- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.601
ben cumaya gidip yaptırayım o zmn çok merak ettim
Bende de yüksek doz ilaç kullanırsam ohss riski var
Yaptır canım. Hala yüksekse ilaç kullanırsın.
günaydın kızlar.
petunya doğum günün kutlu olsun.
konyada da hava güneşli ama ben grip oldum sanırım. inş hafif atlatırım.
Aaaa ben de Hatay'da oturuyorum. Ama Akdeniz bölgesinde olanda:))
Petunya doğum günün kutlu olsun canım...
Kızlar ya ben de lekelenmeler oluyor. Bu ay adet sonrası bir iki gün dışında lekem oluyor. Hafif ağrım da var. Ben poliplerimi aldırmıştım 1.5 yıl önce o yaparmış. Yine mi oldu acaba? Adet olunca gideyim mi yoksa daha erken mi gideyim dr ye?
İnciciğim PKO mudur nedir öyle bişeyden bahsetti. İlaç vereceğim 2 ay kullan dedi. Bu ilaç yumurtaların kalitesini de arttırır dedi. Hem de OHSS riskini azaltırmış. İlacı aldım ama daha başlamadım. Şeker hastalarının da kullandığı bir ilaçmış. Bulantı, kusma , ishal yaparbilir dedi.
internetten araştırdım biraz prolaktin yüksekliği yumurtlamamaya adet görmemeye sebep oluyormuş bnm adet ile ilgili sıkıntım yok düzenli çok şükür bakalım testi yaptırayım da gerçi dr a muayene olmadan sadece nasıl test yaptırabileceğim bakalım?
İnci adeti bekleyeyim diyorum adetken kist varsadaha iyi anlaşılır belki öyle bir şey vardır bakalım...
ben de bucada :) yaşadığın tedirginlik bende de vardı sonuçta tedavi süresince bırak bir günü bir saat bile çok önemli bir ara sırf bu yüzden genart ta tedavi olmaya karar vermiştim ama bir düşünsene eğer bizim aklımızdan geçen sorunlarla karşılaşılsaydı devam edebilirler miydi hala çalışmaya 16000 in üzerinde pgt yapmış bugüne kadar genart ın da pgt konusunda çalıştığı merkezlerle kıyaslandığında daha yüksek bir başarı oranı olurdu ama yok herkes ortalama aynı oranları söylüyor sen içini ferah tut yeter ne kadar çok şey tutarsak kafamızda o kadar çok takılıyoruz olumsuz düşüncelere bunları bırak birine çiçeğe anlatsak solup gitmişti çoktan :)
evrene pozitif enerji gönder ki o da sana öyle karşılık versin cnmcm :)
zeybek biz de burda yaptırdık tedaviyi, pgt için biyopsi istanbula gitti uçakla.
embryolar merkezde duruyo, biyopsiyi uçakla ulaştırıyolar. sorun olacağını sanmıyorum
İnciciğim PKO mudur nedir öyle bişeyden bahsetti. İlaç vereceğim 2 ay kullan dedi. Bu ilaç yumurtaların kalitesini de arttırır dedi. Hem de OHSS riskini azaltırmış. İlacı aldım ama daha başlamadım. Şeker hastalarının da kullandığı bir ilaçmış. Bulantı, kusma , ishal yaparbilir dedi.
Facemde Volkan Baltacının bir konuşmasını paylaştım ama buraya ekleyemedim. Bir de Aytun Aktan'ın normal tüp bebek sürecini anlattığı videoyu onu buraya eklerim bakayım bir...
Akasyacım ilacın adı neydi? bende şeker hastasıyım da merak ettim...
chnb Volkan hocanın linki paylaşmayı bir daha deneyebilir misin ??
Evet mattikacım, Volkan hoca da aynısını söyledi..bizimki de uçak kargoyla ankara ya gidecek..senin biyopsiyi kim yaptı peki? tüp bebek merkezinin embriyologları mı yoksa yolladığınız laboratuvar dan mı gelip yaptılar??Bu arada hangi merkezdi seninki?
Kızlar selam,
Doktoruma mail atacağım ama çok mu abes bir soru önce sizlere bir danışayım dedim :) Bugün dostinex 8'li aldım. Haftada 1 tablet kullanacağım. Doktor 1 ay kullanıp testi tekrarla dedi. Soracağım soru şu; 1 ay sonrası adetime denk geliyor. O dönem başlama ihtimalimiz olabilir mi yoksa mayısa sarkar mı?
Bence abes olmaz,niye olsun ki?
Bilmem bir an öyle geldiÇok soru sordum kadına onun için de çekiniyorum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?