- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.581
bu ilaç ne için kullanılıyor?
Prolaktini düşürmek için canım. Bu hormonun yüksekliği gebeliğe engel teşkil ediyor. Sen baktırdın mı değerlerine?
en son gittiğimde hormon testi yaptılar dr da gördü ama ben unuttum sormayı yüksek olsa söylerlerdi sanki
tam hangi aydı hatırlamıyorum smear testiyle beraber yaptırmıştım ama yüksek çıkmıştı prolaktin 32,4 hatta dr sormuştu göğsünden süt geliyor mu diye? tekrarlarız testi sonraki ay dedi ama ben unuttum kafama takıldı sen böyle diyince sana ne demişti dr değer kaç çıktı?
Seninki benden de yüksekmiş. Benim 30 çıktı, makroprolaktine de baktırdım o da 33 çıktı sınır 23'müş. Benim de göğsümden süt gelmiyor, adet düzensizliğim de yok ama yüksek çıkıyor. İlk tedavimde de bu ilacı kullanmıştım. Doktor şimdi 1 ay kullan sonra testi tekrarlayıp bana gönder dedi.
amin zeybekçim Allah hepimizin dualarını kabul eder inş
bu arada sen de mi izmirlisin?
zeybekcim sen nisanda başlayacaktın değil mi?
neden ilaç içmek gerekiyormuş? hamile kalmayı mı etkiliyor acaba?
Evet incicim nisanda başlayacağım...doğum kontrol hapı kullanıyorum şuan..bi terslik olmazsa nisanın ilk haftası başlangıç olacak...hayırlısı olur inşallah!!
Sadece biraz tedirginim...çünkü tedavi burda olup biopsi parçaları genarta gönderilecek..orada çalışılıp sonuçlar bildirilecek..sağlıklı çıkarsa o embriyolar yine burada yerleştirilecek..Volkan hocanın biopsi parçalarının kargoyla ankaraya gitmesinde bir tehlike yok içiniz rahat olsun diyor.... güvenmekten başka şansımız yok tabiki:93:
Böyle işte...
günaydın kızlar :)
bugün benim doğum günüm dolu dolu 27 yaşımdayım artık nedense bu sene içim içime sığmıyor çok mutluyum
Allah bana bu güzel hayatın tadına varabilmek için muhteşem anne baba kız kardeş ve eş verdi inş küçük bir eklenti daha yapar kısa zamanda :))
İzmir'im gene parlıyor kendine aşık ediyor insanı sahil şeridinde oturup denizle göz göze kahveleri yudumlamak lazım bugün
benim artık olumsuz düşüncelerim yok kafamda cemre bnm içime de düştü bahar geldi :) hepinizin gönlünüze gönderiyorum en içten mutluluk dileklerimi
eşlerimiz ailelerimiz ile beraber hep mutlu olalım ne diliyorsak kalbimiz ne için pıt pıt çarpıyorsa rabbim bize hepsini en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin inş.
Evet petunya İzmirliiyim...hatayda oturuyorum.. Sen nerde oturuyorsun?
Evet incicim nisanda başlayacağım...doğum kontrol hapı kullanıyorum şuan..bi terslik olmazsa nisanın ilk haftası başlangıç olacak...hayırlısı olur inşallah!!
Sadece biraz tedirginim...çünkü tedavi burda olup biopsi parçaları genarta gönderilecek..orada çalışılıp sonuçlar bildirilecek..sağlıklı çıkarsa o embriyolar yine burada yerleştirilecek..Volkan hocanın biopsi parçalarının kargoyla ankaraya gitmesinde bir tehlike yok içiniz rahat olsun diyor.... güvenmekten başka şansımız yok tabiki:93:
Böyle işte...
Düşmesi lazım canım. Normal değer 4-23 arası. Yüksekliği gebe kalmaya engel oluyor.
o zmn ben nisanda tekrar test yaptırayımadetin 3. günü yapılması gerekiyordu değil mi?
Petunyacığım iyi ki doğdun canım. Nice nice güzel senelere.. Bu sene sana dilediğin herşeyi getirsin. Özellikle tatlı bir bebiş
Ben 5 yıl İzmir'de yaşadım. Gerçekten çok güzel bir şehir. Çok özlüyorum orayı. Üniversite dönemim , öğrencilik yıllarım orada geçtiği için bende ayrı bir yeri var. Ahh keşke o günlere dönebilsem. Kemeraltı'nda aylak aylak gezip ; sinemaya gitsem, Karşıyaka'da keyif yapsam, Alsancak'ta, Bornova'da genç mekanlarına takılsamDenize karşı kahve içsem.. Bir de cigara tellendirsem İzmir insanını da ayrıca çok severim. Çok çağdaş insanlar. İstanbul'da yaşayınca farkı daha iyi anlıyorsun...
İstediğin zaman yaptırabilirsin adetli olmana gerek yok canım. Aç karna git yeterli.
Evet petunya İzmirliiyim...hatayda oturuyorum.. Sen nerde oturuyorsun?
Böyle işte...
ben cumaya gidip yaptırayım o zmn çok merak ettim
Kızlar ya ben de lekelenmeler oluyor. Bu ay adet sonrası bir iki gün dışında lekem oluyor. Hafif ağrım da var. Ben poliplerimi aldırmıştım 1.5 yıl önce o yaparmış. Yine mi oldu acaba? Adet olunca gideyim mi yoksa daha erken mi gideyim dr ye?
Kızlar Nur Hanım beni muayene ettiğinde yumurta rezervin çok fazla ama OHS riskin var dedi. Karnım su toplayabilirmiş. O yüzden bana da ilaç verdi. Ben de 2 ay kullanacakmışım. Bir de kilomu fazla buldu. Kilo vermem gerekiyor. Bakalım galiba yaza buraları şenlenecekHerkes tedaviye yaza doğru başlayacağına göre heyecan iyice artacak. Hadi inşallah sıra sıra hamiş haberleri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?