Merhaba Aydan'cim,
Ben de ayni durumdayim da merak ettim. Aslinda cok merak ediyorum annemden mi babamdan mi diye. Annem diyor yazik yaptirayim ben de test diye ama kiyamiyorum anneme cunku damari cok ama cok zor bulunuyor annemin. Zaten ne olacak bilecegim de , yazik annem de merak ediyor. Babam zaten igne dedin mi kacar
Evet canim bizi gagaladi valla... Senin pozitifligine hayran oldum ben. Hepimiz senin bu dusunduklerini dusunuyoruz aslinda ama mesele hayatta pratige dokmek. Ve sen bunu beceriyorsun. Cok agir seyler yasamissin zeybek gercekten ...allah bir daha yasatmasin insallah. Ben de aslinda senin gibi dusunuyorum ve eminim su anda depresif olan herkes de ayni sekilde ama nedendir ki icimdeki umutsuzlugu umuda ceviremedim. O da olacak insallah. Elimden hic bir sey gelmediginin oyle bilincindeyim ki...teslim olmus durumdayim ama bu teslimiyet hani kaderim zaten belli ve ben de ona boyun egdim vaziyetinde ama negatif manada soyluyorum bunu.
Offf Incim o ne demek ya... Ne oluyor yani anne karninda mutasyona ugradiysa? O zaman genetik olmus olmuyor di mi? Oyle olursa o zaman ailede herkesin saglam olmasinin bir onemi de kalmiyor galiba. Yoksa ben yanlis mi anladim bu mutasyon isini?
Sen hayata karsi duruyorsun resmen ... Aferin sana valla cok takdir ettim seni Zeybekcim.
Akasyacim insallah cok guzel gecsin gorusmen. Ne gun gidiyorsun?
dusunuyorum da benim de yengem yani dayimin esi 10 yil sonra dogurmustu ilk cocugunu.ama dusuk falan yoktu. Belki de dayimda da vardi ...ve annem ve ben... Ama bizde de hic dusuk yok.
Erken anne olmak bence de etkiler ama benden coktannn gecti o tren .bu sartlar altinda bakacagiz ne yapabiliriz.
Petunya canim inan bana igne isin en kolay kismi. Haklisin simdi endise etmekte ama bir kere yaptin mi gerisi gelecek. Ben butun tedavilerimde hep kendim yaptim. Artik gozum kapali yapiyorum. Acimiyor zaten. Kasmayacaksin kendi , rahat birak sadece. onemli olan nokta o. Inan bana ucakta. Restoranda artik yapilmasi gerekn satte neredeysem sak diye cikarip yapiyordum.hic korkma yani...
cok sevinirim petunyacim sorarsan. Cok hora gecer.