- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #36.501
Canm hayırlı olsun,İnş mutlu haberler verirsin buradan.Çok meşakkatli bir süreçten geçmişin,okurken bile ben Yoruldum.Herşey istedigin gibi olsunHerkese tekrar merhaba kizlar:) dun o heyecanla yazilanlari okudum ama cevap veremedim kusura bakmayin. Dun klinikte cok fazla transfer bekleyen vardi ve doktorun da acil ameliyati oldu onun icin saat 1 de baslayacak olan operasyonlar 4 e sarkti maalesef. Allahtan hersey yolundaydi da daha fazla strese girmedim. Transferim oldu diger insallah cok sagliklica tutunur bana dualarinizi eksik etmeyin. Stresimz bitmiyor bi yumurta toplat kac tane diye bekle kaci kaldi kaci oldu. Sonra ohhs oldum o nasil gececek bilmiyorum diyord tam 8 gunde agrilarim azaldi birazcik. Hayatimda hic o kadar kotu olmamistim heralde.49 yumurta toplandi.38 e dustu ilk gun . Sonra 29 tane embriyo olusabildi. Sonra 19 tane saglikli gelisim gosterdi ve donduruldu.cozuldugunde 16 tane kalmisti .12 tanesi cok iyi kalitede.4 tanesi orta kalitede... Sonra adeti bekle ki dondurulmuslar pgt ye girsin taaaa bu surece kadar saglikli var mi yok mu belli degil oylesine bekliyoruz stresten sacim dokulsu tum vucudumda ciban cikti. Sonra adet oldum dra gittik igne ilac basladik rahim hazirlansim diye bekledik aonra tamam artik hazir dendi yarin pgt ye gonderiyoruz . 1 gunde cikacak dediler carsamba sabah haber veririz dediler carsamba aradilar embriyo cok oldugu icin uzun surecek carsamba gece yarisi cikar dediler. Ben tabi pazardan beri uykusuz heyecandan oluyorum. Her gece sadece 2 saat uyuyabildim. Sonra carsamba gece haber bekledik yok sabaha cikacakmis dediler sabahi bekledim ise gittim bu arada isten nasil izin alacagin belli degil. Sabah embriyolog maj atti hala gelmedi bana bilgi siye ben kuduruyorum kesin kotu dedim. Aonra bi saha msj siz gelin saat 1 de trasnsfer olcakmis gibi ama enuz net
Dedil labaratuarla konustum saglikli cikar diye susunuyoruz dediler ama tam net bisi diyemiyoruz tabi dedi. Ben aglamakli krizde isten binbir yalanla izin aldim eve geldim bekliyorum. Allahim o dkk lar naail uzun surdu allah kimseye vermesin. Bir de ben cok sabirsiz bi insanim allah beni bununla siniyor heralde dedim allahim daha buyuk bisey verme aminn. Sonra saat 12 de saglikli embriyonuz bulunmus saat 1 de burada olun msji hooop sevincten aglamaya basladim neyse gittik orada beklerken 4 tane aaglikli oldugu ortaya cikti traanfere aldilar 1 ta e en sagliklidan birini koyacagiz dediler digerleri en saglikli olan 1 tupw koyulacak ve dondurulacak diger iki tane orta kaliteli de baska bir tupe koyulacak dondurulacak dediler allahim hic gerek kalmasin da ilkinde tutunsun bebisim.. Basimdan gecen tum olay bunlar iste.. Bu ise yeni baslayanlar faydalansinlar diye yazdim uzun uzun. Sizlerin dualariyla gercekten guc buldum allah hepinizden razi oldum transfer yapilirken herkesi icimden gecirdim allahim sen yardim et tum bekleyenlere diye. Saglikli evlatlar ber bizlere dedim. Allah yardimcimiz olsun kizlar iyi ki bu siteye gelmisim ve sizlerin yazdiklarinizi okumusum herseyi ilk burada ogrendim..