- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.401
Belkide hiçbir zaman bi evladımız olmayacak...
Kader bu...
Kader bu...
Kader bu...
yaptırıcaz sanırım.
dr.um yaptırmamak çok cesurca olur, yaptır sonra hamileliğin tadını çıkar diyo.
ama sağlıksız çıksa da aldırmıcam gibi düşünüyorum, bu durumda amniyo riski almak saçma geliyo.
ama yaptırmak lazım.
hiç denemeden nasıl öğrendiniz peki, niye test yaptırdınız?
ben gitmiştim tatilde. ama şimdi çok özlüyorum, 2 saat fln olsa haftasonu gidip gelsek ne güzel olurdu.
hamile miyim diye düşünmediğimde hamile kalıyorum ben, sen de çok beklentide değilsin, inş senin de öyle olur.
matematik branşım.
biraz hızlı kilo aldım, millet hemen anladı, zaten meraklılar kaynana gibi sorup duruyolardı.
doğana kadar karnımı saklasam keşke
Kader bu...
inş canım hepimiz yazıcaz buraya güzel haberleri.
bana şimdi şaka gibi hamilelikten bahsetmek fln.
hatta yanlış bişey yapıyorum gibi geliyo buraya yazarken.
bahsetmemeliyim, kimse bilmemeli vs.
ah işte kötü ihtimalleri düşününce çıkmasın istiyosun karnın fln.
düşünsene karnın çıkıcak 5.aydan sonra bebeğin alıncak.
allah korusun.
Waaawww Merveeecikkk ne yaptın sen.Gece gece çok ağır olmuş bu Zaten tez yazmaktan beynim durdu. Sen de karamsar olma lütfen. Moral verelim birbirimize. Olmazsa dünyanın sonu değil ama olmayacağı kesinleşince dertlenelim bence
Canım eşine ve kendine preferik kanda kromozom analizi yaptırdın mı? Yaptırdıysan olumluysa bence Türkiyede normal tüp dene. Çünkü dediğin gibi ultrasonla yapıyorlar. Ama yine de buradan bir dr ye danış. Bazen kk da soru sorabiliyorsun internetten. Cevap veriyorlar bana Aytun Hanım ve bORA BEY YAZMIŞTI CEVAP.
Bir sayfa önce paylaştım başarısız 2 tüp bebektaen sonra pgt öneriliyormuş.
Amin inşaallah... Korktuğun için öyle, sanki bahsedersen bir şey olacakmış gibi geliyor. Ben de çok evhamlıyımdır. Olursa ilk 2 ay kimseye söylemeyelim diyorumAllah korusun kötü şeyler düşünme. Sağlıkla kavuşacaksın Allah'ın izniyle...
Merhaba öncelilkle çok geçmiş olsun senin yanlış anlamadıysam 9 düşükmü yaptın?
Bunu yarın Genetix hakan beye sorucam çünkü şimdi benimde kafam karıştı çünkü benim eşimde troid kanseri bir çok kez radyo iyot yani atom tedavisi gördü ve ben çok yakında oldugum zamanlar oldu ben etkisinin old. sanmıorum ama yinede yarın sorucam senin durumunuda kandi durumuda.Sizde sorun tam olarak neydi geçmişe bakamadımda
Bu topikte bir gün evlatlarımız hakkında konuşabilecek miyiz acaba
inş sağlıkla devam ederiz.. küserler bana ozaman söylemedim diye, küssünler derdim bu olsun napim
Aman cnm dilerim tek sıkıntın arkadaşlarının sana küsmesi olur biişey olmaz anlatırsan onlarda seni anlayışla karşılarlar.
eşimle bebekle ilgili bi laf etsek hemen inş sağlıklıdır, hele sağlıklı olduğu belli olsun da deyip lafı tıkıyoruz.
millet isim cinsiyet derdinde.
cinsiyeti belli, dr gördü heralde ama söylemedi, sormam hiç önemi yok sağlıklı olsun da.
Kader bu...
selam eger sorarsan cok cok iyi olur cünkü aldigim tomografiler almancasi yanilmiyosam kernspilungtomografiydi yani taa hücre cekirdegine kadar inip incelenerek cekilen islem yqanilmiyosam kanser hücreleri varsa anlasilabiliyodu güya bayagi derin bi islemmisdi sanirim tabii bu sorunumu ondan yaklasik 5 yil sonra ögrendim sorun 6 ile 13 nolu kromozonlarda yer degisikligi nolari karistirmista olabilirim cok sükür saglikli 10 yasinda bi kizim var ondan öncede bi düsük yaptim 9 düsük kizimdan sonra yapilan tomografili islemlerden sonra oldu amaanbazen diyom biseyi fazla istemiycen bu kafam bi durulmadi allak pullak oldugu cok günler oldu halada öyle sayilir
Nasıl gidiyor tez :)
Bu arada INCI, AKASYA VE CHNB, bana sizin sansiniz baya yuksek gibi geliyor translokasyona gore. Neden bilmiyorum, ama mesela bakarsaniz CHNB CIM senin ilk tedavinde 2 tane saglikli bulundu, tamam gelisimleri durdu ama sonucta kromozom olarak iyi olmalari buyuk sans. Ilk tedavide 2 tane duzgun cikardin. INCICIM senin talihsizligin az embryon olmasiydi. Bence daha fazla doz ile senin de bulunacakti. AKASYACIM sen de deneyeceksin , insallah sen de ilk seferinde bulacaksin bana oyle geliyor.
Elbetteki konuşucaz bu defa ayy o zamanlar ne kadar rahattıkda nette geznioduk diycez :)))
Valla İnciciğim iyi gidiyor diyemem. Gündüz iş yerinde bütün gün pc başında, gece yine pc başında. İnanılmaz yorgunum. Hazirana kadar yetiştirmek için bu kadar kasıyorum. Yaza bebek denersem bir de tezle uğraşmayayım diyorum . Ama bitmezse süre uzatım alacağım. Tez bitene kadar ben biteceğim galiba. Aman aman düşman başına. Çoook zor bir işmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?