Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Şimdi eski sayfalara baktım da petunya'nın doğal deneyeceğini hatırladım :) Sevgili kocam akıl bırakmadı bende :)

İnşallah canımcım hep böyle olmasına gerek yok bir tanecik sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün bebişim olsun yeter bana... Bu rezervleri ne etkiliyormuş acaba araştırdın mı artırmak için yapılacak bişeyler vardır sanırım dimi. KK dan bahsedemedim aslında heyecan yaptım soru defterimi arabada unutmuşum unutmadan sorayım diye sonra muayene falan derken öyle geçti hem üzüldüm hem sevindim öyle karma karışık oldum.

aydancım durumlar iyi gözüküyor. Rezervinin iyi olmasına sevindim. Merkeze karar verebildiniz mi peki?

Canım herkes eksik olana takıyor ya bende seviniyorum bir yandan ama bir yandan da şu translokasyon olayına takılıp üzülüyorum direkt etkiliyor spermleri deyince ya hiç yakalayamazsak diye falan filan işte sonra da aman dur bakalım daha diye kendi kendimi teselli ediyorum.

Perşembe ailemi görmeye gideceğim bende 4-5 gün kaçayım dedim hava değişikliği olsun hem çok özledim bizimkileri, gerçi bu durumlardan haberleri yok ama olsun kokuları yeter. Şöyle uzun uzun sarılayım anneme babama ay çok özlemişim yazarken bile içim titredi.

Sağolasın canım. İnşaallah hayırlısıyla ama bu hormonun yüksek çıkması canımı sıktı açıkçası. Bitkisel bir şey varsa da bilmiyorum ki... Netten bakınayım biraz.

Evet ufak aksilikler can sıkıcı oluyor malesef. Üzülme...

Yok canım gerekli değil. Alttan daha güvenilir gerçi ama senin riskli durumun yok. Bizim dr ler geçmiş öykümüz vardiye alttan ölçüyorlar... Yorulmuyorsan iyi canım...

Bende hala bekliyorum ekleyen oldumu diye
Facem açık neyse olmadı..

Canım nasıl yapsak İnci usta bu işte. O seni bulsun biz ekleyelim ben çok beceriksizim bu konuda... İsim soyadımı yazayım sen dene bakalım bir de özelden atıyorum...

İnşallah olacak canım. Peki Cumhur Bey'le konuşmadın mı?

Tamam nesrin abla daha müsait bir zamanda hallederiz inşallah

İnşallah olacak canım. Peki Cumhur Bey'le konuşmadın mı?[/QUOTE]

Canım Nur hanım ya gerekli görmedi yada bir dahaki sefere bıraktı bilemiyorum artık. Merkez konusunda da genetik laboratuvarı olduğu için memorial diye düşündük eşimle fiyatlarda aşağı yukarı aynı zaten.. Her iki merkezde birkaç ay sonra dedi bu arada başka bir gelişme olur mu bilemiyorum..

selam kızlar nasılsınız?

incicim eşine geçmiş olsun prolaktin sorununu da inş kolayca halledersin benim de yüksek çıkmıştı daha sonra hiçbşy yapmadan normal seviyeye indi

akasyacım dr lardan duyduklarımız çoğu zaman kaldıramıyoruz ben ilk duyduğumda bebeğim hiç olmayacakmış gibi gelmişti ama şimdi öyle miyim istersem 10 tane doğururum modunda geziniyorum etrafta :) %1 ço..k küçük bir oran ama mide bulandırıyor maddi yönü de cabası Allah eşine ve sana maddi manevi dayanma gücü versin

mattikacım nasılsın bebiş nasıl? sen aklıma geldikçe daha çok inanıyorum hamileliğe yüzüm gülüyor inş birkaç hafta içinde dr dan güzel haberlerini alıp sen de gönlünce yaşayacaksın hamileliği 41 kere maşallah:)

bu arada ben nur hanımı çok merak ettim ne güzel yorumlar yazmışsınız hakkında eğer tedavi yaptırırsak smyrna dan vazgeçicem sanırım :) hangi hastanedeydi bu hn?

Petunyacığım selam canım. Nur Hanım Memorial'da. Gerçekten çok tatlı bir bayan. İnsanı rahatlatıyor. Olasılık küçük ama işte bu tedavinin özelliği gereği sanırım insan çok daha hassas oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

günaydın kızlar :)

bugün benim doğum günüm dolu dolu 27 yaşımdayım artık nedense bu sene içim içime sığmıyor çok mutluyum

Allah bana bu güzel hayatın tadına varabilmek için muhteşem anne baba kız kardeş ve eş verdi inş küçük bir eklenti daha yapar kısa zamanda :))

İzmir'im gene parlıyor kendine aşık ediyor insanı sahil şeridinde oturup denizle göz göze kahveleri yudumlamak lazım bugün

benim artık olumsuz düşüncelerim yok kafamda cemre bnm içime de düştü bahar geldi :) hepinizin gönlünüze gönderiyorum en içten mutluluk dileklerimi

eşlerimiz ailelerimiz ile beraber hep mutlu olalım ne diliyorsak kalbimiz ne için pıt pıt çarpıyorsa rabbim bize hepsini en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin inş.

Aileni görmek iyi gelecektir. İnşaallah iyi olur herşey...

Nice nice mutlu yıllara petunya!!!
Sabah sabah içimi açtı mesajın!!!
Güzel izmir imin güzel insanı duaların kabul olur inşallah !!!

Mutlu yıllar canım Bu yıl herşey çok güzel olsun senin için inşaallah, anne olmak nasip olsun... Dualarına tüm kalbimle amin diyorum :)

Evet dostinex'e yeniden başlıyorum. Bu kez 8'lik olanından haftada 2 gün yarımşar tablet. 1 ay kullanıp tekrar baktıracağım değere. Benim tedavi yaza kalacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…