Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar tedavi aklıma geldikçe çok heyecanlaniyorum, sanki hemen kucağıma alacakmisim gibi :).İnşallah herşey yolunda gider ya.Adetimin ilk günü tedaviye baslanacaksa tmm dicem ama direkt ogune çağırdılar,hani ne düşünüyoruz, neyi tercih ediyoruz konuşulmadi.Ben gittiğimiz gün detayli bizle konuşup tmm dersek hemen ogün başlanacak diye tahmin ediyorum.Tüp bebek topiclerinde ozellikle bir iki sene öncesindekiler genelde hamile kalıp çocuklarını getirmişler,bu da çok umut oluyor.Sanki gidip hamile kalıp donecekmisim gibi ama ilkinde tutanlarin daha az oldugunu okuyunca bilmiyorum.: (

Kızlar tedavi aklıma geldikçe çok heyecanlaniyorum, sanki hemen kucağıma alacakmisim gibi :).İnşallah herşey yolunda gider ya.Adetimin ilk günü tedaviye baslanacaksa tmm dicem ama direkt ogune çağırdılar,hani ne düşünüyoruz, neyi tercih ediyoruz konuşulmadi.Ben gittiğimiz gün detayli bizle konuşup tmm dersek hemen ogün başlanacak diye tahmin ediyorum.Tüp bebek topiclerinde ozellikle bir iki sene öncesindekiler genelde hamile kalıp çocuklarını getirmişler,bu da çok umut oluyor.Sanki gidip hamile kalıp donecekmisim gibi ama ilkinde tutanlarin daha az oldugunu okuyunca bilmiyorum.: (
O kadar cok seye takilma canim sonunda Allahin dedigi oluyo

Cnm ne güzel enerjini tam veriyorsun, inanıyorsun dua ediyorsun. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Ama tek gen hastalıklarında genelde ilk bilemedin en fazla 2. De hamile kalıp doğurdular buradakiler :)
Biz translokayon olanlar baya uğraşıyoruz.

Gerçi yine Allah'ın dediği olur.
Sen böyle içini ferah tut, heyecanlı kal Allah yüzünü güldürür Cnm ben inanıyorum.

Cnm ne güzel enerjini tam veriyorsun, inanıyorsun dua ediyorsun. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Ama tek gen hastalıklarında genelde ilk bilemedin en fazla 2. De hamile kalıp doğurdular buradakiler :)

Sen böyle içini ferah tut, heyecanlı kal Allah yüzünü güldürür Cnm ben inanıyorum.
Saol canm ins herkesin duasi kabul olur.Allah sesimizi duysun ins.

Ya msj karakterleri değişti,kısa yazmak zorunda kaldım,çünkü istediğim kelimeler çıkmıyordu.Neyseki hallettim.Canm bilmiyorum ama ben burdaki arkadasların çoğunun mutlu sonla biten hikayelerinin bizden sonrakiler için burdan okunup umut olacağına inanıyorum. Yaşadığımız olumsuzluklar tarihe gömülecek inş.Allah kimseye böyle sorun yaşatmasın.

kızlar merhaba , bugün transferden sonraki 4. günüm ve işe başladım artık. masama oturur oturmaz heyecandan stres oldum. allahım sen koru ya. bana dua edin kızlar. inşallah bebişim tutunmuştur.. 1 mart test günü.
Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah

kızlar merhaba , bugün transferden sonraki 4. günüm ve işe başladım artık. masama oturur oturmaz heyecandan stres oldum. allahım sen koru ya. bana dua edin kızlar. inşallah bebcişim tutunmuştur.. 1 mart test günü.
canmmm insallhh olur.poztf dusun hormonlar etkilenyor.olumlu dusun olumlu olsun

Back
X