Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Belkide hiçbir zaman bi evladımız olmayacak...
Kader bu...

böyle deme canım.
kaderime razıyım ama bizi evlatsız bırakma diye dua ediyorum ben hep
elbette kaderde varsa çocuğumuz hiç olmaz ama allahın sonsuz rahmetinden istememek umut etmemek yanlış olur.
en umutsuz olduğum anlarda böyle dua ettim/ediyorum ben.

Kader bu...

Waaawww Merveeecikkk ne yaptın sen. Gece gece çok ağır olmuş bu Zaten tez yazmaktan beynim durdu. Sen de karamsar olma lütfen. Moral verelim birbirimize. Olmazsa dünyanın sonu değil ama olmayacağı kesinleşince dertlenelim bence

Kader bu...

Bunu söylersek baştan pes etmiş oluruz. Evet ne yaşayacağımızı bilemiyoruz ama inşaallah bizlerin de nasibinde sağlıklı, hayırlı evlat(lar) vardır... İnşaallah bizler de Rabbimin izni ve duaların gücüyle anne oluruz.

eşimin abisinde de aynı sorun var bunu öğrendiğimden beri bir sürü doktora gittim elimde abisinin raporuyla hepsi de bana 2 düşüğün olursa incelemeye alırız dedi en son smyrna ya gittik doktora testi yaptırmaktan başka seçenek bırakmadım ve 5 hafta sonra öğrendim ki bu kadar çabalamakta haklıymışım

Amin inşaallah... Korktuğun için öyle, sanki bahsedersen bir şey olacakmış gibi geliyor. Ben de çok evhamlıyımdır. Olursa ilk 2 ay kimseye söylemeyelim diyorum Allah korusun kötü şeyler düşünme. Sağlıkla kavuşacaksın Allah'ın izniyle...

Nasıl gidiyor tez :)

canim preferik kanda kromozom dedigin heralde genetik test kromozomlara bakildi cok sükürki ne bende nede esimde bir sorun cikmadi zaten doktorlarda tutunma nedenin anlamadilar kader dediler zamani gelmemis dediler bu üc denememdede cok kaliteli embiryolar olustu yani blastosistti ama yinede tutunmadilar bu sefer acaba bu yöntemimi yapsam diyorum....

allah korusun kaybedince isim düşünmüş olmak bile acı veriyo insana, bi çeşit savunma mekanizması bu.
allah hepimize sağlıklı hayırlo evlatlar nasip etsin.. amin.

Merhaba kizlar,

Yatmadan once bir bakayim dedim

Gercekten forumumuz cok canlandi. Allahim insallah duy hepimizi, ve lutfen hepimize saglikli evlatlar nasip et.

INCICIM , gelecek ay baslayacagiz demissin , yanlis mi anladim yoksa bazi mesajlari kacirdim mi? En son is dusuncen vardi ve belki 1 sene kadar ileriye atabilecegini soylemistin. Aksi bir karar mi verdiniz? Sevindim eger oyleyse...

MATTIKACIM seni oyle iyi anliyorum ki... Sanki benim dilimden konusuyorsun gibi.
Gecen gun bir cumle okudum bir yerde. Diyordu ki " bizi asil yoran hayat degil, taktigimiz maskelerdir" ...
Cok hosuma gitti. Aslinda su anda senin kendini yorgun , bitkin ve gucsuz hissetmen yasadiklarinin yanisira su anda takinmak zorunda oldugun masken. Bu maskeyi hakli olarak takiyorsun , seni anliyorum ancak bunun da seni yordugu asikar.
Sen bu gebeliginde cok ileri zamanlara ulastin Allahin izniyle. Ve insallah hersey duzgun gidecek.

PETUNYA guzelim evet bu Izmirde IMSI olmamasi meselesini ben de anlamiyorum. DR yasiniz genc demis, dogru demis. 27 yas cok genc , sakin aksini dusunme. INCICIM sen de ayni sekilde. Aramizda tam 10 yas var sizlerle Sansiniz coook fazla bana gore. Bunun kiymetini bilin lutfen.

Bu arada trajikomik bir duygumdan bahsetmek istiyorum sizlere. Bugun son embryomun da raporu geldi mail ile. Ve inanir misiniz sonucu gordugumde sasirdim. Cunku embryodaki tek problem 2-15 idi. Diger tum kromozomlar normaldi. Gulmeyin.... Buna bile sevindim. Yok trizomi 9 , monozomi 21 , masallah duyan gelmisti bir oncekilerde. Tabi asil sorun 2-15 ama bonuslari yoktu yaninda... Insan buna bile sevinir mi? Tam gulerim aglanacak halime cumlesini soyleyecegim andir bu an .

CHNB canim sen esini ikna etme konusunda herhangi bir karar verdin mi?

Bu arada INCI, AKASYA VE CHNB, bana sizin sansiniz baya yuksek gibi geliyor translokasyona gore. Neden bilmiyorum, ama mesela bakarsaniz CHNB CIM senin ilk tedavinde 2 tane saglikli bulundu, tamam gelisimleri durdu ama sonucta kromozom olarak iyi olmalari buyuk sans. Ilk tedavide 2 tane duzgun cikardin. INCICIM senin talihsizligin az embryon olmasiydi. Bence daha fazla doz ile senin de bulunacakti. AKASYACIM sen de deneyeceksin , insallah sen de ilk seferinde bulacaksin bana oyle geliyor.

Son düzenleme:

selam eger sorarsan cok cok iyi olur cünkü aldigim tomografiler almancasi yanilmiyosam kernspilungtomografiydi yani taa hücre cekirdegine kadar inip incelenerek cekilen islem yqanilmiyosam kanser hücreleri varsa anlasilabiliyodu güya bayagi derin bi islemmisdi sanirim tabii bu sorunumu ondan yaklasik 5 yil sonra ögrendim sorun 6 ile 13 nolu kromozonlarda yer degisikligi nolari karistirmista olabilirim cok sükür saglikli 10 yasinda bi kizim var ondan öncede bi düsük yaptim 9 düsük kizimdan sonra yapilan tomografili islemlerden sonra oldu amaanbazen diyom biseyi fazla istemiycen bu kafam bi durulmadi allak pullak oldugu cok günler oldu halada öyle sayilir

Bu topikte bir gün evlatlarımız hakkında konuşabilecek miyiz acaba

Elbetteki konuşucaz bu defa ayy o zamanlar ne kadar rahattıkda nette geznioduk diycez :)))

Sağlıklı olsunda Allahın izniyle kucagına alda cnm ismi cismi önemli deil tabikki.

Kader bu...

Sakınnnn ama sakın öle düşünmee öle yada böle bizde evlat sahibi olucaz veeee bez derdine düşücez sakın ümütsiz olmayın

Canım şükürler olsunki sağlıklı bir evladın var Allah bağışlasın.Ben bugün Hakan beyle görüşücem saat 3 gibi o zaman hemen senide bilgilendiricem canım merak etme.

Nasıl gidiyor tez :)

Valla İnciciğim iyi gidiyor diyemem. Gündüz iş yerinde bütün gün pc başında, gece yine pc başında. İnanılmaz yorgunum. Hazirana kadar yetiştirmek için bu kadar kasıyorum. Yaza bebek denersem bir de tezle uğraşmayayım diyorum . Ama bitmezse süre uzatım alacağım. Tez bitene kadar ben biteceğim galiba. Aman aman düşman başına. Çoook zor bir işmiş...

Laveciğim Allah biliyor ya çook korkuyorum. Bu denemeyi yapabilmek için maddi , manevi şartlarımı epey zorladım. Sırf tüp bebek deneyeceğim için tezimi bitirmeye çalışıyorum. Gündüz işte gece evde sürekli çalışıyorum. Bu yoğun tempodan çok yorgunum. Psikolojim çöktü. Ama yine de umutlu olmaya çalışıyorum. İnci'nin senin chnb'nin olmayınca ne yalan söyleyeyim umutsuzluğa kapıldım. Özellikle İnci ile sorunumuz çok benzer olduğundan İncide bulunamaması beni özellikle etkiledi. Kısmet diyorum. Yarın aşağı yukarı belli olur. En azından hamile kalırsam benim için riski nedir bunu öğreneceğim. Benim işim sizden de zor yani...

lavequecim iş olmayacak sanırım, bir kaç yerle görüşmüştüm ama geri dönüş olmadı. Eşim de beklemek istemiyor. Çok zorlanacağız ama ne yapayım. Umarım bu kez olur.

Elbetteki konuşucaz bu defa ayy o zamanlar ne kadar rahattıkda nette geznioduk diycez :)))

İnşaallah canım :)

Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…