizomi vardi biz o yüzden yaptiriyoruz cgh

Hayatcım adetin ilk günü hastaneyi ararsın bugün adetimin ilk günü dersin randevuyu alırsın canım problem çıkacağını sanmıyorum zaten ilk günü başlayacak tedavi hayırlısı inşallah

Hayatcım adetin ilk günü hastaneyi ararsın bugün adetimin ilk günü dersin randevuyu alırsın canım problem çıkacağını sanmıyorum zaten ilk günü başlayacak tedavi hayırlısı inşallah
Ay heyecanlandım canm,hemen ogün başlıyor mu tedavi.Rahim filmi falan istemez mi?

Women insan ister istemez korkuyor ilk yaşayacağın için normal olarak..bende çok korkuyordum Bayılırsam ayılamassam narkozu çok verirlerse fln kafamda binbir soru..ama hiç bişey olmadı çok şükür ..çıkınca da biraz ağrıdı ama dayanılamayacak bi Ağrı değil adet Sancısı gibi..biraz dinlenip eve geldik sonrasında..sizde problem neydi..

Merhaba kizlar,
Asilamaydi, tup bebekti derken artik daha ust asama olan pgt ye geldim.
Uc donmus embriyomu pgt ye gondermistim ve dun maalesef sonucu aldim hepsi sagliksizmis.
Moralim sifir hic ummazdim boyle bisey olacagini.
Dr umun pgt isteme sebebi embriho kaliteli olmasina ragmen tutunmamasiydi ve yastan dolayi da pgt yapip emin olmak istedi.
Iyiki de istemis. Her ne kadar bu asamada cok uzulsem de eminim ilerde yasanacak bir dusuk acisi ile kiyaslanamaz.
Simdi bir donmusum daha var cgh e gidecek.
Bana pgt konusunda en basarili hastanenin meresi oldugu konusunda yardimci olabilir misiniz? Ben bahcecideyim dr um erbil beyden cok memnunum ama memorial pgt konusunda daha mi iyi kafam cok karisti.
Karisik yazdiysam kusurabakmayin iki gundur yasadigim moral bozukluguyla sersem gibiyim artik

Benim Muayene etti ..tahliller fln Öncesinde yapılmıştı ..bi sorun yoktu rahimde..rahim filmi fln istemedi benden tahlillerde temiz çıkınca bundan sonrasında ilk adetin günü gel dedi bende birkaç ay sonra cesaretimi toplayıp gittim hatta akşam olmuştum Dr U Aradım ne zaman gelecem diye o da yarın gelin dedi ve serüven başladı ..şimdi size de ilk günü gelin dendiyse başlayacak sanırım canım bu hastaneye ilk mi gidiyorsunuz hani sizi bi Dr aradı fln ya aynı yermi

Viloet aynı yaştayız sanırım..geçmiş olsun canım ..chg yle daha Kapsamlı bakılıyor inşallah o tek embriyon sağlıklıdır..sizdeki problem nedir genetik problem varmı..burada Ankara'da genetik çi Volkan baltacı ya giden çok memoriloda sanırım ama bence bu kısmet işi olacak olduktan sonra heryerde olur

Bende Allah'ın izniyle bu adetimle dondurulmuş tedâvime başlayacağım..bugün Aradım adetin ilk günü arayın dediler..hastaneye gitmeye gerek yokmuş şimdilik..bana bir ilaç şeması göndereceklermiş..ona göre arada çağırırlarmı bilmiyorum..bugün yarın bekliyorum adetimi..bu sefer ümitliyim içimde bi his var olumlu yönde allahım Hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıkla inşalllah aminnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…