- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.381
Canım teşekkür ederim yarın randevu almak için arayacam hastaneyi.Adetin ilk gününe alsınlar demiş,tarihim bir kaç gün oynuyor.O yüzden yarın durumu hastaneye bildiririm.Genetik test sonucumuz belli,genetikciye gitmeye gerek var mi?O gün bir gidelim,doğal mi,tüp mu karar veririz.Sen hiç karamsar olma canm.İnş çok iyi olacak herşey. Allah dualarimizi kabul etsin.Hayat cnm, genetikçiler, tüpçüler ve kadın doğumcular resmen ayrı ayrı çalışıyor. Kendin peşine düşüp tek tek görüşmen gerekiyor. Sana genetikçiler ve normal kadın doğumcular tüp veya normal dene diyecek, tüpçüler kesinlikle tüp dene diyecek.
Aslında karar senin, gördüğün okuduğun üzere tüpünde garantisi yok maalesef. Pgt li, chg li bebekler gelişmiyor düşüyor. Doğal denesek ya olacak , ya olmayacak.
Ben bugün yine karamsar günümdeyim, sanki hiç bebeğim olmayacak gibi hissediyorum yine.
Off Allah yardımcımız olsun.
Canım teşekkür ederim yarın randevu almak için arayacam hastaneyi.Adetin ilk gününe alsınlar demiş,tarihim bir kaç gün oynuyor.O yüzden yarın durumu hastaneye bildiririm.Genetik test sonucumuz belli,genetikciye gitmeye gerek var mi?O gün bir gidelim,doğal mi,tüp mu karar veririz.Sen hiç karamsar olma canm.İnş çok iyi olacak herşey. Allah dualarimizi kabul etsin.
Teşekkür ederim canim sebep bulunamadı doktorum % 1yanilma payi olabilir cgh de dedi ama büyük ihtimal ondan kaynaklanmiyordur dedisaglamsa nasil gelismiyor anlamyorum gecms olsun canim.
İnşallah bu sefer olur toplamda kaç embriyo ya bakıldı bize hastalıklı olanlar değilde bizim gibi taşıyıcı olanlarda olursa sağlıklı olmazsa dusunebiliriz dedi drumuz sizin öyle bir durumunuz varmı acaba
Teşekkür ederim.4tane embriyoya bakıldı 2tane saglam geldi.benim ve esimin genetiği normal.bizim ilk bebeğimizde trizomi vardi biz o yüzden yaptiriyoruz cghİnşallah bu sefer olur toplamda kaç embriyo ya bakıldı bize hastalıklı olanlar değilde bizim gibi taşıyıcı olanlarda olursa sağlıklı olmazsa dusunebiliriz dedi drumuz sizin öyle bir durumunuz varmı acaba
Çok teşekkürler sizede geçmiş olsunGecmis olsun bende senin gibi oldum canim 6 haftalikken gelisimi durdu
Ay heyecanlandım canm,hemen ogün başlıyor mu tedavi.Rahim filmi falan istemez mi?Hayatcım adetin ilk günü hastaneyi ararsın bugün adetimin ilk günü dersin randevuyu alırsın canım problem çıkacağını sanmıyorum zaten ilk günü başlayacak tedavi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?