- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.001
Öğrencilerin yandı deseneKolay gelsin
5-6 gün var daha
Hadi güzel haberler ver bize... Normalde kolay hamile kalıyor musun?
Sağ olasın canım bitmiyor bir türlü...
Canım mevsime bağlamak istiyorum bu karamsarlığı. İnşallah hepimizden güzel haberlerle gider bu karamsarlık...
Sen merkez konusunda neye karar verdin?
İnşallah inşallah
Evet kolay hamile kalıyorum
İlk hamileliğim kazara olmuştu
İkincindede korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım
Şimdide aklıma dış gebelik geliyor kafayı yiycem yaa
Öğretmenleri soru hazırlama çilesi. Olsun canım yavaş yavaş biter, birden sıkma kendini.
Benimki pek mevsimsel degil biliyorum. Durumsal
Zamanla gecer , bunu da biliyorum .
Saglikli bulunmadikca acaba bosuna mi kurek cekiyorum diye dusunuyorum haliyle.
Nereye kadar, kac tane daha gibi sorular geliyor kafama.
Bu sorulari sormamak icin de dusunmuyorum.
Neresi karar vermedim daha . Izmir olmayacak buyuk ihtimalle dunku burada IMSI yok. Ben tedaviye baslayana kadar IMIS buraya herhangi bir merkeze gelirse burayi dusunurum, ama aksi durumda yine Istanbul olur herhalde.
Ama bu sefer oyle uzun uzadiya kalmak istemiyorum. Nasil olacak bilmiyorum.
İnşallah inşallah
Evet kolay hamile kalıyorum
İlk hamileliğim kazara olmuştu
İkincindede korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım
Şimdide aklıma dış gebelik geliyor kafayı yiycem yaa
Chnb canim , bana karamsarlik deme... Bende o duygudan bolca var.
ne kadar guzel. Kewinlikle biraya gelmeli o arkadas , bize de umut olmali. Kadinda mi erkekte mi daha fazla sans ver demissiniz... Ben de yanlis bilgi vermek istemem ama beim de bildigim erkekte daha fazla sans oldugu sperm adedi ile yumurta ededini karsilastirmak soz konusu oldugu icin .
Pozitif olmak cok guzel. Ben o duyguyu coktan kaybettim. Olanlarin olmuyor mu? Oluyor elbet. Bizim de olabilir ama bendeki umutsuzluk hem 2 denememde de sadece 3 embryonun pgtye gitmis olmasi, saglam bulunamamis olmasi bu sebepten dolayi da sonraki deneme sayimin kac olacagini bilememem.
Hazadecim annen de mi kan tahlili yaptirdi?
Guzelmis bu... Ben de diyorum ki esime ben igneleri kendikendime yapar, kanimi aldirir degere gore dozumu ayarlarim artik diye...
göğüs ağrısı varsa hamile olabilirsin canım.
adete yakın böyle oluyosan bilemem, ama normalden fazlaysa belirtidir bu.
kasık ağrısı oluyo hamileliğin başında.
gereksiz umut veriyo gibi olmayayım ama, hadi hayırlısı.
Adet olurken pek göğüslerim şişmez mattikacım
Özellikle uçları çok sızlıyo ya.İnş bebiş vardır du bakalım
Hayırlısı:):)
Annem tahlil yapmadı ama hani engin bey büyük ihtimal annen yada babanda translokasyon sorunu vardır dedi.ay ne bilim kafam karıştı benimde bugün cem beyle randevum var ve o kadınla görüşücem umarım bana ve sizlerede morel olur
kaç gün var adetine?
pıhtılaşma fln yok di mi sende?
adetin geçsin bakalım, çok düşünme
ne kadar rahat olursan hamile olma ihtimalin artar
4-5 gün var canım
Pıhtılaşma yok canm bende
Kromozom translokasyonu sende miydi eşindemiydin mattika
Hergün vurunuyorsun demi iğnelerini
Allah yardımcın olsun canım
Herkese iyi akşamlar !!!
Arkadaşlar karamsarlık yok!!! lütfen kendinizi bırakmayın...Şöyle düşünün; eğer (-) düşünürseniz canınız sıkılacak, eşlerinizi sıkacaksınız, çevrenizdekileri üzeceksiniz, ağlayacaksınız, gözleriniz şişecek, başınız ağrıyacak gibi gibi gibi...ne değiştirebileceksiniz???? HİÇ!!! Yaşayacağınız hiçbirşeyi tutumlarınızla değiştiremiyorsunuz...o anki ruhsal halinizi kötüleştirmekten başka hiçbirşeye yaramıyor..Ben çok üzüldüğüm ve sorunlarla boğulmaya başladığım anlarda beynimi kapatıyorum..başka şeyler düşünüyorum...yürüyorum...yoruluyorum!!!! Lütfen siz de demotive olduğunuz zaman buna benzer şeylerle aklınızı dağıtın çünkü hayattaki tek dert bu değil...hayat bundan da ibaret değil!!! bu sorunumuz çözülmezse hayatımızın sonuna kadar kararıp oturmayacağız herhalde değil mi? zaten çok kısa !!! Ve bizler aslında günlük yaşıyoruz..Hayatın bize ne getireceğini bekleyip görmekten başka hiçbir seçeneğimiz yok...onun için günlerimizi müdahele edemeyeceğimiz sorunları düşünüp üzülmek için harcamayalım!!!! Ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?