Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cumhur Bey'e yönlendiriyorlar canım. Yanında arayıp hastam gelebilir mi diye soruyor.

Ayyyy çok heyecanlanıyorum umarım kötü bişeyler söylemezler, söylerlersede napalım katlanacağız artık...

İçini ferah tut canım. Cumhur Bey çok iyi bir insan. Hiç çekinmeden sorabilirsin sorularını. Tüm detaylarıyla anlatıyor. Nur Hanım da öyle. Moralin bozuk olsa bile moralini düzeltiyor.

Son düzenleme:

Muayene 1.5 saat sürmez herhalde. İnci daha önce muayene olmuştu. İnciciğim ne kadar sürüyor muayene ? Belli bir süre kısıtlaması var mı ? Canım belki denk gelirsek tanışırız. Benim hastalığım nedeniyle boyum normalden çok kısa olduğundan özellikle o şekilde tarif ettim kendimiBen de sabahtan Cumhur Bey ile görüşüp 2 'de Nur Hanım ile görüşeceğim. Ben ilk Cumhur Bey ile işlemlere başladığımdan sondan başa oldu benimkisi Görüşemezsek de görüşme sonucunu burada yazarız.. Umarım ikimiz içinde güzel haberler olur..

Aydan'ın randevusunu 14.30 olarak algılamışım :) Denk gelemeyebilirsiniz. Muayene 10 dakika bile sürmüyor da siz ilk kez görüşeceksiniz, dosyanız açılacak falan o da 15-20 dakika sürer. İkiniz de güzel haberlerle gelin inşaallah...

Selam arkadaşlar....petunya smyrnayı mı başlayacak?? Atladım herhalde ben....

İnşallah canım hepimiz için güzel haberler olsun..

İnciciğim ; ücretli muayene 10 dakika sürmez herhalde dimi ? 10 dakikada ben ne sorayım, ne anlatayım. Şaşırdım

İnciciğim ; ücretli muayene 10 dakika sürmez herhalde dimi ? 10 dakikada ben ne sorayım, ne anlatayım. Şaşırdım

Canım rutin muayene yapıyor ama illa da 10 dakika sürecek diye bir şey yok ne sormak istersen sor. Benim yarım saat sürdü. Nur Hanım muayene etti. Kiloya baktı filan. Sonra uzuuuunnnn dosyama baktı. Biraz konuştuk Cumhur Byele görüşme daha uzun sürüyor asıl işimiz onunla çünkü....

Arda Beyle 1 saat 20 dakikak sürdü muayene ve geçmiş gebelik kayıplarının değerlendirilmesi. Geçmiş öykü ne kadar kısaysa görüşme o kadar kısa sürüyor... Ama çekinme sor her soruyu.... Nur Hanım hoş bir bayan gerçekten çekinmiyorsun. Ben amh değerim çıkınca arayıp ağlamıştım telefonda 1 ay geçtiği halde hatırlamıştı beni... Bana rezervin az demişti ve dediği de çıkmıştı canım...

Aydan bizleri haberdaret görüşmelerinden canım... Sanırım Çanakkalede oturuyosun 3 ay kaldım ben orada formasyon aldım çok sevmiştim orayı...

Canım benim kendi hastalığım nedeniyle özel sorunlarım olduğundan sizden biraz daha farklı durumum. Benim boyum kısa olduğundan, skolyoz vs bulunduğundan hamileliğin risklerini görüşeceğim. Bir de tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların vücuduma etkisi olur mu? Kilom da az olduğundan ilaç verebilirler mi vs vs vs. Aklıma birçok soru var. Belki de ortopedi ve diğer birimlerle koordineli çalışmaları gerekecek. Hamilelik oluşur mu oluşmaz mı bilmem ama ben riskli gebelik kategorisindeyim. O nedenle tüp bebek sürecini aşmamla da iş bitmiyor. Hatta gebelik oluşunca asıl sıkıntılar başlıyor. O yüzden canım sıkkın. Umarım korktuğum kadar kötü şeyler duymam...

Canım inşallah güzel haberler alırsın. Bence durumunu Nur Hanım Semra Hanımla görüşecektir çünkü benim geçmişimde farklı sorunlar var. O yüzden beni gebelik oluşursaperinatolog Cihangir Bey'e yönlendirdi. Ben 2 gün sonrası yüksek riskli gebelik uzmanı Ataşehir Memmorialdeki Doç. Dr. Arda Bey'e gittim. Bence hamile olursan senin takibini Nur Hanım yapmaz Cihangir Beye ya da Semra Hanım'a yönlendirir. Ben hamile olursam ne şekilde olursa olsun(normal ya da tüp) bundan sonraki sürece Arda Beyle devam edeceğim. Rahimağzına dikişimi o atacak. Pıhtılaşma,enfeksiyon vs. takibini o yapacak... Sen de kendine uygun dr bulursun inşallah sağlıklı embriyon olup tutunsun inşallah...

Akasyacım durumunda dolayı dediğin gibi koordineli çalışacaklardır. O gün aklına ne geliyorsa sor çekinmeden. Süre kısıtlaması yok nasılsa.

İnci avatarını değişmişsin. Oradaki gibi tatlı bir bebişin olur inşallah. Anası gibi zayıf olmaz o zaman...

Kızlar merhaba ;
Bügün işlerim çok yogun deildi öncellikle Muhrerem bahçe ile görüştüm ;
3 kürtaj ve 2 tüp bebek yaptırdıgımı söledim ve 3. demeyi yapıcam acaba PGT haricinde ne yapabiilirim die sordum.
Oda bana başka yapılcak bişey tok sadece Pgt yaptırıcaksın dedi bende acaba bu pgt annemden geçebilirmi die sorsum oda bana '' Sakın öle düşünme dedi annen senden hamileyken kromozom kopup ilk sende translokasyon olabilir dedi.nasıl yani dedim yani translokasyon genetikdir amaa bu sülalede bir kişide başlla sonra kromozomlarla yaygınlaşır dedi ama bu ilk sendede olabilir dedi.
Sonra Memorial Nur hanımı aradım
Oda bana ACGH die tüm kromozmları tek tek proplarla inceleyen bir PGT şekli oldugunu söledi Fiyatı ise; embriyo başına 360 dolar dedi bizler bu ACGH yöntemi ile bir çok anaomali ve translokasyonlu hastaları gebe bırakabiliyoruz dedi.Ve Rahim filmi istedi ben doktorum cem fıçıcıoğlu histereskopi yaptı sorun yok dedim histereskopi farklı rahim filmi farklı dedi.

Sonra Yeditepeden embriyolarımın gönderildigi GENETİX Hakan beyi aradım ve ACGH denilen taramadan bahsettim oda bana ; Bu test detaylı bir test genelde gen sorunu yaşayanlara yapılır ve maliyetli dedi ve embriyodan 2 parça alınıyormuş 2 parça alındıgı içinde kalan embriyoların kalitesi düşüomuş o yüzden hiç önermedi.

Daha sonra İstanbul tüp bebegi aradım çünkü GENETİX deki hakan bey 2012 Ocakdan itibaren 18 kromozom sorunu olan hastası var dedi ve 18 de 15i gebeymiş öle diyince Başarı oranınız neden yüksek die sormak istedim.Filiz hanım adında Genel kordinatörle görüştüm oda bana aynı şeyleri söledii ewet çok hastamız var kromozom sorunu aşılmıycak bir şey deil bir sürü Pozitif sonuç alan kadınlar var dedi.

Bugün baya görüşme yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.Dilerim bu emek ve araştırmalarımızın karşılığını alırız

Hazade, iyi olmuş değişik fikirler almışsın. Dolar düştü sanırım 350 dolardı 360 dolar mı olmuş hemen?

Bunlar telefon görüşmesi di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…