- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.361
Herkese selamlar
Hadi göreyim seni bir 5 kilo al bakayım sen...
Canım nasıl geçiyor içinden? kİLOYU ALMADAN DENEME BENCE YUMURTA SAYISI ARTMALI...
selammm
NERELERDESİN VALLAHİ ÖZLEDİK SENİ
İnci acaba benim kilo almaya çalışacağım dönem olacak mı* Yıllardır hep vermeye çalışıyorum...
Canım gönlünü dinle....
Az önce oruç açtım dua ettim hepimiz için canım...
Tekrarlayan başarısız tüp bebek denemeleri ve tekrarlayan kendiliğinden düşüklerin görüldüğü çiftlerde preimplantasyon genetik tanı uygulayarak pek çok ailenin yüzünü güldürdük.<br>
<br>
Genartın yanda verilen reklamına tıkladım.Bu bilgi yazıyordu. Ama kaç tane başarısız tüp bebek denemesi baz alınır bilmiyorum. Onu iyi bir dr ye sormak lazım. Bir de 3 kere aynı kişi mi yaptırdın? Tecrübeli biri mi yaptı, belki uygun yere yerleştirememiştir bilemiyoruz tabi. Rahim duvarı ile ilgili bir şeyler diyorlardı kızlar. Uygun yeri varmış kalınlığına bağlı sanırım. İstersen bir genetikçiyle de görüş...
Boşver canım böyle iyisin sen :) Allah kabul etsin. Testi yaptırayım bakalım ne diyecek doktor...
canim ben ilk denememi baska yerde yaptim yani Almanyada yasadigim icin alman doktorda yaptim sonra diger iki denememide Türk doktorda yaptim tabi oda almanyadaydi ama ikiside bana ultrasonsuz transfer islemi yaptilar yani burda böyleymis ama türkiyede daha farkliymis yani anlayacagin bizim embiryolar bosu bosuna gitti simdide bu PGT yimi uygulasamda öyle yapsam diyorum bilmiyorum artik.
Ne testi canım şu bir ay içinde yapın denenden mi eşin de yapacak değil mi?
Facede profilimi değiştim o resmim de 3 yıl önceki halim.
petunya ne yaptın? Bir karara varabildiniz mi?
kızlar merhaba :)
iki gün giremedim foruma ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi
laveque valla ben de şaşırdım 3 büyük şehirden biri sözde İzmir ama ne varsa istanbulda var ya offbir de eşimde morfoloji sorunu var demişsin % kaç olunca sorun oluyo? eşimin spermiyogram sonucuna göre hareket azlığı ve şekil bozukluğu var demişlerdi
hazade eşimde dengeli translokasyon var doktorun yaşın küçük dediğine bakma 27 yaşımdayım
pgt yapılsa bile taşıyıcı olabiliyor demişsiniz bize önceliğimiz sağlıklı ama çıkmazsa ve siz isterseniz taşıyıcı embriyo da transfer edebiliriz demişlerdi yalan mıymış?
kızlar yorumlarınız için çok tşk oranlar hem dene hem de deneme diyor biz yaza kadar şansımızı denemekten yanayız şimdilik bakalım neler olacak
bu arada volkan bey demiş ya translokasyon mutasyon sonucu oluşmaz 7 göbek öteden beri vardır bizi açıklasın o zmn eşimin ne anne tarafında ne de baba tarafında böyle bir sorun yok ve her ikisinin de bayaa kardeşi var onca çocuk arasından sadece birisine mi vurmuş piyango? maşallah pek şanslıymışız:)
kızlar merhaba :)
iki gün giremedim foruma ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi
laveque valla ben de şaşırdım 3 büyük şehirden biri sözde İzmir ama ne varsa istanbulda var ya offbir de eşimde morfoloji sorunu var demişsin % kaç olunca sorun oluyo? eşimin spermiyogram sonucuna göre hareket azlığı ve şekil bozukluğu var demişlerdi
hazade eşimde dengeli translokasyon var doktorun yaşın küçük dediğine bakma 27 yaşımdayım
pgt yapılsa bile taşıyıcı olabiliyor demişsiniz bize önceliğimiz sağlıklı ama çıkmazsa ve siz isterseniz taşıyıcı embriyo da transfer edebiliriz demişlerdi yalan mıymış?
kızlar yorumlarınız için çok tşk oranlar hem dene hem de deneme diyor biz yaza kadar şansımızı denemekten yanayız şimdilik bakalım neler olacak
bu arada volkan bey demiş ya translokasyon mutasyon sonucu oluşmaz 7 göbek öteden beri vardır bizi açıklasın o zmn eşimin ne anne tarafında ne de baba tarafında böyle bir sorun yok ve her ikisinin de bayaa kardeşi var onca çocuk arasından sadece birisine mi vurmuş piyango? maşallah pek şanslıymışız:)
yaza kadar deneyelim diyoruz bakalım hayırlısı sen naptın esas tedaviye başlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?