Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hadi göreyim seni bir 5 kilo al bakayım sen...

Canım nasıl geçiyor içinden? kİLOYU ALMADAN DENEME BENCE YUMURTA SAYISI ARTMALI...

Bir yanım istiyor bir yanım biraz daha bekle diyor. Eşim de yaşım geçiyor, beni düşünmüyorsun diyor Canım ben alsam alsam 2-3 kilo daha ancak alırım, üzerine çıkacağımı sanmıyorum. Denersek 1 ayda o kiloyu almaya çalışırım. Bu arada beklemek istememin sebebi sadece maddiyat.

İnci acaba benim kilo almaya çalışacağım dönem olacak mı* Yıllardır hep vermeye çalışıyorum...

Canım gönlünü dinle....

Az önce oruç açtım dua ettim hepimiz için canım...

İnci acaba benim kilo almaya çalışacağım dönem olacak mı* Yıllardır hep vermeye çalışıyorum...

Canım gönlünü dinle....

Az önce oruç açtım dua ettim hepimiz için canım...

Boşver canım böyle iyisin sen :) Allah kabul etsin. Testi yaptırayım bakalım ne diyecek doktor...

Eşim geç gelecek bu akşam. Kalkıp kendime yemek hazırlayayım. Üşenmezsem tatlı da yapacağım :) Yiyebildiğim kadar yiyeyim

canim ben ilk denememi baska yerde yaptim yani Almanyada yasadigim icin alman doktorda yaptim sonra diger iki denememide Türk doktorda yaptim tabi oda almanyadaydi ama ikiside bana ultrasonsuz transfer islemi yaptilar yani burda böyleymis ama türkiyede daha farkliymis yani anlayacagin bizim embiryolar bosu bosuna gitti simdide bu PGT yimi uygulasamda öyle yapsam diyorum bilmiyorum artik.

Boşver canım böyle iyisin sen :) Allah kabul etsin. Testi yaptırayım bakalım ne diyecek doktor...

Ne testi canım şu bir ay içinde yapın denenden mi eşin de yapacak değil mi?

Facede profilimi değiştim o resmim de 3 yıl önceki halim.

Canım eşine ve kendine preferik kanda kromozom analizi yaptırdın mı? Yaptırdıysan olumluysa bence Türkiyede normal tüp dene. Çünkü dediğin gibi ultrasonla yapıyorlar. Ama yine de buradan bir dr ye danış. Bazen kk da soru sorabiliyorsun internetten. Cevap veriyorlar bana Aytun Hanım ve bORA BEY YAZMIŞTI CEVAP.

Bir sayfa önce paylaştım başarısız 2 tüp bebektaen sonra pgt öneriliyormuş.

Ne testi canım şu bir ay içinde yapın denenden mi eşin de yapacak değil mi?

Facede profilimi değiştim o resmim de 3 yıl önceki halim.

Yok canım sadece ben yaptıracağım. Prolaktin, serbest T4 ve TSH istemiş. Hazır gitmişken tam kan sayımı da isteyeceğim.

Maşallahın var :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba :)
iki gün giremedim foruma ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi
laveque valla ben de şaşırdım 3 büyük şehirden biri sözde İzmir ama ne varsa istanbulda var ya off bir de eşimde morfoloji sorunu var demişsin % kaç olunca sorun oluyo? eşimin spermiyogram sonucuna göre hareket azlığı ve şekil bozukluğu var demişlerdi
hazade eşimde dengeli translokasyon var doktorun yaşın küçük dediğine bakma 27 yaşımdayım
pgt yapılsa bile taşıyıcı olabiliyor demişsiniz bize önceliğimiz sağlıklı ama çıkmazsa ve siz isterseniz taşıyıcı embriyo da transfer edebiliriz demişlerdi yalan mıymış?
kızlar yorumlarınız için çok tşk oranlar hem dene hem de deneme diyor biz yaza kadar şansımızı denemekten yanayız şimdilik bakalım neler olacak
bu arada volkan bey demiş ya translokasyon mutasyon sonucu oluşmaz 7 göbek öteden beri vardır bizi açıklasın o zmn eşimin ne anne tarafında ne de baba tarafında böyle bir sorun yok ve her ikisinin de bayaa kardeşi var onca çocuk arasından sadece birisine mi vurmuş piyango? maşallah pek şanslıymışız:)

Bizim yaşımız küçük
Taşıyıcılık ayırt edilemiyor canım maalesef. Onun için doğal denemenizde fayda var.

canım eşin gibi dengeli translokasyonu olan embriyo da sağlıklı sayılıyo pgt de.
fish veya 24 sure ayırt edemiyo bunu.

burda bi arkadaş pgt ile ikizlerine hamile kaldı, yine de amniyosentez yapalım demiş dr.u yaptırdı.
kızı sağlıklı, oğlu babası gibi taşıyıcı çıktı.

taşıyıcı ayırt ediliyo olsa pgt baya bay güçlü bi yöntem olurdu, nesilden nesile geçişini önlerdi sorunun. ilerde olur belki.

translokasyon anne babadan da geçebilir, bu anlattığım durumdaki gibi, o defada da oluşabilir.
döllenme esnasında bi kromozom parçasının yanlış yere yapışması bu sonuçta.

petunya canım sizdeki translokasyon neydi?
son zamanlarda baya çoğaldık, aklımda tutamıyorum, daha önce sormuşsam kusura bakma.

benim eşimde 13-14 dengeli translokasyon var.
2 düşüğüm var, bi kere pgt denedik, 7 embriyoda sağlıklı çıkmadı.
şimdi doğal yolla hamileyim. 13.haftadayız.
ilk defa böyle ilerledik, hep 7. haftada kalbi duruyodu.
inş sonu da güzel olur.

doğal denemek de mantıklı bizim durumumuzda ama kötü ihtimalleri düşününce kafası karışıyo insanın.
eşle beraber bi yolu seçmek lazım. zor karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…