Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba canım benimde busefer pgt yapıldı.bu 6.deneme olacak.sonuç birgün sonra çıkıyor.15 gün sonra niye.benim 7 embriyodan 1 sağlıklı çıktı.
Cnm 15 gün dediler ama 8 günde belli oldu neden geç olduğunu nu bilmiyorum 6 tüp bebeğin pgt li mi yapıldı

Anladım Cnm ama o teste sadece belirli kromozomlara bakılıyor. Bizim bile kromozom yapısal bozukluk olduğu için harmony önerilmiyor direk amniyo öneriliyor Cnm. İyice araştır. Yada kesin bir tanın olmadığı için bence doğal deneme. En azından pgt de hem kromozomlara bakılır hemde şuan çocuğunda olan hastalığa. Doğal denersen amniyoyu beklemen gerekecek 16-17. Haftalara kadar.
Anladim canim saol (:

Arkaşlar merhaba, 3 tane embriyoma 5. Gün pgt'si yapıldı 1 tanesi testi geçmiş.
5. Gün pgt'si yaptıranlar biraz bilgi verebilir mi? Aranızda tek embriyo ile hamile kalanlar var mı? Tüp bebek serüveninde denemediğimiz şey kalmadı. En son bunu da denedik. Her sonuç geleceğinde yüreğim ağzımda bekliyorum. Artık çok sıkıldım. Kendim ve bu uğurda savaş verenler için dua ediyorum.
Lütfen deneyim ve güzel haberlerinizi paylaşın, ihtiyacım var :(

Canlar size benden tavsiye su dogum kontrol ilaclarini kullanmayin bedeninize yazik. Kendi kendinize korunun lutfen. Ben doktor falan degilim ama iyiligini
5. Gün pgt'si yaptıranlar biraz bilgi verebilir mi? Aranızda tek embriyo ile hamile kalanlar var mı? Tüp bebek serüveninde denemediğimiz şey kalmadı. En son bunu da denedik. Her sonuç geleceğinde yüreğim ağzımda bekliyorum. Artık çok sıkıldım. Kendim ve bu uğurda savaş verenler için dua ediyorum.
Lütfen deneyim ve güzel haberlerinizi paylaşın, ihtiyacım var :KK43:
tatlim benim 3. Gun embriyolarim pgt ye gitti 1 gunde cikar demislerdi sonrasinda da 5. Gunde transfer olur trmiz varsa dediler ama makinadan testten 5. Gune geldiklerinde ciktilar . Sonucum ciktiktan 2 saat sonra transfer oldum cok sukur 1 tane embriyo koyuldu temiz o da tuttu cok sukur. Simdi saglikla devam etmesi icin dua ediyorum. Allah ol derse oluyor canim istersen 5 tane koydur olmayacaksa olmuyor iste. Dua et tatlim insallah tutunacak bebisin sana. Ne zaman transferin?

Canlar size benden tavsiye su dogum kontrol ilaclarini kullanmayin bedeninize yazik. Kendi kendinize korunun lutfen. Ben doktor falan degilim ama iyiligini

tatlim benim 3. Gun embriyolarim pgt ye gitti 1 gunde cikar demislerdi sonrasinda da 5. Gunde transfer olur trmiz varsa dediler ama makinadan testten 5. Gune geldiklerinde ciktilar . Sonucum ciktiktan 2 saat sonra transfer oldum cok sukur 1 tane embriyo koyuldu temiz o da tuttu cok sukur. Simdi saglikla devam etmesi icin dua ediyorum. Allah ol derse oluyor canim istersen 5 tane koydur olmayacaksa olmuyor iste. Dua et tatlim insallah tutunacak bebisin sana. Ne zaman transferin?
bendede kist varmış bebekten sonra oluşmuş bır ay kullandım şimdi adet oldum inşallah düşmüştğr kist
,bende sevmiyorum kontrol ilacı çok kötü yapıyo insanı

Kız eastnbll sen geliyosun giriyosun yaziyosun hemen fikrim degisiyo dogal mi denesem diye sonra gidiyosun merkez aramaya basliyorum geliyosun bu sefer amino sentez bakiyorum yada yeni cikmis hormany testti 100%100 garantili test
Canim valla bende doğal denemenden yanayım. Harmony test güvenilir bir test ama eğer allah korusun sonuç kötü çıkarsa mutlaka amniyosenrez yapılıyor tekrar. Benim kafama da o takıldı madem o kadar iyi bir test neden amniyo yapiliyor

Günaydın kızceler , dün akşamdan bir arkadaşımdan kötü haber aldım. 3. Hamileliği ve 7. Haftayı geçemiyor. Tüm genetik testleri temiz, pıhtılaşma yok, kromozom sorunu yok. Neden böyle oluyor anlayamıyoruz.
Kız berbat durumda tabi. Allah herkesin hepimizin yardımcısı olsun.

Hemen hamile kalıp pat diye doğuranlar ne şanslıymış meğerse :KK43:

Lütfen deneyim ve güzel haberlerinizi paylaşın, ihtiyacım var :KK43:
Merhaba bende aynı durumdayım.6.deneme olacak.bu sefer bizimde 7 embriyo 1 tane testi geçti.benimki donduruldu.bir dahaki ay uygun görürse transfer edecek. Bende çok korkuyorum inşallah çözünürken bir şey olmaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.senin kaçıncı deneme olacak?

Günaydın kızceler , dün akşamdan bir arkadaşımdan kötü haber aldım. 3. Hamileliği ve 7. Haftayı geçemiyor. Tüm genetik testleri temiz, pıhtılaşma yok, kromozom sorunu yok. Neden böyle oluyor anlayamıyoruz.

Canim tuplerine bi baktirsin arkadasin belki yaptirmis da olabilir ama

Evet saglikli cocuklari olanlar ne kadarda sansli :((( canim onlarin sorunu yaa bagisiklik sistemindendir kizin vucudu cocugu kabule etmiyodur yada ikisinin birlesimi hasta cocukrur..

Sağolun kızlar şuan ulaşamıyorum, eşi aradı beni. Sanırım baya kötü bende hamileyim şimdi belki beni görmek istemeyebilir. Biraz toparlasın burada öğrendiklerimle ona yardımcı olmaya çalışıcam.

Bir diğer taraftandan iş yerinde 40 yaşında olup 10 senedir bebeği olmayan bir arladaşım vardı, onu öyle bir gaza getirdim ki tüp bebeğe başlaması için sonunda 2 hafta önce Dr a gitti. Bi kaç ilaç falan vermiş Dr bu ay doğal dene bi dahaki ay tüpe başlıyoruz demiş. Dün akşam oda aradı hamile kalmış. Nasıl ağlıyor.

2 arkadaşımda ağlıyor, biri mutluluktan, biri üzüntüden.
Hayat çok garip.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Teşekkürler yorumun için. Darısı başıma inşallah. Önceki tüp bebek deneyimimim düşükle sonuçlanmıştı 6. Haftada o yüzden de doktor pgt önerdi. 3. Gün pgt'si yapacaktık aslınla ama sadece 3 embriyo kaldığı için 5. Gün pgt'si yaptık ve elimizde bir tane sağlıklı embriyo kaldı maalesef. Transfer sanırım adetimle beraber doğum kontrol hapı kullancam ikinci periyodumla olacak gibi görünüyor. Henüz hastahaneyle konuşmadım. Seninki ne Zaman ve Nasıl oldu?

Merhaba bende aynı durumdayım.6.deneme olacak.bu sefer bizimde 7 embriyo 1 tane testi geçti.benimki donduruldu.bir dahaki ay uygun görürse transfer edecek. Bende çok korkuyorum inşallah çözünürken bir şey olmaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.senin kaçıncı deneme olacak?
Günaydın benim 3. Denemem 1. Yurt dışında kimyasal gibi bir şey oldu 2. Tuttu 6. Haftada düştü 3. Yani bu defa pgt önerdi doktorum 1. Tane sağlam var. Stres çok ya herkes rahat ol dese de bi işe yaramıyor. Her telefon Çalışında, test sonucunda yüreğim ağzımda yaşıyorum. Bi de çözünürken derdimiz var. Bi rahatlatamadık.

Teşekkürler yorumun için. Darısı başıma inşallah. Önceki tüp bebek deneyimimim düşükle sonuçlanmıştı 6. Haftada o yüzden de doktor pgt önerdi. 3. Gün pgt'si yapacaktık aslınla ama sadece 3 embriyo kaldığı için 5. Gün pgt'si yaptık ve elimizde bir tane sağlıklı embriyo kaldı maalesef. Transfer sanırım adetimle beraber doğum kontrol hapı kullancam ikinci periyodumla olacak gibi görünüyor. Henüz hastahaneyle konuşmadım. Seninki ne Zaman ve Nasıl oldu?
Ben de 8 haftalikken kalbi duran bebegimden sonra suphelendim ve genetik test yaptirdim ve kromozom bozuklugu cikti bende translokasyin var. boylelikle pgt yle tanistim ve kasim ayinda ilk dr gorusmemi yaptim aslinda hic umudum yoktu doktor ve esimin israrlariyla girdim bu yola. Sonra kasimdan araliga kadar yapilmasi gereken tum testleri yaptirdim dosyami toparladim. Aralikta yumurta toplama islemi icin ilac kullanmaya basladim aralik sonuna dogru toplama islemi gerceklesti 49 yumurta toplandi sonra 38 i dollendi ertesi gun 29 tane kaldi ve kalitesizler elendi 19 a dustu 19 taneyi dondurdular . Rahim dinlensin diye diger adetimi beklemeye basladik iyi ki de beklemisiz ohhs oldum cunku cook sukur gecti o gunler cok fenaydi nefes alamiyordum neyse. Sonra adetim geldi ve transfer icin ilaclara basladik kontroller rahim kalinligi falan derken transfere rahmim hazirlandi ama embriyolar daha pgt ye gitmemisti. Cuma gunu dediler ki ptesi pgt ye gonderecegiz sali cikar sonuc carsamba da temiz embriyo varsa transfer olur . Ptesi gecesi bile sonuc cikabilir dediler. Sonra donduruuslar cozuldu 16 tane kalmis 3. Gun embriyosu. Makinadan ciksin diye bekledim ptesi gecesi arayabirler diye uyuyamadim sali oldu arayan yok sali gecesi oldu arayan yok ben ariyorum daha cikmadi diyor embriyolog . Carsamba gunu sabah bekliyorum artik embriyologla konusuyorum henuz cikmadi ama transfer olcak gibi gelin siz oglen 1 de merkeze dio. Ben de isyerindeyin ve kimse bilmiyor nasil cikacagim onceden haber verseniz falan diyorum. Ne stresler yaa allahim. Neyse cok uzattim saat 11 de haber geldi temiz embriyon var gel hemen trasnfer gerceklesecek diye. Ve iki saat sonra transferim gerceklesti . Cok sukur de tuttu

Back
X