- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.301
Tamam canım alacağım sonuçları, Nur hanımla görüştükten sonra yönlendirir Cumhur beye diye düşünüyorum olmazsa ben talep ederim görüşmeyi... Sanırım bu ay başlamazlar diye düşünüyorum bende daha bir ay geçti üzerinden.
Cumhur Bey'e yönlendiriyorlar canım. Yanında arayıp hastam gelebilir mi diye soruyor.
Ayyyy çok heyecanlanıyorum umarım kötü bişeyler söylemezler, söylerlersede napalım katlanacağız artık...
Tamam canım alacağım sonuçları, Nur hanımla görüştükten sonra yönlendirir Cumhur beye diye düşünüyorum olmazsa ben talep ederim görüşmeyi... Sanırım bu ay başlamazlar diye düşünüyorum bende daha bir ay geçti üzerinden..
Bahçeciyle görüşmedim daha onlar müsait olduğunuzda gelin görüşelim demişlerdi. Sadece pgt sonuçlarını görüşeceğiz sanırım bakalım ne diyecek.
İlahi :) bende 1,70 boyunda uzun saçlı ve zayıfım. Bende çıkan hastalara pardon Akasya hanım mı? diye sorarım artık. Aramızda 1,5 saat var o kadar sürer mi muayene acaba beni bekle diyeceğim ama engel olmayayım senin programına, bizde görüşmeden sonra hemen geri döneceğiz çünkü... Olmadı burdan yazarız görüşme sonuçlarımızı, gönüller beraber olsun yeter ki :)
Muayene 1.5 saat sürmez herhalde. İnci daha önce muayene olmuştu. İnciciğim ne kadar sürüyor muayene ? Belli bir süre kısıtlaması var mı ? Canım belki denk gelirsek tanışırız. Benim hastalığım nedeniyle boyum normalden çok kısa olduğundan özellikle o şekilde tarif ettim kendimiBen de sabahtan Cumhur Bey ile görüşüp 2 'de Nur Hanım ile görüşeceğim. Ben ilk Cumhur Bey ile işlemlere başladığımdan sondan başa oldu benimkisi Görüşemezsek de görüşme sonucunu burada yazarız.. Umarım ikimiz içinde güzel haberler olur..
ellerine sağlık güzelim ...
ben de haşhaşlı irmik tatlısı tarifini istiyyorum .
bayılırım .
lutfen :)
hayırlısı olsun Aydancım .
ne guzel goreceksiniz birbirinizi.süper birsey .
PETUNYA dun Smyrnaya gidecekt,i.
haber yok sanirim degil mi?
Muayene 1.5 saat sürmez herhalde. İnci daha önce muayene olmuştu. İnciciğim ne kadar sürüyor muayene ? Belli bir süre kısıtlaması var mı ? Canım belki denk gelirsek tanışırız. Benim hastalığım nedeniyle boyum normalden çok kısa olduğundan özellikle o şekilde tarif ettim kendimiBen de sabahtan Cumhur Bey ile görüşüp 2 'de Nur Hanım ile görüşeceğim. Ben ilk Cumhur Bey ile işlemlere başladığımdan sondan başa oldu benimkisi Görüşemezsek de görüşme sonucunu burada yazarız.. Umarım ikimiz içinde güzel haberler olur..
Aydan'ın randevusunu 14.30 olarak algılamışım :) Denk gelemeyebilirsiniz. Muayene 10 dakika bile sürmüyor da siz ilk kez görüşeceksiniz, dosyanız açılacak falan o da 15-20 dakika sürer. İkiniz de güzel haberlerle gelin inşaallah...
Aydan'ın randevusunu 14.30 olarak algılamışım :) Denk gelemeyebilirsiniz. Muayene 10 dakika bile sürmüyor da siz ilk kez görüşeceksiniz, dosyanız açılacak falan o da 15-20 dakika sürer. İkiniz de güzel haberlerle gelin inşaallah...
İnciciğim ; ücretli muayene 10 dakika sürmez herhalde dimi ? 10 dakikada ben ne sorayım, ne anlatayım.Şaşırdım
Canım rutin muayene yapıyor ama illa da 10 dakika sürecek diye bir şey yok ne sormak istersen sor. Benim yarım saat sürdü. Nur Hanım muayene etti. Kiloya baktı filan. Sonra uzuuuunnnn dosyama baktı. Biraz konuştuk Cumhur Byele görüşme daha uzun sürüyor asıl işimiz onunla çünkü....
Arda Beyle 1 saat 20 dakikak sürdü muayene ve geçmiş gebelik kayıplarının değerlendirilmesi. Geçmiş öykü ne kadar kısaysa görüşme o kadar kısa sürüyor... Ama çekinme sor her soruyu.... Nur Hanım hoş bir bayan gerçekten çekinmiyorsun. Ben amh değerim çıkınca arayıp ağlamıştım telefonda 1 ay geçtiği halde hatırlamıştı beni... Bana rezervin az demişti ve dediği de çıkmıştı canım...
Canım benim kendi hastalığım nedeniyle özel sorunlarım olduğundan sizden biraz daha farklı durumum. Benim boyum kısa olduğundan, skolyoz vs bulunduğundan hamileliğin risklerini görüşeceğim. Bir de tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların vücuduma etkisi olur mu? Kilom da az olduğundan ilaç verebilirler mi vs vs vs. Aklıma birçok soru var. Belki de ortopedi ve diğer birimlerle koordineli çalışmaları gerekecek. Hamilelik oluşur mu oluşmaz mı bilmem ama ben riskli gebelik kategorisindeyim. O nedenle tüp bebek sürecini aşmamla da iş bitmiyor. Hatta gebelik oluşunca asıl sıkıntılar başlıyor. O yüzden canım sıkkın. Umarım korktuğum kadar kötü şeyler duymam...
İnci avatarını değişmişsin. Oradaki gibi tatlı bir bebişin olur inşallah. Anası gibi zayıf olmaz o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?