Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim hadi hayirlisi olsun bakalim bunyen degisikmis demek ki ramazani da atlatirsin sonra bismillah deyip baslarsin insallah bu sefer doktor da daha temkinli olur hem. Allah yuzumuzu guldursun insallahhh
Doktor da şaşırdı, çok manyak şekilde ilaç etkilerini silen bir vücudum var. İlaç içmeyi sevmiyorum hiç ondan sanırım..

Doğumumda da öyle olmuştu, epidural normal yapacaktım epidural tutmadı :) 10 dk ağrısız kalmıştım sadece, sonra standart filmlerdeki gibi doğurduydum :))

Cnm bu ilaçları sen mi kullandın eşinle birlikte mi kullandınız bizim bir problemimiz yok ama tüp bebek pgt yapılacağı için kullanmak istiyorum birde araştırdım sağlık açısından da iyiymiş
Cnm bu ılacları doktor tavsiyesi üzerine kullanıyorum,sadece bana verdi, Bnm de herhangi bir problemım yok ama tedavıye yardımcı oluyormuş o amaçla kullanıyorum , sana da tavsıye ederım zararı olmaz , faydası olur . Sen de doktoruna sor kullan

Kızlarr naptınız:)bizde çok şükür keseciği gördük :)beş buçuk haftalık dedi Dr .. 10gün sonraya kalp Atımı duyulur dedi..birde babamın Tarafında şeker hastası çok..şeker yüklemesi yapalım dedi.. Kalp atımı için gittiğimizde onuda yaptırıcam ..
Hayrli olsun canm kalp atslarni duymak nasp etsn pit pit.ilk leveli atlattn hadi darsi basimiza.

Kızlarr naptınız:)bizde çok şükür keseciği gördük :)beş buçuk haftalık dedi Dr .. 10gün sonraya kalp Atımı duyulur dedi..birde babamın Tarafında şeker hastası çok..şeker yüklemesi yapalım dedi.. Kalp atımı için gittiğimizde onuda yaptırıcam ..
hayırlı mübarek olsun bereketler getirsin darısı bizim başımıza inşaAllah

kimse önermiyo canım yüklemeyi bence yaptırma

Ne kadar süre kullandın cnm bu ilaçları doktora sorup bende kullanmayı düşünüyorum mg dozajlarını daha net ayrıntılı yazarmışım

canım ikisindende 2 ay boyunca 1er tablet aldım mg ları l karnitin olan 500 mg idi diğerini hatırlamıyorum ama eczanelerde tek formda satılıyordu bildiğim kadarıyla.

Kendisi de hamileymiş üstelik ama anlayissiz...kadın patronlarla çalışmak biraz daha zor..kıskançlık bile oluyo:KK48::110:
aynen canım ya devamlı benimle yarışıyor mide bulantın geçti mi, kaç kilo aldın diye tepemde beni sinir ediyor. erkekler daha anlayışlı oluyor. allaha havala edyorum napim :KK43:

canım çok sevindim gözün aydın. ama şeker yüklemesi 24.haftadan sonra yapılıyor şuan yaptıramazsın

Ferda geçmiş olsun canım .. Nasıl oldun .. Ne iş yapıyorsun canım .. Çalışan arkadaşlar ne iş yapıyorsunuz :)ev Hanımı var mı aranızda benim gibi :)))
sağol canım bugün az daha iyiyim şükür. ben özel bir şirkette çalışıyorum canım. satınalma ve satış destek olarak

kimse önermiyo canım yüklemeyi bence yaptırma
canım üst üste yapılmasını önermiyor doktorlar ama ilk yapılan 50'lik yükleme bunu bütün doktorlar öneriyor. çünkü yediğimiz 1 dilim pastada , yada 1 meyve suyu kekte de aynı glikoz varmış tabi herkesin kendi tercihi. ben 50'lik yaptırcam.

Cnm bu ılacları doktor tavsiyesi üzerine kullanıyorum,sadece bana verdi, Bnm de herhangi bir problemım yok ama tedavıye yardımcı oluyormuş o amaçla kullanıyorum , sana da tavsıye ederım zararı olmaz , faydası olur . Sen de doktoruna sor kullan
Doktorun kimdi cnm erkek ye kullansa bir zararı olur mu

Tedavilerinde faydasını gördün mü

Ferda banada 75 gr lık yapacak şeker yüklemesini ..iyi çıksa bile senin dediğin zamanlarda tekrar yapılacak dedi..bilmiyorum artık Dr lar istiyor biz yapıyoruz .. Canan Karatay fln istemiyor yapılmasını ..hangisi doğru bilmiyoruz ..

Fatma Hoşgeldin :) inşallah canım hayırlısı ile darısı başınıza ..sen hikayeni anlatırmısın.. Hangi süreçtesin..

fatma hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun burası bana çok şey öğretti ve hala daha buna devam ediyor. hepbirlikte zor günlerden geçtik geçiyoruz,inşallahhh herşey yolunda gidecek hepimiz mutlu olacağız ..

fatma hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun burası bana çok şey öğretti ve hala daha buna devam ediyor. hepbirlikte zor günlerden geçtik geçiyoruz,inşallahhh herşey yolunda gidecek hepimiz mutlu olacağız ..

Evet doğru söylüyorsun bende çok menfaatlendim bu siteden benim embriyolar sağlıklı gelmedi o yüzden üç sefer inşallah bu defa herşey sağlıklı gider hep beraber mutlu haberler alırız

Back
X