- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #36.881
Kocişş 14000lik ne demek cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elif maysayı yanlış anladın sanırım canım..kromozomlarda bozukluk var ama hangilerinde o belli mi acaba diye soruyor mesela bizim 13-4arasında Parça Değişimi var bu gibi canım..yoksa hiç çiftlerde genetik bozukluğu olmayıp döllendikten sonra emriyolar sağlıksız olabiliyor böyle mi sorununuz Allah yardımcınız olsun inşallah
Rabbim hayırlı bi sekilde evlat nasip etsin en ummadigin anda gelsin bebisin sanBizde cift olarak genetik bir bozukluk yok cgh yapilmasinin nedeni hamileliklerimde yasanan dusukler ve tutmayan tup bebekler o yuzden tarama yapildi cift olarak genetiklerimiz normal
Bizde cift olarak genetik bir bozukluk yok cgh yapilmasinin nedeni hamileliklerimde yasanan dusukler ve tutmayan tup bebekler o yuzden tarama yapildi cift olarak genetiklerimiz normal
ne guzel masallah Allah kucaginda saglikla buyudugunu de yasamayi nasib etsin..Ben duanin gucune cok inaniyorum cok dikkat ettigim bir anda rabbim bana bir surpriz yasatti evet devam etmedi ama belki de bana su mesaji verdi BEN BITTI DEMEDEN SEN BITIREMEZSIN BEN DOGURGANLIGINI ALMADAN SEN BU YOLDAN DONMEMELISIN!! inaniyorum benim uzerimdeki dualarla yeniden ve saglikla nasib olacak.evet yeniden gucum oldugunda deneyecegim ama once guvenecegim bir merkez ve dr bulmayalim.Kızlar akrabamizin 9 yıl cocugu olmamis tüp bebek aşılama derken herseyi birakmis sonra bi Allah dostu var Adiyaman menzilde onun dergahina gidip dua almis corbasini icmis ekmegini yemis banyosunda duş almis veee şuan 5 aylik hamile duanin gücü bu olsa gerek :)))
Aynı durumdayız.dort duşuk sebepsiz.on bir gun sonra doktorla ilk randevu var.başlayacağız pgt ye inşallah.bana kalsa cgh yaptırırım.ama ne derler bilmiyorum.yaşım 37.ayni durumdayiz elif hanim bizde de genetik olarak bozukluk yok ama 6 tane tekrarlayan dusugum var .en sonuncusu gecen hafta oldu ne yazik ki.hepsi de spontan gebelik .bende homozigot mutantim ilk ikisinde bilemedik kan sulandirici kullanmadim ama son 4 gebeligimde kullandim yine de fayda etmedi.isin kotu yani su ki benim yumurta rezervim az .defalarca toplanip biriktirdigimiz halde sadece 7 embriyoya ulasabildik.Umudum gittikce azaliyor yasim da 37 yine de herseye ragmen ALLAH BUYUK nasibimizde varsa olacaktir/yoksa hepsi de saglikli gelse de tutunmaz Rabbim anne baba olmayi da hakkiyla yasamayi da nasib etsin..
merhaba ben memoriala gitmedim tedavi için ama memorial çok pahalı diye biliyorumKizlar memorial sislide tedavi goren varmi nasil hangi doktor daha iyi kendi hastahanemi degistirebilirim memorialin kendi laboratuari cok iyiymis bilmiyorum fikir verin bana
Canım senin sonuç ne oldu. 2. Kez tahlil yaptıracaktın?merhaba ben memoriala gitmedim tedavi için ama memorial çok pahalı diye biliyorum
merhaba ben memoriala gitmedim tedavi için ama memorial çok pahalı diye biliyorum
yaptırdım kızlar değerim 445 ten 801 e çıkmış. bi daha da istemedi doktor. şimdilik ayın 14ünde kese kontrolü için çağırdılar. inşallah herşey yolundadır. dualarınızı eksik etmeyin.Canım senin sonuç ne oldu. 2. Kez tahlil yaptıracaktın?
Sen nerede yaptirmistin kendi labaratuari varmiydimerhaba ben memoriala gitmedim tedavi için ama memorial çok pahalı diye biliyorum