Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım Allah kalbini ferahlatsın %100 değil hiç bir testin taramanın sonucu.. Rabbimize sığınalım dua edelim sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebeğin..
amin canım çok sağol bu saatten sonra zaten daha test falan yaptırmıcam rabbime tevekkül edip hayırlısıyla doğumu beklicem

amin canım çok sağol bu saatten sonra zaten daha test falan yaptırmıcam rabbime tevekkül edip hayırlısıyla doğumu beklicem
Canim senin bu bebek pgt ilemi oldu yaa hep beklemedeyim diyordun hakkina hayirlisi olsun yeni bi tanidigin bebegi oldu kadina 9 ay boyunca down sendromlu niye bu cocugu aldirmadin dedi testlerde hep down cikti ama onlar rabbim bunu bize verdiyse biz alamayiz dediler veee cocuk saglikli dogdu hicbi skntisi yok test felan yalan rabbime emanet kuzucuklar

yok canım doğal oldu. dua etmekten başka çarem yok şuanda

yok canım doğal oldu. dua etmekten başka çarem yok şuanda
Ferda hakkini helal et arkadasim bi sorum olacak senin ve esinin genetik hastaligi ne ?? Bide dedin ha ultrasonda genetik hastalik gorulmuyo diye nasil anlasiliyorki benim cocugumda anlasilmadi dogduktan sonra ogrendik

Canım ya hamileliğin hayırlı olsun,inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Amniyosentez yaptırsanız,sonuç belli olmaz mı?Başka bir bulgu yokmuş zaten,inş o gördüğü de bir sıkıntı oluşturmaz.Rabbim yardımcın olsun,şu sıkıntılı günlerini bitirip seni feraha çıkarsın inşallah..

Ferda hakkini helal et arkadasim bi sorum olacak senin ve esinin genetik hastaligi ne ?? Bide dedin ha ultrasonda genetik hastalik gorulmuyo diye nasil anlasiliyorki benim cocugumda anlasilmadi dogduktan sonra ogrendik
canım bizim hastalığın adı al awadi sendromu tek gen hastalığı ve bebekte ciddi iskelet anomalisine sebep oluyor. ultrasonda anlaşılmayan hastalıklar var bir sürü deri hastalıkları gibi ama bizimki önceki gebeliğimde de ultrason da çıkmıştı.

çok sağol canım amin. doktor amniyosentez öndermedi bu yeni çıkan anne kanından yapılan testi önerdi canım. bizden yaptırmamaya karar verdik zaten çok fazla yıprandım. inşallah bu kalpteki parlamada kaybolur gider. duan için sağol arkadaşım çok içten amin diyorum.

Canm vallahi çok duydum ikili üçlü testi sorunlu çıkıp sağlıklı bebek getirenleri.Benim hamileliğimd e drum sadece ikili test istemişti,üçlüye hiç gerek bile duymadı.Doğru sonucu ikili test veriyormuş.Parlama da ciddi bişey d e ğildir inşallah.

Benim doktorumda ikili iyi çıkmış üçlüye gerek yok demişti ama ilaç yazdırmak için devlet hastanesine gittiğimde o doktor ısrar etti ve yaptırdım tabi bin pişman oldum. aslında ultrason da birşey çıkmamış olsaydı üçlüyü pek kafaya takmamıştım ama parlama da çıkınca bayağ canım sıkıldı. inşallah sağlıklıdır.

Canım ferdam inşallah sağlıklıdır Bebeğin Allah sağlıklı bi şekilde tamamına erdirir inşallah canım..dualarımda olacaksın burdaki herkes gibi ..Allah'a emanet hiç bişeycik olmaz Inşallah..bu arada nasıl söylemedin kıs hamileyim diye :)ben olsam çatlat ölürdüm söylemeden

canım benim çok sağol inşallah öyle olur. genetik hastalığımız ile ilgili birşey çıksa gene de söylemeyecektim canım çünkü ben olumsuz şeyleri gördükçe çok etkileniyorum. kimseyi de etkilemek istemedim. zaten tam anlamıyla sevinemedim ki hep stresle geçti. rabbim burdaki herkese de sana da tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin

Parlama ciddi bişey değildir inşallah. Allah sağlıklı birşekilde kucağına versin inş.Burdan güzel haberlerini bekliyoruz.

Anladim canim o zman masallah diyelim hastalikla ilgili sorun olmamasina

Kızlar meraba. Durumum şöyle - Ocak ayında başarısız ilk denememi yaptım. Şimdi 2 denemeye hazırlık yapıyorum ve doktor bana PGT teklif etti ama ben kabul etmedim vazgeçtim. Ben vazgeçtim doktor da ısrar etmedi)))) Bence benim halimde bu fazla ve onların tarafından tamamen bi dolandırıcık. Çünkü benim genel sorun tüplerde ve ben 1 tane dış gebelik geçirdim. Tüm tahlillerimiz iyi eşimin sperm sayısı de iyi bi de çocuğu var ilk evlilikten. yani çok erken bence bu prosedur için. Ama eğer lazım olursa en azından yaklaşık masraflara hazır olmayı istiyorum. O yuzden fiyat cıvarı yazarsınız çok sevinirim. Geçen ve bu senedeki PGT fiyatları bildirirmiziniz lütfen?

Merhaba oncelikle hosgeldiniz ben 15.000 tl civari para harcadim ilac tedavi tum masraflar testler dahil. Mastaf listesini paylasiyorum bakabilirsin

Eklentiler

• image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…