Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende bir dosya hazırladım bütün kan, sperm, genetik, hsg vs sonuçları içinde :)

İyi yapmışsın canım. Sen Umut'a gidip bence o sonucu al dosyana koy canım. Nasılsaoranın hastasısın olabilecek ihtimalleri onlardan da dinle ne çıkar. Evet üzüntüyle insan konuşamıyor. Benim de 2 sağlıklı çıktı dedi dr. O an şükürler olsun dedim ve ardından ama gelişimleri durmuş transfer yapamayız dedi. Ben de çok üzüldüm oraya gidip de transfer yapılmadan dönmek ne zor...

Senin fish mi micro array mi olmuştu? Oradaki tüp bebek epikrizini de al.şu kadar yumurta toplandı,
Şu teknikle dölleme yapıldı, şu kadarembriyo oluştu, şu kadarı 3. güne gitti filannnn

İnci_tanesi Hayırlı olsun aydancım. Memorial'de benim doktorum Nur Hanım'dı. Çok pozitif bir kadın. İnsanı rahatlatıyor. chnb de onunla görüşmüştü :)

Canım Ctesi için randevu alacağım işte umarım çok yoğun değillerdir. Sabah gidip akşam döneceğiz çünkü artık hangisi müsaitse bir görüşelim diyorum.

Evet ben de Nur Hanımla görüştüm ama aslında Semra Hanım'la görüşmek lazım bence gerçi o ön görüşme yapıyor mu bilmiyorum. Semra Hanım dünya pgt başkanı mı öyle bir şey seçilmiş. Türkiyede ilk uygulayanmış pgt yi. Bence görüşmek lazım. Nur Hanım iyi ama yine de ben bir kez görüşmek tarftarıyım...

Gerçekten çok büyük üzüntü canım. Bu sefer acaba olur mu diyorsun en azından 1-2 si normal çıkar diye ummuştuk biz, bir hafta kendimize gelemedik böyle evin içinde aptal aptal dolaştık

Valla bu yazdıklarının hepsini burda öğrendim ben fish ne micro array ne.. Hepsi aklımda gidince özellikle isteyeceğim hepsini..

Genetik alanda burada en iyiler konuşulmuştu. Ankarada Muhterem Bahçe ve Volkan Baltacı çok zikredildi. Muhterem hocayı bilmem ama Volkan Hoca haftanın iki günü İstanbuldaistersen Genartı ara sor...

Yarın mutlaka ara canım. Hatta sabahtan ara.

Evet canım sabahtan ilk işim olacak...

Baktım bende sayfalarından önce Semra hanımı isterim bakalım randevu verecekler mi, sadece danışma için görüşmez gibi geldi banada, napalım yarın öğreneceğiz hepsini. Yazarım burdan sizde :)

İyi olur canım. Ne zaman olmuştu tedavin? Eğer çok yakındaysa bence bir ay acele etme iyice araştır tüm alternatifleri değerlendir. En önce Umuta git epikrizi al sonra diğerlerine git bence. İçinde genetik laboratuarları olmayanlar nihayetinde genetikçiyle görüştürmeyecektir ya datelefonla belki görüştürür. Ama Okmeydanına gidince Cumhur Beyle mutlaka görüş...

İyiyim canım. Misafirlerim vardı, az önce gittiler. Bir bakınayım dedim. Sen nasılsın? Ne yapıyorsun?

Ne güzel. Ben hala yazılı sorusu hazırlıyordum şükür bitti. Son düzeltmeler var ... Yorgunum oğlanın ödevlerini yaptırdım... Sen neler yaptın pasta börek...

Genetik alanda burada en iyiler konuşulmuştu. Ankarada Muhterem Bahçe ve Volkan Baltacı çok zikredildi. Muhterem hocayı bilmem ama Volkan Hoca haftanın iki günü İstanbuldaistersen Genartı ara sor...

Onları da arayayım, bende okudum Volkan Baltacı ismi çok geçiyordu ama Ankara diye vazgeçmiştim.

Aslında o kadar iyiyse Ankara ya mı gitsem diye düşünmüştüm bir ara...

Bu arada benim en son Ocak ta yumurta toplanmıştı. Şubat geçti şimdi bu ay başlarlar mı tedaviye o konuda da emin değilim ama gidip görüşmek istiyorum. Yoksa içim bir türlü durulmayacak...

Ne güzel. Ben hala yazılı sorusu hazırlıyordum şükür bitti. Son düzeltmeler var ... Yorgunum oğlanın ödevlerini yaptırdım... Sen neler yaptın pasta börek...

Allah kolaylık versin. Peynirli börek, haşhaşlı irmik tatlısı, patates salatası ve kurabiye yaptım :)

aydancım, Semra Hanım'a 1 ay sonrasına falan randevu veriyorlar ama yine de sor. O olmayabilir ama tedavini orada yaptırırsan dosyaların o da inceleyecek.

Benim de ocağın 17 sinde toplanmıştı aynı ayda olmuş. Bizim yakın oldu Leave, ardından İnci, sonra ben. Üçümüzün de olumsuz oldu malesef... Acele etme derim ben çok masraflı iyi araştır gerçekten kafana yatan iyi yer olsun...

Allah kolaylık versin. Peynirli börek, haşhaşlı irmik tatlısı, patates salatası ve kurabiye yaptım :)

Haşhaşlı irmik tatlısını merak ettim. Tarifeder misin?

aydancım, Semra Hanım'a 1 ay sonrasına falan randevu veriyorlar ama yine de sor. O olmayabilir ama tedavini orada yaptırırsan dosyaların o da inceleyecek.

Aklına yatmadan başlama bence. İyice görüş, aklına gelen herşeyi sor hatta chnb'nin bana tavsiyesini söyleyeyim, gitmeden soracaklarını not al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…