Merhaba kizlar,
Yatmadan once bir bakayim dedim
Gercekten forumumuz cok canlandi. Allahim insallah duy hepimizi, ve lutfen hepimize saglikli evlatlar nasip et.
INCICIM , gelecek ay baslayacagiz demissin , yanlis mi anladim yoksa bazi mesajlari kacirdim mi? En son is dusuncen vardi ve belki 1 sene kadar ileriye atabilecegini soylemistin. Aksi bir karar mi verdiniz? Sevindim eger oyleyse...
MATTIKACIM seni oyle iyi anliyorum ki... Sanki benim dilimden konusuyorsun gibi.
Gecen gun bir cumle okudum bir yerde. Diyordu ki " bizi asil yoran hayat degil, taktigimiz maskelerdir" ...
Cok hosuma gitti. Aslinda su anda senin kendini yorgun , bitkin ve gucsuz hissetmen yasadiklarinin yanisira su anda takinmak zorunda oldugun masken. Bu maskeyi hakli olarak takiyorsun , seni anliyorum ancak bunun da seni yordugu asikar.
Sen bu gebeliginde cok ileri zamanlara ulastin Allahin izniyle. Ve insallah hersey duzgun gidecek.
PETUNYA guzelim evet bu Izmirde IMSI olmamasi meselesini ben de anlamiyorum. DR yasiniz genc demis, dogru demis. 27 yas cok genc , sakin aksini dusunme. INCICIM sen de ayni sekilde. Aramizda tam 10 yas var sizlerle

Sansiniz coook fazla bana gore. Bunun kiymetini bilin lutfen.
Bu arada trajikomik bir duygumdan bahsetmek istiyorum sizlere. Bugun son embryomun da raporu geldi mail ile. Ve inanir misiniz sonucu gordugumde sasirdim. Cunku embryodaki tek problem 2-15 idi. Diger tum kromozomlar normaldi.

Gulmeyin.... Buna bile sevindim. Yok trizomi 9 , monozomi 21 , masallah duyan gelmisti bir oncekilerde. Tabi asil sorun 2-15 ama bonuslari yoktu yaninda... Insan buna bile sevinir mi? Tam gulerim aglanacak halime cumlesini soyleyecegim andir bu an .
CHNB canim sen esini ikna etme konusunda herhangi bir karar verdin mi?
Bu arada INCI, AKASYA VE CHNB, bana sizin sansiniz baya yuksek gibi geliyor translokasyona gore. Neden bilmiyorum, ama mesela bakarsaniz CHNB CIM senin ilk tedavinde 2 tane saglikli bulundu, tamam gelisimleri durdu ama sonucta kromozom olarak iyi olmalari buyuk sans. Ilk tedavide 2 tane duzgun cikardin. INCICIM senin talihsizligin az embryon olmasiydi. Bence daha fazla doz ile senin de bulunacakti. AKASYACIM sen de deneyeceksin , insallah sen de ilk seferinde bulacaksin bana oyle geliyor.