• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rüyayi asla koyuye yorma rüyayla amel edilmez sen iyi yada kotu bile gorsen iyiye yor ..hem merak etme eminim ki 7 taneden saglikli olan donecek sana
ya kabuslar gören sadece ben değilmişim :) %80 kişi kötüü rüya görmüş dün gece, dolunayın etkisiymiş galiba haberler okudum. inşallah öyledir.

ağzınan bal damlıyor Maysammm, bi haber gelseydi de rahatlasaydım.

Ben hamileyken 9 ay karnımdan bebeğimi aldıklarını öldüğünü görürdüm. Psikoloji takma kafana rüya filan
masala hamileyken bende görmüştüm öyle rüyalar, işte demek ki nelerden korkuyorsak rüyamıza giriyor. Allahım esirgesin yavrularımızı..

ya kabuslar gören sadece ben değilmişim :) %80 kişi kötüü rüya görmüş dün gece, dolunayın etkisiymiş galiba haberler okudum. inşallah öyledir.

ağzınan bal damlıyor Maysammm, bi haber gelseydi de rahatlasaydım.
Öyle mi diyosun ben de dün gece kaybettiğimiz bir yakınımızı rüyamda gördüm bana kizmistı.Çok etkilendim rüyadan bir ekmek verdim dışarıya.

Allahtan benimkiler İst değiller, ama yazın 1 hafta biz gidiyoruz, kışın 2 hafta onlar geliyor buna rağmen uzaktan yetiyorlar bana. Cahillik başka bişey, okul okumamış olmakla alakalı değil, annem okur yazar, babam ilkokul çıkışlı ama şnsanlığı 10 numara, cahillik bambaşka bişey.

Seneye yaza gitmiycem zaten, eşime çok net söyledim. Masalı alıp git gel çok istiyorsan dedim... Umrum değil... Sözde kızım olmazsa benim de geleceğimi düşünüyor...bu defa kesin kararlıyım, zaten Allah nasip ederse bebiş de gelirse tam benlik olur her şey
Keşke iki haftayla kalsaydım...ben durumlarını azıcık duzeltsinler diye çağırdım evime iki seneliğine....ama şimdi sanki bir ömür yaşayalım demişim gibi davranıyorlar,mümkün değil bu,esimde ben nasıl evinize geçin derim diyo sanki kovuyoruz ,herkes kendi duzenini kursun diyoruz...anlamiyorumki insanı pişman ediyorlar.ben soylicem yine ben kötü olucam biliyorum hep kötüyüm zaten.

Keşke iki haftayla kalsaydım...ben durumlarını azıcık duzeltsinler diye çağırdım evime iki seneliğine....ama şimdi sanki bir ömür yaşayalım demişim gibi davranıyorlar,mümkün değil bu,esimde ben nasıl evinize geçin derim diyo sanki kovuyoruz ,herkes kendi duzenini kursun diyoruz...anlamiyorumki insanı pişman ediyorlar.ben soylicem yine ben kötü olucam biliyorum hep kötüyüm zaten.
İşte iyi niyet gösteriyoruz ama sonra işin içinden çıkamıyoruz.Bir de bilinse zoruma gitmez ama bilinmez.Dişli olan bariz kıymet görüyor.Bizde de eşim çoğu zaman bişey demez arada ben konuşmak zorunda kalıyorum.

İşte iyi niyet gösteriyoruz ama sonra işin içinden çıkamıyoruz.Bir de bilinse zoruma gitmez ama bilinmez.Dişli olan bariz kıymet görüyor.Bizde de eşim çoğu zaman bişey demez arada ben konuşmak zorunda kalıyorum.
Ben kıymet bilinmesindende vazgeçtim bilmesinler yeterki artık gitsinler biraz huzur istiyorum.birde hayat neyi anlayamiyorum biliyor musun, benim tedaviyle bir hamileligim var Allah kismet ederse dünyaya gelince haklı olarak odasını düzenlemek istiyorum, nerdeyse yeni doğan bebeği alın aranızda uyuyun diyecek...kv kalsa elbise üst baş almamalı, son dk nasıl çıkıp alicaksam, benim esim de biseylri bana birakiyo bu gidişle ayrılmayı ben soylicem, bebegime huzurlu bir ev istiyorum...offfff çok doluyum kafa sisirmiyim....

Ben kıymet bilinmesindende vazgeçtim bilmesinler yeterki artık gitsinler biraz huzur istiyorum.birde hayat neyi anlayamiyorum biliyor musun, benim tedaviyle bir hamileligim var Allah kismet ederse dünyaya gelince haklı olarak odasını düzenlemek istiyorum, nerdeyse yeni doğan bebeği alın aranızda uyuyun diyecek...kv kalsa elbise üst baş almamalı, son dk nasıl çıkıp alicaksam, benim esim de biseylri bana birakiyo bu gidişle ayrılmayı ben soylicem, bebegime huzurlu bir ev istiyorum...offfff çok doluyum kafa sisirmiyim....
Estağfurullah canım sıkıntını da anlat,dinler elimizden geldiğince yardimci olmaya çalışırız.Uygun bir dille söylemeye çalışın kv yöntemleri farklı bizimkiler farklı. Onlara göre eskiden dr mu varmış bizler nariniz.Öyle anlıyorum ben.İyi düşün bebeğin olduğunda arada yardıma da ihtiyacın olabilir,faydasi olacağını düşünüyorsanız birsey söylemeyin şimdilik ama herseye müdahale de ediyorlar genelde.Huzursuz olacağını düşünüyorsan bebek odası hazirlicam filan de,bu durum gitmesine engel değilse başka bir bahane daha bul ama eşin konuşsa daha iyi olur.Gelinin en ufak lafı yanlış anlaşılır, agir gelir bir yerde ama evlat öyle değil.Yine atmaz lafını etmezler bence.

Arkadaşlar Allah yardimciniz olsun bunlar çok sikintili durumlar benim yalniz kayinvalidem var ayni sehirdeyiz ayda 2,3 kez görüşürüz. Elti ve görümce de yok şükür....

Bâşta laf ederdi atışirdik kayinvalidemle ama simdi iyiyiz her gün gezmekten benimle ugrasacak hali kalmiyor.Zaten benim eşimi yani oğlunu da çok taktiğini sanmiyorum.Varsa yoksa kücük oğlu.... Hatta tek torunu olan benim oğlumu da önemsediğini zannetmiyorum.

ya kızım elini verirsen kolunu kaptırıyorsun, ev evin üstüne olur mu ah arkadaşım ya, iyi niyetmizin altında eziliyoruz, çünkü herkesi kendimiz gibi hatır bilir sanıyoruz. ama usulunce söylemek lazım artık bahsettiğin süre bittiyse, bi de bebek geliyor.

aslında onların düşünmesi lazım ama bekleme öyle bir düşünce..

Bâşta laf ederdi atışirdik kayinvalidemle ama simdi iyiyiz her gün gezmekten benimle ugrasacak hali kalmiyor.Zaten benim eşimi yani oğlunu da çok taktiğini sanmiyorum.Varsa yoksa kücük oğlu.... Hatta tek torunu olan benim oğlumu da önemsediğini zannetmiyorum.
dedemiz diğer oğlundan bir erkek torun gelince bizim kızı tamamen unuttu ama benim de işime geliyor, çünkü kızım da artık köye gitmeyi çok istemiyor bu yüzden. eminim büyüdükçe hiç istemeyecek. (inşallah)

ya kızım elini verirsen kolunu kaptırıyorsun, ev evin üstüne olur mu ah arkadaşım ya, iyi niyetmizin altında eziliyoruz, çünkü herkesi kendimiz gibi hatır bilir sanıyoruz. ama usulunce söylemek lazım artık bahsettiğin süre bittiyse, bi de bebek geliyor.

aslında onların düşünmesi lazım ama bekleme öyle bir düşünce..
Bahsettigimiz sure doldu,ben kimseyle kotu olmak aslada tartismak istemiyorum.normalde birbirimizle kotu değiliz Allah razı olsun kv nin iyiliklerin de gordum,ama iyi diye ayni evi surekli paylasamam ki.durum sadece ev ev üstüne olması ben istiyorum ki onlarda bizde kendi hayatımızı yaşayalım.

Arkadaslar merhaba Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.benim de gectigimiz ay transferim oldu pozitifti fakat dis gebelikmis malesef mutlulugum kisa surdu.bahceci umutta yaptrdim.esim de ciddi bir sperm sorunu var o yuzden dr diger denemede embryo dna testi. Rahim filmi ve kan pihtilasma testi yaparz demisti.daha cok zamanim var ama zaten kndmi herkesten soyutladim bir sonraki tedawiyi dusunmezsem hepten kotu olacagim.bu embryo dna testi pgt mi oluyor sureci ve maliyeti bilmiyorum.yardimci olursanz sevinirim.Saglikla sewgiyle kalin

Evet ikinize genetik test yapılacaktır canım..kromozomlara bakılıyor kromozom bozukluğu varsa emriyolar genetiğe gidip sağlıklı olanlar seçilip transfer yapılıyor..maliyeti hastaneye göre değişiyor bilmiyorum canım..ben Antalya'da tedavi gördüm emriyo başına 500 dolar verdik biraz maliyetli bi süreç

Back
X