- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.281
Aklına yatmadan başlama bence. İyice görüş, aklına gelen herşeyi sor hatta chnb'nin bana tavsiyesini söyleyeyim, gitmeden soracaklarını not al :)
Aklına yatmadan başlama bence. İyice görüş, aklına gelen herşeyi sor hatta chnb'nin bana tavsiyesini söyleyeyim, gitmeden soracaklarını not al :)
İnci_tanesi Hayırlı olsun aydancım. Memorial'de benim doktorum Nur Hanım'dı. Çok pozitif bir kadın. İnsanı rahatlatıyor. chnb de onunla görüşmüştü :)
Canım Ctesi için randevu alacağım işte umarım çok yoğun değillerdir. Sabah gidip akşam döneceğiz çünkü artık hangisi müsaitse bir görüşelim diyorum.
Aydan selamlar ;
Ben de cumartesi için Nur Hanımdan randevu aldım. Ben pazartesi aramıştım. Müsaitti.
Bende aradım sabahtan, Nur hanım ve Aynur hanım müsait dediler bende Nur hanıma aldım randevuyu, bana 15:30 a verdiler, senin randevun kaçta belki karşılaşırız oralarda :)
Bende aradım sabahtan, Nur hanım ve Aynur hanım müsait dediler bende Nur hanıma aldım randevuyu, bana 15:30 a verdiler, senin randevun kaçta belki karşılaşırız oralarda :)
Canım benim randevum saat 14.00'da. Karşılaşırız belki
Süper olmuş buBüyük ihtimalle sen çıktıktan sonra aydan girecek
Yalnız bir sorun var görsek bile tanımayız kiGerçi ben kısa boylu olduğum için tarif etsem hemen tanır. Hastanede'ki en kısa boylu kadın hasta kimse o benim işte
Allah kolaylık versin. Peynirli börek, haşhaşlı irmik tatlısı, patates salatası ve kurabiye yaptım :)
Aydan selamlar ;
Ben de cumartesi için Nur Hanımdan randevu aldım. Ben pazartesi aramıştım. Müsaitti.
canm cvbın için teşekkürler.gerçektende baya fiyatlıymış ya.bu kadar olacagını tahmin etmemiştim.biz acıbademde yapıcaz zaten tüp bebekten hariç bide microteşe var çok pahalıya patlıcak bize ama bakalım yinede yaptırmak iştiyorum allah yardımcımız olşun.
Sen çıktıktan sonra giren hastaya sorarsın 'Pardon Aydan Hanım mı' diye :)
ellerine sağlık güzelim ...
ben de haşhaşlı irmik tatlısı tarifini istiyyorum .
bayılırım .
lutfen :)
PETUNYA dun Smyrnaya gidecekt,i.
haber yok sanirim degil mi?
haşhaşlı irmik tatlısı tarifini bende istiyorum inciii...:)
İyi olur canım. Ne zaman olmuştu tedavin? Eğer çok yakındaysa bence bir ay acele etme iyice araştır tüm alternatifleri değerlendir. En önce Umuta git epikrizi al sonra diğerlerine git bence. İçinde genetik laboratuarları olmayanlar nihayetinde genetikçiyle görüştürmeyecektir ya datelefonla belki görüştürür. Ama Okmeydanına gidince Cumhur Beyle mutlaka görüş...
Hadi hayırlısı canım. Bahçeci'yle görüşebildin mi?
Süper olmuş buBüyük ihtimalle sen çıktıktan sonra aydan girecek
Yalnız bir sorun var görsek bile tanımayız kiGerçi ben kısa boylu olduğum için tarif etsem hemen tanır. Hastanede'ki en kısa boylu kadın hasta kimse o benim işte
Sen çıktıktan sonra giren hastaya sorarsın 'Pardon Aydan Hanım mı' diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?