- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.561
Öyle malesef İnciciğim. Yorulmuşsundur.
Merve çıkmıyor canım ismini yazınca. En beceriksize sordun ha...
inci geçen perşembe gittim dr.a
bu hafta perşembe-cuma giderim yine.
bekleyebilirsem haftaya pazartesiyi de bekleyeyim diyorum bi yandan
Maşallah Aydancığım hep yumurtan böyle bol olsun. Nur Hanım'ın bu konudaki tespiti doğru. Bana rezervin pek iyi değil dedi gerçekten amh ile iyi çıkmadığı netleşti. 35 yaşındayım halbuki... KK dan bahsettin mi ona ben bahsetmiştim, arkadaşlar önerdi demiştim...
aydancım durumlar iyi gözüküyor. Rezervinin iyi olmasına sevindim. Merkeze karar verebildiniz mi peki?
Sağolasın canım. İnşaallah hayırlısıyla ama bu hormonun yüksek çıkması canımı sıktı açıkçası. Bitkisel bir şey varsa da bilmiyorum ki... Netten bakınayım biraz.
illa alttan ölçülmesi gerekmiyo yani di mi?
nöbet tutuyorum canım ben, okulda kimseye söylemedim hamile olduğumu, göbek çıkmış diyo sordular kilo aldım dedim.
nöbe günümde çok az dersim var, fazla yorulmuyorum
Bende hala bekliyorum ekleyen oldumu diye
Facem açık neyse olmadı..
İnşallah canımcım hep böyle olmasına gerek yok bir tanecik sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün bebişim olsun yeter bana... Bu rezervleri ne etkiliyormuş acaba araştırdın mı artırmak için yapılacak bişeyler vardır sanırım dimi. KK dan bahsedemedim aslında heyecan yaptım soru defterimi arabada unutmuşum unutmadan sorayım diye sonra muayene falan derken öyle geçti hem üzüldüm hem sevindim öyle karma karışık oldum.
Canım herkes eksik olana takıyor ya bende seviniyorum bir yandan ama bir yandan da şu translokasyon olayına takılıp üzülüyorum direkt etkiliyor spermleri deyince ya hiç yakalayamazsak diye falan filan işte sonra da aman dur bakalım daha diye kendi kendimi teselli ediyorum.
Perşembe ailemi görmeye gideceğim bende 4-5 gün kaçayım dedim hava değişikliği olsun hem çok özledim bizimkileri, gerçi bu durumlardan haberleri yok ama olsun kokuları yeter. Şöyle uzun uzun sarılayım anneme babama ay çok özlemişim yazarken bile içim titredi.
Yok canım gerekli değil. Alttan daha güvenilir gerçi ama senin riskli durumun yok. Bizim dr ler geçmiş öykümüz vardiye alttan ölçüyorlar... Yorulmuyorsan iyi canım...
Canım nasıl yapsak İnci usta bu işte. O seni bulsun biz ekleyelim ben çok beceriksizim bu konuda... İsim soyadımı yazayım sen dene bakalım bir de özelden atıyorum...
İnşallah olacak canım. Peki Cumhur Bey'le konuşmadın mı?
Canım herkes eksik olana takıyor ya bende seviniyorum bir yandan ama bir yandan da şu translokasyon olayına takılıp üzülüyorum direkt etkiliyor spermleri deyince ya hiç yakalayamazsak diye falan filan işte sonra da aman dur bakalım daha diye kendi kendimi teselli ediyorum.
Perşembe ailemi görmeye gideceğim bende 4-5 gün kaçayım dedim hava değişikliği olsun hem çok özledim bizimkileri, gerçi bu durumlardan haberleri yok ama olsun kokuları yeter. Şöyle uzun uzun sarılayım anneme babama ay çok özlemişim yazarken bile içim titredi.
günaydın kızlar :)
bugün benim doğum günüm dolu dolu 27 yaşımdayım artık nedense bu sene içim içime sığmıyor çok mutluyum
Allah bana bu güzel hayatın tadına varabilmek için muhteşem anne baba kız kardeş ve eş verdi inş küçük bir eklenti daha yapar kısa zamanda :))
İzmir'im gene parlıyor kendine aşık ediyor insanı sahil şeridinde oturup denizle göz göze kahveleri yudumlamak lazım bugün
benim artık olumsuz düşüncelerim yok kafamda cemre bnm içime de düştü bahar geldi :) hepinizin gönlünüze gönderiyorum en içten mutluluk dileklerimi
eşlerimiz ailelerimiz ile beraber hep mutlu olalım ne diliyorsak kalbimiz ne için pıt pıt çarpıyorsa rabbim bize hepsini en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin inş.
günaydın kızlar :)
bugün benim doğum günüm dolu dolu 27 yaşımdayım artık nedense bu sene içim içime sığmıyor çok mutluyum
Allah bana bu güzel hayatın tadına varabilmek için muhteşem anne baba kız kardeş ve eş verdi inş küçük bir eklenti daha yapar kısa zamanda :))
İzmir'im gene parlıyor kendine aşık ediyor insanı sahil şeridinde oturup denizle göz göze kahveleri yudumlamak lazım bugün
benim artık olumsuz düşüncelerim yok kafamda cemre bnm içime de düştü bahar geldi :) hepinizin gönlünüze gönderiyorum en içten mutluluk dileklerimi
eşlerimiz ailelerimiz ile beraber hep mutlu olalım ne diliyorsak kalbimiz ne için pıt pıt çarpıyorsa rabbim bize hepsini en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin inş.
Nice nice mutlu yıllara petunya!!!
Sabah sabah içimi açtı mesajın!!!
Güzel izmir imin güzel insanıduaların kabul olur inşallah !!!
Mutlu yıllar canımBu yıl herşey çok güzel olsun senin için inşaallah, anne olmak nasip olsun... Dualarına tüm kalbimle amin diyorum :)
tsk ederim cnmcm 2012 hepimiz için güzel olsun sırayla kucaklar dolsun inş ben çift yılların uğuruna inanırım azıcık :)
Evet dostinex'e yeniden başlıyorum. Bu kez 8'lik olanından haftada 2 gün yarımşar tablet. 1 ay kullanıp tekrar baktıracağım değere. Benim tedavi yaza kalacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?