• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cok sagol panikli cevabin icin.
Benim ve esimin kan verip baktirdigimiz genetik testlerimiz normal.
Ama olk denememde embriyolarim birinci kalite oldugu halde tutmadi. Iki embriyo transfer edilmisti.
Dr embriyolardaki genetiktwn suphelendi ve suphesinde hakli cikti.
Ben illa ki saglikli cikar iki tane diye uc tane gonderip birini birakmistim masraf olmasin diye. Cunku genetigimizde bi problem gorunmuyordu.
Moral bozucu oldu.
Benim de dusuncem soyle ki; o tek embriyo saglikli bile ciksa saklansin ki sifirdan bi tup bebek tedavisi gorup eger onda da saglikli embriyom cikarsa iki tane t r ansfer edilsin.
Cunku yasla birlikte saglikli cikma ihtimali azalacak, yaniliyor muyum?
Bir de bi 3-4 ay kendimi detoks programina almak istiyorum.
Sigarayi tamamen bi r akmak ve ek takviyeler yapmak.
Sizlerin onerebilecegi bisey var mi?
Bir kaç embriyon olsun elinde bi kere daha yumurta toplatanilirsin bence mantıklı düşünüyorsun bu konuda temiz gıda tüket yani paketlenmemiş gıdalar sebze ve baklagil ağırlıklı beslen ben süt ve et ürünleri de tüketmedim 6 ay zerdeçal antioksidan olarak çok etkisi olacaktır bunların ve yürüyüş yap sık sıl

Hayat aynen benimde adetim senin gibi az gelir leke gibi sonra çoğalır ama az gelse bile adet oldun demektir inşallah tedavi için çağırmıştır canım

Ay istanbul inşallah temiz çıkar o arkadaşın sonucu ya çok zor bizede haber et canım haberdar olursan sonucu

Isimlerini verebilir misiniz bana rica etsemm
Ben de sozde problem yok ama embriyolarin hepsi problemli ve arastirsigima gore anne tarafindan gelmesi babadan gelmesine oranla iki kat daha yuksekmis. Allah hepimize sabirlar ve kolayliklar versin insallah

l-larnitin biri diğeri de qoenzim q10 markası önemli değil benimki solgar dı sanırım.. (bitkisel içerikli)

Deepliner arkadaş tranfer oldu mu ki bir daha yazmamış
Kizlar doktordayim bekliyorum evdeyken bir saat once embriyologtan haber eldi saglikli embriyonuz bulunda bugun et olacaksiniz 1 de klinikte olun dedi geldim ama cok kalabalik bekliyorum skmdilik;) allaha cok sukur en azindan saglikli bulunmus cok sukur allahima yazamadim size. Kac tane var bir tane mi dedim cevap yok simdilik. Transfer icin sira bekliyorum dualarinizi eksik etmeyin. Son msjimi yazarken agliyordum krize girmistim tam o sirada msj geldi. Dualarinizi bekliyorum allahim herkese saglikli bebekler ver insallah

Kizlar doktordayim bekliyorum evdeyken bir saat once embriyologtan haber eldi saglikli embriyonuz bulunda bugun et olacaksiniz 1 de klinikte olun dedi geldim ama cok kalabalik bekliyorum skmdilik:KK66: allaha cok sukur en azindan saglikli bulunmus cok sukur allahima yazamadim size. Kac tane var bir tane mi dedim cevap yok simdilik. Transfer icin sira bekliyorum dualarinizi eksik etmeyin. Son msjimi yazarken agliyordum krize girmistim tam o sirada msj geldi. Dualarinizi bekliyorum allahim herkese saglikli bebekler ver insallah

amin canım inşallah transferimi oldum mesajını da alırız hayırlısıyla

Kizlar doktordayim bekliyorum evdeyken bir saat once embriyologtan haber eldi saglikli embriyonuz bulunda bugun et olacaksiniz 1 de klinikte olun dedi geldim ama cok kalabalik bekliyorum skmdilik:KK66: allaha cok sukur en azindan saglikli bulunmus cok sukur allahima yazamadim size. Kac tane var bir tane mi dedim cevap yok simdilik. Transfer icin sira bekliyorum dualarinizi eksik etmeyin. Son msjimi yazarken agliyordum krize girmistim tam o sirada msj geldi. Dualarinizi bekliyorum allahim herkese saglikli bebekler ver insallah
Hakkinda hayirli olan uzun saglikli omurlu olan evlat nasip etsin canim

hadi gözün aydın canım allah yardımcın olsun

deepliner deepliner Cnm ben demedim ki sağlıklı vardır diye, hep umutluydum senden. Bence en az 5-6 tane vardır bide donduracaksın. Ohh sonra bize dua edeceksin:) hadi bekliyoruz hepimiz nefesimizi tuttuk.

Zeynep benim doktorum az bile gelse yeter dedi çünkü benim Akşam geldi doktoru Aradım yarın gelin ilk günü oluyor dedi ve çoğalmaz benim hemen ertesi gün bile adetim doktora sordum bu yeterli sonuçta az ya da çok adetin başladı yani

Depliner hayırlı olsun inşallah peki birden fazlaysa inşallah emriyon isteğe göremi transfer edecekler

Bir kaç embriyon olsun elinde bi kere daha yumurta toplatanilirsin bence mantıklı düşünüyorsun bu konuda temiz gıda tüket yani paketlenmemiş gıdalar sebze ve baklagil ağırlıklı beslen ben süt ve et ürünleri de tüketmedim 6 ay zerdeçal antioksidan olarak çok etkisi olacaktır bunların ve yürüyüş yap sık sıl
Cok sagol bunlari da bi kenara not aliyorum. Et ve sut uurnlerini tam olatak anlayamiyorum transferin ardindan proyein agirlikli beslenin diyolar ama humurta uretim asamasinda kalitesini mi boziyo acaba

Depliner hayırlı olsun inşallah peki birden fazlaysa inşallah emriyon isteğe göremi transfer edecekler
Kizlar simdi embriyolog anlatti 2 tane cok iyi kalitede ve 2 tane de orta kalitede var en iyilerden birini simdi transfer edicez dedi diger ucunu dondurcaz dedi:) ahhh nasil sevindim anlatamam simdi odaya aldilar beni . Doktorun gelmesini bekliyorum allah sizden razi olsun dualarinizi eksik etmeyin.. Transfer den sonra da hamile kaliim insallah %50 yine sansim . Hepiniz tek tek iyi ki varsiniz desteginiz icin cok tesekkur ederim

Kizlar simdi embriyolog anlatti 2 tane cok iyi kalitede ve 2 tane de orta kalitede var en iyilerden birini simdi transfer edicez dedi diger ucunu dondurcaz dedi:) ahhh nasil sevindim anlatamam simdi odaya aldilar beni . Doktorun gelmesini bekliyorum allah sizden razi olsun dualarinizi eksik etmeyin.. Transfer den sonra da hamile kaliim insallah %50 yine sansim . Hepiniz tek tek iyi ki varsiniz desteginiz icin cok tesekkur ederim
Panikli cim yok istege bagli degil maalesef tek tek oluyormus yasal degilmis iki tane koymuyorlar yani.. Yastan dolayi sanirim

Back
X