Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım denk gelsem bişekilde öğrenmeye çalışırım ama aynı yerse ve karşılaşırsak ne derim bilmiyorum.Tüpbebek merkezi sonuçta,ozaman eski günlere tekrar dönüp strese girmek istemiyorum, zor olur bizim için.
Anladım haklısın canim o durumuda cok takma tanidigin kimse araya birilerini koy sordur bi arkadasim merkez ariyo felan de fikir istemis gibi yap

Bulundugun yer küçük biyermi ki o ihtimal olmaz galiba

Benim bulingugum ilde merkez yok dısarisi icin yerim yok para kısıtlı evde 3 yaşında oglum var ama cok istiyorum yaa tekrar bebek

Telefonuma pgt nin cinsiyet seçimi diye reklami geliyo acaba gercekten bunun icin yaptiran varmi yada kızlar tedaviye başlarken doktorunuz soruyormu cinsiyet secimini

Telefonuma pgt nin cinsiyet seçimi diye reklami geliyo acaba gercekten bunun icin yaptiran varmi yada kızlar tedaviye başlarken doktorunuz soruyormu cinsiyet secimini
Hic sorma olmadi bende reklamini gordum cinsiyet ayirt edilebiliyormus benm bebislerden biri kesin kiz digeri belli degil gostermiyor sizce oda kizmidr Bu hafta yine doktora gtcem sirf meraktan bebisler iyimi birde cinsiyeti belli olckmi diye

Cinsiyet seçimi için kıbrıs a gidenler var ülkemizde yasak pgt mizden sağlıklı bulunsun diye dua ediyoruz iki tane koyarlarsa bi kız bi erkek olurmuş Dru cinsiyet seçimi yapan olsa bile burda soyleyecegini zannetmiyorum :)))

pgt de cinsiyet seçimi de yapılıyor ama türkiyede bu yasal değil. eğer ki sağlık açısından herhangi bir problem yoksa yasal değil. mesela bir genetik problem sadece erkekten erkeğe geçiyor . erkek bebek olduğundan kesinlikle hasta olacak işte o zaman cinsiyet seçimini yapabiliyorsun ama bu sağlık problemi olduğu için. yoksa keyfinden seçemiyorsun. kıbrısta ya da yunanistanda bu yasal ve başka ülkelerde de ..

Benim bulingugum ilde merkez yok dısarisi icin yerim yok para kısıtlı evde 3 yaşında oglum var ama cok istiyorum yaa tekrar bebek

Ben senin hiç evladinin olmadigini saniyordum,allah bagislasin varmis ne guzel anneligi tatmissin o kadar strese sokma kendini bence,olmayanlara gore daha rahat gecirmen lazim butun surecleri ...

Ben senin hiç evladinin olmadigini saniyordum,allah bagislasin varmis ne guzel anneligi tatmissin o kadar strese sokma kendini bence,olmayanlara gore daha rahat gecirmen lazim butun surecleri ...
Evet canım bitane evladim var genetik hasta ama çoj tatlı anne demesi dünyaya bedel insallah sizlerde bu duydugu yaşarsiniz ama biliyorum buraya yazacaksiniz anne olduk diye

Bunu bilmiyordum canım valla neler ögreniyoruz burda

canım o Türkiye'de yasal değil aslında pgt yapılırken laboratuar ve embriyolog biliyor fakat bilgi vermiyolar yasak olduğu için. sırf bunun için kıbrısa gidip yaptıran olduğunu duymuşluğum var.

Maysa2011 , çok şükür iyiyiz 18.haftamıza girdik bugün. haftaya ayrıntılı ultrason var inşallah sağlıklarında bir problem olmadığını öğrenip daha da rahatlamış olurz.
Canım insallah hayırlı haberler alırsınız canım senn aminosentez yaptirdinmi..pgt yaptiranlara daha emin olmak için yapiyomus doktorlar öylemi

canım o Türkiye'de yasal değil aslında pgt yapılırken laboratuar ve embriyolog biliyor fakat bilgi vermiyolar yasak olduğu için. sırf bunun için kıbrısa gidip yaptıran olduğunu duymuşluğum var.
Amann valla biz sadece hayırlısını sagliklisini istiyoruz rabbim bize versinde saglikli olsunda kızı erkegi eksik kalsin yeterki saglikli olsunlar

Maysa2011 , çok şükür iyiyiz 18.haftamıza girdik bugün. haftaya ayrıntılı ultrason var inşallah sağlıklarında bir problem olmadığını öğrenip daha da rahatlamış olurz.
Hic sorma olmadi bende reklamini gordum cinsiyet ayirt edilebiliyormus benm bebislerden biri kesin kiz digeri belli degil gostermiyor sizce oda kizmidr Bu hafta yine doktora gtcem sirf meraktan bebisler iyimi birde cinsiyeti belli olckmi diye
Kendini göstermiyosa kız derler ama hayirlisi olsun bu merak en tatlı en güzel merak canım bizede yazmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…