- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.041
Ay canım benim yaa bak üzüldüm şimdi ha sen öyle diyinceAynen... Büyük bir mucize. Mesela anne ağzına bir lokma ekmek attı mı hemen oynamaya başlıyor. Gece bazen annesinin yatış pozisyonunu beğenmiyormuş, tekme atıyormuş :) Anne yönünü değiştirince beğenirse uyuyormuşBeşiğini, giysilerini, arabasını gördüm. Dedim bizim de bir gün olacak mı acaba :26:
Evet sabah erken dersim var bakayım dedim. Sen nasılsın?
Benim de alt komşum 3. yü bugün yarın doğuracak. Ama ben elleyemiyorum canım ya... Gerçi öyle elle filan dese ellerim de şimdi çok istediğimi biliyorlar ya çekinirim demeye zaten... Ben 2 kere yaşadım Allah sizlere de yaşatsın. Amin...
Al benden de o kadar...
Canım hayırdır ne rüyası?daha doğrusu kabus mu diyelim buna
Ya bende öyleyim bi dış gebelik gördüm geçen gecede kist varmış kocaman
Tövbee ne düşünüyosak onu görüyoruz bence bilinçaltı canım
Ah be güzelim hepimiz çoğu zaman böyle daralıyoruz işte. Boğazım düğümleniyor düşündükçe. Kendime telkin veriyorum ama bakıyorum 5 dakika sonra yine aynı. Allah'ım aklımdan al bu düşünceleri, içimi ferahlat diyorum...
Ertelemek istememin sebebi tamamen duygusalAnlayacağın tekrar borca girmek istemiyorum. Hele negatif sonuçlanırsa o zaman tam göçerim hem manen hem madden.
Allah tamamına erdirsin. Amin canım amin hayırlısıyla inşaallah... İşte bunun için istediğini belli etmeyeceksin, söylemeyeceksin. Ben artık içime atıyorum sanki. Eşime dahi belli etmemeye çalışıyorum.
Kız sigarayı görünce canım istedi. Arada canım sıkılınca içerim gizli gizli geçen yakalandım eşime gerçi. Çok kızar...
Bu aralarher gün 1-2 tane içiyorum. Normalde kullanmam. Ama üniversiteden beri çok daralınca arada içerim bırakırım yine...
Ben de belli etmemeye çalışıyorum canım. İnsanlar korkularımı anlamıyorlar işin kötüsü. Bu aralar çok sulu gözüm ben de...
Canım ekonomik imkanlar el veriyorsa yeterli kiloyu alınca dene bence yakında. İnşallah tutar tutmazsa o zaman ertelersin bence. Zaman öyle çabuk akıyor ki... Allah gönlüne ferahlık versin. Benim de öyle. Aklıma neler geliyoe doğal deniyorum ya... Biliyorsun benim embriyolardan biri downdu. Allah korusun doğalda ya öyle olursa diyorum çok korkuyorum. Böyle bir şey olursa ben ne yaparımı düşünüyorum. Tüm yapılacak ihtimalleri sıra ile kurguluyorum ve kafayı yiyorum resmen. Her sonuç beni ömrümün sonuna kadar bitirir böyle olursa. Sonra gönlüme ferahlık vermeye çalışıyorum Allah yazdıysa sağlam doğup sonra da problem oluşabilir diyorum... Anlayacağın çok sıkıntılı durumdayım... Diğer bebeğim aklıma geliyor. Dün çekmecede onun doğum belgesini buldum. Sağ ayağının izi vardı sertifikada. Dr ismi, ebe ismi, boyu... Çok duygulandım...
Ağlamak yooooookkkAklına bile getirme o zehiri
Hadi gelin ağlayalım beraber
Aklına bile getirme o zehiri
Hadi gelin ağlayalım beraber
Hi nesrin Ablacığım yeni gördüm yazını moralin mi bozuk
Üzülme lütfen bende saklıyorum bebişlerimin ultrason fotolarını
Bakıyorum bir iç geçiriyorum
Seninki daha büyükmüş üstelik
O şimdi cennete uçup gitmiştir melek misali
Ve sana öbür dünyada şefaatçi olacak
Rabbim sabır versin
Kızlar gece gece sizin de içinizi kararttım. Hakkınızı helal edin.
Hituci niye yazmadın? Sen hep pozitifyazılarınla destek olurdun... Bekledim yazmadın...
Kız o nasıl laff sendee
ne hakkı.OLur böyle şeyler burada birbirimize destek oluyorz çok şükür
Onu da daralttık, kız yaka silkecek bizden :)
Evet ya,okuyup çıkıyor zaten... O da anne özlemiyle zaten dolu bugünlerde... Belki mevsimseldir diyelim atlatırız inşallah...
Kızlar eşim çağırıyor öpüyorum sizleri....
İstanbul yine karlı...
Karlar düşer, düşer düşer ağlarım :)
Hituci niye yazmadın? Sen hep pozitifyazılarınla destek olurdun... Bekledim yazmadın...[/QUOTE
günaydın kızlar...
Haftasonu bakamadım hiç fırsat olmadı.akşam geldim bi son sayfaya baktım çıktım.
Chnb canım yazını görmedim.geçmişi okuyamadım akşam.
ilk bahar geldi.hava bir güneşli bir karlı aynı bizim ruh halimiz gibi.
Bu mevsimde oluyor böyle depresif haller.
Benim görümcede eşiyle kavgalıydı bu haftasonu onunla birlikteydik.akşam barıştılar şükür.
Onun çocuklarına kayınvalidesi bakıyo.birazda bıdı bıdı ediyo çocukların bakım konuları onları boşanma noktasına getiriyor bazen.çocuk çok güzel bişey ama mutluluk onda diye düşünmeyin.
insanoğlu nankör yetinmiyor elindekilerle mutlaka canını sıkacak bişeyler buluyor.
Chnb canım doğal denerken kaygılanman normal.bende olsam aynı senin gibi hissederdim.
Bir arkadaşım var bu sitede.translokasyon yüzonden hasta bir kızı var.sen geçmişi okudun belki hatırlarsın adı zümmin.
Onun yaşadıkları çok zor.ben normal yoldan hiç hamile kalmadım ama şimdi korunuyorum sırf o yüzden.
Allah doğal deneyenlerede tüp yapanlarada yardım etsin hayırlı sağlıklı çocuklar versin inşallah.
öpüyorum herkesi görüşmek üzere...
Onu da daralttık, kız yaka silkecek bizden :)
biraz daha iyiyim canım.geçen ağladı zırladım eşime beni götürmüyorsun dedim.oda dinledi dinledi beni sakinleştirmeye çalıştı.sonrada götürcem üzülme send dedi.biraz rahatladım şimdi :)Evet ya,okuyup çıkıyor zaten... O da anne özlemiyle zaten dolu bugünlerde... Belki mevsimseldir diyelim atlatırız inşallah...
yukarda da yazdımya canım benim çocuk yokken dert çocuk oluyo.onu elde edince insan oğlu kafasına takacak mutlaka bişey buluyo.Evet evet onun derdi de büyük. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?