- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #41.221
Canim sagol umarim olur birgun.biz ozelde yaptiyoruz sisli memorial.8 bin lirayi buluyor her deneme yol parssi ilac vs.60 bin harcadik 5 tedavide toplam.cocugun kemik iligiyle iyilesecegini belirten bir rsporumuz. VAR ankarada ve istanbulda iki merkez var pgt bakan. Bizimgibi hastalara tamamen ucretsiz olarak.mayis ayinda ankara diskapi genetige kanlarimizi verdik.ama 5 ay kldu hala set up hazir degil.ozel bu set up islemini 3 haftafa yapti.insallah kisa surede hazirlarlar.sikistiriyorum sik sik acelemiz vsr diye.ozaman genetigine diskapidz baktiricsz ucretsiz.tup bebegide rapor cikartabiliyorum uyumlu kardes tup bebek icin.aslinda tup bebegide devlette yaptirabiliriz ucretsiz.ama devler malesef bu konuda cok yeterli degil.sgk anlasmalli bir hastaneye giderim hethaldd ank.en azindan raporlu yari parasini veririm.oyle olursa maddi kulfeti biraz daha hafif olur bizim icin.uzgunum cok.yakinda ankaraya gidip genetik hocasiyla konusucam hizlandirsinlar diye.birdr merkez arastirmam lazim.bilmiyorum dun negatif aldim bigun bjnlari dusunuyorum....ben yavrumu kurtaricam insallah cunki ne zorluklarla mucadele ettigimizi allah goruyor ve merhameti bol.birgun buraya yazicim o bebek kurtarici melek icimde diye insallah.allah buyuk (cok uzun yazmisim basini sisirdim)Umut o kadar üzüldüm ki anlatamam arkadaşım.. İnan hep dualarımdaydın hepte olacaksın.. Allahım çocuğuna şifa versin acısını göstermesin sabır güç versin rabbim çıkış yolunu elbet gösterir rabbim yardımcınız olsun ya çok üzgünüm bendesizin tüp bebek özelde olmuyordu değil mi ne kadar vermiştiniz tedaviye